mister Jansson.

En himlans lugn kväll detta. Jag har precis gjort denna skapelse som står i ugnen nu och gottar sig. Den ska med hem till mamma på julafton. Hur många vuxenpoäng ger inte detta mig då liksom?


Sedan ska vi laga lite mat här hemma till oss, för vi är typ döhungriga båda två.

Tänk att det är julafton i övermorgon. Det känns inte kan jag tala om. Har försökt få lite julkänsla men tror tyvärr inte den kommer infinna sig förens jag ser på Kalle Anka klockan tre på julaftonseftermiddagen. (och där försvann mina vuxenpoäng...)

Imorgon är det i alla fall dags för en riktig myskväll hemma hos Björns syster och hennes man. Och så får jag snosa lite på deras dotter med. :) Vi ska spela lite Bingolotto och äta god mat. Kanske lyckas jag få en gnutta julkänsla imorgon. Hoppas det.
Nu är det dags att plocka ut mister Jansson. Hörs!

Williamcitat.

Förresten. Måste föreviga en sak min mamma berättade att min lillebror sagt för ett tag sedan. Han är för gullig för sitt eget bästa alltså.

William (om att mamma och Jari sover bredvid varandra i sängen): Jag vill också ligga med nån ibland.

Hahaha, så kan det bli när ett ord kan ha fler meningar. ♥

newly klippt.

Helloj!

Leeget rå?

Vet ni vad jag gjorde igår? :D:D:D Nej, det vet ni ju såklart inte. Ni var ju inte med ens ju. ;p

Jo, jag klippte mig. Eller min frisör klippte mig. Hon klippte, klippte och klippte. Och tillslut hade jag inget hår kvar. Jag blev flintis. Hon orkade liksom inte klippa den frisyren jag ville ha, så hon tog fram rakapparaten och snaggade mig.

...

Näää, gick ni på den lätta? Men jag har klippt mig. Lite ny frisyr som jag inte riktigt kan bestämme mig för om jag tycker om eller inte. Tycker om den när jag har toffs och lite slingor får hänga fram. Men annars, vet ej.

Vad tycker ni, om det lilla ni ser?Haha, ja jag sitter på toaletten förresten. Men toalocket är nedfällt. Tog bilderna där inne eftersom det är enda stället i lägenheten där det är bra ljus. :P

jul för mig.

förresten, den där julstämningen.. när infinner sig den? Jag tror inte jag känt riktig julkänsla sen jag var en liten knodd på typ tio bast.

Jag minns faktiskt ett par saker lite extra speciellt. En gång till exempel. Det var hemma hos mamma någon natt innan julafton. Jag var i den där åldern då allt var pirrigt. Inga problem i världen hade jag. Hade bara en sak att koncentrera mig på just då, och det var julafton. Vi bodde i en etagelägenhet med kök på nedervåningen och mitt sovrum på övervåningen. Det betydde att när jag låg där i min säng för att sova så låg jag tillräckligt nära för att höra allt prassel från presentpappret och deras viskningar för att inte väcka oss barn. Otur tyckte jag då var att jag inte hörde exakt vad de sa. Eller, jag hörde inte alls. Jag hörde bara viskviskvisk. Jag smög upp och la mig på mage på golvet och stoppade ner huvuder för översta trappsteget för att försöka få en liten liten glimt av det som förigick i köket. Men jag såg ingenting.
Fick snällt smyga tillbaka till sängen och invänta julafton som alla andra.

Den spänningen kan jag sakna ibland. Men kärlek är inte alla de julklappar vi fick, utan snarare all den värme och kärlek som var så tjock att man nästan kunde sträcka ut handen och ta på den. Det är jul egentligen. Det är jul för mig idag.

Vad händer på nyår?

har lite tråkigt så har suttit i PhotoScape och pysslat lite med lite bilder. Har gjort en massa gif:ar. Alltså bilder som sätts ihop så det ser ut som en liten video.

Här är en av dem:


Det här är nyårsafton förra året. Var brunett då.

