God morgon! :)

Sjutton vad trött jag är! Borde ha lagt mig mycket tidigare än vad det blev igår.. tror klockan närmade sig 01.30 innan jag väl kom i säng. Sen somnade jag inte på en gång heller..

Just det, kan ju berätta lite om vad jag köpte igår.. :)
Hm.. en 180 bäddmadrass, äntligen! Glas, eftersom hälften var trasiga. Djupa tallrikar, eftersom vi inte hade några såna halvsmå.. Barnlås, eftersom katterna smiter in i alla skåp och till fönstret med. Två formar att ha mat i, ramar, hängare och nya galgar till hallen. Och stolsdynor! Det hittade jag också ja.. har jag letat efter jättelänge. Och nu hittade jag några fina! :)

Hm, minns inte om det var något mer... Vi kunde inte köpa så mycket som vi hade tänkt. Mest eftersom vi bara åkte med en liten Toyota Yaris.. Det var ett under att vi ens fick plats med bäddmadrassen. Så vi ska åka en annan gån och låna en större bil och kanske också ett släp. Undrar när detta kommer ske.. om hundra år? haha...

Nej, nu har inte jag tid med detta längre. Måste göra mig i ordning till jobbet.. har precis duschat. Förresten, anledningen till att jag bloggar nu är att jag haft datorn på i natt. Den genomgår en städning.
Puss & Kram! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0