Hej måndag / jobb

Trött som ett as var jag i morse.. men det är jag väl jämt... Var några minuter sen ner till bussen men hade tur att bussen också var sen så jag hann med den ändå.

Idag började nya chefen jobba. :) Hon verkar väldigt bra måste jag säga.. och verkade förstå helt våran situation. Och hon blev jätteförvånad och kunde inte alls förstå varför vi i kassan bara har anställning tills sista december. Och det kan ju ingen annan heller.. förutom Å då..

Någon hade frågat  Å en gång vad hon tänkte göra åt det faktum att så många sjuksköterskor säger upp sig hos oss och hur hon såg på det. Och då hade hon svarat: Det finns så många sjuksköterskor, det är bara att anställa nya. Det är ju erat fel, ni får ju se till att de trivs.
Jag blev helt chockad. Ända anledningen att de stannat var ju för att de trivts med arbetskamraterna. Alltså vi, vi som är på "golvet". Iaf mest därför. Jag undrar liksom varför man inte tar vara på den kompetens som redan finns istället för att slösa med den. Liksom med oss... vi som vill vara där. Varför inte låta oss vara det? Varför tvinga dit folk som kanske inte helt vill eller som har så mycket annat att göra ändå..
Jaja, nu blev jag lite upprörd här igen.. haha.. inte meningen. :P Men jag  hoppas verkligen att nya chefen styr upp det här och ger oss klara besked på vad som kommer att hända. För annars måste jag leta jobb. :/

På eftermiddagen var jag och M på miljöutbildning med.. har inte så mkt att säga om det. :)
Men nu ska jag lägga mig bredvid O i soffan och titta klart på "Rescue Dawn". Puss hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0