Natti

Hehe, när jag är ledig så blir det visst en hel del inlägg från mig... när jag inte har något annat att göra så blir det liksom så, jag typ dras till datorn. Haha.. :P

Nej, nu är jag jättetrött och har huvudvärk. Ska upp tidigt imorn för jag ska på dop. Det är Os brorsbarn som ska döpas och O ska bli Gudfar. :) Hihi, ska bli kul att se honom stå där framme.. Han kommer tycka tiden går såååå sakta. Mohaha..

Tvätten är klar också.. torr och inplockad i garderoben. Skönt kan jag tala om! Dessutom har jag strykt skjortorna vi ska ha på oss imorn. Duktig jag är! Det tog extra lång tid för tvätten att torka idag eftersom de håller på att lägga nya rör i marken och det ligger rör överallt så det inte går att stänga dörrarna. Plus att de stängt av centrifugerna. Väldigt dåligt tycker jag! Bra ändå är att de inte stängde av alla maskinerna klockan 18 då tvättiden är slut. För det brukar göras.. men nu fick i alla fall kläderna vara kvar och torkas. Jaja.. nog om det. :)

Nu ska jag lägga mig och spela lite spel på mobilen.... eller läsa. Hm, får se vilket det blir. Nej, natti! ♥

Tycker jag laddat upp lite dåligt med bilder på senaste.. så lägger upp en bild på K och W eftersom jag tycker att denna bild är så himla fin. Busfröna. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0