Sunil

Hej på er!

Idag har jag ännu en gång besöksrekord, detta trots att jag inte har uppdaterat bloggen på hm.. två dagar? Men ni är så välkomna så! :)

Jag har ingen bra anledning till varför jag inte bloggat. Har helt enkelt legat på latsidan och haft bättre saker för mig. :P Kramats med Linus t ex. Har dessutom jobbat kväll vilket har gjort att när jag väl kommit hem så har jag typ somnat på två röda.

Idag är det i alla fall fredag. Jag känner mig helt slut i kroppen så blir en lugn dag för min del. Med min Linus. Alltså.. jag vet... ni är säkert trött på att höra om mina moln som jag svävar på men ni får faktiskt stå ut. För mina tankar består till 90% av Linus just nu. Linus Linus Linus. :D

Lite komiskt fakitiskt att min första pojkvän jag hade när jag var.. hm.. tretton kanske, hette Linus. Det kom jag att tänka på för ett tag sedan. Det var den första killen jag pussade när mamma såg på. Gud vad pinsamt det var alltså! Mamma och P-A hämtade mig efter att jag sovit hos min kompis Marika och när jag skulle säga hejdå till Linus ville han ha en puss av mig. Jag visste inte hur jag skulle klara mig ur den situationen, för jag ville inte att mamma skulle se, men jag ville ju inte att Linus skulle tro att jag inte ville pussa honom, för det ville jag ju. Så jag fick helt enkelt pussa honom. Haha, ja herregud.

Snart ska jag ta tag i städningen här hemma och sen kommer Linus och vi ska se på film och äta popcorn.

Hm.. undrar hur många gånger jag skrivit Linus i detta inlägg. Aja, vi höres alla fina! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0