Producerat en knorr!

Tja! Här sveper jag omkring i min rosa och sååååå mjuka morgonrock. Älskar den! Önskar bara den var liiiite längre. Så skulle jag gå omkring med den heeeela dagen lång.
Älskar också skabbigheten i mig denna morgon. Alltså, sådär ser jag ut i huvudet efter en natts sömn. Har till och med fått en grisknorr. Se själva:
 
Men nu känner jag att det är dags för en dusch. Hejdå knorren och välkommen spikrakt änglahår.
 

Bilder fån Oslo del 1

Jag och Björn spontanbokade en weekend till Oslo. Det kändes som något vi behövde faktiskt. Så bra semester. Låt oss se efter.
Denna tiger stod på toget utan för Oslo centralstation. Gillade den. Vill ha en sån i vardagsrummet. Fast en elefant istället. :DVi tog en promenad. Detta är i en stor allé i en park. Minns ej namn på park.

Så tog vi en fika på Karl Johan.

Björn hittade nya solbrollor.
 
Vi tog spårvagnen till Aker brygge. Där var det någon matfestival eller liknande. Jag köpte majsgolv, Björn någon köttkebebgrej och så satte vi oss på en brygga och njöt.
 
Fin utsikt. ♥
 
Del 2, från Frognerparken kommer snart.

Men jag blir aldrig vuxen, in mind.

yo!
 
Fy, fasen vad jag somnade gott nyss. Älskar att somna på soffan. Känner mig som när jag var liten då. Det är lite intressant det där. För när jag tyckte jag var vuxen (typ runt 16-19 år) och sa liknande saker som ovan. Typ: "Åh, jag minns när jag var liten..." då blev jag alltid rättad. "Du är inte vuxen än, Sandra lilla." Men nu när jag säger så, så säger ingen emot längre. :'( Hej lilla ålderskrisen.
 


Lyckades göra en fiskbensfläta på mig idag (se bild ovan). Stod i godan ro och funderade på jobbet och så hux flux kom jag på hur man gör. Jag har aldrig lyckats innan. Har försökt sen jag var typ sju.
 
Har förresten varit förkyld ett tag nu. Och den har givit mig en släng hosta, dålig sömn och kort stubin. Eller ja, den där korta stubinen skyller jag i alla fall på förkylningen. Brukar faktiskt ha ganska långt tålamod i vanliga fall. Är en av de där människorna som benådats med det. Inte alltid en bra sak. Men angående mitt tålamod. Jag vet inte vad som hänt.
Hur klarar ni er "vanliga" människor er? Hur många gånger får ni räkna till tio på en dag? Säger ni vad ni tänker? Ångrar ni er två sekunder efteråt?
 
/halvirriterad_tjej_87
 
 

Coldplay på Stockholm Stadion

Alltså. Jag är fortfarande i extas. Tror det blir mer för varje dag nu. Det där med att vara i extas alltså. Det börjar väl sjunka in först nu att jag för sjutton precis varit på världens bästa konsert med det bästa bandet någonsin. Just då så förstod jag nog inte. Eller, jag förstod ju. Men det var så otroligt. Jag har ändå väntat på den 30 augusti i över 6 månader. Ni förstår. Visst gör ni? Ja, jag är fanatisk. ;P
 
Tänkte i alla fall dela med mig av lite videoklipp. Tre av mig själv och resten från andra. Jag själv får gåshud varje gång jag ser dom. Och jag har redan sett dom trettio gånger vardera. Ungefär.
 
Till att börja med har vi denna. Filmad av mig. Inte deras bästa låt enligt mig, men bara denna och en till jag lyckades fånga hela låtarna av.
 
 
Sen har vi denna. Bara slutet av låten, men det var så sjukt maffigt. En av deras bästa låtar och fjärilskonfetti över hela stadion. Gåshud delux! Också filmat av mig. (Eller Björn)
 
Sista videon filmad av mig är denna. Min absoluta favoritlåt av alla Coldplays låtar. Fix you. När den började spelas var jag tvungen att hålla andan en stund för att inte börja gråta. Den här låten ska jag tatuera in ett citat ifrån med. "Lights will guide you home". Våga inte copycata! Den är såååååå fin!
 
I nästa video är det tre låtar. Viva la Vida, Charlie Brown och Paradise. Visar stämningen väldigt fint. Alla fick ju armband, som blinkade i takt till musiken. Ännu mer gåshud! Såååååå fint!
 
 Paradise spelades hela två gånger. De spelade in en video i en kampanj mot cancer. Så om ni spolar fram till 04.44 i klippet under kan ni se det. Det var sånt hiiiimla tryck på publiken andra gången den spelades. Den videon skulle komma ut i nästa vecka. Ser verkligen fram emot att se det!
 
Har ni tittat? Åååååååh, vill tillbaka igen! Ska boka igen till nästa gång de kommer och då SKA jag stå allra längst fram. Ska fan tälta utanför arenan om det är så. ;)
 
Någon som vill med?

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0