polis

Ojoj vad tiden rinner iväg!

Jag sitter här framför datorn och pillar på en ny header. Kommer nog bli bra till slut.. tar bara lite tid. Blir inte klart idag i alla fall...

Måste bara berätta om vad som hände här utanför förut. Jag satt här och lyssnade på musik när jag hörde en bil tvärnita och massa röster börjar skrika. Jag undrade vad sjutton som hände så, nyfiken som jag är, sprang till fönstret för att kika. Fönstrena står lite öppet med så alla ljud hördes extra mycket. Utanför står i alla fall en kille ~16-17, hans mamma och en kille som jag uppfattar som styvfar. De skriker och gormar åt varandra. Killen skriker "jävla våldtäktsman" och massa andra saker till den äldre mannen. Killen verkar vara lite påverkad av något, alkohol antar jag. Killen slår på mannen och sparkar på bilen varpå mannen blir rosenrasande och slår/puttar omkull killen på marken. Mamman blir helt förskräckt och ropar att hon ringer polisen nu. Ut ur bilen kommer en annan kille som drar upp killen från marken och säger att de ska gå iväg och prata. Mamman springer efter med polisen i ena örat och ropar "men jag älskar ju dig, jag vill bara ditt bästa". Killarna kommer tillbaka lite senare och killen som är upprörd brister ut i gråt och skriker att han ska ha nåt från bilen. Styvpappan hade då satt sig i bilen igen men vill inte öppna. Då slår killen på framrutan vilket än en gång retar upp styvpappan som springer ut och ser ut att vara redo att slå ihjäl killen. Killen slår mannen över bröstet och springer iväg. Mannen springer efter.. mamman ropar hans namn och säger att nu får han lugna ner sig för han är i alla fall vuxen. Då börjar han låta som en höna och härma en höna. Ni vet, "chicken". Så vänder han tillbaka och skriker att "den där jävla snorungen ska flytta till sin pappa inom kort!"
Så går det en stund.. och så drar styvpappan iväg med bilen och med den där andra killen i. Mamman stannar kvar med sin son och de ställer sig och pratar. Killen gråter och kallar sin mamma för hora ett antal gånger. En helt utomstående man råkar passera när killen gormar som värst och lägger sig såklart i.
Det var verkligen ett jävla rabalder här utanför. Till slut går i alla fall den där utomstående mannen iväg och polisen dyker upp. De står och pratar här utanför en stund och åker sen iväg med mamman och killen i.

Usch och fy säger jag bara.. :/

Kommentarer
Postat av: Ida

Skönt att rensa ut lite emellenåt. Ju stökigare det är när man väl sätter igång, desto större skillnad blir det :P Haha!

2009-09-11 @ 09:40:46
URL: http://ajida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0