Igår - vi leker hjältar mm.

Haha, igår bloggade inte jag en enda gång. Så hade jag BESÖKSREKORD. Haha, det tycker jag var lite kul. :)

Gårdagen, ja... vad gjorde jag igår egentligen?

Eh... först jobbade jag. Bara tre timmar men det är ju bättre än inget. Hemma igen så tog jag en dusch för att sedan bege mig mot Millan där vi spelade "Med andra ord" och hade lite förfest. Vi hade inte planerat något för kvällen, tog det liksom som det kom. Har lite videos från igår, får se om jag kan lägga upp någon här.
Iaf, vid tolv bestämde vi med Markus och Jocke att vi skulle ut, så vi möttes upp utanför Pitshers där vi var tills stängning. Vi satt runt ett bord, så kom det en tjej och hennes kompis och satte sig vid vårat bord. Vi visste inte vilka det var alls. Den ena tjejen böjde sig fram mot Markus och sa till honom att hon tyckte han var så himla fördomsfull. Jag hörde vad hon sa. Så fortsatte hon och sa att bara för att hon och hennes kompis sminkar sig, tillskillnad från hans kompisar (hon syftade på mig och Linda dådå) så betydde inte det... något.. (hörde inte vad). Men Markus skulle i alla fall sluta vara så fördomsfull. Tillslut frågade jag henne varför hon sa så till Markus, då sa hon till mig; Lilla gumman, det här har inget med dig att göra, lägg dig inte i. Jag sa att jag lägger mig i så mycket jag vill när hon sitter här och snackar illa om min kompis. Alltså, jag blev så jävla irriterad tillslut så ni anar inte. Hon satt hela tiden och sa: "Alltså, vi ska bara dricka upp, sen ska vi gå härifrån." Sa till henne att gå nu för det var ingen runt henne här som ville att hon skulle vara kvar. Hon fortsatte säga "lilla gumman" till mig. Kan tillägga jag garanterat är äldre än henne. Slutade med att jag ignorerade henne och hon satt och flinade åt mig. Hon gick i alla fall sin kos tillslut. :P
Vi traskade hemåt. Jag och Linda bor ju grannar så vi tog sällskap dit. Utanför mig stannade vi och pratade en liten stund. Så kommer det en tjej, cirka 40, gåendes förbi. Hon går i höga klackar och kan knappt gå rakt. Hon gråter och pratar i telefon. Linda går fram till henne och frågar om allt är okej med henne. Det var det ju uppenbarligen inte. Hon hade halkat i en snödriva och då hade hennes sambo hade bara lämnat henne där. Vi frågade om hon ville ha hjälp hem och det ville hon. Jordens längsta promenad fick vi. Dyblöta var vi när vi väl var framme hos henne men vi gjorde ändå rätt för oss. Hade vi inte hjäpt henne så vettefan vad som hänt med henne. Hon kunde blivit våldtagen eller ramlat och brytit sig. Hennes sambo kom ner och öppnade och såg rosenrasande ut. Hon var så himla tacksam mot oss men han sa inte ens tack till oss. Skitsamma i det.. men vafan. Jag och Linda fick dåliga vibbar och besämde att vi skulle stanna och vänta ifall vi hörde något illa från lägenheten. Hon visade nämligen i vilket fönster hon bodde. Vi tyckte vi hörde skrik men så öppnade hon fönstret och såg oss stå där och hon ropade att vi kunde gå hem, allt var bra. Vi blev tvungna att gå därifrån men gick inte hem. Klättrade genom en jävla massa buskar så vi kom tillbaka till samma ställe som innan. Men då hörde vi ingenting, så vi gick hem.
Hemma pratade jag med en orolig L på MSN. :) Naw.

Idag sov jag till klockan 16, när jag fick ett sms av Millan. Ska till Henke idag och äta lite mat. Najsigt. Men gud så seg jag är idag alltså!!!! Blir en dusch nu så jag vaknar till lite.

Hörs senare. Puss & kram

och sorry för jordens grammatikfel i dagens inlägg. Och alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0