Jag är genialisk.

hej hej hej hej hej!

Sa jag hej?

Annars, hej. :)

Har varit en dag full av energi för min del idag. Har inte ens känt mig lite trött, någon gång. Det händer ungefär en gång om året för den som var nyfiken. Jag är JÄMT trött. Och då överdriver jag inte det minsta. Mina vänner vet, de kan intyga.

Idag kom polisen förbi på jobbet igen. Tre polismän spatserade in och jag stirrade med stora ögon. Gjorde en mental-bussvissling och high five med mig själv, men lyckades nog ändå dölja min förtjusning för dom. Haha. De frågade om jag mindes något nytt och jag sa att jag skulle jämföra killen med en seriefigursmus, á la Basil Mus. De skrattade och jag blev lite förvånad. Sa jag något kul?

Se, jag är briljant när jag är pigg!

(hahahaha, kom att tänka på när jag hade franska utbytesstudenter hemma hos mig. Vi satt vid frukostbordet och åt frukost och mammas gamla kille skulle förklara för dem att Jennie är morgonpigg. Han briljerade verkligen och sa: "Jennie is pigg in the morning." Jag dog!)

Nu sitter jag hemma och äter en portion wokade grönsaker och till det dricker jag Pucko, direkt ur paketet. Det får man göra när man bor själv. Det är liksom en oskriven regel.


Såhär ser jag ut när jag dricker Pucko.
Nu återstår det bara att se hur lång tid det tar innan min mage gör uppror. Det var gott så länge det varade liksom. Toooooo much information? ;P

Den här dagen var bra. Jag fick tre polismän att skratta och jag har druckit Pucko. Kan det bli bättre?
Puss på er! Nu ska jag mååååla. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0