pip

Angående den tanten som var i kassan idag. Det är ju alltid (nästan) samma gamla vanliga tjat som utspelar sig. Ungefär så här lät det idag. (tant redan upprörd när hon kommer fram till mig, har pratat med någon annan innan mig, hon går före alla i kön och skriker till mig det första hon gör.

Pip: Hur länge ska man behöva sitta här egentligen? Nu har jag suttit och väntat i tjugo minuter va fan gör dom där sköterskorna egentligen?!?
Jag
(innan jag fattar att hon droppat in utan att beställa tid): Vem skulle du träffa?
Pip: Ja, det vet inte jag. Det sa hon aldrig!
Jag (
börjar få en aning om att hon sitter på kontakten): Okej, men det är en sköterska du ska träffa och det är ju faktiskt så att när man bara droppar in utan att boka tid så kan det ju dröja innan sköterskan kommer... Saker som är akut går ju fö...
Pip
(avbryter):  Vart sitter dom?
Jag: Sköterskorna menar du?
Pip: Ja! (
aningen irreterad)
Jag: Ja, dom sitter här i huset på lite olika ställen.
Pip
säger ingenting utan stirrar extremt surt tillbaka som svar.
Tystnad.
Pip: Jag vill prata med chefen! Vad heter hon?
Jag ger namnet till henne och förklarar att jag kan be henne ringa henne om hon vill.
Pip: Nej, skriv hennes namn och nummer här. Jag ska ringa henne!
Jag förklarar att jag lämnar hennes nummer till henne så ringer hon tillbaka.
Pip
är nu väldigt upprörd och jag gissar på att hon vid det här laget dragit mig i håret x antal gånger i sina tankar.

Det hela slutar i alla fall med att jag halvt lyckas övertyga henne om att Å ringer henne. Jag börjar stänga luckan..
Pip säger: Bra, då hoppas jag hon ringer idag också!
Jag säger att det kan jag inte lova. Luckan åker igen och jag går därifrån.

Samtalet pågår mycket längre än det jag skrivit ner här. Minns inte allt exakt och så.. men ungefär. Och det relevanta står med.

Agerar jag fel?
Vad tycker du som fortfarande läser?
Hur skulle du agerat?
Vad skulle du sagt?

Dagen idag.:) En rätt kul dag måste jag säga. Jobbat som vanligt och det har bara varit en som skällt på mig idag. (fy fan vilken j-a pip!*)
Efter jobbet åkte jag in till Nordstan där jag mötte upp O. Halva stan hade tydligen bestämt sig gå på stan idag... men det gjorde inte mig nåt. Vi gick bara omkring ungefär en timma men hann ändå köpa två par skor, grejs på apoteket och en mössa. Jag är lite effektiv. Glömde köpa kattsand i djuraffären så tills jag åker dit nästa gång så får vi köpa sånt där dåligt billigt skräp. Som inte hjälper alls. (Nettoskit)

Här är i alla fall bilder på skorna. :) (haha) Klicka för större bild.

Nu står maten i ugnen (lasagne) och så efter det måste jag packa väskan för imorn åker jag hem till Hallsberg. :) Direkt från jobbet. Flexar lite tidigare.
Gud vad jag är hungrig!

*Läs om pip i nästa inlägg.

Men nu ska jag äta!

Tusan också!

Tusan också. Jag som stressade från jobbet för att hinna till bussen så att jag skulle hinna hem ganska tidigt. Men så missade jag så klart bussen precis. Nu går dom rätt ofta så idag gjorde det inte så mkt. Ska bli skönt att komma hem. O lovade att laga mat tills jag kom hem i alla fall. Gött! Nu ska jag lyssna på lite musik och spela lite mobilspel. :p puss hej!

Lite glad ändå.

Ja, jag kan vara det också faktikt. Jag och O har legat och töntat oss massor här i sängen som jag ligger i nu. Då blir jag glad. Massa skratt och retas. Avbryter mina gäspar och vi liggers båda och skrattar tills vi blir alldeles tårögda. Härligt! Han insåg att han inte skulle somna på några timmar så nu sitter han framför tv:n så åtminstone jag kan somna. Och det ska jag göra nu. :) puss hej!

Bläääääääää

Usch och fy och blä.
Jag är såååå trött! Jag vill bara lägga mig och sova och undrar egentligen varför jag inte redan gjort det. Men det går ju inte! Speciellt inte idag då det är packat och klart då dom är i Thailand. (farmor som tipsade) Och dessutom så är det ju Desperate Housewives efter det.. Då kan man ju inte lägga sig och sova. "sova kan man göra sen när man är död" Undrar vem det var som sa det till mig först?

Ja, här händer det inte mycket.. Jag jobbar och står i. Segt är det... lite ledsamt också att jag hörde idag att det inte verkar som vi blir förlängda i kassan. Iaf inte så länge som vi vill. Hörde att hon sagt att om hon kunde förlänga så blir det antagligen inte allihopa och blir det någon så blir det en månad åt gången.
Skulle det vara att göra oss en tjänst? Nej, nu blir jag upprörd igen. Som det ser ut nu så blir det att leta nytt jobb snart. Fast jag inte vill egentligen. :/ men men..

blä då. blä på er! :)

Det regnar över Västra Götaland...

...eller i alla fall här. Det regnar verkligen som f a n. Det regnar faktiskt så mycket att billarmen gått på flera bilar utanför på parkeringen..

Sprang och räknade hur många.. och dom jag såg stod och blinkade och tjöt så kom jag upp i tio.

