Ligger i nya sängen och ska snart sova. He...

img_7279 (MMS)

Ligger i nya sängen och ska snart sova. Helt underbart ligger jag, på Björns arm och han ligger bredvid och snarkar. Han sover så gulligt, det låter så sött. Vill alltid ligga exakt såhär som jag ligger nu. Imorgon bitti när hans klocka ringer för jobb så tänker jag protestera genom att hänga kvar i hans arm. Alternativet blir för mig att hugga av hans arm men jag hoppas jag slipper det, för då kan han ju inte jobba och jag hamnar i finkan. = jag får ändå inte sova på hans arm. Hmm.. Ond cirkel.  Jag fick förresten höra av en kä***ng idag att jag var bland annat en "ond människa". Stackars dam. Hon måste verkligen haft lite aggressionsproblem. Hon hade nog inte skällt på någon på länge, så hon tyckte det var dags att spy ut allt över mig. Eller så är hon sån jämt.  Då tycker jag extra synd om henne.  Nåväl. Jag har världens bästa arm att krama så jag är glad ändå. Himlans glad till och med. <3


Inte okej. Inte alls okej.

img_0892 (MMS)

Inte okej. Inte alls okej.


Jakten på billig alkohol.

Har ju helt glömt bort att fortsätta visa er bilder från Malta. Det är ju ändå nästan en månad sedan vi kom hem.

Här skulle vi till ett ställe där de skulle sälja billig alkohol, enligt en kille från snigelbaren, som Linda frågade. :P

Gänget utanför vårat hotell.

Linda var assnygg i klänning.

Vägarna runt Malta följer typ havet. Här är vägen ner till havet från vårat hotell.

Strandpromenadens utsikt. Bugibba stad.

Vi hittade fram tillslut. De hade till och med billig alkohol så vi beslutade att inte slå ihjäl Linda ändå.

Utsikt på vägen hem.

Vi gick förbi en djuraffär på vägen hem. Utanför luktade det fruktansvärt illa och medans de andra stannade till för att köpa en kall öl så gick jag, Millan och Pierre in dit för att kolla. Egentligen undrar jag varför jag gick in, för jag visste egentligen att jag skulle må dåligt av det, men gick såklart in ändå. Det var hemskt. Stackars djur alltså. De hade alldeles för många djur i alldeles för små burar. Hundar i så kort koppel att de knappt kunde resa på sig. Avföring låg överallt. En hund satt i en bur med burgolv där golvet var så nedtrampat i mitten att det var som en kon. Det satt skyltar upp om att de följde alla EU:s lagar och bla bla bla men lite humana kan de väl ändå vara? Den hunden i buren kollade på mig med en blick som direkt sa: snälla, ta mig härifrån. Jag höll på att börja gråta så gick ut. Har lite kort därifrån men vill inte lägga upp dom här.

Vi vandrade vidare hemåt...




Jag drog med Björn över vägen där jag såg en stor platta. Okänt vad för sorts platta.. hustak? Men det var i alla fall väldans fin utsikt över Bugibba bay. Den hette inte så.. men minns inte vad den hette.

Synd bara att det ska vara en jävla massa elledningar överallt. Satt faktiskt och försökte ta bort dom i photoscape men jag råkade stänga av datorn utan att spara mitt arbete och orkade inte göra om allt igen. Bra va? :P

lots of text om en massa stuff.


Har varit ledig från jobbet idag och har verkligen tagit vara på det. Eller ja, jag har tagit det lugnt. Det är faktiskt skönt att göra det ibland. Björn var på jobbet så jag har varit ensam och bara varit. Städat lite. Har börjat sortera lite här hemma. Tänkte jag skulle rensa bort mer skit som jag samlat på mig så jag får lite mer utrymme här hemma. Jag tål inte när det är saker överallt. Igår körde Björn hit sin kaffemaskin med. Kommer inte på vad dom heter nu bara för det. Men man stoppar bara i en liten plastsak med vad man nu ska ha så blir det klart kaffe/te/choklad på några sekunder. Sitter och dricker te nu. Såååå gott. Björn drack en espresso. :P

Har målat om min byrå med. Den var mörkbrun/svart innan men nu är den vit. Allt blir vitt här hemma. Det var ett himla jobb att måla om den kan jag lova. Först slipa ner allt men det hjälpte ju Björn mig med. Ett hästjobb gjorde han. När jag finslipat och tvättat allt var det dags att måla. Äntligen tänkte jag. Målade och målade, men när det började torka syntes det igenom massa svarta streck. Jag såg direkt att det var där jag målat med penna. (anledningen till varför jag målat med penna är för att någon av katterna en gång för längesedan klöst, så det blev träfärgade rivmärken). Jag målade igen för att det skulle försvinna, men det gjorde det inte. Så målade igen men det försvann ändå inte. Just då ville jag typ lägga mig ner och gråta. Slänga byrån genom fönstret och köpa en ny. Dagen efter åkte Björn iväg och köpte någon superfärg och när jag kom hem från jobbet så var byrån vitmålat och ihopmonterad. Har jag sagt att jag har hittat världens handyman? Världens bästa kille. Och i förrgår firade vi en månad. ♥

