Här sitter jag..

varning för långt inlägg..i godan ro och gör inte alltför mycket. Jag la på luren för en liten stund sen efter att ha pratat med mutter.. mamma alltså. Hon tyckte jag hade skrivit för lite blogg på sistonde så jag får väl helt enkelt ta och skriva lite då.
Helt ärligt så har jag inte haft någon skrivarlust alls på jättelänge.. Känner bara blä.. ;P Och sen tycker inte jag att det hänt nåt speciellt ändå... inte något som jag tyckt skulle vara så kul att berätta om..

Det som hänt denna vecka är att.. hm.. jag, O och svärmor åkte och handlade. När vi skulle bära upp allt så råkar vi få med en av svärmors matpåsar upp.. Det märks såklart inte förens alla är hemma till sitt. Dagen efter glömmer jag påsen i kylskåpet. Dessutom missar jag bussen på morgonen för att jag försover mig. Dagen efter det går jag upp tidigt.. allt är jättebra och jag ställer ut påsen i hallen för att jag inte ska glömma den. Sen går jag.. utan påsen!!! Fick slänga alla kyl- och frysvarorna.... (dvs allt utom brödet och två drycker). Gud vad jag blev arg på mig själv! Dagen efter det kommer jag faktiskt ihåg påsen.. lite sent kanske, men ändå. Det var så pinsamt!! Jag är en riktig slarvmaja.

Min förkylning håller fortfarande i sig. Eller vad det nu är... allergi kanske. Nyser i ett.. denna medicin jag köpt funkar inte så bra....
 Dessutom på jobbet så är 50% av oss som jobbar i kassan på semester.. dvs fyra = två = stress!! Idag var den andra tjejen också ledig så idag var det bara jag ordinarie... fick som tur var lite hjälp av sekreterarna.. jaja.. Det har som det kanske märks på mitt tjatande varit en ganska jobbig vecka. Dock inte sådär jättemånga sura patienter.. wohoo! Bara en jag minns väl som blev så arg för att jag inte kunde boka en tid åt honom att han ryckte tag i pappret jag höll i och knövlade ihop det och svor högt. Hade jag inte dragit undan min hand där så hade den blivit mos. Tackar mina snabba reflexer.. haha

O är ute med sina kompisar. Jag är tråkig och är hemma som vanligt.. men jag orkade faktiskt inte gå ut. Jag är så himla trött! Är inte sugen på att festa heller.. tycker det är lite tråkigt. Roligare att göra annat.. tex gå ut och gå, äta på restaurang eller kanske åka på någon minisemester.. Liseberg eller nån ö eller nåt. Jag får drömma vidare och hoppas att han en dag kommer att ta initiativ till att göra saker med mig, bara mig. Idag när jag kom hem så överraskade han mig med att ha storstädat lägenheten. Jag var mycket nöjd över det han gjort.. det som kom sen var ju att han själv tyckte att han verkligen hade gjort något jättespeciellt.. och blev lite sur när jag la fram lite försiktigt att jag storstädar hela lägenheten varje helg. Nej men, man får väl vara glad över att han anstränger sig.. det gör mig glad. :) Jag visste att han hade lite städtalanger gömda.

Byron

Jag försöker få fram lilla TexasByron från under sängen... men han vill inte. Fick ta lite kort på honom ändå.. men bara när han låg där under.. en film också. :) Önskar han vågade komma fram snart.. Han ligger alltså i mitten under våran låga 180 säng... alltså når vi honom inte. Vi vill ju inte skrämma honom heller.

Nej gud vad jag babblar... men jag har tråkigt och är trött.. Jag ska faktiskt ta och sortera tvätten tills imorn och sen ska jag nog lägga mig. Har tvättstuga mellan 10-14. Kanske om jag skyndar mig så hinner vi åka till IKEA. :D

Kommentarer
Postat av: Michelle

Sv: Minns du den tiden?

tycket dagens barn måste växa upp så himla fort idag..

2008-07-04 @ 23:49:10
URL: http://chelley.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har samma problem med min kille, han vill heller inte ut å gå utan ligger hellre inne och är bakis. Synd att du inte också bor i stan, då hade vi kunnat promenera medans våra killar är bakfulla :)

2008-07-05 @ 11:17:16
Postat av: Sandra

Svar till Malin: Eller hur! Fattar faktiskt inte nöjet med att supa så mycket..

Ja! Det skulle vi ju kunnat göra annars ja.. :)

2008-07-05 @ 14:16:56
URL: http://sanondra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0