Sidvisningar????

Jag undrar hur jag kan ha så sjukt många sidvisningar. Vad är sidvisningar? Den är på över 100 idag ju! Blogg.se's beskriving om vad det är förstår jag mig inte på heller.

"Unika besökare är ungefär lika med antalet personer som besökt din blogg. Sidvisningar är antalet visningar av någon av dina din bloggsidor. Du själv får alltså en unik träff och flera sidvisningar i statistiken."

Någon vänlig själ som kan förklara för mig? :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

nu är jag en u´nik besökare, tror att servern på nåt sätt kan känna av vilket ipnummer jag har..

Om jag t.ex går in på sanondra.blogg.se så får du en unik besökare och en sidvisning.. Sen om jag typ uppdaterar sidan så får du en till sidvisning fast de e fortf bara en unik besökare, för jag är ju samma besökare.. Har ju samma ipnummer..

Tror de är nåt sånt..

För när jag gjorde min blogg och kollade in den utan att vara inloggad så ökade sidvisningarna, men inte unika besökarna.. Fattar du?//Linda igen då..

2009-09-18 @ 00:52:16
Postat av: Sandra

Svar till Linda: Aha, jo det kan nog vara något sånt.. men då undrar jag vem som uppdaterar min blogg så många gånger om dagen? Eller, vem som är inne på min blogg så många gånger.. :P 110 sidvisningar igår och dagen innan det nästan lika många! Igår kan jag fatta för då satt jag själv och kollade massa gånger för jag fixade med designen.. men inte idag. Aja.. jag får väl shut up och se glad ut. :P

2009-09-18 @ 00:59:34
URL: http://sanondra.blogg.se/
Postat av: Millan

Jag är nog inne två gånger om dagen i alla fall och bidrar lite.

2009-09-18 @ 19:59:04
Postat av: Anonym

Så här fungerar det:När en person besöker din blogg så sparas en liten cookie på dennes dator som gör att datorn blir identifierad. Unika besökare är varje ny person (ny dator) som är inne på din blogg under en och samma dag.Sidvisningar är hur många olika sidor som dessa personer har sett under en och samma dag. Ju fler inlägg du har desto större chans är det att dina besökare är inne på fler sidor och du får högre sidvisningar.Statistiken uppdateras varje natt och dagens statistik kommer du att kunna se imorgon. Den som har startat en blogg idag kommer alltså inte att ha någon statistik på sin blogg förren imorgon.

2010-02-14 @ 11:42:55
URL: http://sjuktbraaa.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jaha nu fattar jag själv, hahah sökte runt lite på vad sidansvisningar var och nu vet jag TACK.Btw fin blogg Sandra kolla in min :D

2010-11-29 @ 21:40:01
URL: http://aleas.blogg.se/
Postat av: jenny

fin blogg :)

2011-02-16 @ 22:58:09
URL: http://jennykarlsongarding.blogg.se/
Postat av: sandra

men jag fattar inte helleeeeerrr !! ååhh fattar ändå it när ni förklarar :(

2011-04-24 @ 19:11:34
URL: http://sandrakhalili.blogg.se/
Postat av: Sara

Fin blogg :D

2012-04-16 @ 21:40:42
URL: http://sararims.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Fin blogg du har! intressant att läsa :)

Jag fattade inte heller det här med sidvisningar innan men efter att jag såg att det blev fler sidvisningar efter att jag uppdaterade min blogg så fortstod jag vad de va :)

Så de e lixom ju fler som uppdaterar din blogg ju fler sidvisningar är de, även om bara en person går in på din blogg så får du ju 1 unik besökare, men om den unika besökaren uppdaterar din blogg så får du ju en sidvisning till, så ju fler gånger en person eller fler uppdaterar din blogg ju fler sidvisningar får du :)

KRAM!

2012-04-18 @ 14:11:58
URL: http://elegantlyhorse.blogg.se/
Postat av: zaisha

Tack för att du frågade! Jag undrade samma sak och klicka fram dig och nu vet jag :)

2012-09-06 @ 01:21:29
URL: http://zaisha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0