Nu är jag ju jättesen att skriva om det som hände i Norge men har ju inte skrivit något sedan det hände. Det är ju helt sjukt. När jag kom hem från Kaggebo satt jag och kollade på nrk konstant och läste bloggar från ungdomar som var på Utøya. Grät men kunde inte sluta läsa. Det är ju helt sinnessjukt. Tänker på alla inblandade och anhöriga. Tänk att helt oskylda ungdomar blir avrättade på det sättet. Jag förstår inte.

Vilket blandat innehåll denna uppdatering fick. Men så är det ibland. Ska försöka bli bättre med uppdateringarna. Jag saknar att blogga ju!

Kaggebo

nu har vi varit i Kaggebo ungefär en dag. Vi har hunnit med att handla, äta mellis, bada, sjösätta båten och nu väntar vi på maten som ligger på grillen. Mumma! William har så himla kul. Han sa det själv. "Vilken rolig dag det här har varit!". Gulleplutten. Nu sitter han på golvet och lägger ett 99-bitarspussel med Björn. De är så söta. William har så gulliga uttryck för sig. "Ja, det var korrekt". Och förut när vi åt mellis så sa vi något, så skulle han kontra och han la huvudet på sned, höjde ögonbrynen, vek fram handen och sa "Duuu". Alltså, svårt att förklara men det var så himla sött. Jag och Björn har gått och härmat honom lite och han blir så mallig. Bara för vi tar efter honom. Och förut när han ha att det hade varit en sån bra dag så höll jag med honom och sa att dagen verkligen varit riktigt bra. Då sa han: "Är det bara för jag var med eller?" "Självklart", svarade jag. Så himla söt att jag vill äta upp honom. Typ.

Nu tog jag paus i skrivandet för maten var klar. Under middagen sa William: "Det här är bästa dagen någonsin" Jag sa att imorgon ska vi ha det ännu bättre och han svarade: "Ha, jag vet". Hur gulligt?

Nåja, nu ska jag ansluta mig till mina gullepluttar som sitter och väntar på mig. Vi sitter och spelar Yatzy. William lyckades slå fem sexor förut. Helt otroligt. Han lyckades precis när jag och Björn gick ut för att kolla grillen. Hur otroligt var inte det då? Han försäkrade oss båda om att det inte handlade om något fusk heller. ;P Sötnosen.
Puss & kram på er! ♥

Hej på er! Sitter i bilen nu på väg till s...

img_8895 (MMS)

Hej på er! Sitter i bilen nu på väg till sommarstugan i Kaggebo. Björn kör nu och William sitter i baksätet och är superkoncentrerad på sitt spel som han har tagit med sig. Ni ser ju på bilden. Så söt är han.  Ska bli skönt med en liten minisemester och vi ska ha det så mysigt allihopa. Fiska och bara njuta. Nu ska jag försöka sova en sväng. Är så himla trött.


The more I see you.

Hemkommen från jobbet nu. Är trött så ska snart krypa ner i sängen där Bear ligger och väntar. :) Måste bara skriva hur bäst han är. Jag skrev ju för någon dag sedan om vårat påbörjade evighetsprojekt, det som jag trodde jag inte skulle bli klar med förens typ april. Men idag när jag kom hem från jobbet så hade han slipat hela byrån. Alltså, det är en stor byrå. Handslipat. Förstår ni? Han var helt svart av allt slipdamm och i köket var det ett tjockt lager där han hade skrivit små gulliga meddelanden till mig. ♥ Imorgon måste jag till färgaffären och köpa möbelrengöring och färg.

Björn är fan bäst. På riktigt.


Gud, vad kul!


Jag dör av skratt alltså.

Lediga lördag.

Hej på er!


Ligger i sängen och är superuttråkad men är tröttare än uttråkad så jag har faktiskt valt att inte göra något speciellt denna lediga lördagkväll. Varför undrar säkert ni och jag kan erkänna att det undrar jag med. Har fått jorden jävla nackspärr så jag skyller lite på det med.

