Promenad.

Idag är det äntligen fredag igen! Jobbet var slut för ca tre timmar sen. Jag är så jävla smart också. (för alla er som inte visste det) Ska verkligen bevisa det nu också.
Jo, på vägen hem (går i mina egna tankar). Ser att spårvagnen kommer och skyndar mig för att hinna med. Stiger på och den åker iväg. Det är fullproppat med folk och jag tränger mig igenom för att ve och fasa upptäcka att jag gått på fel spårvagn! Jävla fan. 66% chans att gå på rätt, och jag kliver på fel.
Går av två hållplatser senare, typ vid Olskroken, för att ta spårvagnen tillbaka igen och gå på rätt spårvagn. Jag väntar och väntar.. och väntar.. det kommer mer folk, alla väntar. Men det vill inte komma någon spårvagn. En röst hörs i högtalarna som talar om att det skett en olycka så dom två linjerna som jag väntar på går inte. Jävla fan.
Tänker att va fan har jag nu ställt till med. En vilsen själ från Närke, mitt i Göteborg. Utan en fungernande mobil (för såklart dog batteriet). Helt förvirrad är jag.  Undrar hur 17 jag ska komma hem. Jag börjar gå.
Tur att det inte var så långt. Det blev snarare en rätt skön promenad att gå. Solen sken och värmde, det blåste inte. Helt underbart.
Enkelt att hitta också. Kanske blir såna promenader fler gånger. Fast nästa gång blir det nog planerat.

image131
Avslutar med en bild på min sötnos Figaro. Är han inte söt? Det ser nästan ut som han dansar.. ;)

Kommentarer
Postat av: Moster Sari

Kurrmjau hälsar Mumin till Figaro

2008-04-19 @ 21:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0