rena garderober.

Ja, haha, idag har jag varit motsatsen till igår. (och dagen innan det, och dagen innan det, och dagen innan det... ja ni fattar)
Jag vaknade ganska tidigt. Fast inte tillräckligt tidigt för att äta frukost. Istället blev det en lite halvtidig lunch. Rester -lax och potatis. (som jag mosade och gjorde mos av)
Sen kollade jag faktiskt på Oprah. Haha... Will Smith var där och hälsade på och Tina Fey/Fay. Intressant va?
Efter det började jag sortera lite av kläderna som låg i sovrummet och fortsatte att hänga in i garderoben (garderoberna). Började med allt mitt och när jag var klar så hade jag flera omaka par i stumpor. Och det går ju inte... så var tvungen att leta efter alla de saknade. Jag hittade hälften av dom i Oscars garderob, andra hälften kommer jag nog aldrig hitta. :/
I alla fall.. då hade jag ju ryckt ut nästan alla Oscars kläder... så jag rev ut resten med och så vek jag och la in allt fint.
När jag var klar med det tog jag de andra garderoberna i sovrummet. Så nu är det verkligen fint där inne! Passade även på att dammsuga alla golv i lägenheten och hela våran vardagsrumsmatta. Det tog sin lilla tid. Och jag känner mig lite duktig nu.
Imorn får jag ta det skåpet i badrummet som inte mamma städade ur.. Där inne finns det så mycket som kan slängas... så det tar väl inte alltför lång tid.
Nu är jag jättehungrig! Ska panera lite fisk och koka potäter.. i alla fall börja på det.. för snart börjar Unga mödrar och det kan jag bara inte missa! :)
Vi hörs och kanske ses! Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad du är duktig! Måste kännas skönt nu när det är fint bland kläderna.

2009-03-04 @ 20:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0