Onsdag.

Denna dag har varit som vilket dag som helst nästan. Ja, det är väl inget speciellt som har hänt. Inte ens någon patient som skällt på mig idag. En rätt bra dag med andra ord.

Ett filmbolag spelade in en reklamfilm utanför oss idag. Hehe, lite fränt tycker jag.. Jag vet vad det var reklam för men det vet jag inte om jag får säga här ifall det är någon som vet vart jag jobbar.. och den reklamen fick inte kopplas ihop med oss.. Typ så. Haha, nu kanske jag sa för mycket ändå? Well, well..

Jag beställde en läkartid idag också.. eller tills på fredag.
Vad jag ska göra där? Ja, jag vill se ut som tjugoett, inte tretton. Sen kan ni ju gissa.. Vet inte vad det är med...... Det är mammas fel. Faktiskt.

Nu sitter jag och tittar på Idol. Älskar att se när dom ställer sig och sjunger och sjunger helt underbart fint. Som den superblyga killen som knappt kunde prata men när han öppnade munnen så sjöng han ju jättebra. Så kul. Och sen är det ju kul också att se dom som inte alls kan sjunga. Jag tycker nästan lite synd om en del.. Men bara lite. ;) Nä, nu ska jag titta klart och sen duscha och sen go to sleep. Bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0