Jag och Björn startade ett evighetsprojekt igår. Nämligen att slipa och måla om min hallbyrå. Den är gigantisk och svart/brun. Nu ska den bli vit, så det gäller att slipa ordentligt. Sedan jag kom hem från jobbet har jag tänkt jag ska fortsätta med slipningen men så tänker jag att "Jag ska bara...". Nu ska jag bara blogga.. ;P

Bear är ute på svensexa och har säkert superkul. Vi har typ inte varit ifrån varandra alls sedan Malta så det här är jag inte alls van vid. Tror till och med att det är första gången jag är själv hemma sedan Malta. Förutom en morgon när jag låg och sov och han skulle till jobbet. Men jag tycker om det och jag saknar honom massor redan.

Nåja, ska ta och börja slipa nu. Får väl sluta vid 22 så inte grannarna ringer störningsjouren. Den där slipmaskinen låter inte liiiiite. På återseende. ♥

Ullaredsshopping m.m.

Hej på er!


Mitt hår efter klippningen.

Min lediga dag idag igen och den är fullspäckad. På morgonen har jag och Björn varit ute på lite äventyr ♥ och nu kommer snart min syster hit. Vi tre och två av Björns kompisar ska dra ut och fiska på Tisaren. Ska fånga storgösarna och storgäddorna. ;P Först har jag dock lovat min syster att gå en sväng med henne på stan. Jag har sagt att jag inte ska handla något. Jag ska  i n t e handla något. Handlade så det räckte och blev över på Ullared. Lite mer än jag tänkt mig men fick ändå inte med mig allt jag tänkt. Hur nu det går ihop.


Köpte denna klänning på Ullared. Älskar den. (Ursäkta posen, men är ingen modebloggare. Kan inte sånt där, haha.)


Ska ordna lite mer bilder från Malta snart. Fan, måste skärpa till mig känner jag. Men jag är uppe bland molnen och glömmer bort bloggen lite. Nåväl, nu måste jag ordna mat och fiskepackning. Puss & kram


Solnedgång i Kärradal.

img_2274 (MMS)

Solnedgång i Kärradal.


Underbart. Sitter på en klippa med Björn o...

img_3156 (MMS)

Underbart. Sitter på en klippa med Björn och har denna utsikt. Livet är bra fantastiskt ibland. <3


fiskekväll.

I torsdags var det min lediga dag från jobbet så då passade jag och Björn på att dra iväg och fiska.
Först grillade vi. Korv och halloumi.


best of the best.


Björn kan inte det där med att fotografera. ;P Suddig bild.


storfiskaren, som fångade in en jättebamseabborre.



metarn.


Jag sa att vi skulle turas om att ro men storhulken kunde själv. ;P

Vacker kväll.

Kvällens konversation:

B: Jaha, har du fått någon fisk då?!?
S: Ja, har du?
B: Nej. Fan.

Världens bästa.

Fick finfina blommor av hjärtat i tisdags.
Luktar amazing. Världens bästa.

S ♥ B

Jag är så lycklig. Lyckligast i hela världen.

Idag när jag kom hem så lös min lägenhet av massa tända stearinljus. På bänken stod en massa kinamat och köksbordet var dukat för två. Mysmusik i bakgrunden och underbart sällskap.

Nu har han somnat bakom mig och jag älskar hur jag känner hans hjärta slå. Jag sa till honom: "Somna inte." och han svarade "nej, ska inte." Men han somnade. Och jag älskar det. Våra vinglas står halvuppdruckna men det gör ingenting för våran kväll har varit fantastisk. Det här känns så rätt.

Jag köpte ett nytt kastspö dagen till ära....

img_8719 (MMS)

Jag köpte ett nytt kastspö dagen till ära. Än så länge är det dock dåligt med napp. Kanske kommer. :)


Grill- och fiskeafton med Bear. :) myyyys!

img_0431 (MMS)

Grill- och fiskeafton med Bear. :) myyyys!


Dagens projekt: göra rent kastrull.  Beräk...

img_8963 (MMS)

Dagens projekt: göra rent kastrull.  Beräknad tid: sju timmar.  Status: en halvtimme har passerat och jag ser nu botten.  Övrigt: överväger snart att kasta denna kastrull och köpa ny.


älskade ängel.


På flygplatsen på Malta så köpte jag det här armbandet till mig själv. *kääär* Det är små änglar i berlockerna och sen är det rosa. Kan det bli bättre? Sorry för sämst webcambilder. Hinner inte ta andra bilder. Nu drar jag till frisören och klipper av mig mitt hollywoodsvall. ;P


Sagan om min kamera och gårdagens lasagne.

Och ni stiger i läsarantal fastän jag har varit sämst på att uppdatera bloggen. Skitkul! Välkomna!

