Greenday - Boluevard of broken dreams



Sitter och lyssnar på gamla gamla låter och hittade den här. Gud vilka minnen jag får från denna låt! <3

Flipsyde - When It was good



Älska! Så härlig låt!

Middag med släkten

Hej på er! Idag var jag som sagt iväg och åt en morsdagsmiddag med halva släkten. Mycket trevligt och väldigt gott! Jag glömde fota varmrätten men kom i alla fall på att jag kunde fota desserten. Supergo! Frukten var godast om ni frågar mig.. Så gott med färsk annanas och grape som inte ens var sur, snarare söt! :)

Dessert.
Det var buffé vilket betyder att man fick plocka själv... om det var någon som inte visste.. :P



Jag och mina kusiner. Hemsk bild på mig.. därför jag inte syns..
...men mina kusiner var lika söta som vanligt!




Fick en inflyttningspresent av mina kusiner med..och deras mamma & pappa. :)
Jättefina ljus. De har nu fått hedersplatsen mitt på vardagsrumsbordet.

J
ag undrar bara över en sak.. det är typ nån sorts hårdplast eller nåt rullat innanför det där bandet. Är det meningen att det ska sitta kvar när man eldar eller ska det bort? Tänker det kanske rinner ut om man tar bort det.. eller så smälter det... Vad tror ni?

Mammas dag.

Vad härligt med fint väder idag också!

Jag ska käka upp min macka och sen gå till parken igen. Idag får jag inte glömma vatten..och så måste jag smörja in mig med solskydd. Kände nämligen igår att jag bränt ansiktet lite.

Klockan 14:15 går ett tåg till Hallsberg som jag ska med. Farmor, farfar, pappa, Ch & Jo och så två kusiner E & E och deras mamma och pappa (min farbror) ska på en morsdagsmiddag utanför Laxå om jag inte minns fel. Hasselfors? Jaja, skitsamma. :P

Så idag blir det nog lite dåligt med uppdateringar. Juppsi, vi hörs! ♥

Och ha en fin morsdag mamma! :)

Drömkåken



Nu går drömkåken på tv4+. Nu bänkar jag mig framför tv:n alltså.. :) Längesen man såg den.. Haha..

Stulna döttrar av Malika Kaddour

På mitt gamla jobb var det en man som kom några gånger i månaden och lämnade av gamla böcker som man fick läsa och om man ville även ta med boken hem. Då hittade jag denna boken som jag direkt kände att jag var tvungen att läsa! Nu är jag helt fast i den!
 

Så här står det om boken på bokus.com
"Malika Kaddour bor sedan 30 år i Nederländerna. Hon är muslim och familjen flyttade från Algeriet när hon var barn.

I Stulna döttrar berättar Malika Kaddour om sitt möte med syriern Hamid och deras stormiga kärlek. Det var kärlek vid första ögonkastet och två flickor är frukten av deras kärlek. När Malika inte längre orkarde leva tillsammans med Hamid, vars kvinnosyn var starkt präglad av hans kultur, kidnappade han deras två döttrar Dunja och Shirin.

Denna traumatiska händelse förvandlade Malika till en stark och förslagen kvinna, som beslutade att ingenting fick hindra henne att återfå sina flickor. Myndigheter och medier kontaktades och efter nästan omänskliga strapatser lyckades hon efter ett och ett halvt år själv föra sina barn från Syrien via Libanon till deras hem i Nederländerna.

Jag skall hitta dem om jag så måste leta igenom hela världen och jag ska föra tillbaka dem hit där de hör hemma, hit till Nederländerna hos deras mamma. -Ingen kan ostraffat stjäla mina döttrar."

Det är en sann historia, vilket jag lätt fastnar för. Lite extra kanske för att någon i min närhet varit med om samma sak i stort sett. läs den!

Ensam är stark, eller hur?

Det är verkligen sjukt varmt ute.. och det är faktiskt bara slutet av maj....men jag klagar inte! :D Det är bara skönt..

Nu har jag legat ute i parken i några timmar men kände att jag var tvungen att gå hem så jag kunde ta mig något att dricka. Smartskaftet, dvs jag, glömde ju såklart det hemma. Vatten alltså.
Linda ringde också. En mycket trevlig överraskning! Det blev bara ett kort samtal.. Men trevligt ändå att få en liten uppdatering på hur hon har det nere på Mallorca. :)

Nu har jag snart druckit 1,5 liter vatten.. var väldigt törstig om man säger så!