Haha, nu medans jag skrev klart detta så slutade det. Nu duggar det bara lite. Hoppas det kan hållas så här så att jag kan få sova i natt. (Nackdelen med att ha sovrummet precis vid parkeringen)

Har precis duschat så ska torka mig och borsa gaddarna. Sen ska jag sova. Är sur på O också... men så är det ibland. Natti på er!

astral analys

Haha, jag hittade detta. Väldigt kul faktiskt, den ger ett horoskop beräknat på den tid man är född. Väldigt kul! Och allt stämmer väl inte men mycket stämmer ändå.. jag fetmarkerar det jag tycker stämmer. :) Vad tycker ni? (som känner mig)


Hon är viljestark och inbilsk. Hon har charm, och är tolerant och orubbligt lugn. Hon tycker om nöjen och livets goda. Uppskattar konst.

Svagheter: trotsighet, lättja. Hon är för materialistisk, och är en snobb. Hon är girig och stolt.

Yrkesmässig framgång i isolerade sysselsättningar. Arbete i laboratorier, vetenskaplig forskning, polisen, informationstjänster, sjukhus.

Fantasirik, djupa insikter. Hon är mottaglig för intryck, med en överflödande fantasi. Mångfaldiga födelser.

Svagheter: besvär orsakade genom för mycket sentimentalitet, oro, problem, sjuklig fantasi, nervositet.

Massor med vänner, förhållanden. Hon har lätt för att knyta vänskapsband och använder sina förhållanden för att befrämja yrkesmässig framgång. Vänskapliga känslor är ytliga. Massor med barn.

Hon argumenterar, disputerar, diskuterar, ger svar på tal. Livligt sinne vilket snabbt förstår en given situation. Hon är mycket initiativrik och begåvad.

Svagheter: hon är häftig, hetlevrad, trotsig. Otålig och hetsig, vilket orsakar problem på grund av brist på förutseende före handling.

Hon har svårigheter med att uttrycka sig, i synnerhet som ung. Talar inte mycket, hon pratar inte bara för att prata. Hon arbetar på avsides belägna och stilla platser. Hon är diskret och filosofisk.

Kortvariga passioner, kärlek med snöpliga slut. Upplösta vänskapsband eller anslutning till ändamål som inte kan rättfärdigas eller vilka visar sig vara något annat än vad de utlovade i början. Berusar sig på kärlek och passion. En slösare.

Svagheter: nyckfullhet, plötsliga passioner, för snara och oöverlagda kaskader av entusiasm.

Framgångsrikt yrkesliv till stor del tack vare goda förhållanden, vänner eller beskyddare. Hon finner kärleken i vänkretsen.

Hon talar mycket, tycker om att munhuggas, diskussioner, disputationer, polemik, kritik.

Svagheter: hon grälar och orerar. Orden kan vara bittra och aggressiva.

All hennes energi inriktas på arbetslivet. Hon älskar forkning. Hon kunde vara en laboratoriearbetare, läkare, poliskonstapel, lärare specialicerad på sjukhus-, fängelse- eller skyddshemsarbete.

Hon är öppen, lojal, korrekt och ärlig. Hon är ambitiös, med god karaktär och tycker om att bli underhållen.

Svagheter: hon är ofta på dåligt humör. Irritation, meningsskiljaktighet, raseri.

Hon är samarbetande, organiserar alla. Hon klättrar uppför samhällsstegen tack vare hjälp från vänner och bekanta vilka är utvalda, inte för sina egenskaper, men för fördelarna de kan bringa. Hon uppnår sina syftemål.

Hon har sitt eget sätt att tänka om ett ämne, hon har sina egna idéer om saker och ting. Hon respekterar samhället och dess regler styr hennes uppförande.

Svagheter: hård, oförsonlig, rigorös, okänslig och ibland omänsklig. Ett begränsat och inskränkt sinne.

Hon är en arbetare, mycket stadig i allt hon gör. Hon tycker om precision, metodik. Hon är allvarlig och tycker om kontinuitet i arbetet. Hon kan fokusera på ett jobb inom det medicinska verksamhetsfältet, där hon troligtvis kommer att vara framgångsrik, då hon besitter alla de nödvändiga egenskaperna.

Hon är blyg, ömtålig men stolt, djärv och livlig.

Hennes oberoende tål inte äktenskap särskilt väl. Om hon verkligen gifter sig, är hennes chanser att sluta sina dagar med äktenskapspartnern liten, såvida inte partnern ger henne fullkomlig frihet och accepterar hennes otrohet.

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Äktenskap kan lösa ett fåtal finansiella problem.

Väldig sexuell aktivitet.

Seg lördag

Jag vet inte vad klockan var när O kom hem i natt. Men han frös tydligen.. haha, han sa: "Sandra, jag fryser så. Jag är så kall."
"Jaha, lägg dig under täcket då", sa jag.
Haha, ja, det lät kul i mitt huvud i alla fall.

Vi har sån lyx som kan sova så länge ibland. Vi båda vaknade vid ett. Fatta länge vi sov.

Nu håller jag på och laggar middad. Det blir sprödbakad torsk, mos och paprikacréme fraiche. Mumma! Jag har dessutom kokat nyponsoppa så till dessert så blir det det tillsammans med vaniljglass och små biskvier. MmmmMmmm!

Nu kokar potatis, hej daaaaa!


Somewhere over the RainbowSå fint, så fint, så fint.

