Nyår!

Firar nyår med fina vänner och en massa skratt och goda minnen bildas. :) gott nytt år alla vänner!


tatueringstankar.

Jag är åter.
 
I mitt förra inlägg mådde jag som en..ehm.. sjuk hamster. Hade tänkt trotsa allt vad paracetamol heter. Men ungefär en millisekund innan jag planerat in en akut huvudamputation, så beslutade jag att trots allt äta två Alvedon.
Nu, ungefär en timme senare så känner jag inte längre pulsen i tinningen.
 
Haaaaaaa. lleeeeeeeeee. luuuuuuuuuuuuu. jah.
 
Var det såhär det kändes utan huvudvärk. Typ.
 

Nu sitter jag och letar tatueringar. Jag fick en peng av min fader i julklapp och tänkte faktiskt unna mig en tatuering eller två för dom. Har ju ett gäng saker jag vill göra. Men vågar jag? Den kommer ju hänga med ett tag sen liksom.
 
Vill ju till exempel tatuera in ett låtcitat av Coldplay. .....Men, googlar man den texten så är jag inte direkt unik med den tanken. Gör kanske den ändå.
Samma text men annat utseende. (länk till bild)
 

Och sen vill jag göra en liten elefant. Typ på fingret eller bakom örat.
Och något med familjen. Jag och Jennie pratade om att göra en likadan. Vet inte vad än bara. Har ju haft jobbigare saker att fundera över, om man säger så.

snyftlördag

Hej på er!
 
Fy vad tråkigt jag har. Björn är på 25-årsfest och jag sitter hemma och är sjuk. Tillåt mig att självömka en smula.
Buääää, det är tråkigt att må piss.
 
 
Det verkar som alla andra jag hört är sjuka har exakt samma symptom. Huvudvärken från helvetet, feberkänningar, hosta och ont i halsen.
Imorgon är tanken att vi ska åka till min farmor och farfar för att de firar guldbröllop tillsammans. (50 år) Men får väl se hur det blir med det. Vill ju inte smitta ner alla..
 
I övermorgon är det ju dessutom nyårsafton. Jag och Björn har bjudit hit våra vänner för lite knytkalas och fest. Gaaah, hoppas verkligen detta sjukdomshelvete ger med sig. Vill ju också ha kul. Känns så himla typiskt. Jag är nästan aldrig sjuk.. men min kropp verkar ha någon sorts funktion som känner av att: nu jävlar har hon semester, tanten, nu jävlar skickar vi ut alla sjukdomsceller så hon inte får njuta av sin ledighet. ALLS.
 
..................hm.
 
ömksdjfklbjgklmhläömgnlömfrgögnmk  kldffgmfdlkmhnlöm. Sådär. Nu känns allt lite bättre.
 

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0