Idag var det massor med folk där! Några som grillade med.. luktade hemskt gott!! En massa par som delade filt och låg och höll om varandra.. Kramades och pussades och såg sådär vårkära ut. Men jag har hört talas om att ensam är stark. Jag tror på det...
Nåja, ska väl inte bli långvarig nu. Skriver bara en massa saker som kanske inte direkt intresserar.. :P Så vi hörs! ♥

hur skönt som helst ute! Tropisk

6cbde56f7a3346309ab45698cf59664b.png

hur skönt som helst ute! Tropisk värme! Önskar det fanns en sjö i närheten så man kunde ta sig ett dopp och svalka ner sig lite. Älska värmen!


Lördag

Hej!

Smått skakisbakis idag! Det blev ganska sent igår/idag om man säger så... det blev efterfest i stan och vi tre skulle åt samma håll tog sällskap hem. Vet inte exakt vad klockan var men det var ljust ute.. kanske 04-05 eller nåt...

Hur som haver.. jag har tagit mig en dusch. Känner mig lite piggare men är hemskt trött. Jag har faktiskt varit vaken sen 9:30.
Nu ska jag klä på mig kläder och sen tänkte jag ta mig en promenad* till sjukan och hälsa på farfar. :) Sen ut i parken och sola lite.

Kjol idag! :D

*mitt cykellås har gått i baklås.. eller vad man ska säga. Jag får inte upp låset och höll på att vrida av nyckeln i morse på vägen hem. Så fick bära hem cykeln! Tungt var det...men tills låset går att öppna ellet tills någon hjälper mig att knipsa av det så får jag alltså promenera mig fram.

Jaja, nu ska jag fixa. Puss & kram! ♥

update

Jag får nog hälsa på imorgon istället... han hade precis kommit tillbaka från operationen nu..

Nu går jag ut i solen igen.. blir en park lite längre bort på gatan. :) myyyyyys!

Sol i sinnet, brun inne -Rudolf.

Hej! Strålande solsken ute idag! Jag kom nyss hem efter att ha varit iväg och köpt en innebandyklubba med pappa.. kanones fin är den! :) En Salming.. vit och lite lila. :) Det fanns en brun och guldig... allra allra helst hade jag velat ha den men den var lite för dyr...
Den jag köpte nu kostade i alla fall 999:-.... men, nu var den nersatt till 299:-. :) Perfa!

Pappa var här och hämtade en bild på min lillebror som snart tar studenten.. :) Och sen fikade vi lite saft & bullar.
Pappa berättade att min farfar ligger på sjukhus och de misstänker blindtarmen. Jag ringde sjukhuset förut och ska ringa vid 15 igen.. för då är han antagligen tillbaka från operation. Får se om jag får hälsa på honom.. om han orkar det.

Ja, men jag ska nog ut och sätta mig i solen nu en stund innan det är dags att ringa igen... Hörs sen! ♥







Bullar i natten!




Det luktar helt fantastiskt här hemma! Om man kunde få in lukten i bloggen så skulle jag göra det..:) Det blev i alla fall vaniljbullar... :)
Nu ska jag packa in i påsar som ska in i frysen... (behåller nog en påse framme...) Så kan jag ta fram om jag någon gång får besök.
Jag säger i alla fall god natt nu.. ska inte sova riktigt än men kommer inte uppdatera bloggen igen. Natti alla! Puss & kram!



Gissa vad jag bakar!



Någon gissning?

Cut

Vad dåliga ni är på att kommentera! Skriver jag så himla tråkigt? :(



Hur som haver..
Jag vill klippa mig. Jag behöver klippa mig. Mitt hår är otroligt slitet faktiskt.. jag minns inte ens när jag klippte mig senast. :/ Väldigt illa!
Nej, senast var.. när jag bodde i Bohus... Vette sjutton när.. i höstas någon gång?

Nej! Senast var här i Örebro.. men jag bodde i Bohus... men det var nog i höstas. :| Kanske ska satsa på en klippning? Det blir nog det första jag gör när jag får in lite extrapengar på kontot! (Men jag vill klippa mig nu!)

1.  2.  3.  4.
5.  6.  7.  8.

(klicka för större bild.. men eran dator måste "tänka" klart först... :P)

Mitt hår har ju bara blivit ljusare och ljusare genom åren i alla fall.. fick ju ett infall.. var det 2007 och färgade håret nästan svart. (bild 1) men ångrade mig och fick stegvis göra det ljusare. Jag tänker aldrig mer göra det så mörkt! Hur det blev när jag klippte mig senast ser ni på bild 6. Och sen dess har jag alltså inte klippt mig.. och ni ser ju på bild nr 8 att håret växt en del! Frisörerna jag går till har en förmåga av att alltid klippa mig så himla kort! Trivs ju bättre i lite längre hår.. Vad tycker ni? kort hår/långt hår?, lugg/inte lugg?
Åh, jag vill bara bli av med allt det slitna! Jaja, jag ska sluta tjöta nu. Vi hörs maybe.


Rent hus.. nästan.

