fredag

Hej på er förresten!

Jag vaknade för ett par timmar sen (wow, jag som brukar vakna typ nu i vanliga fall!) Har hunnit med en hel del faktiskt! Har städat hela lägenheten, nästan, har inte orkat diska bara. Snart tror jag Michelle skulle komma förbi. Så jag hoppas på det!

Fick brev från a-kassan idag. Tydligen så har A på min gamla arbetsplats missat fylla i något så fick tillbaka det idag för komplettering. Jävla kul alltså. Dröjer det alltså ännu längre tid innan jag får pengarna därifrån. Kul. Jättekul. Ni känner min ironi va?

Hur som helst.. jag har kommit fram till att jag ska försöka sluta oroa mig för sånt där. Jag vet att saker inte löser sig av sig självt men det blir inte bättre av att jag sitter och grubblar över det så jag får magsår. So, I'll leave it there.

När jag ändå är igång och pratar om obetydliga ting så kan jag ju ändå lägga till att jag i flera flera månader gått och haft ont i magen. Eller på vänster sida under bröstkorgen. Tror jag nämnt det tidigare någon gång.. och det har  inte gett sig än... Jag har i alla fall googlat på detta ett antal gånger nu och får alltid fram ungefär samma svar:

"Smärtor under revbenen kan bero på en rad saker; t.ex magsår/inflammation i matstrupen, gallbesvär, bukspottkörtelbesvär, eller symptom från tarmkanalen i övrigt. Bör dock påpekas att man ofta, trots div. undersökningar, inte finner någon synbar sjukdom vid symptom som dessa.
Enda sättet att få klarhet är att söka läkare - om möjligt magtarmspecialist - för utredning."


Just detta citat är taget från ett flashbackforum så jag vet ju inte hur mycket man kan lita på det.. :P Men.. har haft det så pass länge nu att jag börjar fundera på om man ska ta och ringa vc ändå. Eftersom det är obehagligt och inte verkar vilja ge sig..

well well gott folk! Ursäkta för ett relativt långt inlägg.. Vi hörs senare! Puss & kram på er! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0