Frajdaj!

Me like svengelska.

JOBBET

Jobbat idag som vanligt. En patient blev supersur på mig och kallade mig "nonschalant" för jag inte kunde ge ut hennes röntgensvar i kassan.
Som svärmor sa: "Det kallas inte att vara nonschalant, det kallas sekretess."

"Så nonschalant kan man inte vara!" På vilket sätt hon tyckte jag var det vet jag inte.. men men...

Förutom det så har jag nog haft ett litet rekord idag på patienter som kommit dit och velat boka tid. En vanlig dag kommer det kanske mellan sju och tio stycken. Men idag har det varit säkert tjugofem! Bara att försöka så trevligt som möjligt att jag tyvärr inte kan eller ens får boka något sånt i kassan. Och sen vara trevlig tillbaka när dom blir pissoff över det.

"Men jag är ju här nu, kan jag inte boka nu?"

"Nej, jag kan inte boka något i kassan. Men ni får gärna sitta och vänta på en sköterska som kan hjälpa er att boka en tid. Eller så kan ni ringa på det här numret.. bla bla bla bla..." Jaja, ska sluta älta. ;PBROR

Ja, efter jobbet åkte jag inte till stan och mötte min bror. Han kom idag :) Imorn ska han på någon konsert på liseberg. Slayer och några mer som spelar.. inga favoriter från min sida om man säger så... hehe.. Nu får vi ta och bädda soffan till honom så ska vi nog lägga oss snart. Kolla på "Fredag hela veckan" först bara. :)

See you! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0