Rötägg till sjuksköterska.

Fy sjutton vad jag är trött!

Jag har varit med M på sjukhuset sen sist jag skrev. Igår åkte jag hem en stund för att ge katterna mat.. och sen kom mamma och hämtade dom. Så de inte behöver vara ensamma så länge. På kvällen på sjukhuset så bytte det personal och M fick ett riktigt rötägg till sjuksköterska. Emil hette han. Han kom och skällde ut oss för att hennes bror kom sent på kvällen... men vi hade frågat persnalen innan om det gick bra och vi frågade hur sent han fick komma.. svaret var: "Han får komma sent, M har ett enkelrum så det ska inte vara några problem.
Sen när hennes bror kom säger sköterskan...    "Din    kompis     är     här,    är    det     sant    att     han    blivit     lovad    att    komma     hit?!"    och    sen    sa    han    till    hennes    bror:    "Ja,    du     kan    ju     lämna     det    du    skulle     och     sen     kan    du    gå." Otroligt oprofessionell var han!
Det hela slutade i alla fall med att M skaffade sig permission över natten och åkte hem och sov. Dealen var att hon var tvungen att vara tillbaka på sjukhuset klockan åtta.. och det var vi.

Jag somnade på en gång i sjukhussängen och vaknade inte av något. Nu är jag hemma över dagen... ska till M imogon igen, så hon inte är ensam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0