Vad händer på nyårsafton i år? Jag är ju ledig och allt ju! Vi mååååste hitta på något!

Vad händer på nyår?

har lite tråkigt så har suttit i PhotoScape och pysslat lite med lite bilder. Har gjort en massa gif:ar. Alltså bilder som sätts ihop så det ser ut som en liten video.

Här är en av dem:


Det här är nyårsafton förra året. Var brunett då.

Vad händer på nyårsafton i år? Jag är ju ledig och allt ju! Vi mååååste hitta på något!

julklappsköpsångest.

Det är jäkligt skönt att jag är klar med juklapparna nu. Jag och stjärtis var in till Marieberg idag och köpte de sista. Eller? Jag får jämt sån ångest för jag vill köpa grymma julklappar till allihopa i min släkt. Jag vill liksom inte att någon ska känna sig utanför.
Någon som känner igen sig?

Kan det inte bara vara mysigt att träffas och äta god julmat? Räcker inte det?

Det här med julklappsbyte är jag i alla fall evigt tacksam för. Ångesten minskar avsevärt. 50:-. Ska passa alla som kommer. Perfekt!


Jag längtar till julafton då jag HOPPAS jag får träffa denna lilla krabat.


nya klösisen till kattisarna.

*hinner ett blogginlägg till*

bäst rubrik, i know.


Eftersom Figaro är mer vild än tam tänkte vi att vi skulle införskaffa oss en rejäl (men som ändå inte tar fööör mycket plats) klätterställning åt honom, och Byron också såklart..

Och som den uppskattas. Skitkul. De brukar sitta på varsin avsats och leka handklapp med varandra. Alternativt rivleken.

På tal om Figaro förresten så var vi hos veterinären igen för ett tag sedan där det togs nya röntgenbilder på tassarna. Bilderna var i stort sett identiska. Det var väl både bra och dåligt egentligen.

Dåligt eftersom det hade varit bättre om bandaget han fick hade gjort att benstumparna la sig rätt och kunde växa ihop rätt.
Och bra eftersom benstumparna inte hade lagt sig ännu mer fel. Nu får benen istället växa ihop som de är. Och som veterinären sa: Det kommer inte bli snyggt, men han kommer kunna leva med det.

Han har inte ont av det nu. I alla fall inte vad han visar, så han kommer kunna leva som innan. Vilket han gör redan nu. Det lilla klättermonstret. ♥

Jag frågade förresten veterinären hur det kom sig att han nu brutit benet TVÅ gånger. Om han led av typ benskörhet eller något. Men på det svarade hon kort och gott att: "Han är nog bara klumpig." Haha, det är nog sant.

Men nu måste jag sticka till jobbet på riktigt. Puss och hej!

jobbtagga onsdag.

Idag har jag lite svårt att sätta ord på mitt mående. Är inte sjuk men är helt kallsvettig och hostig. Har liksom sådär feberont i kroppen utan att ha feber.
Tror jag. Har inte tagit tempen.


Men nu är det dags för wörk. Puss sålänge.

förresten. Har njutit ordentligt igår och idag för sen är det sju dagars arbete som väntar. Känner mig sådär halvtaggad inför det om jag ska vara ärlig.

fix you.


När jag är lite nere eller glad, eller egentligen alltid, så lyssnar jag på Fix you med Coldplay. Jag vet att jag har skrivit det förr här i bloggen men nu skriver jag det igen.

Igår var en jobbig dag för min del. Inte till en början, men slutet blev jobbigt. Tänkte jag skulle ringa en person och be om råd och lite sånt-där-ni-vet-viktiga-saker.

Men personen var strängt upptagen med att steka köttbullar, så personen kunde inte prata med mig. Gången innan jag ringde så var personen lika upptagen, med samma sak.

Då blev jag ledsen. Jag tycker den här personen borde bry sig mer. Det känns liksom mer som jag är i vägen.

Så nu lyssnar jag på Fix you och gråter litegranna. Ibland får man göra det tycker jag.

Och hoppas att jag någon dag ska känna att jag är lite viktigare än de där köttbullarna.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0