hjul-fest & virus

hej bloggen!



Vilken jävla segdag det varit idag alltså. Vaknade halv tre, men det var kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte kom hem förens på morgonen. Var ute igår. En riktigt kul kväll verkligen! Först var vi på hjul-fest hos Kjell. Han  hade pyntat sin lägenhet med massa hjul-grejer. Hängt upp navkapslar i taket och på väggar. Skrivit ut texter om hjul och så serverades det hjulpasta. Ja, fantasi har han ju i alla fall. :) Sen drog vi till Virus. En rockbar här i Örebro. Inte riktigt my kind of music men vi rockade loss ändå.
En  kul  sak  hände. Vi stod på dansgolvet jag, Mange, Evelina och sen vet jag inte om Henke var med också. Men hur som helst så kom det en sån där låt som alla kunde och vi allihopa tänkte samma sak samtidigt och sträckte ut högerhanden i mitten av "ringen". Bara det att jag har en öl i handen och Mange slår till den så stackars Evelina fick nästan hela ölen över sig. Sorry för det!

När det stängde drog de flesta hem. Men jag, Mange, Jocke, Robin och Kim G drog till Mange på efterfest. Blev jäkligt sent.. eller tidigt är kanske mer passande. :P  Fick ett sms någon gång där på morgonen från Oscar. Han undrade om jag var bakis. Svarade att jag är fortfarande full. Han hade precis börjat jobba. Haha!
Tog sällskap med Robin hem sen. Vi bor ju bredvid varandra så det är ju perfekt! Slippa gå hem själv. :)

Såna dagar som det var igår behövs verkligen.
Bara koppla bort alla dumma tankar som befinner sig i min hjärna hela tiden annars. Men när jag umgås med vännerna så glömmer jag liksom bort allt det dåliga och tänker bara på allt det bra. Även om jag har dåligt med pengar så kan det inte hindra mig från att leva lite också. Då blir jag bara deprimerad och ingenting blir bra. Ni förstår säkert vad jag menar.

Anyway, oj, detta blev långt... tänkte ta och städa undan lite här hemma. Diska. Sen får jag ta mig ner i källaren för att hämta julpyntet. :D Det är ju faktiskt första advent idag. Puss & kram på er! ♥

Pest med kanel och socker.

Jag köpte risgrynsgröt igår. Det är nog det äckligaste jag vet. Helt ärligt. Jag får kväljningar när jag äter det, så äckligt tycker jag det är.

Men, det är ju snart jul och det är billigt.

Jag måste lära mig äta gröt.

Har på lite mer kanel och socker. Sen lite till och lite till tills själva smaken är mer inriktad på kryddorna istället för gröten. Men konsistensen är kvar. Sväljer fort, innan grynen nuddar tungan. Huh. Ryser till.

Hur fan kan man tycka om gröt? Tycker ni om gröt?

Skräll. Jag kan inte sova. Konvers

734b53c0053fb5c1ce6cc3ace861cf8b.png

Skräll. Jag kan inte sova. Konversationen från igår upprepas i min hjärna gång på gång på gång på gång.....

Tänker på det han sa till mig. Sen tänker jag på det jag sa till han. Till slut tänker jag på vad jag skulle sagt annorlunda. Ville knäcka honom. Håna honom. Få honom att känna sig riktigt jävla förnedrad.

Första gången tjejen sa till mig att det saknades pengar så sa hon att det hade saknats LITE VARJE DAG. Men i fredags när jag var där så hade ju alla pengar tydligen försvunnit SAMMA DAG. Det hade ju hans "ögonvittne" sett. Och hur går det ihop? Svaret är: DET GÖR DET INTE.

Önskar jag kunde koppla bort allt och tänka på annat. De är såna jävla idioter att man skulle kunna jämföra dom med Hitler utan att få dåligt samvete.

Nej, nu får de här demonerna flytta ut ur min hjärna. Vill inte att detta ska vara de sista jag tänker på innan jag somnar.


Idolwiiplumpgodis&mysigtsällskapskväll

Hej allesammans!

Kom nyss hem efter en riktig myskväll hos Michelle och Mathias. Kvällen började med Idol och massa godis, fortsatte med lite Wii-spelande och Plump.
Jag vann såklart! ;P

Hur som helst var det jättemysigt, så himla synd att man inte gör sånt här oftare än vad man gör. För det är ju inte så mycket som krävs liksom.. sällskapet räcker gott och väl. Bara sitta och snacka gamla minnen och skratta tills man får ont i kinderna.

