chills & goosebumps

Coldplay. Fan vad jag vill vara med på den konserten!!



Allvarligt. Lyssna på den. Man får gåshud varje gång. Och jag bara älskar när Chris tar tag i lampan och snurrar runt med den. Sån energi. Man blir helt glad i hela kroppen!

Namnsdag

:) Idag har jag namnsdag. Grattis till mig, Linda och alla andra miljoner som heter Maria. :D

Idag sov jag lääänge, precis som resten av alla dagar denna vecka. Vaknade vid 12 idag. Skönt att sova länge såklart.. men hela dagen går ju. Och man hinner inte göra så mkt.

I måndags var jag inne och pratade med dom på Radisson och frågade om dom hade några tider till mig att jobba. 'B' sa att han skulle ringa mig imorn. (tisdag) men han har inte ringt än. Det var jättekul att träffa allihopa! Vi hade kramkalas en bra stund! Inte med 'B' alltså! Jaja.. Iaf så känns det som att jag ska skita i som.. eller i det jobbet. Jag måste tänka på mig själv i första hand. Och nu har jag fått ett nytt jobb! På en vårdcentral.. haha. Men som sagt, jag måste tänka pengar och inte snällhet. :P

Idag körde Oscars mamma oss att handla. Skönt! Det blev en hel del kan jag säga.. men det är lite jobbigt när man har en Oscar bredvid som blir tokstressad av att det är så mkt folk och plus att man har Oscars mamma som väntar på oss och så känns det som att hon har bråttom..
När jag kom hem hade jag fått mejl från farmor så jag ringde henne också. Vi har inte hörts sen jul, tror jag.

Figaro går på benet nu. Nästan helt. Men övningarna går inte något bra.. men huvudsaken är väl att han går på benet. Det blir väl bättre så småningom.
I morse när jag vaknade så hade han kommit ut ur sovrummet och klättrat upp för den höga trådbacken i garderoben. Det är alltså högt, ca två meter! Och där klättrade han med sitt ben. Inte alls bra! Hoppas det inte förrvärrade något. Han verkar ju trots allt inte ha ont.. han går som vanligt på benet. Som igår.

Nu ska jag fortsätta med mitt tusenbitarspussel. Önskar mig ett stort pussel i födelsedagspresent. Typ 5000 bitar och med typ massa änglar eller älvor på! Gud vad fint! Paradiset!!

Jag hoppas vi kanske kan åka till IKEA på söndag!

Jaja, nu blir det pussel! Puss och kram! ♥

Pussla.

 Nu har jag pusslat. Typ tre pussel. Så nu undrar jag vad jag ska hitta på. Rastlösheten bara kryper sig på mig..

Saker jag vill göra men inte kan pga diverse saker som hindrar mig:

  • Gå ut och gå. (Kan iofs göra en stund. Men vill inte lämna Figaro. Plus att det öser ner ute.)
  • Åka in till stan och shoppa. (Inga pengar)
  • Åka till IKEA och shoppa. (Inga pengar eller bil)
  • Bara åka någonstanns. (Inga pengar)
  • Jobba. (Inget jobb)
  • Storhandla mat. (Inga pengar) 

Ja, här ser det ut som fan, igen. Trots att jag städade hela lägenheten i förrgår. Det känns som att jag jobbar i motvind. Förstår mamma och alla med barn att det är jobbigt och att man kanske inte riktigt hinner med allt. Men vad har jag? En kille som inte ens kan stänga garderobsdörren efter sig!
Allt bara läggs där man står. Jag blir så frustrerad. Haha, kalla mig löjlig men det börjar faktiskt spåra ut. Det är jobbigt redan nu.
Han tycker väl att jag bara är hemma just nu ändå, men vafan, riktigt så ska det väl inte vara? Jag menar, man kan väl åtminstonde plocka upp strumporna som man la på golvet i vardagsrummet? Eller plocka in sin smutsiga tallrik till köket?
Jag är väl knappast den första tjej som blivit frustrerad över just detta. Men jag måste ändå få klaga lite... Det känns på nåt sätt lite bättre då. Som att någon vet, eller nåt.

