syskonmys

hallå där, köp blåbär!

Vilken mysig kväll det varit! Mina syskon Kim och William är här på besök. Just nu ligger Kim och kollar på Idol, William har somnat och jag tänkte jag skulle blogga lite snabbt.

De senaste dagarna har jag mått riktigt illa 24/7 och haft ont i magen. Vet inte om det beror på att jag är orolig eller något men jobbigt är det. Sover skräp, vilket gör att jag även är trött hela tiden. Nåja...

Nu började Kim blöda näsblod. Moooojs!

William och Kim fick lite presenter av mig förut. Lite såna småsaker som jag fått gratis. Pokemonkort osv. Nog blev de lite glada ändå. :) Mamma som var med och lämnade av dem här fick med sig lite kläder från mig. Tydligen behövligt.

Nu på kvällen har vi ätit lite chips och jag gjorde en egen dippsås till. Kim gav den 0,2 i betyg, Haha, den gick visst inte hem. :D

Haha, ni ska bara se. Figaro sitter framför helkroppsspegeln och kollar någonstans uppåt. Sen så hoppar han rakt upp i luften och landar på samma ställe han satt på innan. Hahahaha, han sitter fortfarande kvar där. Ser skitkul ut! :)

Nej, det här blev ett hattigt inlägg.. men jag sitter och pratar med Kim samtidigt som jag skriver så jag tappar bort mig hela tiden. Men ska faktiskt kolla slutet på Idol nu. Puss & kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0