Nu börjar klockan bli mycket. Måste gå och lägga mig snart tror jag. Är inte så himla trött egentligen men är nog nyttigt att komma i säng relativt tidigt för en gångs skull. Imorn ska jag till mamma klockan tre och då går det ju inte att jag sover till halv tre (!) som jag råkade göra häromdagen. Fattade ingenting när jag vaknade. Det hade liksom hunnit bli mörkt igen. Snacka om deprimerande. Men det är så det går när man ligger vaken hela nätterna för man inte kan sova.

Michelle skulle skicka över lite bilder till mig. Då kanske dom kommer upp här imorn eller övermorn. :) Natti natti mina söta trogna bloggläsare!

Hur kan dom sova på natten?

Hej på er!

Ser på statistiken att ni kollat in här trots att jag inte skrivit på länge. Jag har haft mina skäl.

Först tänkte jag inte skriva idag heller men så hände det en grej som jag bara måste skriva av mig från. Herregud säger jag bara, vilka jävla idioter dom är på restaurang Maxim. Jag rekommenderar er INTE att gå DIT OCH ÄTA!!

Här kan du läsa om det som hänt innan.

Igår kväll ringde ägarens syster till mig och sa att de hade problem med internet så de kunde inte föra över min lön till mitt konto till i morgon (alltså idag). Så antingen fick jag vänta tills på måndag eller gå dit och hämta ut pengarna kontant.

Eftersom jag behövde pengarna till mat så bestämde vi att jag skulle komma in idag och hämta dom. Jag fick gå med tjejen och hennes bror som också "jobbar" där ner i källaren till deras kontor. Då säger brodern någonting på deras språk till tjejen och hon svarar att "vi redan tagit det." Så säger han till mig: "Du vet att vi vet att det är du som tagit pengarna. Vi har ett vittne. En av våra vänner såg dig ta pengarna den dagen du kom hit efter att du skadat dig."
Jag blev så jävla förbannad så ni anar inte. Började skaka och frågade om han var seriös. "Ja, han hade sett dig gå bakom baren."

Jag sa att jag var väl där för att hämta något att dricka. Då fick jag ett "pfft", som svar. Sa till honom att jag tror det var han som tagit pengarna, då sa han "Det är mitt företag, så jag får ta hur jävla mycket pengar jag vill!"

Har tänkt på detta hela dagen sen han sa det. Kom på att jag faktiskt var bakom baren en gång. Jag satt i restaurangen och åt mat eftersom jag inte kunde jobba. All personal hade fullt upp och så kom det in gäster, så för att avlasta så tog jag hand om dom gästerna som kom just då. Plus att jag hämtade dricka.

Nej, jävla pack är vad de är!

Sen, som grädde på moset så hade tjejen ändrat i min lönespecifikation. Jag sa till henne att jag skulle ha den summan som stog från börjarn men hon protesterade och sa att det är en matkostnad på 75:-/dag.
Alltså, jag orkar inte.

När jag gick därifrån var jag så upprörd att jag tror det rök från öronen på mig. Mötte ett par gäster i dörren och sa till dom, högt och tydligt: "Jag rekommenderar er INTE att äta här". Så gick jag ut. Då kom killen som sa allt det ovanstående efter mig och skriker: "Gris! Sådär säger du inte! Jävla gris!" Högt med, så hela Järntorget hörde.

Jag undrar om tidningen tycker att detta är en bra story. Kanske ska ta och ringa Nerikes Allehanda?

till er som undrar - the botten is nådd.


Personlighetstest: Inåtvänd Planläggande Konkret Känslostyrd person


(klicka för större format)

Vad tror ni, stämmer det?

Jag tror nog rätt mycket av det stämmer.

Ni kan göra testet HÄR.

Ingen får se att man är packad!

Jag dör. Ni måste läsa detta.

Det är ett inlägg från Alex Schulmans blogg. "Att vara Charlie Schulmans pappa". Jag överdriver inte när jag säger att jag skrattade så jag grät på slutet.

Grattis Kim!


(ursäkta mina nybörjarskills i photoshop... det började bra men sen urartade det.. haha)

...


Mobilblogg:

319e012e15060f0fc794d88b24eb25ea.png

 

Mobilblogg:

 


nattsvammel och mysstämning

haha, jag som var så trött tänkte lägga mig tidigt idag.. men nej, här sitter jag som vanligt och tittar runt på Internet. Mina fingrar är iskalla vilket gör det svårt att skriva, så eventuella stavfel beror på det. (och min lathet att inte gå tillbaka och rätta, men dtet är en annan historia.)

Ibland tittar jag lite åt vänster, på väggen där pappa satte upp hyllan idag. Så ler jag. Det blev så himla bra! Mina ögon och mungipor likosm åker upp till öronen och så fnissar jag lite åt mig själv, för jag är så glad över en liten hylla likosm.



