blööööh

God morgon!
 
Jag är tröttare än döden just nu. Vill bara lägga mig och soooooooova! Var till Uppsala i helgen och festade sönder, så jag antar att jag får skylla mig själv. På jobbet igår var jag zombie på riktigt. På onsdag är jag ledig efter sju arbetsdagar och då ska jag sova. Inget annat alls. :D
 
Jag är exakt lika trött som jag ser ut och nog värre ändå.
 
Japp. Dags att dra till jobbet. Tillåt mig att säga: Jippi.
 
Jippi.
 

sugarskull

Lite bilder från Halloween. Älskar såna här dagar då man kan gå helt cazy med allt smink man vill. Helst skulle jag sminka mig såhär ungefär varje dag. Eller i alla fall de dagar jag orkade.
Fantastiska Sara und ich.
Johan som klädde ut sig till en solbränd typ, ZombieBjörn och kissekatten Eleni.
Jag, Jensen och Eleni. :)
Toalettpose. Tog denna på krogen. Var aspinsamt för det kom in en massa tjejer som skrattade åt mig. Vadå, det är väl helt normalt att vara toksminkad och stå och posa på toan?
Fick för övrigt en massa komplimanger för min sminkning. Själv blev jag nöjd. Hade lite ont om tid så hann inte med alla detaljer jag tänkte göra. Men det blev ju bra ändå. :) Fick tår i ögat så det rann lite smink som synes. Och sen drack jag väl upp lite färg när jag drack min dricka. Och tydligen kliar jag mig en hel del på näsan, eftersom den var kolsvart från början.
 
Det var i alla fall en helkul kväll. Önskar det var Halloween minst en gång till om året.

Isbaren

I Oslo besökte vi en isbar. Jäkligt coolt att gå från plusgrader till en himla massa minusgrader i bara ett par steg. De varma rockarna vi fick undrade Björn om vi var tvungna att använda. Haha, väl inne så förstod vi varför. Vi drack varsin drink i ett isglas, fotade en del och sen blev vi tvungna att gå ut igen. Det blev så kallt.
Den här sista bilden är av Operahuset. Jäkligt maffig arkitektbyggnad och det första vi besökte av Norge när vi kom fram.
 
Det var Oslo det. Längtar tillbaka!

Frognérparken

 

Ursäkta att framförallt bilden på kroppshögsstången är så sné. Orkar ej fixa det.
 
Har ni varit här någon gång? Det var så himla mysigt. Och fint. Så himla häftigt naturliga statyer.
Jag låter väl bilderna tala för sig självt.
 

dålig bloggare.

Min fästman påminde mig om att jag inte bloggat på ett tag.

...
 
Ja, jag är dålig.
 
MEN, det är så mycket som stört min blogglust.
 
Till exempel så har ju min mellansagsknapp strulat. Har väl klagat över det tidigare.
Sen gjorde jag en systemåterställning på datorn för ett tag sedan och efter det har inte min dator varit villig att läsa in mina bilder från mitt minneskort. EXTREMT störande. MEN, mina damer och herrar. Idag löste sig det problemet. Äntligen kan jag fota och lägga in mina bilder i datorn DIREKT, utan att behöva krångla genom att lägga in bilderna på Björns dator först, sen min externa hårddisk och slutligen lägga in dom på min dator.
 
Har nu en massa bilder att visa er. Blir helt exhalterad. Måste fota en massa nu.
 
Och snart kommer även de bortglömda bilderna från Norge som jag lovade er för ett halvt sekel sedan.
Tjuvtitt på Norgebild.
 
Återkommer snart!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0