Inte min dag.

cheeena! :D

Har en riktig softisdag idag. Är ledig vilket just idag känns SÅ JÄVLA SKÖNT! Om man nu får säga så. Det tycker jag att man får. Man måste inte tycka om att arbeta varje gång. Faktiskt.

Fast hade hellre varit ledig igår. Fy vilken jävla skitdag det var igår. (Inte för att jag på något sätt ogillar mitt jobb, utan för att verkligen allt gick fel igår.) Först hemma. Ville då bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Kanske även klämma fram ett gäng krokodiltårar.
Men nej. Det var dags att bege sig till jobbet. Vara glad. Le. Vara trevlig.

Alltså jag skämtar inte när jag säger att jag störde mig på precis allt igår. Gjorde en "liten" lista. Kanske lägger upp den senare. Beror på.
Kokade liksom inombords av alla "misstag" alla (och även jag själv) gjode.

När jag skulle stänga för kvällen kommer ett gäng fulla och så jävla otrevliga killar in. "Jag har stängt", sa jag. "NEJ! DU HAR FAN INTE LÅST ÄN!!", skriker en av killarna och tränger sig in. Skitsamma, tänkte jag. Samtidigt som jag mentalt gav honom en rejäl smäll på käften. Nej, jag står bara här med stängningsnyckeln i handen framför dörren för det är kul. En av killarna börjar dansa med skurmoppen samtidigt som de andra killarna drog en massa "roliga" skämt om bland annat mig. När de äntligen gått ut så går jag för att hämta våran GB-gubbe som står utanför dörren. (Glömmer jag den utanför så kan jag ju garanterat räkna med att någon "lånat" hem den till sig under natten.) Jag är noga med att inte låta dörren åka igen bakom mig (för då blir jag utelåst), men gubben är så jävla tung att jag måsta böja mig framåt för att ta tag med båda händerna. Och vad händer då? 
J o ,   f l o r s o c k r e t   p å   k ö r s b ä r e t   p å   g r ä d d e t   p å   b a k e l s e n   h ä n d e r .      D ö r r j ä v e l n   å k e r   i g e n .

Där står jag. Sandra fucking not so awesome.
Biter ihop för att inte börja tjuta där och då. Det är inte sant liksom. Det här händer inte!!!!! Inser att jag inte ens har min mobil på mig.
Får stanna en random tjej som passerar för att fråga om jag kan låna hennes telefon, eftersom jag, klantarslet själv, lyckats låsa mig ute. Ja, och sen kan jag ju inte chefens nummer i huvudet... så har du typ eniro på telefonen också? Just shoot me.

Jag som bara ville hem så fort som möjligt. Så blev det inte, kan man ju säga.

Men vad säger ni, vill ni höra min "jag-stör-mig-på-allt-idag-lista"?

Kommentarer
Postat av: TinA

Damn det var ingen kul kväll :S

2012-05-25 @ 17:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0