Figaros brutna ben

Jag hittade en gammal video på lilla Figaro när han inte var gammal alls. Liten som en plutt, brutet ben och hög på smärtstillande. Min lilla plutt. Tacksam att han återhämtat sig helt. Ni ser ju i videon hur svullet hans lilla ben var.


Myspys

Mhm, fredag kväll.. och vi vet ju alla vad det betyder, eller hur?

Nej, är själv hemma. Eller ja, katterna är ju hemma med. Får ju inte glömma dom. Jag har  spenderat kvällen hittills med att glo på tv. Det känns som att det bara är repriser i kväll.. Jag har ju redan sett allt! Haha, mkt liv jag har.

Har kollat på idol med.. och det är ju såklart inte repris. Himla kul med abba-låtar måste jag säga. Och jag tyckte så himla synd om honom.. jag vet inte vad han heter... men han den unga som dom sa var i målbrottet. Det var verkligen inte bra på slutet. Men han är ju verkligen en riktig charmknutte så jag tror ändå inte att han åker ut.
Jaja, nog om idol.

Vardagsrumsbordet är fullt med ljus. Tio stycken allt som allt. Tänkte att det fick räcka.. hög mysfaktor här hemma just nu. Tråkigt att vara själv hemma nu bara... :/ Mhm... nej, vi hörs!


God morgon!

Gissa vad? Idag var det inte jag som var sen.. Utan svärmor och hennes sambo.. Kors i taket va? Jag stod ute i regnet i flera minuter innan dom kom. :p Nu sitter jag i bilen och är på väg till jobbet. Skönt att det är fredag idag! Det betyder inga vaccinationer och att jag får sova tills jag vaknar imorn. Vi hörs för nu går det inte att skriva mer på mobilen. Puss hej!

Mary Kay

Idag fick jag lämna ifrån mig dessa produkter. Jag fick vara "provdocka" i två veckor för produkterna som är mot akne. Och dom gjorde verkligen underverk!
Jag har väl kanske inte direkt mycket akne.. men har alltid nåt.. och dom har försvunnit nu. Plus att min hud varit lenare än en babyrumpa. Nästan. (Med nackdelen att O jämt ska gulla med dom, kinderna alltså...) Det var verkligen med stor sorg jag lämnade ifrån mig dom tre tuberna. Dom fattas mig...

Okej, ska vara lite seriös... försöka.
Men det blir nog att köpa av henne sen.. Bara det inte är föööör dyrt! Jag har faktiskt fått en tid på Sahlgrenska i november för att kolla upp dom där grejerna som går under huden. Får se vad det leder till.

Känner att denna info kanske inte var så jätteintressant för er... men, jag skriver om vad jag vill här i. :) Och nu skriver jag ju aldrig dagbok längre, (alltså med en riktig penna och på papper som man kan vika (Ironi)), det gjorde jag varje kväll förut.. och då dyker det upp såna här inlägg ibland. :P Så är det med det. Nu ska jag faktiskt nana stock. Så, natti. Puss & Kram!


Video på ByronSe så söt han är! Och lite busig också. :) Mamma som ringer sen i slutet.. :P

Sova skönt.

Gud så skönt jag sov i natt! Som en stock verkligen! Antingen hade jag eller så har O (jag gissar på O) stängt av alarmet så vi sov lungt vidare båda två. Som tur är har jag ett extralarm på, ett "nu-är-det-dags-att-gå-till-bussen-alarm". Så jag flög ur sängen, O liksaså.
Kom lite sent till jobbet idag med andra ord.. men jag har så himla mycket flex att ta ut så det gjorde inte mig så mkt.. Och det blev ingen större panik i kassan heller som tur var.
Men vad trött jag är, fortfarande. Trots att jag sov så gott i natt.
Är det vädret mån tro? Jag blir så trött när det är så mörkt hela tiden. Det är verkligen det, från det att jag går till bussen på morgonen tills det att jag åker hem. Fy säger jag bara. Vill ha värme och solsken! Haha, alla mina tankar leder till Thailand.

Förresten, det är nog en sak ni får vänja er vid... hehe, det kommer bli mycket tjat om Thailand. :)


Jag undrar vad skillnaden är på...

..mig och mina arbetskamrater rent jobbmässigt. Jag undrar hur det kommer sig att det jag säger inte tas på allvar men när någon annan säger samma sak så är det ok. Jag undrar varför jag får lämna 10 lappar till chefen medans en annan bara lämnar två. Så stor skillnad är det inte på oss. Vi är där för samma sak. Skillnaden är att vi ser olika ut, är olika gamla och pratar olika. Vi kan säga samma sak. Skillnaden är att 8 ggr av 10 så vill patienten prata med chefen när jag sagt det. Medans när tex M säger det så är det ok, 8 ggr av 10. Detta gör mig så upprörd!

rapport från mig

Tänkte bara skriva en snabbis nu.. (men så säger jag ju alltid)
Kom nyss hem från jobbet.. och det har varit en hektisk dag. Minst sakt. Eller ja, strukturerat kaos är kanske en bättre beskrivning. Det har varit helt okej, trots en del velande.
Jaja, nu är jag i alla fall hemma och ska snart laga lite mat. Sen i kväll blir det Desperate Housewifes :) Hade så bra så länge! Kram & puss!


god natt, sov gott

orkar inte skriva hela ramsan nu... men jag tänker den i huvet. :)

Figaro sitter i mitt knä, jättesött! Han sitter på rumpan med tassarna nedanför tangentbordet och så burrar han ner huvudet och nosen i mina händer. (Vilket försvårar mitt skrivande en aning, men det gör inget för han är så söt)

En rolig sak är att varje dag säger jag att jag ska lägga mig tidigt men så blir det ju aldrig. Men snart ska jag i alla fall lägga mig. I promise! ;P
Ska bara dricka ett glas med vatten och borsta tänderna. Mhm..
Försöka att vilja vakna imorn... fy, vill inte! Vill inte veta vilket kaos det kommer vara.. vill inte. Kanske är sjuk imorn? haha, nej, så skulle jag aldrig göra! :)
Men nu säger jag faktiskt natti! Förresten, Michelle, jag måste ju komma snart och hämta ljusen jag köpt! :) Ihi

Läääängtar!!!


