Trasig

Ja, mycket är trasigt här hemma..

Men det som gått sönder nu är våran spis. (som är från 1800-talets mitt (skämt åsido)) Och det kommer därför bli det första vi blir tvugna att köpa nytt när våran lön kommer in på kontot.
Inget kul alls.. vi som har dåligt men pengar som det är just nu. :/

Vi kan alltså inte laga någon mat. Ugnen funkar inte heller.. Nu kan man verkligen säga tur att vi i alla fall har en micro och en vattenkokare så vi kan få oss lite varm mat. (haha, vi skulle behöva ett stormkök)

Idag blev det kall mat. Kallrökt lax, hemmagjord tzatziki, potatissallad och kalla köttbullar. Haha, vilken blandning va? xD

Usch, det blir krångligt. Ingen bil har vi, måste ha någon som kör eller hyra eller låna bil och hyra kärra. Och sen någon som kan hjälpa till att installera allt. Vi behöver en fläkt också för det har vi inte heller... :P Haha, det låter fallfärdigt här hemma.
Men det löser sig, till slut. En spis måste vi ju ha.. hoppas vi fixar det när lönen kommer!
Alltså, jag är så trött så jag fattar knappt vad jag skriver, så ursäkta om det låter flummigt. ;P Ska lägga mig på soffan nu och hundöga mig till lite ryggmassage med min nyinöpta thailändska massageolja. (med kokosdoft) :) Ses och hörs! Puss! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0