Nu har jag varit otroligt duktig! *ger mig själv en klapp på axeln* :D Jag har diskat allt och sen städat lägenheten så nu kan jag ta emot spontanbesök! ;P Jag tog till och med fram dammsugaren och började dammsuga..men hann inte klart. Dammsugaren dog! När jag undersökte den lite närmare upptäckte jag att den var full. Dammsugarpåsen alltså.. så det betyder att jag måste köpa nya såna med... Vet inte hur intressant det är för er men ändå. :)

Hungrig är jag fortfarande för har fortfarande inte ätit frukost.. eller nåt annat. Så det är nog dags att få i sig någonting eftersom min mage bokstavligen talat skriker efter föda! Vet inte vad det blir idag... kanske pasta med tonfisk? :) Mums!





Nassau Royal - Stars are made for the sky






Åh, denna person hittade jag på myspace för en evighet sen... och då fanns inte den här låten någon annanstans men nu när jag tittade igenom min bilddagbok hittade jag en bild med den här låten på och då sökte jag på den på youtube.. och jag hittade den! Den är så otroligt fin! Jag hade glömt bort vad han och låten hette nämligen. Lycka! <3

Skitväder!

Fy så besviken jag blev i morse när jag bestämde mig för att gå upp och titta ut genom fönstret. Massa regn ju! Jag som vill ut och se lite (mycket) sooool! Och ha lite vindstilla med! Nu har jag verkligen inte någon ursäkt till varför jag inte ska ta tag i all städning här hemma heller..! ;P

Nej gott folk. Ska ta mig lite frukost och sen kanske börja med den jävla disken. Tur att jag har mina fina gröna diskhandskar så man slipper äckligt medel på fingrarna. Och föremål i otäcka material som besticken och kastrullerna. Usch, ryser!
Jag kanske är knäpp? :P
Kanske blir en uppdatering till sen..eller två. Beror på. :) Puss & kram!

Mobilblogg. Skrämd

Fy fan! Här sitter jag i soffan och tittar på tv när någon plötsligt BANKAR på mitt fönster! Gud, jag blev så rädd att jag trodde jag skulle skita ner mig! Vad han ville? Han skulle till någon som bor en våning upp eller två..och eftersom porten var låst så tog han friheten att skrämma slag på mig. Allvarligt, mina händer skakar! Så rädd blev jag! Jaja..sova?

Grattis papi!

Grattis till min pappa som fyller år idag. :)

God natt alla! Tror jag ska sova nu... är gaaanska trött. Imorgon ska jag diska. Fy 17! Om jag kunde så skulle jag dra ut på det ännu en dag.. men det börjar känner lite ofräsht nu.. har inte diskat sen.. söndags tror jag. Skäms på mig! Sen kanske jag ska plocka lite mer här hemma... och om det är fint väder så vill jag ut till nån park och få lite sol på mig! Hoppas på fint väder och mindre vind än idag!

Haha, måste bara berätta en sak.. när jag cyklade hem från stan idag (det har jag nog också glömt berätta.. men var på stan med Michelle idag, men iaf) då när jag var på väg hem så kom det världens vindpust! Och jag ser en "dam" framför mig bara välta. Jag försökte verkligen hålla mig för skratt för jag förstår att hon kanske fick ont.. men det var svårt att hålla sig! En förbipasserande hjälpte henne i alla fall. :) Nog om det... God natt & sov gott alla!

Figaro trampar på Byron


Knäppaste katterna i stan! (uppdaterad)











Alltså, jag vette sjutton vad dom håller på med! Jag trodde jag skulle dö när jag såg detta hända första gången. För nu har det hänt kanske en fyra-fem gånger. Det börjar med att Byron (blåtabby) ligger och sover.. han brukar ibland ligga på rygg och sova och det är då Figaro (vit & bruntigré) kommer. Först ställer Figaro sig över honom och trampar honom på magen.. inte hårt.. utan först vänster lite lätt, sen höger lite lätt.. sen håller det på så ett tag.. sen lägger han sig på honom! Så tvättar de varandra i ansiktet.. ibland biter de varandra med.. men det övergår snabbt till att tvätta varandra igen.

Men jag undrar om Figaro är lite horny på Byron eller nåt? Haha...

Eller tycker de bara om varandra väldigt mycket? Haha.. Kom igen nu och svara på mina frågor! Ni som läser är förjävla dåliga på att kommentera faktiskt! Haha.. :)



Jag har en film på dom.. upptäckte då att jag förklarade lite dumt. Figaro står med framtassarna på Byron och sen trampar han med bakbenen... kanske kan lägga upp filmen sen så ni ser. :P

Tisdag

Seg uppdatering idag.. men det får ni leva med ;P

När jag vaknade idag så var det så himla fint väder.. men sen när jag var på väg ut så gick solen i moln och efter det har det regnat lite.. :/ Segt.
Hoppas på finfint väder imorgon så man kan ut och få lite färg på sig! :D Om inte får jag väl koppla in tv-spelet och spela lite super nintendo! :D Mario! Haha... sen måste jag posta massa grejer.. fy, massa pengar på frimärken! :/ Men så är det!