Så tittar jag en stund till runt i rummet. Blir så glad över att det ser så fint ut i mina fönster. Har tänt lampor där i och även hängt upp två blåa glasskålar. Det tillsammans med de fina spetsgardinerna gör mig helt glad inombords. Låter kanske larvigt men det är sant.



Tyvärr gör inte min webkamera stämningen rättvis eftersom ljuset blir rätt konstigt... och kvalitén blir usel.

Men alla söta läsare, nu ska jag ta och sova faktiskt. Vet att jag kommer bli väckt imorn av Linda som kommer förbi för att hämta sitt pendlarkort jag fått låna. Så lika bra att sova nu då. Puss & kram ♥

Hyllorna äntligen uppe!

Hej hej på er!

Tror jag var trött idag efter gårdagens jobbpass. Vaknade klockan halv ett av att jag fick ett sms. Jag fattade verkligen ingenting när jag väl satte mig upp, gnuggade mig i ögonen och såg vad klockan var. Trodde klockan var runt tio, max. Hade fått två sms till men dom hade jag inte ens reagerat på i sömnen. Då sover man djupt, eller vad säger ni?

Satte mig och kollade på reprisen av Idol (på datorn) när det plingade på dörren. Utanför stog pappa, redo att sätta upp den där hyllan som jag köpte för ett tag sedan. Yeeey! Så efter lite mätning och borrning så sitter den nu uppe över tv:n. Blev kanoners kanon alltså. Det ser lite mer ombonat ut här hemma nu.

 

När pappa ändå höll igång fick jag honom att sätta upp en liknande hylla - som jag gjorde i slöjden på den tiden jag fortfarande gick i skolan - i köket. Blev bra det med.

Nu har jag kollat klart på Idol. Jag har redan glömt bort vad han hette han som åkte ur, fast rätt person, helt klart. Nästa vecka hoppas jag att Reza åker ur. Faktiskt.


Anyway, är så trött. Har gäspnings-OS här hemma och jag tar både guld, silver och brons.


Mobilblogg: Nu kör vi!

-fae3e6ab3db9f9e25aee698f1bbfd0b.png

Mobilblogg: Nu kör vi! ;)


Mobilblogg: ...trots att det regna

3d865ef686615a8ced834b50fb336cb3.png

Mobilblogg: ...trots att det regnar ute.


Mobilblogg: god morgon allihopa! J

0-651341e5e59c6958be192c18687f62bb.png

Mobilblogg: god morgon allihopa! Jag sitter på tåget nu på väg till jobbet. Kommer dit astidigt men det är ju bättre för då kan jag ta det lugnt. Tycker inte om att stressa. Jag har mittbena idag, haha, det här jag inte haft sen dagis, tänkte jag säga. Well folket, jag hoppas ni får en bra dag idag, för det tänker jag ha. :)


Trevlig fredag allihopa!

Hörreni, vad dåliga ni är på att kommentera! morr på er!

Har ni för er då? Jag sitter under mitt täcke och fryser. Tänkte kolla på Idol men min TV la av så får väl sysselsätta mig med annat istället. Webb-TV kanske.. eller spela röj :D

Idag jobbade jag i ett par timmar på eftermiddagen. Väldigt kul idag för det kom en hel del med gäster idag. Kul när man får arbeta på arbetet liksom, ;P Annars så var det lugnt. Imorn ska jag jobba igen, hela dagen. Börjar vid nio och slutar sent på kvällen nångång. Skulle visst få stå i baren eftersom jag har ärret som fortfarande läker. Tror det kommer bli jäkligt kul faktiskt.

Bakade ju äppelpaj igår så nu ska jag ta mig en tallrik utav den och sätta mig och kolla på något kul på webb-tv. Kommer nog somna för jag känner att jag är väldigt trött. Säger natti till er allihopa och sov så gott! ♥


Mobilblogg: denna bild togs för nä

57b9143eac0f5dbdc3917f9f59e08893.png

Mobilblogg: denna bild togs för nästan fem månader sedan. Då låg jag på gräset i parken och svettades av värmen. Nu sitter jag på en kall buss och skakar och får köldskador. Snacka om kontraster.


Förstoringsglas

God morgon!





Jag hade lite tråkigt häromdan.

Nu ska jag göra mig i ordning för att jobba. Så kom förbi Café & le innan klockan 18! Ha en bra dag idag!

smulpaj

Bakade äppelpaj idag på kvällen. Blev så sjukt sugen på det redan igår men tappade ork när jag såg att jag inte hade tillräckligt med äpplen eller vanlijsås hemma. Men så idag skrapade jag ihop lite småpengar och sprang iväg och handlade.


Smulpaj.

