Mio-regn.

Här är lite bilder på finaste Mio-ponken. Så himla go kille alltså. Han skötte sig exeplariskt den stunden vi var barnvakt.
Först och främst var han knäpptyst hela promenaden hem. Satt och tittade med stora ögon på allt som hände.
När vi kom hem blev han lite ledsen när vi skulle byta blöjan.
Tur det bara var kiss i den. :P
För det tredje braiga så la han sig på filten och hade så kul och flinade åt det mesta. Tuggade på mitt kamerafodral.
För det fjärde (och det allra bästa egentligen), var att han bakade en blöjtårta alldeles lagom tills hans pappa och mamma kom tillbaka för att hämta honom. Så himla bra timing.
Slapp jag den med andra ord.

Nöjd tjej.

Jag vill ha Mio här heeeela tiden!!


Vi skulle torka Mio runt munnen men pappret var ju roligare att leka med än att bli torkad med. :)

Ville inte heller fota med blixt eftersom Mio inte tyckte om det särskilt mycket. Så bilderna blev lite suddiga och lite mörka pga dåligt ljus. Men jag tycker filmerna blev söta ändå. En skönhet som Mio blir ju alltid fin.

kubb och park och lite annat.

cha!

Har haft en sån himla bra helg. För det första har det varit så jäkla bra väder. För det andra har jag jobbat. Och för det tredje så har jag hunnit med så himla mycket.

t ex har jag:

-firat min pappa som fyllt 50 år! Han är alltså dubbelt så gammal som mig endast detta år.
-grillat i parken med lite vänner samt spelat kubb.
-haft balkonghäng och njutit av ett rejält oväder som försvann lika fort som det kom.
-varit babyvakt till finaste lilla Mio.
-Hur söt får en unge bli egentligen? (Obs, ej något jag gjort. Mest en tanke)

Ja, det var väl det. Kanske inte var så mycket ändå. Kändes som mycket.

Här är i alla fall ett gäng bilder från grillkvällen.


Jensens vovve fick vara med en stund. :)


Simon.


Söt och stark voffsing.

Hänky.


Hans och Björn.


Jensen och Maria.


och Millan och Nina.

Mycket najs kväll.

paaaarken

Tja! Som jag älskar det här vädret som är nu. Är strålande sol och det är så himla härligt!!

Jag ska snart ta en promenad till affären för att handla lite ingredienser till kvällens middag. Efter det tänkte jag lägga mig i parken och bara njuta. Läsa en bok.


Har smörjt in mig med solskyddsfaktor 20 på hela mig, för jag brände sönder mig igår. Inte så smart. Och inte särskilt snyggt heller. Det "roliga" är att jag verkligen bara har bränt halva mig. Solen låg på på bara min vänstra sida. High fashion!


Fick hem mina kläder från rutstore.se igår och jag är himlans nöjd med allting! :) Klänningen jag har på mig nu bland annat.

Nej, nu ska jag dra mig ut. Puss!

rutstore.se

Jag råkade klicka hem lite kläder till mig själv förut. Jag tyckte faktiskt att jag förtjänade det. Lite sommarkläder. En massa klänningar, bland annat det nedan.


från rutstore.se

Älskar det gulliga, blommiga och spetsiga som är i nästan alla kläder nu. Exakt my cup of tea.

Ville beställa en massa mer saker men de var slut på lager. Så himla typiskt. Fast jag fick ju en massa presentkort när jag fyllde år. Kanske finns plaggen i butik istället. :)

Inte min dag.

cheeena! :D

Har en riktig softisdag idag. Är ledig vilket just idag känns SÅ JÄVLA SKÖNT! Om man nu får säga så. Det tycker jag att man får. Man måste inte tycka om att arbeta varje gång. Faktiskt.

Fast hade hellre varit ledig igår. Fy vilken jävla skitdag det var igår. (Inte för att jag på något sätt ogillar mitt jobb, utan för att verkligen allt gick fel igår.) Först hemma. Ville då bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Kanske även klämma fram ett gäng krokodiltårar.
Men nej. Det var dags att bege sig till jobbet. Vara glad. Le. Vara trevlig.

Alltså jag skämtar inte när jag säger att jag störde mig på precis allt igår. Gjorde en "liten" lista. Kanske lägger upp den senare. Beror på.
Kokade liksom inombords av alla "misstag" alla (och även jag själv) gjode.

När jag skulle stänga för kvällen kommer ett gäng fulla och så jävla otrevliga killar in. "Jag har stängt", sa jag. "NEJ! DU HAR FAN INTE LÅST ÄN!!", skriker en av killarna och tränger sig in. Skitsamma, tänkte jag. Samtidigt som jag mentalt gav honom en rejäl smäll på käften. Nej, jag står bara här med stängningsnyckeln i handen framför dörren för det är kul. En av killarna börjar dansa med skurmoppen samtidigt som de andra killarna drog en massa "roliga" skämt om bland annat mig. När de äntligen gått ut så går jag för att hämta våran GB-gubbe som står utanför dörren. (Glömmer jag den utanför så kan jag ju garanterat räkna med att någon "lånat" hem den till sig under natten.) Jag är noga med att inte låta dörren åka igen bakom mig (för då blir jag utelåst), men gubben är så jävla tung att jag måsta böja mig framåt för att ta tag med båda händerna. Och vad händer då? 
J o ,   f l o r s o c k r e t   p å   k ö r s b ä r e t   p å   g r ä d d e t   p å   b a k e l s e n   h ä n d e r .      D ö r r j ä v e l n   å k e r   i g e n .

Där står jag. Sandra fucking not so awesome.
Biter ihop för att inte börja tjuta där och då. Det är inte sant liksom. Det här händer inte!!!!! Inser att jag inte ens har min mobil på mig.
Får stanna en random tjej som passerar för att fråga om jag kan låna hennes telefon, eftersom jag, klantarslet själv, lyckats låsa mig ute. Ja, och sen kan jag ju inte chefens nummer i huvudet... så har du typ eniro på telefonen också? Just shoot me.

Jag som bara ville hem så fort som möjligt. Så blev det inte, kan man ju säga.

Men vad säger ni, vill ni höra min "jag-stör-mig-på-allt-idag-lista"?

morgen.

God morgon!Har årets andra förskylning från helvetet. Antagligen är det väl allergi. Borde kanske köpa nässpray för rätt ändamål. Är nog beroende av nässpray förresten. Hur ska jag bli av med det? Det går definitivt inte nu när jag har sån jäkla täppa. Nej, min stackars nos får nog stå ut.

Nog om min jäkla näsa. Det var en evighet sedan jag bloggade. Blir så arg på mig själv för det! Jag vill ju hålla igång detta. Och jag tycker ju det är SKITKUL! Så varför tappar jag glöden?
Mycket bra fråga som jag inte kan svara på själv ens. Har ofta ögonblick då jag tänker: åh, det här ska jag blogga om sen. Men gör jag det? Nej. Jag tappar bort det. Nu sitter jag här och kan inte minnas något av dom tillfällena.

Very strange.

Jaja, jag har en massa bilder i min kamera som jag planerar att lägga in här inom en snar framtid. Nu ska jag stiga upp ur sängen och ta mig en dusch. Sedan vankas det jobb för min del. See ya!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0