Jag vet, sämst är jag. Men jag har liksom inte tid. Eller, jo. Jag har faktiskt tid egentligen men jag har prioriterat lite annat ett tag.
Jag har faktiskt typ tusen bilder jag tog på Malta som jag ivrigt vill visa er. Inte allihopa. Okej, men typ. Alla bilder som inte är suddiga eller visar könsorgan. (hahahaha, ville chocka farmor. Har inga bilder på könsorgan i min dator) Men många bilder blev jättesuddiga. Blev så arg på min kamera för den inte ville fokusera bilderna. Försökte på alla sätt men inget ville fungera. :'( Hade den fungerat bra så hade det blivit tusen bra bilder, nu blev det bara åttahundra. Typ.

Kanske ska lusläsa instruktionsboken då. Igen. Lite mer noggrant kanske.

Nu sitter jag i alla fall och käkar lasagne. Lite rester från gårdagen. Så duktig att laga mat alltså. Fast min bechamelsås råkade bränna sig när jag var upptagen med köttfärssåsen i två hundradelar. Snacka om attention whore. Klarade inte av att lämnas ensam i en sån kort stund ens. Sen var det någon (oklart vem ;P) som rörde i botten av kastrullen så allt det brända liksom satte smak på resten av såsen med. Jag försökta dölja den brända smaken med en halv grevéost, utan vidare resultat. Men slutresultatet blev gott ändå faktiskt. Och idag, när gratängen stått över natten och gottat sig så smakade den faktiskt hundra gånger bättre än igår. Även om det var gott igår med.

off to work.

jag kan verkligen konsten att fördriva tiden med att göra ingenting. Lektion i det? Någon som behöver?


åhåjaja, nu drar jag till jobbet. Tänker på Dig!

pubrunda night.


Utekväll. Lite förhäng i våran lägenhet.


Det blev en öl på en pub och de andra delade på vitlöksbröd.


Vi drog till en annan pub. Där plockade ägaren fram en talltik med en äkta maltesisk delikatess..


..nämligen sniglar.

"Gapa", sa jag till Björn. Björn gapar och jag stoppar in en snigel i munnen på honom.
"Vad var det?", frågade Björn och ser allmänt spyfärdig ut.
"En snigel!", svarade jag och såg allmänt nöjd ut.
Haha, minen han gav mig då var så jävla priceless så ni anar inte. Men han smakade faktiskt en till. Och jag själ åt många. De var faktiskt riktigt goda.


Goa brudar.


En annan bar. Där satt Jensen och pratade med ett gäng Irländare och kallade dem för Walesare, eller om det var tvärt om. Hur som helst så blev de inte glada. :P


Sista puben innan hemgång. Emelie fick en öl över sig och alla sa "det var inte jag". Jag var iväg en stund och kom tillbaka med blödande rivsår på benen. De undrade vad jag gjort och jag svarade glatt att jag varit och kissat. I en taggbuske.
Det här var egentligen första bästa kvällen, för resten av kvällarna blev bara bättre och bättre. ♥

Poolhäng med mera.


Pool och strandhäng.


pem i poolen


Utsikt från vårat hotell. Rakt framför oss låg ett annat hotell. Men stranden låg inte långt bort. Bara följa vägen som går till höger på den sista bilden så är du framme på ett ögonblick.


Dag ett på Malta.


Framme i Malta gick vi en liten promenad längs strandgatan. Otroligt vackert.


Och vi åt våran första lunch på en uteservering vid vattnet.
Och vi tog första doppet i havet.

sista lediga timmarna.

Blöööh! Hej och hej!

(Bild från de varma dagarna på Malta)

Jag har just nu de sista lediga timmarna innan det är dags för mig att åter gå i jobb. Jag måste säga att jag känner mig redigt otaggad. Faktiskt. När jag gick på semestern hade jag lite ångest för att lämna allt men nu känner jag att jag bara vill sitta kvar här i soffan och göra just ingenting.

Hatar Sverige just nu. Kunde det inte åtminstonde varit fint väder min sista semesterdag liksom? Nej, jag ska sluta vara bitter. Det ska faktiskt bli kul att träffa mina kollegor igen. Och det ska väl bli skönt att återgå till vardag också, på något sätt.

Ska ladda upp lite mer bilder också, snart. Lovar er det!

Ditresan.

Malta. Jag vet inte vart jag ska börja. Kanske bäst från början ändå.. ;P


Ditresan.

Jag var så jävla taggad på en riktigt efterlängtad semester. Bilden på mitt huvud kanske behöver en förklaring.. det var bara jag som ville visa den inbakade fläta som jag gjorde helt själv på mig själv. Den fick väl godkänt i alla fall.

Framme i Malta. Tog lite kort från taxin men de blev rätt suddiga. Det berodde på att: 1. De körde som galningar. 2. Deras vägar hade inte fått ny asfalt sen 60-talet, typ. 3. Min kamera ville inte fokusera.

Så sjukt nöjd att äntligen vara framme.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0