Nu ska jag titta igenom mina fotoalbum för att se om jag kan hitta något fint kort på min lillebror som snart tar studenten!  ;P

Pusshej!

Dagen i bilder



Jag tog mig en liten promenad och hämta min cykel. Sjukt varmt ute idag! Riktigt härligt! Linne och tights. :)
__________

På vägen hem med cyklen svängde jag förbi banken.
__________



När jag kom hem så tänkte jag att det är ju synd att sitta inne när det är så fint ute. Så tog en runda i området då jag hittade det här stället!  :) Helt underbart!
__________


Kom och grilla med mig? :D
__________


Jag la mig faktiskt där en stund. Min utsikt! :) <3
Men när min klocka slog 15:03 så gick solen bakom en massa träd som stod i vägen..så då traskade jag hemåt igen. Sjukt hungrig, har inte ätit sen igår frukost. Vet inte vad jag ska äta... något tips? Pasta och...vatten? ;P







Babbel

Hej!

Snacka om seg dag igår! Gjorde verkligen ingenting alls. Ork = borta. Haha

Idag har jag ringt H&R facket, igen! Fick hem en räkning till trots att jag redan avslutat medlemsskap. Men det var ingenting dom kunde se där så jag får snällt betala den här också. Plus att jag får avsluta medlemsskapet, igen.

Jag tänkte gå en liten promenad till (typ) andra sidan stan.. för där står min cykel. Den kan ju vara bra att ha. :) Om jag ska någonstans liksom.

Fick ett sms från M, där jag ska jobba några veckor i sommar. (mitt gamla jobb) och vi bestämde att jag ska komma och uppliva minnen den 17 juni. Veckan efter börjar jag jobba. :) Blir kanoners.
Men just nu undrar jag över de räkningar jag har just nu.. Pengarna räcker inte. :/ Gud vad jobbigt det här är!

Mhm, men nu ska jag ta och klä på mig så jag kommer iväg. Pusshej.

Natt

Aj, min stackars mage mår inge bra :( men finns inget jag kan göra för att det ska bli bättre så det blir att försöka sova ändå. Jaja, nog om det. Jag kommer inte i säng förens nu. När jag drog ner persiennerna (stavas?) så ser jag att solen är på väg upp. Kul. :p imorn tänkte jag iaf försöka sova länge! Säger natti & sov gott!

Byron


Söt han är! Jag spelar tokhög musik.. men han bara ligger där i soffan och sover.. rör inte en fena. Jag tror bestämt han tycker om min musik.

Haha, min "nya".. vad säger man? äh.. nu lyssnar jag på Freestyle massa.. Speciellt "Nära dej".. :) Repeat som vanligt med min musik.. Byron diggar!


Buzz-kväll?

Hej på er!
Lite trött är jag! Fy fan!
Vi var iväg några och spelade innebandy förut. Kul kul, men det gick inte alls bra idag.. haha... fick höra kommentarer som: haha, Sandra, du villar bort dig själv! :P

Jaja, jag skyller på att jag var lite bakis och uttorkad. :D

Anyway så kanske det skulle bli en "buzz-kväll" ikväll. Får se om det blir av.. om de hör av sig. Vill inte bara sitta hemma. :(

Nä nu grabbs, nu får ni ta och höra av er om det blir nåt!
Puss & kram, skumbanan.







Text

:) Inget bakis idag! Bra för mig!

Igår var jag på fest hos Elin först.. vi skulle egentligen grillat men eftersom vädret inte tillät så blev det istället innefest med karaoke. (singstar) Jag har kommit fram till att jag verkligen verkligen inte kan sjunga. Svåraste låten för mig var Johnny Cash - Ring of fire.. han har så mörk röst.. så jag sjöng för ljust! :P Men på slutet kom jag på att det gick ganska bra om jag sjöng med killröst. ;P

Ja, vi drog vidare (jag, Millan och Linda) till en annan fest som var bara några hundra meter från mig.. perfekt! Men vi åkte/gick därifrån rätt tidigt också.
Linda åkte ju till Mallorca idag på förmiddagen så hon var tvungen att åka hem och sova.

Tja, mer då?

Nej, inte så mkt mer faktiskt.

Snart ska jag iväg och spela lite innebandy. Ska bli trevligt att springa av sig lite. Jag har ju dessvärre inte någon klubba..men får låna av de andra. Problemet är bara att jag behöver ha en klubba för vänsterhänta och alla där har bara för högerhänta. Så jag får alltså spela lite sämre åt fel håll.. :P Sponsra med en innebandyklubba till mig? För vänsterhänt.