Men frågan återstår fortfarande. Vad ska jag göra? Jag orkar inte anstränga mig mer, när det inte märks någon skillnad iaf. Jajajaja, nu får jag väl ta och hoppa in i duschen eller nåt. Så är iaf det gjort.

Puss & Kram! ♥


Sötnos hemma igen!

:) Ja, idag fick jag hämta honom!! Jag och Oscars mamma åkte dit. Oscar jobbade..
Han blev helt till sig när han såg mig. Hans tassar åkte upp och ner från britsen och klorna var ute. Han spann högt och slängde sitt huvud mot mitt när jag böjde mig ner över honom. Han borrade in sin nos mot min kind och i mitt hår! Så söt min lilla kisse!


Nu har vi i alla fall fått order om att hålla honom under extrem uppsikt i minst en vecka. Och när vi sover ska han vara i sin transportbur hela tiden. Gärna ska han vara där, i transportburen så ofta som möjligt. Så klart ska vi ta ut honom och klappa och gosa med honom. Och så måste han ju få komma ut och äta och gå på lådan. Men detta i en vecka och sen får han komma ut lite mer... ut och gå och så kan vi börja lite mer med sträck och böjövningarna.
Nu ska han få massage varje dag till det är bra. :) Hoppas han njuter av det. :)


image94
Men hela grejen känns så onödig. Jag menar, som jag visar på bilden till höger.. Inringningen vid ettan visar operation nummer 1. Där bröt han benet. Och där satte dom in de tre stavarna som skulle hålla benet på plats.
10 dagar senare fick vi tid till sjukgymnast. Men då hade han ju så ont att de behöll honom där. Det visade sig att staven hade börjat vandra och den plockades senare ut vid inringning nummer 2.
Jag undrar om det är något som händer ofta? Jag fick svar nej. Alltså har dom gjort något misstag.
Jag tycker bara synd om Figaro. Han får gå igenom så mycket. Han blev dessutom av med bollarna nu. Men den delen bjöd dom på. Med rätta, tycker jag!

Jaja, nu får vi blicka framåt och hoppas att denna ischianerv inte blivit så störd av staven att han kanske inte kan använda benet. Han hade redan nu minskad känsel i benet.
Så nu ska jag pilla han under tassarna, ge han massage och hjälpa han med att sätta ner foten. Sen ska jag ge honom lite mat som Oscars mamma köpte till honom. Dyr mat!

:) Hoppas ni som läser inte tycker det är alltför jobbigt att läsa allt tjat jag har om min katt.

Grattis Bejbi.

 image93
Idag fyller sambo år. Han blir hela 22 år! Jag fixade en frukostbricka till han (och mig). En liten bakelse, som jag själv bakade igår!! Haha.
Och så mackor och oboy. Vi hade inte så mkt hemma.. annars hade han kanske fått lite andra grejer. Men, man tager vad man haver, right?
Han blev glad iaf. Fast han orkade inte allt.. men men.

Han har inte fått någon present av mig än.. den får han sen när jag fått pengar.....

Puss & Kram! ♥

Ischiasnerv

image92Min katt opererades för lite drygt tre veckor sen efter att ha brutit benet. Han fick två små och en stor 'stav' i benet som skulle hålla det på plats. Nu har den stora börjat vandra och trycker tydligen på denna ischiasnerv. Den ska opereras bort idag. Staven alltså....
Jag undrar om någon vet något om just detta. Hos katt. Har googlat lite men får inte riktigt svar på mina frågor.
Vad är det för nerv? Är det skillnad på katter och människor just angående den nerven? Någon som vet något?
Han är ju så ung med. Bara ca 7-8 månader. Eller någon som kan säga någon sida där man kan hitta lite mer angående just detta.

Lägger in en bild på min sötnos också. :)


Björn.

Björn Gustavsson är verkligen min nya favorit! Jag dör när jag ser hans dans. :)
Speciellt i början 1.29..xD

Nyklippta Sandra

 jag lovade för ett tag sen kort på min nya frisyr.. så nu kommer två. :)

image89 image90
Säg gärna vad ni tycker..

