Fan vad dålig jag har blivit på att

uppdatera här. Jag har varit så himla trött hela veckan! Har sovit som en sten! haha.. Hoppas att det blir bättre sen när jag har vänt tillbaka på dygnet. :/

Allt ska vara så logiskt. Jag fattar inte någonting just nu. Allt känns jobbigt och jag känner mig ledsen, allmänt nere. Varför vill han inte hitta på nåt med mig? Varför blir han så sur på mig för?

Är det inte så att om man är sjuk från jobbet på dagen så ska man inte gå ut med kompisarna och dricka på kvällen? Eller har jag fel? Eller har jag blivit totalt fel upplärd av mina föräldrar?
Är det så hemskt att stanna hemma en kväll och bara ha det lite mysigt? Tydligen. Han var ute förrförra helgen och både fredag och lärdag förra helgen. Iofs var jag med ut lördagen. Men åh, jag blir så ledsen. Undrar när jag ska komma i första hand. Nu är det bara kompisarna, kompisarna och kompisarna.
Det är så mycket som spelar roll.

På nätterna har jag så svårt att sova. Först har jag så svårt att somna. Ligger och bara tittar rakt ut i mörkret. När jag väl somnat så vaknar jag av minsta lilla ljud och tror det är klockan som ringer. Tror jag försovit mig. Skönt att det är helg nu! Skulle vara kul att hitta på något med. Har sagt flera saker jag skulle vilja göra till honom men inget verkar duga. Allt är skit när han inte "får" umgås med sina kompisar.
Förut när "K" ringde så sa han att han hade utegångsförbud.

Jag blir så frustrerad. Kommer detta någonsin bli bättre? Eller det har varit bra hela veckan. Han har varit supermysig och allt.. men inte nu. Som sagt..

Nej, nu babblar jag på alldeles för mycket känner jag. Sorry...

Jag är orolig och har ont i magen. :(
Vet inte vad jag ska hitta på nu... har inget vettigt att skriva känner jag. Bara massa tjat om problem. Aldrig något kul.
Kanske ska städa lite eller nåt.. Han spelar tv-spel.

so long! ♥

Kommentarer
Postat av: Sofia

Du får ladda inför nästa helg när du kommer hem till mig! Vi ska ha så kul:) Kram Sofia

2008-03-08 @ 10:55:52
URL: http://fiddelifia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0