Efter vi spelat innebandy ska några av oss eventuellt åka iväg och fiska. Jag älskar att fiska! Så hoppas vi åker iväg! Jag har dock inga drag här i Örebro.. alla ligger hos min pappa. Har bara ett kastspö här utan lina i. ;P bra va? Men det löser sig väl på nåt vis.

Idag blev det mycket text. Ber om ursäkt om det var svårläst.. orkar inte läsa igenom och korrigera. Men nu ska jag packa träningsväskan.
Puss & kram! ♥

:)

Fin i håret :)


Fina nymålade röda naglar.



Mitt i gatan går också bra!



:D

Snurrar i lekparken



:) hihi, hade så himla kul! När jag var yngre.. ca 14-15 så hade dom en exakt likadan på den campingen vi brukade vara på.. och jag och en gammal kompis som jag inte hört av på en evighet (Marika) vi snurrade på den där..   rekordet   var   väl   1,5   timme,   i   sträck!   Vi blev tvingade att sluta för de andra barnen som var ca 7-8 ville åka dom med.. Haha.. minnen det!

Stora holmen.


Äggmacka ute. :) Theo.


Man ska ha barnasinnet kvar.. Jag har kul!!



Michelle äter också äggmacka :) Jag med.. men det har vi ingen bild på.




Vi åkte lilleputtetåget.. lite trångt i den lilla vagnen men det gick! Fick mig en kram av Theo. Så söt!

Kanske lägger upp en video eller två sen från dagen med. :) Om det är någon som vill se?



O

Telefonen ringer, jag svarar.

Bla bla bla bla bla bla bla blablablablablabla... osv
O : ..okej..
Jag: Får jag förresten mina pengar på måndag?
O: Hur mycket är jag skyldig?
Jag: 2100 kronor.. och sen har jag fått hit din telefonräkning..
O: Du får fan skaffa dig ett jobb!
Jag: Ursäkta? Du är ändå skyldig mig pengar!
O: Ja, men du måste ju söka jobb! Vad hände med det där jobbet som du var på intervju på då?
Jag: Ja, jag fick det väl inte?
O: A säkert. Så de kallar dig och sen får du inte jobba.
Jag: Nej. Precis.
O: Amen vi hörs på måndag. *klick*

Sover gott!



Så här låg de tillsammans tills alldeles nyligen då jag kom fram och störde skönhetssömnen med kamerablixten. Nu ligger de istället och tvättar varandra. Så himla söta är dom!






Är det svårt eller?

Suck säger jag bara! Jag har bokat tvättstuga nu till 16:00.. och jag gick ner ca 10 min över och gissa vad? Nä, hon innan är inte klar. Hon har kvar tvätten i maskinerna... varför är det alltid så här?? Va fan, har man bokat stugan så är det väl dom tiderna som står där som gäller?

Jag ger henne 5 minuter till.. tills fem i halv.. sen om inte kläderna är borta så tar jag vänligt ur dom åt henne. Annars hinner ju inte jag tvätta.. någon annan har ju bokat efter mig!

Jaja..


xD



(Bild från tjuvtittat.se)

Onsdag

Jag hade planerat att äta kvällsmat nu... men jag insåg att jag faktiskt inte är hungrig. Är fortfarande mätt från donken tidigare idag.

Jag skrev ju innan att jag satt på BR och väntade på mina yngsta bröder, att de skulle välja varsin leksak.  Jag   överdriver    inte    när     jag     säger     att    vi    gick   omkring    där    inne   i   mer    än    45    minuter.    Jag gav massa roliga (tyckte jag) förslag till dom men ingenting dög. "Nej, det är tråkigt, Nej det är töntigt" Har de blivit bortskämda eller vad? haha
Innan var vi ju som sagt inne på Ohlssons (en tygaffär) för mamma skulle köpa lite tyger. Och vilka klagade inte då? Jo, de små. "men ååååh, kan vi gå nu? Jag vill till leksaksaffären!" Jaja, de är ju små.... men ändå!

Jag handlade ingenting till mig själv om det var någon som var nyfiken.

I kväll blir det helkväll framför tv:n för min del. Först det obligatoriska Grey´s anatomy sen Fråga Olle och efter det Girls of the playboymansion. Eller om de två sista är i annan ordning. Skitsamma. Bye alla! ♥

(obs! Bilden är väldigt gammal! Haha!)






Alexander Rybak - Funny Little World







Hehe.. jag tycker det är bra!

Hej! Jag sitter just nu på BR oc

107da07a521e564b1e040e85dc8b449a.png

Hej! Jag sitter just nu på BR och väntar på att mina syskon ska välja varsin leksak för 50:-, vilket kan ta sin lilla tid eftersom inget duger för dom. Är sjukt trött! Haha... Det har blivit några timmar på stan nu. Innan var mamma och köpte tyger och sen åt vi på donken. Mamma bjöd.

