Aningen fattigare nu

Nu har jag betalat alla räkningarna jag hade. Denna månaden blev det lite extra. Ofrivilligt som bara den. Andra gången detta händer. Första gången fick jag en räkning därifrån för,  om jag minns rätt fyra månader! Det var precis då jag gick med. Snällt att skicka värsta klumpsumman så, det har jag inte bett om! Denna gången kom det en räkning för två månader på en gång. Borde ringa och klaga, men hatar att prata telefon med såna jag inte känner så jag kommer nog aldrig ringa det samtalet. Samma sak borde jag ringa Telenor och begära kompensation tex genom lite billigare räkning nästa gång.. med tanke på att jag fick lämna in min mobil på lagning och fick låna en jävla skitmobil. Men jag får väl hoppa det, här ska man staffas för man är för feg. (Som alla uttrycker det.)

Det där facket ska jag förresten gå ur för jag jobbar inte ens inom det längre.. så ska väl gå med i nåt annat istället.. men allt sånt tycker jag är så krångligt.. och dessutom har jag aldrig ens behövt det, så vet inte om jag ska vara med alls? Jaja.. det kanske kan vara nyttigt nån gång. Behöver väl kanske snarare gå med i det där andra.. kommer inte på vad det heter.

Nä, denna månad var inte så kul. Måste spara lite mer pengar till Thailand också... Men det kommer att lösa sig som allt annat.
Förresten, L och S. Vi måste diskutera detta! Vi kanske kan ta det via msn eller nåt.

Okej, jag har fortfarande inte sorterat tvätten. Fastnade framför massa musik istället. Det är så bra!! :D Mest Coldplay. ♥
/Fröken negativ ;)

Baileys



Jag saknar honom så himla mycket! Lilla Baileys. Ingen var så galen som honom ♥

det rullar på

Ja det kan man nog säga att det gör. Rullar på alltså..

Veckan har gått fort som vanligt måste jag säga. Allt det gamla vanliga med en smula skrik, hysterik och en del leenden. Idag hann vi till och med ett möte. Det är typ mitt tredje möte i mitt liv. Kände att det var väldigt kul information.
I alla fall, vi ska få gå på en kurs om hur vi ska registrera asyl-sökanden.. tänk, en hel eftermiddag för att lära sig det.  :P Kan ju vara nyttigt faktiskt, tydligen hade vi nu gjort lite fel.
På min brors födelsedag kommer det ske.. Så medans han (kanske) sitter och käkar tårta så sitter jag på kurs. Jaja, nog om det.

Jag har lite väldigt goda nyheter att berätta faktiskt. Jag är väldigt glad för jag, och alla de andra i receptionen har fått förlängt året ut. :) Yeeeey!
Och så har jag nu sökt ledigt de dagar dec-jan då jag är i Thailand... så nu hoppas jag verkligen att det går igenom. Med tanke på att jag bokade resan när jag inte hade något jobb då så borde det verkligen göra det..

Nä, för övrigt blir detta en sån där ensamfredag. O är och spelar match och sen ska han ut med sina kompisar.. Så jag kommer nog säkert skriva minst ett inlägg till. :) Nu ska jag nog sortera tvätt för jag ska tvätta imorn.. eller vi. Vi får se.


Trettio!

"Så här i slutet av veckan är det lite lättare att få tid hos doktorn"
... det är ju bara tisdag idag.

Det kom en vilsen pojke idag i ca trettioårsåldern...
 "Hej, jag ska ta ut stygn, tror jag."
 "Okej, har du bokat en tid?" (Den klassiska)
 "Öh, nej, eh, eller jag vet inte. Det är pappa som sköter allt sånt."
... "Du måste boka en tid."
 "Eh, öh, ah, okej."


Jag vet inte riktigt vad man ska säga?

Min dag har för övrigt blivit en långdag. Jobbade 7.30 till 18.30. Alltså... 11 timmar. Och trettio minuters rast. Får väl ta längre rast imorn kanske? Skulle egentligen haft en timma. Jaja.

O har köpt två jättedåliga filmer idag. En om woodstock festivalen och en om basket. Jätteonödigt tycker jag. Hahaha...

Nämen nu har jag inget mer att säga.. Tjohej!

Natti!

Tänkte bara passa på att skriva god natt nu när jag ändå sitter här vid datorn. Så, natti!

Förrsten, är det någon som kan ge mig tips på vad man ska säga för att få en person att lyssna?

Sticky fingers och förfest hos Jensen.

Ja, har jag inte uppdaterat helgen faktiskt. Gör det nu då.