Ser det inte härligt ut så säg!
Men tiden går ju fort nu... Så det är inte sådär jättelång tid kvar ändå..  Lite mer än två månader bara. Jag blir så himla pirrig i magen. Har jag förresten nämnt att vi bara blir två? Jag och Fia. Men vi ska ha grymt kul ändå! Eller hur Fia? :) Bara njuta av sol, bad och ledighet. Och fira nyår där nere med.. Ja, jag längtar så jag tror jag blir tokig.

(Osäker om bilden är från Koh Sumai, haha.. )

Hej måndag / jobb

Trött som ett as var jag i morse.. men det är jag väl jämt... Var några minuter sen ner till bussen men hade tur att bussen också var sen så jag hann med den ändå.

Idag började nya chefen jobba. :) Hon verkar väldigt bra måste jag säga.. och verkade förstå helt våran situation. Och hon blev jätteförvånad och kunde inte alls förstå varför vi i kassan bara har anställning tills sista december. Och det kan ju ingen annan heller.. förutom Å då..

Någon hade frågat  Å en gång vad hon tänkte göra åt det faktum att så många sjuksköterskor säger upp sig hos oss och hur hon såg på det. Och då hade hon svarat: Det finns så många sjuksköterskor, det är bara att anställa nya. Det är ju erat fel, ni får ju se till att de trivs.
Jag blev helt chockad. Ända anledningen att de stannat var ju för att de trivts med arbetskamraterna. Alltså vi, vi som är på "golvet". Iaf mest därför. Jag undrar liksom varför man inte tar vara på den kompetens som redan finns istället för att slösa med den. Liksom med oss... vi som vill vara där. Varför inte låta oss vara det? Varför tvinga dit folk som kanske inte helt vill eller som har så mycket annat att göra ändå..
Jaja, nu blev jag lite upprörd här igen.. haha.. inte meningen. :P Men jag  hoppas verkligen att nya chefen styr upp det här och ger oss klara besked på vad som kommer att hända. För annars måste jag leta jobb. :/

På eftermiddagen var jag och M på miljöutbildning med.. har inte så mkt att säga om det. :)
Men nu ska jag lägga mig bredvid O i soffan och titta klart på "Rescue Dawn". Puss hej!

Dop

Yes, vet inte hur många gånger jag nämnt det nu.. men jag nämner det en gång till. Idag var jag på dop. Det var, som jag säkert skrivit innan Os brorson som döptes. Ett fint dop med barnkör, konfirmanderar.. eller vad det heter och en präst som för allt i världen ville få oss som satt där att leva oss med i sångerna. Han fick oss att sjunga kano och att göra rörelser till sånger som "Bygg inte ett hus på grus". Haha, hysteriskt var det. Men kul. På nåt sätt... :)
Lilla A var så nöjd nästan hela tiden. Och när prästen höll honom sådär högt upp så alla kunde se honom så flinade han stort åt allihopa.
Det var även en till kille som döptes... men han somnade ganska snabbt så man skulle kunna säga att det var Lilla A stal "showen". Som prästen sa.. han pratade om nåt... och så sa han att den andra killen som döptes redan hade somnat.. möjligtvis även några vuxna.
Ja, sen var det fika och jag blev korvkokningsansvarig. Det ni! Vilket ansvar! :) När korven var klar och jag kom ner så satt Os plastkusin och såg ut att vara smått rastlös.. men hon förklarade att hon bara väntade på korven. Haha..

Jag ber om ursäkt om det blir lite rörigt för er att läsa när jag bara skriver te.x. Lilla A, W osv.. men jag vill inte skriva ut för mycket här.. Om det undras över något så får ni gärna fråga.. haha, ni extremt många läsare. ;)
O är ju i alla fall Oscar.. men det har ni säker redan förstått. :)
Nu ska jag sova.. upp tidigt imorn... jobba. Suck, på tisdag börjar vaccinationerna!! :( Fy sjutton, längtar inte kan jag tala om. Det kommer vara hysteriskt!
Imorn ska jag på en utbildning med jobbet med.. en miljöutbildning. Hoppas det är intressant. Finns en viss risk att jag somnar annars..haha :) Nej, men miljön tycker jag är intressant. Men det är en annan sak som jag inte tänker gå in på nu, för nu ska jag som sagt sova! Och nu tänker jag inte börja på något nytt. :P Puss hej! ♥Haha, en gammal bild på mig. :) Eller ja, typ ett eller två år gammal...Linslusade hela tiden. :P

Natti

Hehe, när jag är ledig så blir det visst en hel del inlägg från mig... när jag inte har något annat att göra så blir det liksom så, jag typ dras till datorn. Haha.. :P

Nej, nu är jag jättetrött och har huvudvärk. Ska upp tidigt imorn för jag ska på dop. Det är Os brorsbarn som ska döpas och O ska bli Gudfar. :) Hihi, ska bli kul att se honom stå där framme.. Han kommer tycka tiden går såååå sakta. Mohaha..

