Rigakryssning del två.

Det värsta på just kryssningen till Riga är de där jäkla högtalarna som finns i alla hytter. Där de väcker en astidigt för att säga att om en timme är vi framme. På tre språk. Sen några minuter senare säger de något annat på tre språk och ännu en stund senare så sägs något annat, på samma tre språk igen. Man vill typ rusa ut och slita skrika "håååll käft, låt mig sova!! Men det gör man ju inte. Istället ligger man där och inbillar sig själv att man inte ens vaknade egentligen.

Nåja. Vi skulle ju ändå upp och iväg.


Framme i gamla stan.


De sålde en massa handgjorda saker här. I ett stånd bredvid sålde de t ex whiskyté. Lät asäckligt.


Lite kartstudernade för att försöka lokalisera sig i stan. Det gick väl inget vidare om man säger så. Vi kom i alla fall fram till att vi inte kunde gå vilse, eftersom vi inte visste vart vi skulle.


linda :)


På promenad, genom stan.


Härliga områden.


Efter att ha letat efter en restaurang i en halv evighet och jag var ashungrig så hittade vi en ätduglig restaurang. Jag beställde in ravioli och fick in åtta bitar på tallriken. Jag blev inte mätt, om man säger så. :P Men det var gott i alla fall.

När maten var uppäten var det dags att bege sig mot båten. Eftersom de byggde om terminalen fick vi stiga på och av via bildäck. Vi skämtade om att vi kände oss som flyktingar som smet in fel väg på båten.

Del tre av äventyret kommer strax.. ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Åhh ser ut precis som jag minns det:)

Men var fanns alla hemlösa urgulliga katter och undar?? =/

2012-01-12 @ 00:28:54
URL: http://irlandskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0