Åh, nu är dom klara! Vi hörs sen! Puss


Bla bla bla

:) Hej på er!

Jag sitter framför datorn och käkar lite kvällsmat bestående av ravioli. Faktiskt väldigt gott men framförallt billigt! ;P Ja, sen jag skrev sist har jag hunnit med en liten promenad runt här i området. Svängde förbi och köpte mig ett paket smör.. kan ju vara bra att ha faktiskt..

Ja, sen har jag dammsugit lägenheten... usch så dammigt det var!

Lite konstigt är det att Linda åker i helgen.. och blir borta i en evighet. Undrar vad man ska hitta på i helgen.. kanske blir en lugn helg.

Nu ska jag kika klart på DH. :D



Video på mina älsklingar. Mitt hjärta smälter!







Mitt hjärta smälter när jag ser dom vara så himla gulliga!


What to do, what to do.



Jag i tidningen.. ;) Nej..

Michelle var här en liten stund förut. Trevligt med oväntat besök. :) Tänkte ta mig en dusch faktiskt.. känner mig lite ofräsh.. haha.. anteckna gärna! Kanske faktiskt tar mig ett bad! Ja! Det gör jag!

"All I do the whole night through
Is dream of you
And with the dawn
I still go on dreamin' of you"

Text från min nya favritlåt ovan. Men nu ska jag bada! :)




Morning

Morsning korsning!

:) Undrar vad man ska hitta på idag då.. Någon med nåt bra förslag?

Jag sitter och äter en liten variation på frukost.. har inget smör hemma så någon macka blir det inte. Istället rester från igår, till frukost. Äh, de går!

Har inget vettigt att skriva.. så bye! ♥




Hej! Jag kan inte sova

0-7ad37cad3c666cfab6f4e03cd693fa4f.png

Hej! Jag kan inte sova...blä bara.

Ligger och lyssnar på lite musik. Tänker på en grej från igår natt. Om du läser, förlåt.

Hm..

Jag har fastnat för en annan låt med Alexander Rybak. "all I do is dream of you" den jag la upp förut. Varför är det så? Att när jag får en låt på hjärnan så kan jag inte sluta lyssna på den utan lyssnar sönder den direkt. Men det dröjer innan jag tröttnar. :p

Tack patrik som hjälpte mig med låten.

Ska försöka sova nu. Kram och puss!


God natt!

Inte för att jag kommer sova på ett par timmar.. men ändå. Tänkte iaf slita mig från datorn nu.. vill gå ut på en promenad.. nån som vill med? :)
Jaha.. nej.. vi hörs imorgon! ♥

Ego



Hej på er! Ni väldigt få som läser.. :P Jag har väldigt tråkigt.. jag har suttit och försökt lära mig lite i photoshop men det gick ju åt skogen. Det slutade med att jag bara grejade ihop bakgrunden. Aja.. Och det där med fina linjer är väl inte min starka sida.

Och så, även idag har jag lyssnat på Fairytale ca hundra gånger. :) Den är braa!

Suck... vad ska man hitta på?


Dagen idag

Hej hej!

Idag följde jag med Michelle till sjukan. Det gick bra där.. :) Bra det.

Jag är himla hungrig.. har lite mat i kylen jag tänkte värma. Kan ju bli gott! Annars händer det inte mycket.. som vanligt. Lyssnar på min nya kärlek Alexander Rybak ;) Jag har hittat en till sång med han på youtube där han sjunger på svenska med. En så himla fin låt med. "Visa vid vindens ängar"

Haha, jag har funderat jättelänge på att prova en videoblogg.. men det vågar jag inte. Det skulle nog kännas alldeles för konstigt.. men kanske någon gång.. Vi får se. :P

Jaja. ska väl fixa med maten nu då. Puss & kram!



Alexander Rybak - All I do is dream of you




...

Please, kill me.


Två bilder från igår.





Söt pojk.

Norway - Alexander Rybak - Fairytale



:) Haha, igår när jag hörde låten så tyckte jag inte alls om den.. men det kanske var för att jag inte hörde den ordentligt. :P Var ju lite onykter och pratade mer med folket runt omkring än lyssnade på låten.
Men, idag har jag lyssnat på den.. haha, flera gånger och jag tycker faktikst den är jättehärlig! Kan inte sluta lyssna på den, typ. :P Och han är så himla söt också! Eller är han inte det? Jo! Han får fyra toasts av mig.

;)

Annars så tyckte jag om Azerbajans låt med. :P Tycker om sån musik..

Haha, vad tycker ni om vinnerlåten?