Tvätten är klar också.. torr och inplockad i garderoben. Skönt kan jag tala om! Dessutom har jag strykt skjortorna vi ska ha på oss imorn. Duktig jag är! Det tog extra lång tid för tvätten att torka idag eftersom de håller på att lägga nya rör i marken och det ligger rör överallt så det inte går att stänga dörrarna. Plus att de stängt av centrifugerna. Väldigt dåligt tycker jag! Bra ändå är att de inte stängde av alla maskinerna klockan 18 då tvättiden är slut. För det brukar göras.. men nu fick i alla fall kläderna vara kvar och torkas. Jaja.. nog om det. :)

Nu ska jag lägga mig och spela lite spel på mobilen.... eller läsa. Hm, får se vilket det blir. Nej, natti! ♥

Tycker jag laddat upp lite dåligt med bilder på senaste.. så lägger upp en bild på K och W eftersom jag tycker att denna bild är så himla fin. Busfröna. :)


Tekken 5

Haha, lilla A kom hit tillslut. Hans pappa var också med.. och så satt vi här vi fyra och spela Tekken 5.  Kul var det och lilla A var så involverad i spelet så vi satt och skrattade allihopa.. satt på knä och hoppade framåt. :) Jag ska ta och utmana O sen.. haha

Jag och O körde en match förut och så sa vi att den som förlorar får tvätta all tvätt i ett helt år. Och jag vann!!! Haha, tror ni jag slipper det nu under det kommande året? För det tror inte jag... :P Men Os farbror var ju med som vittne om han skulle komma och säga nåt. ;P

Nu ska jag ner och hämta sista tvätten och hoppas det är torrt! Eller förresten, nu ska jag köra ner O att hämta sista tvätten! Hihi :D

See you!


Jag undrar...

Jag undrar hur länge O tänkt sova idag.... Nu är ju faktiskt klockan rätt mycket. Snart kväll ju! Eller ja, det var väl att ta i.. men så här sent ska man i alla fall inte sova.
Jag har varit där inne x antal gånger nu och försökt väcka honom.
Tände lampan - "släääääck", skrek han.
Släckte lampan - "Tack", mumlar han.
"Älskling, jag tycker du ska gå upp nu!"
"Mmmmm....", får jag till svar.
Kryper in under täcket och pussar honom. (Och tänker att nu måste han väl vakna!)
"Aaah, ta inte bort täcket, jag fryser!", får jag till svar.
"A kommer snart.", säger jag till honom och flinar finurligt. (Os kusin 5 år)
O spärrar upp ögonen och stirrar på mig. "Du skojar va?"
"Ja, men du skulle ringa när du vaknar."
"God natt!"

Ja, givande va? haha..

ByronEn gammal video på Byron. Visst är han fin. Tur att han inte är så blyg längre!

God morgon / Förmiddag

Eller kanske middag?

Jag sitter i alla fall i mina blå-vitrutiga pyjamasbyxor och mammas rosa gamla nattlinne och kollar lite på datorn. Ni kan ju föreställa er hur hett det är på en skala på ett till tio. Eller förresten, gör inte det...
Orkar inte hoppa in i duschen än. :/
Jag har bokat tvättstugan tills i eftermiddag i alla fall så där nere kommer jag spendera hela min lördag. Yeeey. Kul jul va? Vi har hur mycket tvätt som helst. Kommer säkert bli åtta maskiner, som vanligt. Jag förstår inte hur vi lyckas egentligen... med tanke på att jag hela tiden klagar på att jag inte har något att ha på mig, likaså O. Men ändå lyckas vi fylla åtta stora maskiner, nästan varje gång. Dessutom har både jag och O inte våra vanliga kläder på jobbet utan arbetskläder.. nej, jag fattar inte alls! Anyway.....

Idag fyller Os bror M år. Grattis till honom som fyller 31. :)
Och sen kanske Os mammas, alltså min svärmors brors son hit för att spela tv-spel. Han är hela fem år gammal och är superfascinerad av spelet. Tekken 5. Sitter med stora ögon, benen sparkar i luften/marken och tungan hänger utanför. Vi får se om O hinner vakna innan det är kväll så han hinner komma.

Men nu måste jag verkligen duscha om jag ska hinna sortera tvätten innan det är dags att tvätta. Puss och hej så länge!

Trött som fäjn.

Mmmmhmmm, ska lägga mig direkt när jag skrivit klart detta. Tänkte bara snabbt skriva att jag lever och berätta om denna dag. :) Och gårdagen.


Igår åkte jag med plastsvärfar direkt till Kungälv, till Os bror med familj. Där var även O och svärmor + svärmors bror och hans familj. De är och hälsar på från Dalarna. Söt dialekt har dom.
Mysig kväll. Jag tog hand om Ad en stund, söt söt är han! Hans mamma A sa att hon märkte att jag har gjort sånt förr. Haha, det har jag ju gjort faktiskt. Har ju lite småsyskon hemma.
Iaf, ja, vi åkte hem sen för stora killen T skulle sova.

