Hyllorna äntligen uppe!

Hej hej på er!

Tror jag var trött idag efter gårdagens jobbpass. Vaknade klockan halv ett av att jag fick ett sms. Jag fattade verkligen ingenting när jag väl satte mig upp, gnuggade mig i ögonen och såg vad klockan var. Trodde klockan var runt tio, max. Hade fått två sms till men dom hade jag inte ens reagerat på i sömnen. Då sover man djupt, eller vad säger ni?

Satte mig och kollade på reprisen av Idol (på datorn) när det plingade på dörren. Utanför stog pappa, redo att sätta upp den där hyllan som jag köpte för ett tag sedan. Yeeey! Så efter lite mätning och borrning så sitter den nu uppe över tv:n. Blev kanoners kanon alltså. Det ser lite mer ombonat ut här hemma nu.

 

När pappa ändå höll igång fick jag honom att sätta upp en liknande hylla - som jag gjorde i slöjden på den tiden jag fortfarande gick i skolan - i köket. Blev bra det med.

Nu har jag kollat klart på Idol. Jag har redan glömt bort vad han hette han som åkte ur, fast rätt person, helt klart. Nästa vecka hoppas jag att Reza åker ur. Faktiskt.


Anyway, är så trött. Har gäspnings-OS här hemma och jag tar både guld, silver och brons.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0