Puss & kram

Världens sötaste reklam



Kossorna när de springer in våren. Haha, jag tycker de är så söta!

Min gris!

Jag ville bara lägga upp en bild på min fina rosa gris. :) Han är så söt! Visst är han?!

Jag undrar vart jag fått den ifrån. Tror jag fått den från mamma eller mormor. Men vet inte säkert.
Jaha, erkänn ni antecknar? ;P

puss & kra
m























Grillkväll hos Ida

Hej!

Hade en väldigt trevlig dag igår måste jag säga. Jag åkte ju till Ida i Åsbro. Linda & Sara med. Efter ett par timmar kom ett gäng till. Då satte vi igång och grillade. Fast först spelade vi kubb då... Mitt lag vann! (Självklart! ;P) Hade grymt kul! Skrattade som en galning mest hela tiden...
Sen satte vi oss i soffan och kollade på slutet av ESC.. hann se att Norge vann! Grattis Norge! :)
Synd att kvällen hos Ida slutade som den gjorde bara... Vi åkte till mig på efterfest.. hehe :) Linda sov på min soffa.

Ja. Idag är jag superbakis. Allvarligt alltså. Jag vaknade i ganska normal tid och var med när Linda åkte. Svepte 1,5 liter vatten och sen somnade jag. Vaknade för en stunde sen.. har snart svept 1,5 liter vatten till. Haha.. törstig idag. Konstigt.. jag som drack så mycket igår. ;P

Nej. Nu ska jag ta mig något att äta tror jag. Vi hörs! puss♥





Vill ha 2.



Också från forever21

Sandra vill ha.


Klänning från forever21




Morsning!

Allt bra med alla idag?

Jag själv är sjukt trött. Vänder på dygnet när jag inte har något att göra.. inte bra alls. Men men..
Idag kommer min syster hit. Lilla Jenniepump (klicka på bilden för att komma till hennes blogg) & sen kommer antagligen min lillebror Kimpalimpa med. :) Ska bli så himla mysigt. Tyvärr kommer jag inte kunna bjuda på en brakmiddag och en massa gott. Men jag hoppas vi får det mysigt ändå. Juppsi!
Ja, mer då?
Imorn ska jag med till Hallsberg för på kvällen ska jag till Åsbro till Ida. Blir hemmafest. :) Ska också bli kul!



























Men gott folk. Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och efter det ska jag laga världens godaste mat. (fisk i folie i ugn) Kanske kan ta ett kort och visa sen.. vi hörs! Puss & kram!








Idag

Hej hej! Gud så tråkigt jag har då!
Igår var jag faktiskt duktig och sprang lite! Hör & häpna! ;P Idag har jag så ont i vaderna så det är sjukt. Antagligen är det träningsvärk.. men jag måste faktiskt säga ärligt att jag aldrig haft så ont någonsin där. Jag kan knappt ta mig fram ens. Haha.. men det här väl till antar jag. :)

Fick ett sms från Michelle förut där hon frågade om hon eventuellt fick komma förbi här sen.. och det får hon ju såklart göra! Får se om hon tittar in...

Jag tar förresten efter så många andra nu och lägger in mitt namn längst ner i en bild. Jag förstår att man kan lägga in den så den kommer in automatiskt, alltså så den sitter fast i bilden. Men det vet jag inte hur man gör... så jag gör på mitt egna lilla sätt.

Alla sätt är bra utom dom dåliga. Eller hur? :)

Nä, puss & kram!

Figaro på Byron

Åh.. jag har så ont i magen. Världens magknip har jag. :(

Jag sitter och kollar på reprisavsnitt av Greys Anatomy.. det programmet blir aldrig dåligt!



Tog kortet ovan för några dagar sen. Figaro sitter PÅ Byron och tvättar han i ansiktet. Snabbt urartar det gulliga och dom börjar istället bita varann. Tror inte Byron tyckte om att han satt på honom. :P
Sötisarna!

God morgon!

Eller förmiddag kanske man säger...

Vaknade av en stor duns idag. Kom från hallen... gick nyfiket upp för att kolla vad det var.

Gissa vad det var?

haha.. posten. Typ tio kuvert med post plus en tidning. Ska öppna posten nu och jag hoppas det inte är en massa räkningar!

Jaja, ska äta frukost med nu. Ses & hörs! ♥

Bada



Åh vad jag älskar mitt badkar!
!!! :)

Har precis tagit mig ett långt varmt skönt skumbad. Släckt lampa och tända ljus. Helt fantastiskt avslappnande. Det är helt sjukt egentligen.. att ett litet badkar kan få en så glad. :) Nu ska jag sova. Bara håret torkar... Natti alla! ♥

Födelsedagar i MASSOR

Jaha, ska man ta sig i kragen då eller?