I fredags skrev jag ju att jag var fixad till tusen..kändes det i alla fall som hemma.. men det var ju alla andra också. Jag åkte till Jensen och träffade Elin, Eleni, Jensen, Sandra, Elin och Hannes. Vi sjöng lite karaoke och hade allmänt trevligt. Jag som aldrig sjungit nåt sånt förr tyckte det var latjo lajban! haha.. det var grymt kul.. fast väldigt ovackert. Önskar mig ett sånt i julklapp tror jag. ;)
Vi drog senare in till stan..till Sticky fingers.. där hade jag aldrig varit innan faktiskt. Träffade en gammal arbetskompis där - Sandra. Väldigt kul faktiskt!
Ja. Vad hände mer? Haha, jo jag fick en astmaatack där inne så var tvungen att gå ut och andas lite riktig luft. Vakten hotade med att ringa ambulans om jag inte började andas normalt. Men det gick över.. och jag gick snabbt in och hade kul igen. haha...
Sen gick vi en sväng på "horgatan".. usch... men det var inga där... sen kom vi till spårvagnen som skulle ta alla till sitt. Då missade jag sista vagnen till centrum så fick spendera natten hos en vän. Åkte hem tidigt så var hemma i lägenheten vid typ 8-9.. nåt?

Jaja.. det var min fredag/lördag. För resten av lördagen spenderade jag i sängen. Vaknade vid 17 och trodde klockan var 11 eller nåt. Hemskt. Det var upp och duscha och sen sova igen ungefär.

Idag har jag och O varit ute på promenad.. jag fick skoskav och blödde aningen så vi gick inte så långt. Sen har vi städat, lagat gulashsoppa (eller värmt) och kollat på Ciao Bella. Nu ska jag ta och duscha och sen får vi se vad som händer. Puss!

Fixad och klar.

Nu är jag fixad till tusen. Känns det som.. har på mig klänning!! Haha, det händer inte ofta kan jag lova. Känner mig ändå rätt fin.. Borde kanske ha klänning oftare? nje..
Ska ta med mig kameran och försöka ta lite kort.. för det var det längesen jag gjorde. Den sitter på laddning nu så allt jag behöver göra är att inte glömma den.. haha

Min buss går om  typ 30 min.. jag är ganska mobbad som får åka in ensam. O ska ha match imorn och ska inte med.. Spårvagn ska jag också åka.. hujedamej. ;p

Nä, ska dricka färdigt min cider och fixa det sista..

Förrsten.. jag känner att mina skor som jag ska ha på mig idag kommer dra ner alltihopa.. men jag äger inga finskor.. så det får bli mina svarta ballerina.. det får gå.

Puss och kram! ♥

Datanörd.

idag har jag verkligen datanördat. Har suttit här framför burken hela dagen! Jag tror inte detta direkt gynnar min huvudvärk.

Men (!) det var längesen jag satt här.. så här länge. Alls. Ja, och det händer inte ofta.. för oftast sitter någon annan här... Nu ska jag kolla runt efter lite spel till min mobil så jag har något att göra när jag sitter på bussen. Så, ciao!

Film på lillebror.


När mamma och William kom och hämtade Jennie. Utanför och väntar på mutter.
Visst är han söt?

Fredag.

Hm, blogglusten ligger på minus just nu...

Lite kort uppdatering om saker som hänt...

Min mobil dog och gick inte att starta igen.
Pappa fick veta att han har lunginflammation.
Jennie följde med mig hem.
Jennie följde med mig till jobbet alla dagar utom en och var jätteduktig!
Jag och Jennie gick på stan.
Pappa ringer och säger att han blivit inlagd på sjukhus för han har vatten i lungorna.
Pappa ringer och säger att han får stanna längre för nu har han även vatten i hjärtsäcken.
Familjen och Tiderman kommer inte ner för att gå på Liseberg. (Vilket inte är så konstigt.)
Jag, Oscar och Jennie planerar att gå på Liseberg ändå.
O bangar, stannar hemma för att han ska jobba. Jag och J går själva.
Vi kommer hem och O är full. Han har varit hos en kompis istället.
Jag och Jennie har gjort söta t-shirtar.
J fick inte åka hem själv för mamma så hon fick stanna i två dagar extra! =)
Vi går mer på stan och shoppar.
Mamma och William kommer för att hämta Jennie på tisdagen. =(
Jag blir ledsen.
Sjuk.
Sjuk. Fick hämta min mobil!
Sjuk. Idag är det fredag.

Okej, inte världens roligaste läsning kanske? Men skitsamma.


ber om ursäkt...

Jag har inte alls haft någon vidare blogglust på senaste.. och så har min syster varit här  på besök.. och så ligger min pappa på sjukhus.. ja, det har hänt lite grejer.. ska samla krafterna någon dag och kanske skriva lite mer detaljrikt.. om jag orkar.

