Tisdag

Även denna dag har blivit lugn. Det blåser som 17 ute så vi har inte varit ute mer än handlat och bokat tvättid. :P Hade tänkt tvätta imorn för har inga rena kläder. Men sen täntke jag också åka hem till Hallsberg imorn och hälsa på så då blir det väl att tvätta hemma Figarohos mamma istället. Två av mina syskon har skolavslutning imorn så det blir lite mysigt att titta på den. På fredag tar dessutom min äldsta lillebror studenten! Tänk vad stora mina småsyskon blivit! Det var hela två år sen jag själv stog där på trappen och försökte hålla tillbaka tårarna för jag var så glad. Tänk vad tiden går fort!

Iaf, har bokat biljetter nu. Så imorn förmiddag åker jag. Får ta med mig Figaro på tåget också. Och när jag åker hem har jag förhoppningsvis med mig lilla Byron också! Hoppas!!
Vet inte hur jag ska transportera dom bara.. jag har två burar.. men ska jag ta med båda? Jag har en stor bur och en lite mindre.. men man kan väl inte ha båda i den stora? Speciellt inte när de inte direkt känner varann.. nej, jag får helt enkelt ta med två burar. Plus en resväska. Hur ska detta gå? :P

O ska inte med han heller för han ska åka till Hultsfred.. men men.. Nu ska man kanske ta och packa? :) Pusshej! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0