Idag gick jag upp som vanligt och så började jag städa lite. Lite blev lite mer och lite mer blev mycket. Det slutade med att jag missade bussen till jobbet...
När dagen var slut skyndade jag mig hem för att städa klart det sista.
Haha, nu undrar ni säkert varför jag hade så bråttom med att städa.. men vi skulle få besök från familjen Dalarna. Jag visste inte när de skulle komma och O var inte hemma så han kunde hjälpa till för han var på "genrep" inför Ads dop på söndag. Så, I was all alone!
Jag hann i alla fall städa klart allt och lite extra och de kom och jag bjöd på Äppelkakan jag bakade förra helgen. Den gick hem! Kul. :)

Nej, detta skulle ju bli ett kort inlägg. Haha, så blir det aldrig med mig. Men nu ska jag i alla fall tvätta bort sminket, borsta bissingarna och sen stupa i säng. Förlåt för mitt osammanhängande inlägg.... ;P

God morgon!

Eller kanske borde man säga god förmiddag? Jag har ju trots allt varit vaken några timmar nu.. Jag tar en liten rast nu.. Sitter och skriver in post. Röntgensvar bl.a. Lite trött i huvudet blir man men det funkar. Sitter vid ett fönster iaf som ger mig lite luft. Bättre uppdat. senare. Måste jobba vidare!

safe spot

Byron och Figaro har hittat sin nya favoritplats. På nya mattan, under bordet. Både mörkt, trångt och mjukt. Vad kan en katt mer önska sig?
En matskål framför kanske.


Seg måndag

Okej, så seg har den kanske inte varit hela tiden. Bara stundvis.
Morgonen börjar i halvt kaos. Tydligen är något fel på telefonerna så patienter kommer inte fram. Resultat: Patienter kommer till oss i kassan. Vissa är förstående men andra inte alls utan kräver att vi ska ordna allt medans dom väntar. Tyvärr så kan jag inte trolla.
Det är ju så, när de blir arga så vill de gärna ha någon att skylla på och då står vi där i kassan. Och det är vi som får ta det, oftast i alla fall.
Hur som helst. Telefonerna började funka efter ett tag. Jag stog i arkivet hela förmiddagen i stort sett och arkiverade papper. Vi ligger så efter med det så jag får ont i magen. Stod där i ca fyra timmar men hann ändå bara arkivera två dagar! Patienter födda dag ett och två. Helt sjukt!
Ja, sen åt jag lunch. Tacos. :)
På eftermiddagen kom det in en arg dam och skällde på mig för att det inte fanns några lediga parkeringsplatser. Och sen frågade hon om Lisorna gick ofta utanför för nu stod hon på en handikapplats. Ja, svarade jag. För det gör dom. Och dessutom är dom platserna till för dom som behöver dom. Då blev hon näst intill  r o s e n r a s a n d e  och tyckte att sjukgymnasten skulle komma ut så de kunde ta besöket vid bilden. Ifall Lisan skulle komma. Ja, hujedamej.
 Hm, och sen kom det en annan som var arg för att han inte lagt på pengar så det räckte i parkeringsautomaten. Och det var såklart vårat fel och det skulle han absolut inte betala, utan det skulle vi stå för.
Är jag bitter? Haha, nej. Det har bara varit en seg måndag som gått rätt fort trots allt. Hoppas morgondagen blir trevligare!

Avslutar med en egobild idag. Det var ju ett tag sen, ^^ Puss hej!

Figaro säger natti

Figaro säger också god natt! Sötnos!Kolla in tänderna. Så sött så jag smälter!

Helgen i korthet.

Jo, jag har verkligen inte gjort speciellt mycket denna helg. Var ju som sagt ute i fredags men efter det har mest fröken Lat visat sig.
Bakade en äppelkaka igår. God blev den. Och himla mycket blev det också som jag frusit in så man kan ta fram tills det kommer folk och hälsar på. Inte för att det är speciellt ofta men ändå.. haha
Ja, och sen har jag varit och hämtat ett paket som jag beställt. Glömde koden kom jag på i affären så blev tvungen att pallra mig hem igen och hämta den. Typiskt. I paketet låg i alla fall ett par jeans, en tröja och två mattor. :) Vi hade ju inga mattor! Men nu har vi i alla fall en fin köksmatta och en vardagsrumsmatta som duger så länge. Den var inte alls lika fin i verkligheten som på bilden. :/ Men men.. så går det när man beställer via internet, ibland.

Ja, sen har jag faktiskt diskat och gjort rent spisen och ugnen. Tråkigt är det men måste ju göras.
Mat idag blev tacos. :) Supergott verkligen. Älskar tacos! Samtidigt blev det att kolla på "Get smart". Rätt kul film stundvis faktiskt. :)
Ja, nu är det dags att lägga sig. O ligger redan i sängen och väntar på att jag ska komma. Jag sa att jag bara skulle blogga en liten snabbis.. hehe..
Ska upp tidigt imorn. :/ Känns nästan som att jag inte sovit ut i helgen alls, trots att jag sov till typ elva-tolv idag. Jaja, nu ska jag nog skynda mig till O innan han suckar ihjäl sig inne i sovrummet. Haha :) Puss hej! ♥

Bobby

Lägger upp lite bilder på mammas megakisse Bobby. 10 kilo väger kissen.. om jag minns rätt. Väldigt söt är han. Vi misstänker även att han är min katt Byrons pappa. :)


Afterwork.

