Frankrike - Metz

Jag vet inte om jag lagt upp bilder från några resor jag gjort.. men tänkte det kunde vara kul att lägga upp dem här ändå. I värsta fall blir det väl dublettinlägg. :P Sen minns jag inte vilket år det var men enligt bildinforamationen på datorn så är bilderna tagna mellan 2005-10-11 och 2005-10-15. Vi var i alla fall några i klassen som var utbytesstudenter i Frankrike, Metz. Snacka om att vi fick fördelar med den linje vi gick.


Massa folk. Fransoser och några från klassen.

De hade en egen vinkallare på skolan. PÅ SKOLAN.En dag besökte vi den stora kyrkan de hade i stan. Minns vi tyckte det var himla slöseri med tid. Vi gick en sån guidad tur och det enda hon pratade om var de där jäkla fönstrena. Nog för att de var vackra och så.. men att stå i värmen i typ en timme och bara höra om fönster var ingen höjdare.


Vacker utsikt mitt i stan.En dag spelade vi biljard på en liten pub.

Och en annan dag bowlade vi.

Jag och C. :)

En annan dag fick i åka buss superlänge upp i bergen. Det var så himla vackert så ni anar inte. Tyvärr hade jag med mig en riktig skitkamera så den gör verkligen inte bilderna rättvisa.

Vi åkte och kollade på när de tillverkade något godis. Här sitter jag och några från min skola efter det godisbesöket.

Här är nästan hela gänget. De två tjejerna som jag hade som "mina" är inte med på bild..

Här är jag supersliten efter kvällen innan. Sista från Metz. Sedan drog vi vidare till Paris. Tänkte ta det i ett annat inlägg.

Ångrar så att jag inte tog fler bilder. Lätt att vara efterklok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0