Nej.. jag lovar ingenting. ;P

Iaf.. Det har inte hänt sådär jättemycket här faktiskt. Lite har ju hänt såklart... och det tänkte jag berätta om nu.

1. Jag har fått en till liten kusin. En liten Matilda blev det. Hon föddes för tidigt så hennes organ är inte helt utvecklade ännu. Hon får bo sina första dagar på sjukhuset. Igår åkte jag dit och fick träffa min moster, näst yngsta dotter och hennes man men inte Matilda. Eftersom hon ligger på en avdelning där det ligger så sjuka barn och så...

2. "Halva" min släkt har fyllt år..
5 maj William
10 maj Elin & Carin
11 maj Matilda föddes. (eller om det var den 10:de)
12 maj Christian
13 maj Alexandra
och imorgon
14 maj Emma
och om några veckor
27 maj pappa

Tror det är alla.

3. Jag kommer inte på nåt mer.... Jo!
4. Har varit hos Michelle och hälsat på en snabbis.
5. Varit och handlat idag.
6. Jävla Jehovas Vittnen har varit här TVÅ gånger. Men jag är inte intresserad....!!!

7. I fredags spelade jag innebandy med några. Skitkul! :) Sen spelade jag, Linda, Millan och en kompis till Linda monopol hemma hos mig heeela natten. (nästan) Jag förlorade.
8. I lördags hade jag träningsvärk. Spelade Innebandy igen och på kvällen blev det frimis.
9. I söndags blev det filmkväll hos en som heter Kim. "Yes Man" såg vi. Jag har sett den förr men den var lika kul nu. :)
10. Igår var jag som sagt på sjukhuset och efter det åkte jag till Michelle. Efter det blev det tåget till Hallsberg för lite tårta. Christian fyllde ju 20.
Ja, det var nog allt.

Ska försöka få lite bloggkraft...Kanske uppdaterar med lite bilder sen.... Kram & Puss!

Lite nere.











































Hej hej på er!

Dålig uppdatering av mig, jag vet.. men har inte haft någon lust alls.
Känner mig lite nere...

Jag vill bara vara ifred - men känner mig sjukt ensam!
Jag vill bara sitta för mig själv och tänka - men jag vill ha någon att berätta allt för.
Jag behöver bara veta att jag behövs.

Mhm.. nu ska jag fortsätta att göra ingenting.
Kram hej.

Finn ett fel del ll



Fråga mig inte hur han kom upp dit, för det har jag inte en aning om. Mjauade som en tok gjorde han i alla fall.. så fick ställa mig på en stol och bära ner honom.

Lilla sötnos, jag kommer få en hjärtattack tillslut.

Njuta av solen



Min utsikt från igår. Underbart!

Söndag

Hej hej!

Jag gick iväg på en liten förfest igår.. men följde inte med ut efteråt.. bestämde mig för att spara på mina pengar. :/ Även om jag gärna ville med ut så tog jag nog rätt beslut ändå. :P

Idag vaknade jag av att telefonen ringde. Det var O. Han kommer idag... efter han slutat jobbet. Vi ska fixa med allt det vi inte fixat än.. bank, telefon osv. Så ja..

Egentligen skulle han kommit till min födelsedag men då blev det inte av.. sen skulle han komma några dagar efter men det blev inte heller av.. så tredje gången gillt nu.

Jag har käkat en stadig frukost idag (för några timmar sen...) om ni är intresserade av vad det var så kan ni ju fortsätta läsa.. annars ej.
Iaf..:P
Jag åt müsli (utan tillsatt socker) med honung, ingefära i turkisk youghurt (som jag aldrig tyckt om tidigare men köpte för det var billigt och nu älskar och har på allt!)
Citronthé.
Knäckemacka med philadelphiaost (light, råkade köpa fel...)

Ja, så hoppas ni antecknar detta nu! ;P Nu ska jag städa lite.. Puss & Kram!

Finn ett fel.


Vad tycks?



Haha, vad tycks om min nya fina hatt jag fick igår på krogen? ;P nice huh?

Tvätt



Bildbevis på att jag tvättar :P


Inte för att jag trodde att någon inte trodde det. Resten är kvar nere i tvättstugan.. men ska snart gå ner och hämta det. Haha, innan någon säger jag det.. den handduken som hänger högst upp, den randiga, den är min     h å r f ä r g n i n g s h a n d d u k   och har varit med om en hel del. Mycket hårfärg.

Coren


Sandra & Linda


Jo, de stavar så! Annars kan man säga Kåren också.

Vi var i alla fall där igår och firade in våren på Valborg. Kul kul! :)

Idag är jag bakis. Lite grann i alla fall.... kunde väl varit värre gissar jag på.

Snart åker Linda till Mallorca. Hur fan ska jag klara mig utan henne en hel sommar? :|

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0