Vad hände?

Va? Har jag en blogg? Hade nästan glömt den helt! Och undrar: Bloggade jag varje dag förr? Ibland och oftast till och med flera gånger varje dag? Hur fan hann jag det? Och vad skrev jag om?
 
Haha, helt sjukt nu när jag tänker på det. Och när jag scrollar igenom arkivet är det ju jättekul att läsa om allt gammalt som hänt. Och läsa om allt tokigt man gjort.
 
Ska försöka skriva ett gammalt hederligt blogginläggn hade jag tänkt. Älskar ju att skriva, men har inte skrivit på fleeeera månader.
 
Fyllde tjugosex år för ett par dagar sedan. Kan inte förstå det. Är jag REDAN tjugosex år? What the fuck? När fyllde jag tjugofem? Missade jag åren mellan femton och tjugotvå? Var var jag då? Vad hände?
 
Känns som det var igår jag var fjorton stentuffa år och hängde i Fjugesta med Marika varje helg. Längtar inte tillbaka men kan ångra att man inte tog tillvara mer på tiden som var.
 
På tal om det. Ska skriva ett brev till mitt fjortonåriga jag. Blev aspepp på det. Här kommer lite bilder från min födelsedag så länge.
 
 
Bland annat så kom Mio på besök. Han fick äta heeelt själv. Som synes. Älskade lilla gosunge alltså!

Jag hade bakat muffin. Min pappa frågade om jag bakat. "ja", sa jag. För det hade jag ju. Och sen kom det fram att han trodde jag köpt dom och sa att jag bakat själv för det är sånt vi brukar skämta om. Hehe.....
 
Fick bland annat ögonfransnäring av världens bästa fästman
 
och detta jättefina armband av finaste tjejorna Sara och Eleni. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0