Det är en smulpaj, men jag gjorde smulet, säger man så?, det som är ovanpå med ögonmått så tror det blev lite lite torrprodukter i (socker och mjöl), så därför rann det ut. Men vad gör väl det? Det blev kanongott ändå!

the scar

Jag kom på att jag tog kort på ärret igår kväll. Lägger upp bilden här ifall det är någon som vill se.
Som ni ser så syns det rätt bra just nu men jag hoppas det röda kommer gå ner ännu mer än det redan gjort och att känseln runtom blir bättre med tiden.

Mobilblogg: mario hos Linda.

34ea3c90aa56dc087e7fc939fe778162.png

Mobilblogg: mario hos Linda.


Bilder från promenaden

Idag följde jag med Tommy ut till Karlslund för en liten promenad. Det var väldigt fint ute med löv på marken och massa vattendrag. Lite kallt, tur att jag verkligen hade klätt mig varmt med vinterjacka, mössa, vantar, halsduk och skidstrumpor. :D




Bild 1 - Tommy och Buster på väg över vattnet.
Bild 2 - Fin natur.
Bild 3 - Buster, en riktig bushund.
Bild 4 - Fin natur.

091112

-Humör: Neutral. Först jäkligt trött men efter en dusch kände jag mig pigg igen.
-Borde: Inte diska, för det gjorde jag igår. Vet inte vad jag borde göra idag.
-Klädsel: Jeans, linne och oversize t-shirt.
-Frisyr: Utsläppt, bara lät det vara... mössa på ute på promenaden ju.
-Planer: Följa med Tommy ut till Karlslund på promenad med hans familj hund Buster.
-Låt: Jason Derulo - Whatcha say (spotifylänk)
-Vill ha: lite mer pengar...
-Sjuka: Nej, ingen sjuka. :)
-Beroende: Inget beroende.
-Saknad: Oscar.
-Fundering: Varför är det så jävla kallt ute för? Undrar om man kan köpa nåt som man kan sätta på rumpan när man är ute. Som en mössa, fast på rumpan istället för huvudet. Fryser alltid om rumpan jag! haha
-Citat: Låttext:                                  So I waited for you
What wouldn't I do
And I'm covered it's true
I'm covered in you
-Roliga: När Buster hade kissat så gick jag bakom honom och så grävde han med tassarna, (som katter gör när de varit på lådan) och skvätte ner hela mig med löv och lera.
-Tråkiga: Har inget att göra.
-Person: Buster!

Mobilblogg: Promenad med Buster oc

4cdd2fe6a66ea62f0ae32daa2155524e.png

Mobilblogg: Promenad med Buster och Tommy.


morsning

God morgon alla!

Säger god morgon trots att jag varit uppe ett litet tag, men jag är riktigt trött alltså. Riktigt seg idag.

Tänkte hoppa in i duschen strax, kanske ta mig ett bad. Det är jag fanimej värd. :P Senare idag ska jag träffa Tommy. Vi ska ut och gå en liten promenad med hans hundar, eller hund. Vet inte hur många han får med sig. Och ta det lugnt nu alla som trissade upp sig för att jag ska träffa honom, det är bara en promenad och jag är inte intresserad av honom. haha

Oj, nu får jag skynda mig! see you later ♥

Detta är en rubrik

Hej på er! Mår ni bra idag? Det gör i alla fall jag! Känner mig riktigt taggad för ett möte jag ska på idag. :)


Jag idag, shit vad blek jag ser ut att vara! Är nog rätt blek också...

Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Ställde mig och tittade på den där j-a diskhögen som inte blir mindre, snarare större. (konstigt!) Kom fram till att jag faktiskt måste ta tag i den idag. Så det blir sen när jag är hemma igen för nu hinner jag inte. Det finns ingen som frivilligt kan komma och diska åt mig? :D

Nä gott folk. Blir att börja promenera strax.

Sarikalas

Var till Sari med familj idag eftersom Sari fyllde år i söndags. Det bjöds på riktigt god mat och tårta. Vi pratade massa och skrattade. Riktigt trevligt! Man vet att man börjar bli vuxen när man får sitta kvar och höra på allt det hemliga som det brukar pratas om. Ni vet, allt sånt som man aldrig fick vara med och höra på när man var liten.
Idag pratade vi om massa sjukdomar, döden och massa sånt. Vilka samtalsämnen va? haha


Sari och deras döva katt Mumin.

Jag försökta få Mumin att titta in i kameran och tjoade och stojade... sen kom jag på att han var ju döv. Eller, Chrisitan påminde mig.


