syskonmys

hallå där, köp blåbär!

Vilken mysig kväll det varit! Mina syskon Kim och William är här på besök. Just nu ligger Kim och kollar på Idol, William har somnat och jag tänkte jag skulle blogga lite snabbt.

De senaste dagarna har jag mått riktigt illa 24/7 och haft ont i magen. Vet inte om det beror på att jag är orolig eller något men jobbigt är det. Sover skräp, vilket gör att jag även är trött hela tiden. Nåja...

Nu började Kim blöda näsblod. Moooojs!

William och Kim fick lite presenter av mig förut. Lite såna småsaker som jag fått gratis. Pokemonkort osv. Nog blev de lite glada ändå. :) Mamma som var med och lämnade av dem här fick med sig lite kläder från mig. Tydligen behövligt.

Nu på kvällen har vi ätit lite chips och jag gjorde en egen dippsås till. Kim gav den 0,2 i betyg, Haha, den gick visst inte hem. :D

Haha, ni ska bara se. Figaro sitter framför helkroppsspegeln och kollar någonstans uppåt. Sen så hoppar han rakt upp i luften och landar på samma ställe han satt på innan. Hahahaha, han sitter fortfarande kvar där. Ser skitkul ut! :)

Nej, det här blev ett hattigt inlägg.. men jag sitter och pratar med Kim samtidigt som jag skriver så jag tappar bort mig hela tiden. Men ska faktiskt kolla slutet på Idol nu. Puss & kram!


Cellförändringar.

Okej. Jag har funderat fram och tillbaka hela eftermiddagen nu ifall jag ska berätta det här eller inte.
Fortfarandre är jag inte säker på om det kanske är något jag borde hålla för mig själv.

Men det är såhär.

Det året kvinnan fyller 23 år kallas hon till cellprovtagning för livmoderhalscancer. För ett par veckor sedan var det min tur.

Idag fick jag ett brev hem där det står att de upptäckt måttliga cellförändringar hos mig. Jag är rädd. Grät när Linus läste brevet för mig. Om två veckor ska jag på ett till besök där de ska ta bort de förändringar som finns och se på det vidare.

"Lindriga cellförändringar läker ofta ut av sig själva och därför räcker det ofta med att göra en ny kontroll efter omkring ett halvår för att se att cellförändringarna försvunnit. Behandlingen vid måttliga eller svåra cellförändringar går ut på att så skonsamt som möjligt ta bort hela den förändrade vävnaden." Källa.

Cellförändringar är inte cancer
Cellförändringar kan ibland vara förstadier till cancer på livmoderhalsen, men kan också vara tecken på en tillfällig virusinfektion.

En kvinna på kvinnokliniken försökte lugna mig lite idag och nog lyckades hon lite. Men fan, jag är ändå rädd.

Jo, nu vet ni. Det är säkert ingenting och jag är säkert orolig helt i onödan. Eller hur?

Random bilder, haha.

Jag vill ta lite kort. Erkänner att jag har blivit väldigt dålig på att ta kort. Det är ju skamligt! Jag som äääälskar att ta kort och gjorde det hela tiden förr.
Liksom, jag som tog så mycket kort att folk förknippade mig med en kamera i handen. Haha :)
Måste skärpa mig. Kameran i handen istället för i väskan.

Jag har satt precis och kollade igenom de korten jag tog senast. Haha.. har faktiskt missat att ladda upp en del.. so here they come:

Haha, vi öppnade ett smörpaket. Det stod våra namn i det. ♥


Byron ligger och luktar på sin tass och sover gott.
Btw, spelet som ligger under Gäster med Gester. Någon som vill spela någon kväll?


Jag och Linus var ute på promenad med Figaro och Byron.
Eller. Man kan nog inte kalla det promenad eftersom vi inte kom mycket längre än till porten.


Där låg jag i somras.


Figaro ligger och sover på mig nästan varje natt. Morgonmys!

Jag och älskling töntade oss med massa bilder. ♥


Jag testade funktionerna i kameran och solade massa mer!


Det byggdes om utanför jobbet.


Älskling nördade, jag färgade håret och tvättade. Nu har han dock lämnat bort sin dator och kan inte längre sitta och nörda. ♥


Michelle var med :)


Hårfärgningen gick åt pipsvängen. Hahahahahahaha


Vi tog en fika på Vardagsrummet.

Jag ville ta ett gulligt kort på dem men de var inte särskilt intresserade av det.
Så då bad jag dem fejka att de var glada en gång. Se så fint det blev!


