Smultronstället

I måndags mötte vi våra vänner Madde och Andrej i Söderköping för att testa den omtalade glassen på Smultronstället.
 
Där kunde man till exempel beställa någon av dessa "måltider".
Jag och Björn delade på denna skapelse. Blev dyngmätta båda två och ändå lämnade vi kvar en massa.
 
Massor med folk. Kö in och nästan kö ut. Alla ville äta på Smultronstället.
 
 
 
Maddus och Andrus. :)
 
Och min fina Björne.
Sen var vi proppmätta alla fyra och var dessutom tvungna att springa till bilen eftersom man bara fick stå parkerad en timme i hela stan. Tur glassen var god då.
 
 
Och tur att Söderköping är rätt fint att titta på också.
 
Bye!
 
 
 

Hej från Kaggebo

Det är en mulen och faktiskt lite halvtrist dag idag. Det är tråkigt när man blir så påverkad av vädret. Fast å andra sidan finns det ju andra saker man kan göra när det regnar, som man inte gör annars när solen är framme. Som tex fiska.
Vi har fiskat en heeel del denna vecka. Älskar det. En morgon gick vi upp innan solen för att trolla. Den morgonen och förmiddagen hade vi en himla fiskelycka. Björn fick en stor gädda, jag fick två eller tre smågäddor och en stor som linan gick av på.
 
 
 
 
Nu har vi varit in till Valdemarsvik och investerat i en rejäl fiskelina istället för den där standarden som man fick med från början. Så nu jäklar kan vi fiska alltså.
 
Älskar solnedgången, soluppgången, månuppgången och allt sånt där fint som vi inte ser hemma. Allt sånt finns här. Och mina ögon bara njuter och allt jag ser känns ännu finare än det jag såg sist. Se här bara:
 
 
Ser ni månen?
 
 
Mina ögon dör finhetsdöden. Finhetsskalan går liksom sönder.
 
Så jag har det rätt bra ändå. Klagar definitivt inte. Nu ska vi iväg och fiska igen tror jag. Får passa på i det halvbra vädret. Puss
 

Renovering på g.

Heeeeej heeeeeej!
 
Idag efter jobbet tog jag vår racerbil till stugan. Vi är i full gång med att renovera. I första hand utsidan som vi redan har material till. Det är ett jäkla bök med att slipa bort gammal ful färg kan jag tala om. Gör redan ont i småfingrarna mina. Stackars mig alltså. Kan ju även säga att vi slipat i totalt en timme...... bara resten kvar. Tur ändå att vår lilla stuga är just liten.
 
Nej, ett glas rosé och vi är på´t igen!
 
Puss & kram

Tisdag.

tjo!
 
Här sitter jag i stugan och käkar gormetlunch (nudlar) på fintallrikarna (plast). Mår så himla mycket bättre idag än igår, så tänkte ge mig på att jobba ett kvällspass. Märker att vi tog med oss finvädret hem också. Ni är så välkomna! ;)
 
Bilderna från Rhodos är på g. Ni får hålla till godo. Och ni vet ju vad man brukar säga.. Den som väntar på nåt gott, väntar alltid för länge.
 
På återseende! Puss & kram, djungellian.
 
 

:(

Ååååh, mår skit. Skrev ju förut att jag inte kände mig helt hundra och nu är det ännu värre. Övervägde till och med att ringa och sjukanmäla mig. Typiskt. Jag brukar aldrig sjukanmäla mig, men den här gången kände jag att det behövdes.
 
Nåväl. Ska försöka sova lite. Adjöken.
 

Hem ljuva hem

Hellu.
 
Nu är vi hemkomna från Rhodos. Jag är totalt dyngtrött och skulle väl kunna sova i ungefär ett dygn till. Men jag ska iväg och jobba om några timmar. Sen vaknade jag eftersom de fortfarande håller på och bygger utanför. Låter som tusen jordbävningar utanför fönstret. Min kropp har dessutom fått någon jävla chock av att komma till Sverige igen. Blev typ sjuk i natt. Förkyld, ont i halsen, hostig osv.
 
Nu blir det att jobba i två veckor, sen har jag tre veckor semester igen.
 
Bjuder på lite Instagrambilder från Rhodosveckan:
Windy beach. Här blåste det som fan, men med tanke på värmen var det mest skönt med lite vind. Den svalkade lite. Dessutom askul att bada här.
Saxat från en video. Björn kände på vattnet.
 
Vi hyrde solstolar på Elli beach en dag och jag läste Håkan Hellströms nya bok. Eller ja, såg. Den innehöll ju mest bilder.
 
Min fina Björn. ♡
 
En kväll åt vi på restaurang Victoria i nya staden.
 
Björn i solnedgången.
Björn och jag. ♡
 
Efter stranddagen brände jag upp mina ögonlock och min hårbotten. Så jäkla typiskt mig. Gör det jämt, trots att jag skyddar mig mot solen. Så blev keps och solglasögon två hela dagar efter det.
 
Vi åkte på båtutflykt till några stränder och vikar. Här stannade vi till för att bada.
 
Vi hängde på Linda & Co's hotell en kväll för att käka mat och sjunga karaoke. Det visade sig sen att karaoken var inställd, så då åkte vi in till stan igen.
 
Våran sista soldag hängde vi på Windy beach igen.
 
På kvällen gjorde vi oss fina för att gå ut och fota.
 
 
Tog massa bilder i solnedgången.
 
Och här är vi hemkomna igen. Trötta så in i norden.
 
Nu ska jag lägga in alla bilder i datorn och förbereda för massa blogginlägg. Puss så länge!
 
 

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0