Såklart var underaringen Mathilda där. Så himla söt är hon, så man vill bara ta sig en liten tugga på ena armen. Ju mer kort jag tog ju mer skrattade hon. Så nöjd med att bara ligga där, mitt i vägen och bara glänsa. Pratade lite med sig själv och pillade sig mellan tårna. Blivande fotomodell kanske?

Tack moster & co för en väldigt trevlig eftermiddag och tack för allt gott som det bjöds på. Och.. min födelsedagspresent glömde jag. (som ni säkert redan upptäckt) men den får jag väl en annan dag, igen.. haha :)

Figarohjärtat

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

091110

-Humör: Pigg och glad
-Borde: Fortfarande den där jävla disken. haha, ni fattar att jag hatar att diska va?
-Klädsel: Mina röda jeans, svart t-shirt och sen när jag kom hem så frös jag så då åkte en svart stickad tröja på.
-Frisyr: Utsläppt och lite bakåtlockat i luggen.
-Planer: Åka till Sari och gratta henne :)
-Låt: Empire state of mind
-Vill ha: Sällskap. Fick ju prata av mig lite idag när jag träffade lite släkt.
-Sjuka: Efter att vi ätit idag så fick jag ont där unden vänster revben igen..
-Beroende: Inget beroende.
-Saknad: Oscar, still.
-Fundering: Hur kan musiken betyda så jäkla så mycket som den gör? Jag skulle fan gå under utan musik.
-Citat: Jag: "Klockan nio börjar desperate housewives, men det gör inte så mycket om jag missar det för jag kan kolla på internet sen.." Mamma: "Jaha, då kollar på svt/play då eller?" Haha
-Roliga: Se hur moster och kusinerna bor, första gången jag var där.
-Tråkiga: Sitta och vänta på att få åka...
-Person: Sari, såklart!

Tisdag


Jag säger hej hej!

Jag är färdig och klar sen lääänge att åka in till Sari på lite kalas. Igår frågade jag Christian om han kunde komma och hämta mig här i Örebro för jag har lite dåligt med pengar men då sa han bara: "Det får du fråga pappa om."
Snällt.
Så fick jag höra att pappa trodde att jag skulle bli hämtad av Christian. Tydligen har det blivit lite missförstånd. Men nu är pappa på väg hit och borde vara här vilken minut som helst.


Så här ser ärret ut.

Lite dålig bild i camen dock. Men man ser ju att det syns.. Jag satt och kände runtom ärrets kanter och upptäckte då att jag inte har någon känsel alls på ett litet område samt rätt mycket minskad känsel på ena sidan av ärret. Kanske kommer tillbaka.. ? Annars så överlever jag ändå.. hehe

Nu är pappa här! bye bye! ♥

liten jag

Mini-me säger god natt och sov gott alla!
Tänk den tiden då man bara kunda hoppa upp i närmaste famn och känna sån trygghet som man gjorde då.

Ska sova som en riktig stock nu. ♥

Någon som tycker om sitt namn?

När jag jobbade i fredags så slog jag ett öga på anslagstavlan som hänger där. Då ser jag att Linda varit i farten. Ser ni också? Annars så bläddrar ni neråt till nästa bild så ser ni vad jag menar.




(klickbara för stor bild)

Sen får ni en bonus också:

Nämligen Lindas framtida tatuering. Såklart hänger den också på anslagstavlan.

Sen vill jag även lägga till att när jag jobbade där så målade jag EN bild som sattes upp där av Mimmie (chefen). Den har NÅGON plockat ner och istället hänger där massa lappar där det står "Linda" på. Haha.. :P Jag har en misstänkt.
Det är okej, Linda. Du får tycka om ditt namn.

091109

-Humör: Glad :)
-Borde: Diska...... *suck*
-Klädsel: Jeans, linne och farfarströja
-Frisyr: Toffs
-Planer: Följa med Mange till Ikea.
-Låt: No one wants forever (youtubelänk)
-Vill ha: Hjälp med att sätta upp min hylla!
-Sjuka: Nej, jag har nog inget att klaga på idag... ;P
-Beroende: Nej, har inte känt något beroende idag heller.
-Saknad: Oscar.
-Fundering: Varför inte bara göra klart allt på en gång? gah
-Citat: Jag: har du mätt nu så du vet hur breda gardinstänger du ska köpa? Mange: Nej. Det var ju lite dumt. (det lät nog inte så kul här.. men efter en hel dag med ungefär samma saker sagda så blev detta till slut för mycket.)
-Roliga: Gå på Ikea är alltid kul.
-Tråkiga: Drömde askonstigt. Att jag skulle bada i en pool som försökte döda mig, men ändå skulle jag absolut bada. Och där i badet låg det massa djurdelar, typ hundhuvuden och annat äckligt. (Drömde detta igår natt...)
-Person: Mange "jag är nog lite smågay" Jansson. haha