Jag fick rosor av Linus.

Polkagrisar av Linus mamma.


Promenad till Linus syster.


Promenad hem efter middag med Linus halva familj. Vågar inte lägga upp bilder från middagen eftersom personerna på korten inte vet om det.

Ja, det var lite bilder. :) Nu ska jag duscha och sen ska jag och bejbi upp på stan en liten sväng. Jag måste köpa en ny bh, akut. haha :P


(Y)

mensvärk på detta, jepp.

Den onda cirkeln.

Inatt:
Täppt i näsan.
Kan inte andas genom näsan.
Andas genom munnen.
Halsen blir torr.
Hostar för det blir torrt.
Dricker lite vatten.
Slutar hosta två minuter.
Somnar.
Vaknar av hosta.
Måste andas genom näsan.
Går inte.
Upp och ta nässpray.
Menthol i nässprayen.
Nysattack!
Andas genom näsan, äntligen.
Somnar.
Vaknar.
Kissenödig!
Försöker hålla sig.
Somnar.
Vaknar.
Måste upp och kissa!
Täppt i näsan igen.
And so it goes.




sjukling

Tjo!

Typiskt alltså. Jag har gått och blivit dyngförkyld. (tack Linus ;P)
Linus har varit förkyld i flera veckor men jag har ändå klarat mig undan det. I förra veckan blev chefen megasjuk och nu är det tydligen min tur. Skitkul!
Nära döden här alltså! 

Jag bytte min lediga dag så jag får den imorgon istället för på torsdag för att jag ska få vila upp mig. Slipper jag sjukanmäla mig. :) Men har jobbat i helgen och det känns i kroppen.

Linus är duktig och tvättar just nu. Och jag sitter här och kollar på reprisen av Grey's anatomy. Linus var så söt i onsdags när Grey's gick. Han sa helt sonika att han inte tänkte kolla på nåt jävla Grejs toni. Haha <3

åh, jag saknar att blogga. :( Jag måste komma igång igen. Håller ni med?
Nej, jag ska äta lite middag nu (Alvedon) och lägga mig i soffan. Haha, älsklingen meddelar att vi ska äta riktig mat också. :)

Puss & kram! ♥

Skåååååne!

Heeeeeej heeeej haaaaaallååååå!!!

Long time no see!

Jag har lite dötid nu innan jobbet så jag passar på att blogga. :) Linus är hos tandläkaren och jag har precis ätit lite lunch, bestående av ihopknåp. Lite dåligt med pengar såhär i slutet av månaden. Tur jag får pengar på fredag!

Farmor ringde mig idag och påpekade att det faktiskt gått två veckor sedan jag bloggade. Inte är väl det möjligt? Har det gått så lång tid? Say what?
Snacka om att tiden rinner iväg.

Det har varit som vanligt här. Jag har mest jobbat, oroat mig för den där jävla serievåldtäktsmannen och sovit. I helgen hade jag i alla fall långledigt (tre dagar) och då passade jag och Linus på att låna pappas bil för att åka till Skåne och hälsa på Linus mamma.
Eftersom Linus inte har körkort ännu så blev det jag och bara jag som fick köra hela vägen. Jag var lite nervös innan men när vi väl var iväg så släppte nervositeten och tiden bara flög iväg. Trodde det skulle kännas som en evighet i bilen men det gick prima skinka!
Väl nere fick vi ett varmt mottagande och god mat. Jag körde Linus storebror till Klippan. Tänk att jag kunde gått på brottargymnasiet där... men det är en annan historia. :) Både jag och Linus var trötta så vi var inte vakna sådär jättelänge. Istället gick vi upp tidigt på lördagen. Jag, Linus och hans mamma åkte till några vänner till dem i Ängelholm där vi åt frukost på färska frallor. Riktigt mysigt var det! De hade hört så mycket gott om mig, sa de. Gulligaste hunden hade de också. Hon nockade mig så jag flög in i dörren. Snacka om energisk hund! Hehe :) Linus mamma skulle ha med sig ett stort bord och tillhörande stolar med sig därifrån som vi hjälpte henne att få hem.
Vid lunch/tidig eftermiddag åkte jag och Linus in till Helsingborg för att träffa hans farfar. Jag var faktiskt lite nervös men såfort han kom innanför dörren så kunde jag inte annat än le hela tiden och all nervositet släppte. (Vi kom dit innan honom, så vi var själva där med hans dam.) Han bar rock och hög hatt. Med sig hade han en sån stor speldosa på hjul. En sådan man vevar på så det kommer ljud. Pappa sa vad det hette men jag minns inte.
Efter att vi hälsat rullade han in den i vardagsrummet där han skulle spela lite för oss. Jag och Linus stod och höll om varandra och hela jag log hela tiden. Hans farfar hade också ett stort leende på läpparna. Han sa att det verkligen syntes att jag och Linus var kära. Han sa åt oss att vara rädda om varandra. Jag skulle hålla honom i öronen och han skulle ta hand om mig.
Åh, gud vad glad jag är!
När vi skulle gå så ropade de in oss i köket igen. Där fick vi med oss lite presenter. Jag fick tre ringar, lite smink och en lerfigur som matchade en som Linus fick.
Linus farfar följde med oss ner och så gick vi och tog oss en fika innan vi åkte. På fiket köpte han med sig en påse chokladpraliner som vi skulle ha på vägen hem. Så söt!

