God? morgon!

Nje, inte så värst va?
Massa strul. Morgonen börjar med lite för många tryck på snooze. Får stressa in i duschen och för att hinna allt. Jag hinner! Springer ner mot busstationen. Halvvägs ner får jag en sån där panikkänsla i kroppen: "Stängde jag av plattången??" Kunde ju inte gå till jobbet med den känslan i kroppen utan var tvungen att pallra mig hem igen för att kolla.
Den var ju såklart avstängd. ^^
Sprang ner mot bussen för att hinna med. Upptäcker då att jag glömt handväskan innanför dörren. Så jag fick springa hem igen!! Då missar jag bussen. Jävla fan.
När nästa buss väl kommer och jag ska dra mitt busskort så funkar inte det! Det gick ut igår! Busschauffören blev lite sur och påpekade att jag borde planera mitt åkande bättre. Han var i alla fall snäll mot mig, bara den här gången. (Tur det inte kom någon kontrollant :P)
När bussen kommer fram till min hållsplats stannar han för att plocka upp folket som ska på men glömmer att öppna dörrarna så jag kommer ut. Får skrika: "Ursäkta! Hallå!!" men han hör inte. Får hälsa tack till damen som sa till busschauffören åt mig.

Ja, det var min katastofmorgon. Vad tror ni, ska jag satsa på en trisslott i eftermiddag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0