Björnstugan och uppackningshjälp

Hej hej! Igår kväll bestämde jag och Linda att vi skulle ta oss en promenad till Mange och hälsa honom välkommen till Örebro. Han flyttade nämligen hit i helgen från Kumla. Han hade knappt packat upp någonting alls så jag och Linda satte igång och packade upp. :P Jag plockade in hans kläder i garderoben, vilket inte tog särskilt lång tid eftersom han knappt äger några kläder! haha Eller, han klarar väl sig på det han har men jag tyckte han hade lite kläder ändå.
Linda och Mange fixade ihop i madrasser i sängen, bäddade och sen så plockade vi upp lite lådor. Varsågod Mange!


Som tack för att vi hjälpte Mange så tvingade vi honom att bjuda oss på pizza.

Och öl. Sen gjorde vi grimaser framför kameran. Ni vet, man slappnar av i läpparna och alla ansiktsmuskler och sen skakar man på huvudet. Kan bli riktigt roliga kort men två i mitt sällskap var lite fnittriga så de fick inte riktigt till det. :P Men det blev roliga kort ändå, eller hur?

Sen vill jag säga GRATTIS (en dag sent) till min moster som som fyllde 40 år igår. Vi ses imorgon! :)



no one wants forever

No one wants forever



Den här låten är med i "Fjorton Suger". Har ni sett den? Jag älskar den här låten i alla fall... Undrar lite vad hon som sjunger heter. Orkar inte googla.

Förresten, ursäkta mig för dålig bloggning. Men är inte helt på topp..

Mobilblogg: Björnstugan en söndag

0-4d9c184085a0b700b8f4dfb4e29a4c33.png

 

Mobilblogg: Björnstugan en söndag är väl helt ok!?

 


091107

-Humör: Glad över att få jobba en stund!
-Borde: Diska......
-Klädsel: Jeans, linne och t-shirt.
-Frisyr: Färgade utväxten igår och det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig... så toffs idag!
-Planer: Jobba och sen kanske vara med på innebandyn.
-Låt: Idol-Tove - In the ghetto (youtubelänk)
-Vill ha: Lite sällskap kanske.
-Sjuka: Sjukt ont under vänster revben. Buhu!
-Beroende: Inget beroende idag.
-Saknad: Jag saknar sällskap!
-Godis: Äckliga popcorn.
-Attityd: Jävla tv-fan till att inte funka!
-Fundering: Varför?
-Citat: I ett sms - Linda berättade idag: "bla bla bla.. inte jag som skickar."
-Roliga: Att få jobba! :D
-Tråkiga: Att det var riktigt segt på jobbet.
-Person: Åh, damen som kommer och fikar ibland med talfel. Man får gissa lite vad hon säger man man gissar alltid rätt. Hon är så söt!

Mobilblogg: "tänk på att allt ska

0-2f96bee312c4af296243377a414f5a32.png

Mobilblogg: "tänk på att allt ska in! Dukar, ljus, servetter, te, dukar osv..! Finns det något gott kvar, så vet du vart jag bor! :d (jag vet att jag skrev dukar 2 ggr) (och nej, jag hade inget bättre för mig!) //Linda" fan vad segt det är! Men jag tjänar pengar...:)


Mobilblogg: dom här leksakerna som

1af1b0a8810b208c72d85c86268deb93.png

Mobilblogg: dom här leksakerna som Linda fått från kinderägg har en liten rolig historia bakom sig. Förra gången jag var här skulle Linda demonstrera hur man använde dom och hon sa att det spelar ingen roll hur hårt man kastar dom här, de stannar upp så man kan inte kasta långt. Jag kände mig aningen skeptisk men Linda fortsatte innan jag hann protestera, ställ dig där, Sandra, så kastar jag mot dig. Dom kommer INTE träffa dig! Så jag ställde mig där, Linda kastade, och jag fick en av dom på mig. Linda skrattade och sa nåt i stil med, oj, det funkade visst inte. Haha


Mobilblogg: Jobbar på caféet idag.

3eddd2917c3c8543cb50b3518d5720ad.png

Mobilblogg: Jobbar på caféet idag. Har gjort räkmackor, hoppas ingen kommer och köper dom. :d eller, får man säga så? Haha


VM

Jag har VM här hemma.
Inget bra sorts VM.
VM i att ha tråkigt.

Jag har kollat på Idol.

Idol liksom.

Jag har ätit morötter och gurka med ranch-dipp.

Så jävla mätt är jag.

Ska snart sova för imorn ska jag jobba.

Sova liksom. Klockan är inte ens tolv.

Poppade popcorn förut. Såna riktiga. Alltså inte micropop, utan kastrullpop. De blev äckliga.