Jag och Linus åkte vidare mot en annan vän till deras familj där vi mötte upp Linus mamma igen. Där bjöds det på middag och lite lördagsgodis. Vi kollade på film och hade det riktigt mysigt. :)

Väl hemms hos Linus mamma igen så spelade vi lite kort innan det var dags att sova. På söndagen åkte vi hem rätt tidigt. Kändes trist att åka hem. Hade gärna stannat ett par dagar till men jag har ju jobbet som kallar och Linus har skolan.
Vi får åka dit snart igen! :)

Nu har jag jättebråttom! Jag ber om ursäkt för en massa text utan bilder. Jag vet hur tråkigt det är att läsa utan bilder men nu har jag faktiskt inga att bjuda er på.
Måste springa till jobbet nu i alla fall! Puss & kram!

kisskatt.

Halloj mina söta läsare!

Jag är hemkommen från jobbet sedan ett par timmar tillbaka. Ligger nu i soffan och kollar på tv. Tänkte jag skulle försöka sova en liten stund för jag känner mig helt megatrött. Har varit upp sen fyra, jobbat sen fem. Får man vara trött utan att skämmas då? :)

En riktigt kul dag på jobbet idag. Kom en kontollant som betygsatte oss och butiken. Vi fick rikitgt tokgrymt resultat. Skitkul verkligen! Vi är bäst!

Jag har ju tidigare skrivit om Figaro, om att han är lite väääääldigt dålig på att gå på lådan. Spelar ingen roll hur ren kattsanden varit, han har ändå satt sig i sitt hörn, en meter från lådan. Kissa rakt på golvet. Jag provade en spray som har en lukt katter inte ska tycka om. Den älskade Figaro.
Jag provade att ställa en skål med torrfoder där, eftersom katter inte vill göra sina behov där de äter. Då slängde katten i sig maten och sen kissade han i skålan. Gah, gissa om jag blev galen. Nu har jag ställt upp ytterligare en låda. Så nu har jag TRE kattlådor inom en radie på fyra meter. Figaro better behave now.
Han har tur som är så jäkla söt.

I helgen var vi till farmor och farfar. Åt kräftor och massa annat gott. Linus var med dit och jag tror han var lite nervös. Hehe.. Jag hade väl skrämt upp honom lite mycket. :P De bits ju bara på fredagar. ;P
Träffade kusinerna med. Fick ett sms idag av en av dem där det stod att hon tyckte Linus var snygg. Skoja inte. :P Haha, sötE! Visst är han! Megasnygg är han! ♥

Nåja, jag ska faktiskt ta och försöka sova en sväng nu. Vi hörs!

riktigt mysig lördag.

Hej på er! Fasen vad klockan tickar fort när man tänkte att man har gott om tid. Får ju nästan börja skynda mig nu. :)

Har precis tagit en dusch med älskling och nu ska vi göra oss klara för att åka till farfar & farmor. Blir lite kräftskiva. :D Muuums!


:P Snygg bild, haha. Jag och finaste för ett tag sedan när vi åt mat med lite vänner på O'learys.

Igår hade vi en riktig myskväll här hemma. Linus lagade kyckling, potatiskroketter och beasås. Gud så gott det var! Och så uppskattat! Till efterrätt hade jag gjort en äppelpaj som vi tänkt äta men vi båda var så mätta efter maten att den står kvar i kylen. Haha.. Får vi väl äta ikväll eller något. :)

Nu måste jag faktiskt skynda mig. Vi hörs senare! ♥

400763

img_0186 (MMS)

400763


var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0