Mango

image88
Mums! Allt man behöver just nu. ;P

18.15

Och nu sover han igen. Kul det här.

15.30

Nu vaknade han!

Grattis

image86
image87

hm

Klockan är snart 14 och han sover fortfarande.

Nyduschad.

Igår kom han hem med polisen. Jag tror jag dör.

Veterinären ringde idag igen.. de ville behålla min lilla Figaro tills imorn med.. och får se imorn om han kanske får stanna en dag till. Han fräser visst när man ska röra hans ben.. Stackars min lilla kisse! Han som aldrig fräser så!

På tal om ingenting.. För några år sen fick jag ett armband av M. Jag har haft på mig det i typ två veckor nu.. och fan vad det kliar. Nickelallergi!! Har ett sår som kliar extremt.. men så länge inte armbandet är emot där så är det ingen fara. Det är bara på natten som armbandet kryper upp dit och lägger sig. Funderar på att ta av mig det.. men det är så fint så jag behåller det på tills det blir oumbärligt! haha..:P kanske inte är så bra gjort kanske..


Video med Figaro

Filmade lite när han var nyopererad. Han ligger på det opererade benet..



Baileys video

En video med min saknade katt Baileys. Han ska gosa med mig och lägga sig mot mitt ben men missar benet. Så söt!


Fredagkväll.

image85


Jag gjorde lite lyxmackor åt mig själv förut. :) Finsk korv, ost och gurka. Mumma!
Oscar ligger och sover.. jag har jättekul! Jag hoppas ni som läser förstår min ironi.

Kollar på Wild 'N Out på MTV.. det är rätt kul faktiskt.. skulle ändå vara trevligt med lite sällskap. Datorn får vara mitt skällskap så länge..

Jag undrar vad som kommer hända med allt. Jag önskar jag var lite mer säker än vad jag är just nu. Jag vill bara att allt ska bli bra.

Problem

Japp, med det mesta just nu. Inget klaffar, allt krånglar.

Privat, ja.
Och Figaros stavar som han fått i benet (som skulle hålla ihop det brutna) har lossnat och har vandrat i benet. Därför har han haft så ont. Det måste ha börjat när jag var hos mutter.. men sen blev det illa igår (torsdag). Så de skulle plocka ut det stiftet som vandrat och låta de två små vara kvar i benet. Jag undrar vad detta kalas kommer att kosta! Jag som är jätterik just nu! Hm..

image84

Det positiva i det övriga är att hans ben hade läkt fint annars. Jätteskönt att höra det. Han slipper en till operation.. Nu väntar bara sterilisering, öronmärkning och vaccinationsspruta.. Och så avmaskning.. Det är mkt nu!


Virus & spionprogram.

Jag fick ett program av min bror att söka igenom datorn med eftersom den gick så jävla segt. Så jag sökte igenom datorn. Hela datorn. Och gissa vad? Jag hade 36 spionprogram i datorn.
 Vad är grejen? Vad är det som är så kul med virus och sånt? Jag fattar helt enkelt inte.

Men så är det.


Hemma igen!

Igår åkte jag och Figaro hem från mutter. Dagarna gick sjukt fort måste jag säga. Hann med ett besök hos L också.. kanske jag redan skrivit? :P

Hittade några skivor med bilder på. Vet inte vad det är för bilder än men det står "Sandras privata bilder" på den ena skivan.. haha.. det ska jag kolla in sen. ;P

Men nu ska jag duscha för snart ska jag åka in till blå stjärnan så ska veterinären ta bort stygnen på lilla Figaro. Och sen ska han till en sjukgymnast. Innan vi åker ska jag ge honom lite massage och göra sträck och böjövningarna en gång. Gjorde bara en gång igår, skulle egentligen gjort två.. men han hade ont igår.
Jag hoppas sjukgymnasten ger oss bra besked!!