Direkt efter jobbet igår åkte vi spårvagnen till Mañana som är en tapasrestaurang i stan. (bild från restaurangmanana.se). En tjej på jobbet slutade så det var som en avskedsfest för henne. Väldigt trevligt hade vi verkligen och så gick vi igenom hela drinklistan, nästan.  Jag hoppade iofs av den ganska tidigt då jag kände att jag nog inte behövde dricka sådär jättemycket. :P Plus att det blev rätt dyrt...
Vi hade bokat ett bord men tydligen så hade några andra bokat efter oss så det slutade med att dom halvt som halvt slängde ut oss för vi suttit så länge. Haha.. Alla ville stanna kvar. Vi gick istället till The Bishops Arms. (bild från fragment.nl) äldigt mycket folk var det där inne, tydligen såg en sköterska skymten av Magnus Betnér. Det ni! Själv såg jag honom aldrig..Trots att jag tydligen gick förbi honom varje gång jag gick på toa, vilket var många gånger. (bild från media.hd.se) En himla kul kväll, tycker sånt kan göras oftare! Synd att jag fortfarande känner mig lite utanför. Har egentligen ingen anledning alls att känna så men gör det ändå. Os bror sa: Ta för dig, ta plats! Jo, i'm trying.
Hur som helst så fördes en riktigt lång och kul diskussion om hur folk känner inför att man tar på varandra. Haha, en av tjejerna sa: "Men alltså, jag bryr mig ju inte om Marcus tar mig på tuttarna. Jag tar ju inte det som att han vill ha sex med mig. Det betyder ju alltså inte att det måste vara sån himla sexuellt stämning bara för att vi tar varann på brösten. Jag menar, jag kan ju ta han där, så varför ska inte han kunna ta mig där." Typ så, gud vad jag garvade. Så fortsätter Marcus: "Ja, men det är ju så vi hälsar, honk honk. Kupar om dom liksom". Okej, inser att det kanske lät roligare igår än idag när jag försöker berätta. :P Jaja, det var en trevlig kväll, det var det jag skulle säga. :) Tror jag ska ta och baka en äppelkaka nu faktiskt. Orkar jag det?

7 oktober.

Tänka sig att man varit så liten och söt.
Kände att det var länge sen jag laddade upp en bild nu.. har ju bloggat från mobilen och jag lyckas inte få med någon bild då. Och så blir det ju inte särskilt mycket text som får plats. Väldigt synd!!
Har egentligen inget att skriva.. det har inte hänt nåt speciellt faktiskt.. det roligaste är nog att jag fått tag på svärmor och hon kan köra oss till Willys så vi får storhandla på torsdag.. = bättre mysfika för mig att bjuda på.
Som sagt, det var nog det roligaste.
Behöver jag nämna att jag tycker det är extremt jobbigt att behöva be om skjuts för att åka och handla? Nej, gud vad jag längtar tills vi har oss en egen bil så vi kan hitta på saker, åka till mataffärer, IKEA (!!!!) mm.... När jag varit i Thailand så blir det att börja spara! Kanske köper en för mina sparade pengar som jag redan har? Ja, får se.
Nu ska jag lägga mig för jag är så himla trött! Spoona med O.. Om jag får. Han tycker inte om det för det blir tydligen för varmt! Va? Har ni hört va? Jag som älskar att ligga sked... jaja, nu babblar jag iväg igen. Natti innan jag börjar på nåt nytt! ♥

Mysfika upp till mig!

Haha, ja då åkte jag på att bjuda på frukost på fredag. Tycker det ska bli lite kul.. Men vet inte om jag kommer iväg och handla innan. Jag vill ju bjuda på nåt speciellt. Har ingen som kan köra mig. Annars så blir det nettofrukost. Hoppas det blir bra ändå! Nä, lunchrasten är redan slut. Måste ner och jobba. Puss!

På jobbet.

Jag är så himla trött. Somnade inte på flera timmar igår. Det känns verkligen idag kan jag lova. Jag känner mig helt depp. Vill hem. Men måste mer och jobba. Se glad ut!

Testar blogga från mobilen.

Jag kan inte sova. Tror jag sov lite för länge idag faktiskt. Låter troligt va? Jag borde sova för länge sen, ska ju snart upp. Får panik och ont i magen! O ligger bredvid, han sover för länge sen. Katterna hör jag i hallen. De utforskar lite, puttar ner saker från byrån. Hoppas det inte är något ömtåligt! Nej, försöka sova nu! Natti!

FK

Kolla denna artikel.

Jag blir upprörd. Och så läser jag folks kommentarer.. en del har verkligen ingen förståelse alls.

Jag vet en som blev sjuk, väldigt sjuk och blev då sjukskriven i en månad ungefär. Nu vet inte han om han får några pengar nästa månad pga förseningar hos FK. Han har gjort allt rätt.. Nu ska han ha ont i magen enda fram tills han får veta om han får sina pengar som han har rätt till i tid. Eller om han ska gå en månad utan någon inkomst alls. Hur sjutton ska han kunna betala allt då då? Huset och allt.
Nej, jag blir upprörd.

".....om man relaterar 15 milj kr till vad som utbetalas så är det kanske vad fk skulle lägga på reklam i månaden. det är ungefär 1% av vad som utbetalas i snitt per dag."

Säkert. Om nu 15 miljoner är så himla lite pengar så.. ja, jag vet inte vad..

Bakis

Igår följde jag med O ut. Vi åkte in till Kungälv..

Rätt mkt folk var det om man jämför med sist jag var ute. Kul hade jag också faktiskt. Och O drack inte för mycket!! Vi satt och snackade, träffade några av Os vänner och dansade. O tyckte att vi skulle dansa oftare.. typ hemma. hahaha..

