tillbaka till verkligheten och stora planer på g.

Igår var min sista semesterdag. Skrev ju sist att jag var så stressad över att jag inte hunnit ta det lugnt än. Ironin i det.
 
Vädret fortsatte ju vara pissdåligt så jag har ännu inte hunnit bada i någon sjö. Jag fick ju i alla fall bada i medelhavet ett gäng gånger. Det är väl bättre än inget antar jag. Men tagit det lugnt har jag hunnit med. Så är faktiskt ganska så taggad på jobb nu.
Känns faktiskt rätt skönt att komma tillbaka till alla rutiner.
Och så ska jag köra igång med en tvåveckorsperiod med dieten igen. För den som är intresserad kan jag säga att jag ligger kvar på samma vikt som när semestern började. Det kan jag säga är himla bra gjort av mig med tanke på att jag varje dag tänkt: "äh, det är semester" hehe.
 

För någon dag sedan var vi i alla fall på stan och tittade på såna här fina ting. Nu är det mindre än ett år kvar och jag tror denna blogg framöver kommer handla rätt mycket om... na na na na na.. bröllop.
 
Vi ska alltså gifta oss nästa sommar!
 
Jag ska väl försöka hålla mycket hemligt till den stora dagen men det är så HIMLA KUL att planera allt detta och vill såklart dela med mig av en del. Hoppas ni vill följa med. ♡
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0