"du och jag har snart lika stora rövar"

Mitt i allt det ledsna så måste man försöka ha lite kul. Hittade den här listan på a-listan.se.

Riktiga vänner:

- Låter en inte knarka
- Hämnas din död
- Håller upp ditt hår när du spyr
- Skyddar din drink från rohypnol
- Lånar pengar och betalar aldrig tillbaks
- Snackar inte skit om dig i sin blogg
- Hjälper dig att förtränga
- Hjälper dig med skolarbetet trots att du är dum i huvudet
- Ger dig hänsynslöst ärliga svar

Speciellt den sista skulle jag vilja säga stämmer väldigt bra.

Gammelfarmors begravning


En liten jag, gammelfarmor och dockan 88 / 89.

Jag kom nyss hem från gammelfarmors begravning. Väldigt tungt, men det var också väldigt fint. Min pappas kusin sjöng en fin sång i början så tårarna bara rann. Det var verkligen vackert.

Efteråt, på minnesfikat så ställde min farfar sig upp och berättade för allihopa om det jag hade skrivit om här i bloggen om gammelfarmor. Om ni vill se vad jag hade skrivit så kan ni klicka här. Då började jag gråta igen...

Jag skrev precis vad jag tänkte på och att det uppskattades så som det gjorde, gjorde mig väldigt rörd.


Älskad - Saknad

nattnatt


Fy vad kallt det är. Jag saknar sommaren. Den försvann lika fort som den kom.

Nu ska jag gå och lägga mig för i morgon ska jag på begravning. Gammelfarmor.

Natt allihopa!

091105

-Humör: Glad
-Borde: Diska
-Klädsel: Mjukiskläder.
-Frisyr: Uppsatt i toffs.
-Planer: ta det easy.
-Låt: ---
-Vill ha: Äppelpaj.
-Sjuka: Högerhanden är svag.
-Beroende: falukorv.
-Saknad: Sällskap.
-Godis: Inget alls.
-Attityd: ---
-Fundering: Varför?
-Citat: ---
-Roliga: Inget kul idag,
-Tråkiga: Allt har varit tråkigt idag.
-Person: Ingen.

haha, deppig jag låter!

Torsdag


Man får faktistk linslusa ibland.

Dåligt bloggat av mig idag. I know...

Vaknade utvilad och hungrig. Ställde mig och gjorde korvstroganoff med ris på en gång för jag hade falukorv som höll på att bli gammal. Riktigt gott blev det i alla fall, och nu har jag mat i flera dagar. :D

Annars idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Sökt lite jobb.. (ja, jag gör faktiskt sånt med! Skriver bara inte ut det alltid) men idag så blev jag tipsad om ett jobb som lät riktigt jävla svinkul, om man får uttrycka sig så. Men, jag hoppas inte på för mycket, för då slipper jag bli besviken. Orkar inte bli mer besviken.

Jag håller på och pysslar med det där jag nämnde häromdagen. Men fasen vad svårt det var ändå! Blir nog bra till slut. :) Nu ska jag ta mig en portion korvstroganoff. See you later! ♥

Sista bilden på stygnen. ;P


(klickbar bild)

Så här såg stygnen / ärret / såret ut igårkväll. Väldigt torrt som ni ser. Idag tog jag ju bort stygnen som jag skrev tidigare, jag fick en gröngöling, tror det var första gången hon tog bort stygn för hon var tvungen att fråga om det mesta. :P Men det gick bra, gjorde lite ont eftersom det bildats sårskorpor i kanterna och där i hade tråden fastnat. Tjejen blötte ner såret och då lossnade det mycket lättare.
Så började det blöda lite så de tejpade ihop det med kirurgtejp. Heter det så? Såna smala... anyways...

Fasen vad trött jag är. Nu ska jag nana! Natti natti!

Årets första snö!

När jag kom hem från stan idag så kände jag mig helst slut, så jag la mig på soffan för att ta en liten powernap. Timmarna rann visst iväg för när jag vaknade var det redan mörkt ute.


Sen ser jag att det har snöat ute. Sa jag inte tidigare idag att det var svinigt kallt ute? Oh, yes I did! Snön ligger fortfarande kvar ute och det känns här inne, för det är kallt!

Idag har jag i alla fall gjort klart alla de där sakerna jag skulle gjort igår men inte kunde för folk är sega. Så jäkla skönt att ha allt gjort! Nu hoppas jag att alla papper får "godkänt" hos alla de olika ställena så allt går smidigt och snabbt. Och jag får mina pengar!!

Jag fick förresten med mig lönespecet redan idag på hur mycket pengar jag ska få den 27 från restaurangen. Bra va? De kan ju!

