Home alone.

Bejbi jobbar. :/ Jag är hemma själv.. det är så segt! Så tråkigt att inte ha någon att prata med.. fast jag har ju katten, men det är kanske ett litet varningstecken när jag börjar prata med honom. haha
Har sorterat massor med papper nu. Och jag menar verkligen  m a s s o r (!)  Letade efter mitt sjukintyg från i vintras och jag hittade det till slut. Perfekt. Men, nu hittar jag inte lönepappret! Jävla fan. Det är ju nästan viktigast så jag kan visa att det är fel. Jag tog ju med det till jobbet för att visa svärmor men sen vette sjutton vart det tog vägen. Jag är ganska säker på att jag la ner det i väskan.. men hittar det inte. :/ Jag får fortsätta leta och hoppas jag hittar det senast imorn.

Snart ska jag titta på unga mödrar och sen ska jag tända ett ljus. För Engla. Men inte bara för henne utan också för alla andra barn och ungdomar som råkat illa ut. Jag ska tända ett ljus för Engla och för de två barnen som också  blev brutalt mördade. Som M sa. 
Och sen ska jag tända ett ljus för Mia. Jag rår inte för det. Alltid när det handlar om barn och död så tänker jag på henne. Kanske inte så konstigt iofs.


Nej, men om man skulle ta och sätta sig i soffan? Ut och springa sen? Jaaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0