mer solstrålar, tack!

Tjosan alla fina!

Äntligen fredag va? Måste erkänna att denna vecka varit riktigt jobbig på många sätt. Igår fick jag en utskällning av en tant. Så. Jävla. Elak.
Hon ville jag skulle öppna en till kassa eftersom hon hade bråttom. I kön stod det bara fyra personer men tänkte att jag kan väl öppna en kassa till för att vara snäll. Öppnar kassan och säger att jag får ta de personer som stått längst och väntat ändå, i kön bredvid. För hon kan ju inte gå före alla andra. Ganska logiskt för vissa men hon blev så jävla arg på mig. Sa massa elakt till mig, som att jag inte borde ha med ett serviceyrke att göra. Hon gaddade ihop sig med en annan kille bakom henne och stod och pratade elakt om mig med honom. "Ja, en del vet du. De ska inte jobba med sånt här. Vet inte alls vad god service är för något. Jag har bråttom och så vill hon inte ens ta emot mig! En jävla korv vill jag ha. Är väl inte så jävla svårt??!" Killen bakom henne instämde nickande och kollade argt på mig. De andra som stått i kön tittade på henne och skakade på huvudet.
Okej. Vet att jag inte ska ta åt mig. Men var nere redan innan och när folk är så okänsliga så blir det inte direkt bättre. Det är faktiskt inte mitt fel att hon har bråttom.
När hon gick var jag tvungen att gå bakom för att andas.

Idag var det bättre. En så himla gullig tant kom in. Hon var sådär gulligt vimsig. När köpet var klart tackade hon mig så hjärtligt och sa att jag var en riktigt trevlig ung tjej. Jag tackade så mycket och önskade henne en fortsatt trevlig dag, hon log med hela ansiktet när hon gick därifrån.

Men det är så det är. En del är sura och tvära, andra är riktiga solstrålar. Det är solstrålarna som gör det värt.

Idag var GB hos oss och delade ut gratis glass. Jisses vad folk det kom! Det kom fram folk som skulle ha en till sig själv... och fem glassar till alla barnen där hemma. Haha.. eller hur va? ;P
Jag fick mig en glass jag med. Men den glömde jag äta upp.. den ligger kvar i frysen på jobbet. Typiskt. Får äta den på måndag då.

Ooops, blev långt inlägg idag. :) Ska ta mig en dusch nu och sen göra mig klar för lite utång. Ska testa nya Dove Visiblecare som jag genom Buzzador ska testa och sedan skriva mitt omdöme om här i bloggen. Har massa testflaskor med som jag ska låta mina vänner prova... Vi hörs senare. Puss & kram! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0