Nej, nu blir det duschen! Puss & Kram! ♥

Nyklippt

Idag var jag och klippte mig. Hon klippte lugg på mig. Resten av håret blev axellångt och massa uppklippt. En liten vassare frisyr som frisören sa. En attitydfrisyr. :P
Kort kommer på torsdag eller fredag när jag kommit hem. Det blir mycket som ska upp sen.. massa kort och grejs! Det får bli lite på bilddagboken med.

Mamma är jourhem åt två katter. Bobby och Byron heter dom. De är så rädda båda två! Vi får inte klappa dom alls. Kommer man för nära så springer dom iväg. Hela tiden bor dom bakom tvättmaskinen. Ibland vågar dom sig ut på upptäcksfärd. Men så fort man kommer för nära så springer dom tillbaka till sitt ställe bakom maskinen. Stackars små kissar. De är livrädda. Man undrar vad dom varit med om i sitt liv. Man undrar om någon varit elak mot dom så de kanske aldrig mer litar på någon. Jag hoppas det blir bättre och att de så småningom vågar komma u och bli klappade.

Nu ska jag pussla lite. :D
Puss & Kram! ♥

Hos Mutter!

Hemma i Hallsberg nu. Oscar åkte vidare med tåget från Örebro till Göteborg. Det var fullt med folk på tåget. Och så kommer jag och Oscar in där med en katt i låda, en stor bajslåda, två väskor, en handväska och en påse. Haha...
Oscar fick lite panik och blev lite sur.. "fan, bara vel jämt!" :P


I fredags åkte jag, Oscar och Figaro till M i Örebro. Väldigt trevlig och rolig helg! Det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde denna helg. Har t.o.m. ont i kinderna! Haha.. På vägen till Örebro så stannade tåget till i Hallsberg så då lämnade mamma över min eftrlängtade kamera till mig. :D Äntligen! Så jag tog lite kort i helgen.. men bara några, för kameran dog rätt fort, tyvärr. Men M tog lite bilder med.. kanske dyker upp här senare. Eller på min bdb: sanondra.bilddagboken.se

På fredagen när vi kom fram, vilket var rätt sent - ca 23.. eller om det inte var senare. Vi kom sent för att tåget var försenat! (surprise!) Men när vi kom fram så spelade vi tecknet. (jag och michelle vann!) och sen avlutade vi kvällen med lite tekken 3. Haha, det var tråkigt. :P
På lördagen blev det sova länge. Sen blev det stan.. Först systemet och sen blev det lite fika och donken. Sen kom vi hem till M igen och då gjorde vi oss i ordning för att gå och bowla. Jag kom fyra. Efter bowlingen blev det en sväng till Ms kompis i stan och efter det en sväng till Ls kompis som hade inflyttningsfest. Trevligt att träffa L och Mil.
Sen åkte vi tillbaka till M igen för att spela spel och dricka lite mer alkohol. Vägen till M var rätt kul. Vi gick till max och frågade om vi kunde få köpa en tomat av dom. Efter en evighet kom hon tillbaka och sa: "nej, vi gör inte sånt här!" Så otrevlig var hon. Vi gick till macken och bad om torkad lök istället. (Vi skulle göra toast)
Vi spelade Rappa Kalja Extrem.. Haha, det var så kul. Vad är ****fobi? Oscar svarar: Lite ont i kinden. Gud vad vi skrattade allihopa. Vi somnade vid 5 på morgonen eller nåt. Idag - söndag åkte vi. Oscar hem och jag till mutter.

Imorn ville syster att jag skulle följa med henne till brottningen och kolla. Visst kan jag det. Bara kul.
Och på tisdag åker jag till Kumla och hälsar på gamla jobbet. Det ska också bli kul!

Det har hänt rätt mycket det senaste.. svårt att sammanfatta allt så kort. Nu blir det ju också första gången som jag och Oscar är länge ifrån varandra. Det kommer bli konstigt att sova utan honom nu. Fast han tycker säkert det ska bli skönt. Haha..

Nej, nu ska jag leta efter mina kort som jag inte kan hitta. Håll tummarna för att jag hittar dom!
Puss & Kram!


