Men jag blir aldrig vuxen, in mind.

yo!
 
Fy, fasen vad jag somnade gott nyss. Älskar att somna på soffan. Känner mig som när jag var liten då. Det är lite intressant det där. För när jag tyckte jag var vuxen (typ runt 16-19 år) och sa liknande saker som ovan. Typ: "Åh, jag minns när jag var liten..." då blev jag alltid rättad. "Du är inte vuxen än, Sandra lilla." Men nu när jag säger så, så säger ingen emot längre. :'( Hej lilla ålderskrisen.
 


Lyckades göra en fiskbensfläta på mig idag (se bild ovan). Stod i godan ro och funderade på jobbet och så hux flux kom jag på hur man gör. Jag har aldrig lyckats innan. Har försökt sen jag var typ sju.
 
Har förresten varit förkyld ett tag nu. Och den har givit mig en släng hosta, dålig sömn och kort stubin. Eller ja, den där korta stubinen skyller jag i alla fall på förkylningen. Brukar faktiskt ha ganska långt tålamod i vanliga fall. Är en av de där människorna som benådats med det. Inte alltid en bra sak. Men angående mitt tålamod. Jag vet inte vad som hänt.
Hur klarar ni er "vanliga" människor er? Hur många gånger får ni räkna till tio på en dag? Säger ni vad ni tänker? Ångrar ni er två sekunder efteråt?
 
/halvirriterad_tjej_87
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0