Regnet öste ner så vi tog taxi hem. Full bil. Först till Bohus för att vi skulle av. Sen en kvar "A" som sa han skulle till Nödinge men sen kom han plötsligt på att han skulle till Surte. Men sen när taxin var där så ändrade han sig igen.. Och då skulle han tillbaka till Nödinge. O och hans kompis var kvar i bilen för A var alldeles för onykter.
När O kommer hem är han vansinnig. Det slutade med att O fick betala allt för A hade inte sitt kort med sig. 820:- på en taxiresa!!!!
Jag blir också upprörd när jag tänker på det. Den killen är fan skyldig oss 800 spänn!

Idag vaknade vi sent. Halv tre! Så vi har inte gjort sådär jättemycket.. ätit lite mat och så. Kollar på Miami Ink nu.. Fina grejer kan dom göra!

Osammanhängande inlägg som vanligt av mig. Men nu ska jag fortsätta äta vindruvor. :) Puss! ♥

Elefantskämt.

Elefantskämt!

"Varför tycker inte elefanter om Dry Martinis?" "Har du någonsin fått en oliv i näsan?"


"Hur får du in en elefant i kylen?" "1. Öppna dörren." "2. Sätt in elefanten." "3. Stäng dörren."


"Hur vet du att det är två elefanter i kylen?" "Dörren går inte att stänga."


"Hur får man in en giraff i kylen?" "Man tar ut elefanten."


"Vem klättrar fortast i trädet, elefanten eller giraffen?" "Elefanten, för giraffen är ju inständs i kylen!"


"Vad kallar man en elefant i rosa öronmuffar och klänning?" "Vad du vill, den hör dig inte."


"Hur vet du att det ligger en elefant under sängen?" "Din näsa nuddar taket."


"Vad sa elefanten till den nakna mannen?" "Söt, men kan du andas genom den?"


"Vad händer om en elefant sitter framför dig på bion?" "Du missar filmen."


"Vad sa jordnöten till elefanten?" "Inget. Jordnötter kan inte prata."


Hahahahahahaha, jag dör!


trötter

Jag vaknade för ett par timmar sen.. men har fortfarande inte gjort ett skit. Datorn var på när jag vaknade (O som startat när han gick upp) Så jag fastnade här. Har inte ens klätt på mig än. :P Sitter fortfarande i trosor och bh. Jag fryser så ska snart hoppa in i duschen.
O är och spelar match nu.. Hoppas det går bra!
Igår blev det aldrig något Michellemöte. Jag somnade på soffan på kvällen och O i sängen. Haha..
Kanske träffas vi idag och tar en fika? Me hope.

Det var mysigt igår.. jag och O gjorde tacos och så satt vi i vardagsrummet och åt och så hade vi massa tända ljus. Mer sånt tack. :)

Nej, nu väntar duschen. Puss & kram! ♥

Frajdaj

Yääääs!

Jag är svintrött kan jag tala om. Ska ta och plocka lite här hemma tänkte jag snart... Kanske hinner jag träffa Michelle i kväll? Hon och hennes mamma ska på lady´s night idag. Kan det vara bra? Kanske hinner vi träffas efteråt på hard rock. Men jag undrar om vi verkligen hinner det.. jag vet inte hur länge det där håller på. Men det skulle ju vara kul om vi hann... beror som sagt på hur länge det håller på.

Snart kommer O hem också.. han jobbar sent idag..men kommer nog hem lite tidigare. :) Jaja, annat att göra. Puss hej! ♥

Nighty night

Nu har jag grus i ögonen, ett tecken på att jag borde ligga i sängen och sussa redan. Ska lägga mig nu. Har bestämt mig för att jobba imorn. Får ta panodil på morgonen bara så blir det nog bra. Jag fick så himla dåligt samvete idag.. :/
Det blir långdag för mig imorn.. tror jag. Eller, jag får bestämma själv. Jobbar kväll så jag får börja sent om jag vill.. men börjar nog tidigt ändå. Lätta på mitt samvete för att jag varit sjuk.

Jaja, natti på er! Puss hej! ♥


Hemma

Ja, kanske ska säga det med. :P Kom hem för en liten stund sen. Inte kul faktiskt. Här ser det hemskt ut!! Och luktar gör det också. Fy fan.. ska jag behöva städa detta nu? Jag har inte ens varit hemma. :(

Härligt att vara hemma!

Dröm

I natt drömde jag en härlig dröm. Jag var så kär, jag var gladast i världen. Jag goofade mig och han bara tittade på mig och log. Jag fick pussar och kramar. Jag var hans.

Ja, vill inte berätta alltför mycket här... men jag ler fortfarande av drömmen.

"Nej åt det gamla ska vi binda vackra kransar."


Hos Michelle

Ja, som rubriken förklarar så är jag alltså hos Michelle nu. I lilla Örebro. Vi vaknade för en liten stund sen och ska snart äta frukost.

Jag skäms supermycket för jag stängde av alarmet i sömnen så jag missade att sjukanmäla mig från jobbet idag. Så de väntade på mig när jag ringde.
Imorn ska jag jobba kväll är det tänkt.. jag borde nog inte jobba med tanke på att jag fortfarande inte mår bra. Men jag har redan dåligt samvete och det skulle bli ännu värre om jag sjukanmäler mig imorn också och då tvinga dom att hitta någon annan att jobba kväll för mig. Jag får så dåligt samvete!

Snart ska jag i alla fall åka hem till gamla Götet. Får träffa O igen.. det var ett tag sen nu. Han jobbar kväll så han är ju inte hemma när jag kommer men vi träffas senare. Nej, nu blir det frukost. Puss!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0