Städa till musik.

Nu har jag städat hela våran spis. Usch vad äcklig den var! Nu är den iaf ren ocn fräsch. :) Hoppas det dröjer innan jag får göra en sån rengöring igen.. haha..
Samtidigt lyssnade jag på mina tre favoriter:
    image81
Coldplay, Håkan Hellström och Lasse Lindh.image83

image80

Bara prat..

Jag har så tråkigt! Skulle vilja gå ut och springa eller nåt.. men det är så mörkt ute och jag hittar inte så bra.. Eller, jag hittar ju ner till stan och så.. men jag vågar faktiskt inte gå ut nu när det är så sent och mörkt ute. haha, jag är en fegis.
Men på riktigt, nånting vill jag hitta på. Jag har städat hela lägenheten, sorterat alla papper som har legat och sorterat bort lite kläder som jag aldrig använder. Jag skulle nog behöva en garderob till.. dom två (små) som jag har nu räcker inte. Det är för att jag hänger upp alla kläder förutom byxor. Behöver mer galgar med.. nån som vet vart man kan hitta billiga såna? :)

På fredag ska vi åka till Örebro och hälsa på M. Det ska bli såååå kul!! Längtar som en tok dit! hahaha.. vi ska löjla oss som fan! Sjunga karaoke och spela spel och dricka lite alkohol. Det ska iaf blir kul!
Sen stannar jag nog hos mamma och pappa några dagar.. Vet inte hur många än men två iaf.

Jag har inte direkt nåt vettigt att skriva.
Kan ju nämna att vi var på kalas i söndags. Oscars brors sambo och barn fyllde år. Så det blev tårta och grejs.. Sen åkte vi och storhandlade. Äntligen! Oscars mamma körde oss till Willys.
På kvällen såg vi på Mina jag & Irene och sen blev det Catch me if you can.

Jaja, nu kom Oscar hem från träningen så nu ska jag gå och vara lite social.

Puss & Kram! ♥


Onödig information.

Haha.. tryck på bilden för att komma till en rolig sida med massor av onödig information.. vissa saker måste man bara skratta lite åt! 

image79

Utgång, trots allt.

Jupp, nu blev man lurad med på utgång. Vi ska in till Kungälv och dricka och ha lite kul..
Jag har väääldigt dåligt med pengar så Oscar har lovat att hjälpa mig med pengarna.. så får se om han håller det.
Nästa helg ska vi till Michelle. Då MÅSTE vi åka dit, annars blir jag arg!
Helgen efter det så har Oscar pratat lite om ifall vi ska åka iväg bara vi två till hotell och ha lite egentid. Borta från allt. Kan bli mysigt! Får se hur det blir med det också.. det kanske är mest prat just nu. Men jag hoppas vi hittar på något ändå.

Oscar har bjudit hit lite vänner.. så jag är kanske lite osocial. :P K och D har kommit. Sen skulle T komma också.. men det var inte helt klart. Iaf, hoppas det blir en kul kväll. Och jag hoppas att det inte blir som sist jag och Oscar var ute.. Jajajaja..

Nu ska man kanske ta och blanda sig en liten apeachdrink och sen vara lite social. :)

Puss & Kram! ♥

Hem från sjukhuset.

Ja, igår fick vi hämta våran lilla kisse. Han var fortfarande hög av smärtstillande men verkade väldigt glad över att se oss. Han blev väldigt gosig och gosade med sitt lilla huvud mot min hand. Så söt.
Har tagit lite kort på honom som ni inte behöver kolla på om ni vill.. Jag vet inte om någon kanske skulle tycka att dom är lite otäcka.. så som sagt. Kolla är frivilligt.
image75image74
Först har vi Figaro i tratten. Han tycker nog den är lite jobbig för han kan ju inte tvätta sig. Han har redan försökt flera gånger.. men tratten måste sitta kvar minst två veckor till..


Sen kommer bilder där dom sytt och där dom rakat av pälsen. Det är inga hemska bilder egentligen..   

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0