Kyckling, ris och dessert.

O har varit väldigt underbar idag. Han gick och handlade, helt själv. Sen kom han hem och lagade mat till oss båda. Stekte kyckling, kokade ris och gjorde beasås helt själv. Bra gjort av honom! :D
Sen gick han iväg och fixade dessert också. Glass med mangoskivor på. Mumma! Blev så glad!
Kanske var han så snäll idag för att han gick ut igår, trots att jag bad honom stanna hemma. Och kanske var det också för att vi skulle ätit på restaurang idag med det inte blev så för han inte 'orkade'.
Sånt skulle göras oftare tycker jag! :P

Idag har jag skrapat bort den sista färgen från våra badrumsmöbler. O:s syssling som bodde här innan lämnade kvar dom till oss. Och de hade målat dom själva, inte så bra. Färgen började försvinna fläckvis så jag bestämde mig för att ta bort alltihopa. Nu, ca 30 timmar senare så är jag klar! Det blev iaf mycket finare nu.. Vita möbler istället för gulbruna..

Jag gick ner och kollade ifall det fanns någon tvättid snart. Det gjorde det inte. Eller, på tisdag fanns det.. men jag vet inte om jag ska jobba då. Får se hur jag mår. Bokade iaf då..
Det vill inte släppa alls i bihålorna. O påstår att jag är svullen under ögonen, på kinderna. Men det tror jag inte jag är.

Nu på kvällen så ringde pappa mig också, så vi har pratat en liten stund. :)
Kanske ska ta och duscha? Känner mig blää. Haha. Ja, så får det bli.
Puss & Kram! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0