Igår var i alla fall jag och Jennie på Liseberg och hade urkul! Lite syskontid är alltid mysigt. Hon har varit här sen förra söndagen och är fortfarande här. Tyvärr åker hon hem på tisdag! Hon får annars jättegärna stanna.. men hon måste ju till skolan. Tyvärr. Kommer bli tomt när hon åker... usch.. blir helt gråtfärdig, en stor klump i halsen får jag. Men, hon är ju fortfarnde här. Så får tänka lite positivt.
Vi håller på att laga lite sen mat. Det är snart färdigt så jag får nog ta och duka. Vi hörs!

Torsdag, snart fredag!

Vad sakta dagen gått idag. Den gick sakta igår också..

I morse när jag vaknade så var jag helt säker på att det var fredag. Blev så himla glad när jag tänkte att det inte var något jobb imorn så man fick sova lite extra, men så slog det mig att det bara är torsdag. Fan vad besviken jag blev.

Idag har jag hunnit med att jobba som vanligt, åkt in till femman och köpt lite alkohol tills i helgen, åkt hem och tvättat tre maskiner tvätt som jag snart ska gå ner och hämta (snälla, säg att det har hunnit bli torrt!), lagat mat. Fläskfilé och potatis i ugn och sås och så kotletter. Sånt som hann tina när vi bytte kylskåpet.. så var tvungen att tillaga det innan vi blev tvugna att slänga maten. Och det är ju onödigt.

Nä, tänkte bara skriva lite så inte mamma blir orolig. ;P Ska duscha och sen sova. Puss hej!


Idag - femte augusti.

Idag var jag som vanligt på jobbet. Denna vecka är vi bara två ordinarie i kassan eftersom det är semester och en annan har slutat. Men det gick bra. Vi fick lite hjälp av sekreterarna.
Jag slutade en liten stund tidigare för vi skulle in och hämta vårat nya kylskåp. Oscars äldsta bror hjälpte oss, så snällt! Nu är jag i alla fall glad över en stor uppfräshning av köket. Stor skillnad gjorde det. Tycker jag. Resten av köket behöver egentligen även det en uppfräshning.. men vi får ta det i sinom tid. Prioritera det viktigaste. Nästa blir vardagsrummet tror jag. Vi slängde det gamla på återvinningsstationen. Duktigt va?

En sak till måste jag dela med mig av. Fick ett samtal av L. Hon berättade att min gamla plastbror, alltså pappas xs son, sitter i fängelse för våldtäckt. Jag hatar honom och tvivlar inte alls på att han skulle vara skyldig. Han är skyldig, det vet jag. Tre våldtäckter hade han tydligen åkt dit för. Tyvärr så fick han för lite tid. Usch för honom! Tjejerna som blivit utsatta för honom ska veta att han är sjuk och att de gjort bra som fått iväg honom. I alla fall för ett tag.

Nej, nu ska jag försöka bli lite gladare. Ska ta en tur in till köket och kika in kylskåpet en gång till. ;P Puss hej!


Dammråttor större än riktiga råttor!

här har det hänt grejer...!

..Yes, har ju faktiskt inte riktigt hunnit med/orkat blogga något på ett par dagar nu.. och det har hänt en hel del.. i alla jämfört med hur mycket som brukar hända här.

Ja, en snabb uppdatering då.
Lördag: Åkte hem svärmor och grillade. Dit kom även Os bröder och brorsöner osv.. Gott som bara den var det. Hon hade gjort en egen blandning.. kanske är snodd från någon annan, vad vet jag? iaf, med fetaost, crème fraîche och lite keso. Mums! Och jag tycker inte ens om keso i vanliga fall.
Så fick vi träffa lilla Adam igen. Han hade lite magknip så han var lite kinkig till en början.. men sen somnade han och sov hela eftermiddagen.

Söndag: Pappa ringde mig strax efter att vi vaknat och frågade om det gick bra om han och Christian kom i alla fall, som dom hade sagt först men sen sa att dom inte skulle men nu gjorde ändå. Ja. Så de kom hit i några timmar. Vi fikade lite och satt och pratade lite grann. Tiden gick alldeles för snabbt tyckte jag för de var tvugna att åka hem ganska snart. De hade ju ett par timmar resväg hem också.. Väldigt trevligt med lite besök faktiskt, speciellt av några man håller så kärt. Önskar det kunde hända aningen oftare.
Pappa hann i alla fall med att berätta att min farbror och hans, vad säger man, sambo? de har barn och är förlovade.. i alla fall. De har gått och gift sig (!) på Arlanda! Bara deras föräldrar och barn som visste om det. Alltså min farmor och farfar. Jag vet inte så många detaljer än, men de skulle till Kroatien och är där nu. Så måste de ju dragit dit en präst och bröllopsklänning och frack och allt? Ja, herregud. Lite romantiskt galet är det allt.

Måndag
: Jag får ett sms av pappa där det står att han varit hos doktorn angåande sin hosta och fått veta att han har lunginflammation. Så nu äter han medicin. Lilla pappa.. har hostat sen i vintras! Hoppas han blir bra nu i alla fall!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0