Lördag

God morgon!

Ehm... ja... eller god eftermiddag. :)

Jag är i alla fall nästan nyvaken. Inte för att jag nyss vaknade utan för att det känns som det i kroppen. Det tär på en att inte ha något att göra, wtf.

Jag sitter och pratar med min katt Byron just nu. Han ligger på en kudde framför mig och hans ögon kisar varje gång jag pratar med honom. Naw, han är så söt att jag vill äta upp honom! Inte bokstavligen talat då. Det skulle vara rätt äckligt. Minns ni hur han var i början? Då var han så rädd för allt att jag nästan aldrig såg röken av honom. Men på senaste har han vågat visa sig mer och han springer inte och gömmer sig varje gång man kommer nära honom. Dessutom har han börjat stå upp mot Figaro som annars har varit den som bestämmer.
När Figaro har varit sugen på... myspys... så har Byron snällt fått ligga där och ta emot. Men nu har han verkligen börjat säga ifrån, smälla till Figaro och springa iväg. :P


Byron

Jag bakade ju bullar igår. Goda som fa-an. Tyckte en viss Linus också som käkade upp nästan allihopa. Haha, han får hjälpa mig att baka nya idag. DET LOVADE DU! ;)

Vi hörs lite senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0