digitalicus fotoarmicus saknad.

Jag ser att ni hänger med trots att jag inte skriver något.

Sanningen är att mitt liv är rätt tråkigt just nu. Besparar er den tiden det tar att sitta och läsa om massa tråkigt.

:P

Nej.

Jag är sjukt sugen på att skriva en massa saker men det är så himla tråkigt när man inte kan ta bilder av det så man jag förklara allt det där som en bild talar om. Som när man köpt jordgubbar. Eller som när man träffar Millan i parken. Eller bilder före och efter man städat. Eller brännan (som knappt existerar). Eller på katterna som igår jagade en groteskt stor skalbagge som hittat in.
Ja, ni fattar.
I veckan ska jag ta ut lite pengar från mina fonder och köpa mig en digitalkamera. Jag vet, jag vet, jag vet.. mat är viktigare.. men, sanningen är faktiskt att jag har ett stort hål i mig nu när jag inte kan ta kort. Det är som jag tappat en kroppsdel. Min digitalkamera fattas mig. Och, de där pengarna är fasen till för sånt. Tycker jag. Någon med tips på bra och prisvärd digitalkamera?

En sak till. Idag när jag vaknar så ska jag diska, städa undan lite, kanske ut i solen en stund, ta mig till jobbet, jobba och sen, sen. Sen! Sen! Då! Då! Då, då, då kommer Linus. ♥ Som jag längtar alltså. Jag ska krama ihjäl honom när vi ses. Tydligen så ska han krama ihjäl mig också, så till Aftonbladet och Expressen: Vi har redan tänkt ut söndagens löpsedel. "Kärt par kramade ihjäl varandra efter evighet ifrån varandra. -Hela Sverige i stor chock." Tror ni inte?

Nu ska jag ta och lägga mig. Är trött som fan och vill bara sova. Vi hörs imorgon!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker att Du skall gå till Polisen och höra om det är någon som hittat Din kamera och lämnat in den - det kan ju hända att någon ärlig person gjort detta. Kram Farmor

2010-07-05 @ 19:06:52
Postat av: Sofia

http://www.elgiganten.se/product/foto-video/digital-kompaktkamera/X43BLACK/olympus-x-43

2010-07-06 @ 19:02:24
URL: http://fiddelifia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0