Väntar...

Från mobilen: Jaha, då sitter jag här igen, på gamla jobbet och väntar. Såklart är inte allt klart och folk är inte på plats. Så jävla illa är det. Men jag hoppas att allt går smidigt sen. Bara skriva under allt och sen gå. Men det är illa för jag kom hit sent..och då kan man ju tro att saker ska vara klart, men icke. Jag ska nog försöka sluta förvånas...

tack för respons!

Tack för alla kommentarer till detta inlägg. Jättekul att så många ändå kommenterar (och orkade läsa igenom hela texten..;P)

Jag har svarat på era kommentarer som en kommentar i det inlägget. Haha, vilken kul mening det blev.

att klä sig rätt

Vinter.

Är det bara jag som håller på att frysa öronen av mig där ute eller? Det är riktigt jävla svinkallt alltså. Idag när jag kom ut från VC så SNÖADE det! Snö liksom. Det var ju nyss sommar!?

Igår när jag satt i väntrummet hos FK så kom det in en tjej ~35 med vinterjacka och termobyxor. (!!!) Det prasslade så om henne när hon gick att hela väntrummet vände sig om efter henne. haha

Nä, sen idag när jag ska till gamla jobbet och hämta papprerna så tar jag fasen på mig vinterjackan. Hade på mig skinnjackan nu och då höll jag på att dö. Nästan.
Mössa, vantar och halsduk räcker inte längre.

härligt!

Nu drar jag till VC och tar bort mina stygn! :D

härligt!

tomater, ärenden och pyssel

Här sitter jag och käkar tomater. Fick en hel påse av farmor och farfar när jag var där i helgen. Tomaterna är från Karintorp, har ni smakat dom? Det är verkligen skillnad på tomater och tomater för de här är så goda och nästan söta så jag käkar dom som godis. :D Gottigt!

Idag var jag riktigt duktig och gjorde massa ärenden. Först var jag till gamla jobbet för att hämta de papper jag lämnade i fredags, men då var inte chefen där så gick till arbetsförmedlingen istället. Sa till att jag jobbat och nu är arbetslös igen. Sa till henne att inte skicka dit några praktikanter och hon sa att hon inte skulle rekommendera någon att jobba där heller. Bra!
Sen tog jag en sväng till försäkringskassan där det var hundra år i kö. Två minuter innan jag vuxit fast i stolen så blev det min tur. Fixade papper på arbetsskada. Fyllde i så mycket jag kunde, gick sen tillbaka till gamla jobbet för att be dom om en underskrift samt hämta papprerna jag skrev om längre upp.
Då säger chefens syster att chefen hälsade att papprerna inte var klara än. Jag lämnade arbetsskadepappret där och sa att jag kommer och hämtar båda två imorgon lunch. Fasen om de inte har det klart då alltså.
På vägen hem gick jag in på Ica och handlade lite nödvändigheter. Köpte smörgåspapper som jag ska pyssla fram en sak av senare. Blir nog bra till slut. Ni får såklart se när det är klart.

Well well.. Nu är min skål tomater slut och jag ska gå och borsta gaddarna. Sov gott allihopa! ♥

Vad som hände på mitt gamla jobb:

Sedan i torsdags förra veckan så har jag tänkt på en sak. Jag har tänkt på det hela tiden i stort sett. Det har varit det första jag tänkt på när jag vaknat och det sista jag tänkt på innan jag somnat. Så fort inte mina tankar varit upptaget med annat så har jag tänkt på detta.

Vad undrar ni nu, kanske.

Ska försöka förklara. Det kommer nog bli en lång text men ska försöka hålla det så kort som jag bara kan.

Ni minns kanske förra torsdagen,dagen började skit och jag gick för att prata med jobbet och hade en konstig känsla i magen? Annars kan ni trycka på länkarna för att kolla.

Annars kommer här lite snabbinfo om det som skett innan: 091015 jobbade jag första dagen. Fram till 091021 arbetar jag som vanligt, dock väääldigt många timmar om dagen, men den 21 så exploderar två glas som jag ska ta isär och skär upp min handled. Jag får åka till sjukhuset och sy sju stygn i höger handled. Dagen efter jobbar jag igen. Först i kassan - vilket var ok men sen i disken vilket INTE var ok pga inflammationsrisk.
Dagen efter ringer jag och säger att jag inte kan jobba.
Dagen efter det ringer jag igen och ber någon ringa mig. Ingen ringer tillbaka.
Måndagen efter det ringar jag igen och frågar vad som händer. Sen på torsdagen gick jag dit för att prata med dom..och det är där min berättelse börjar.

Jag satt där på jobbet och väntade rätt länge. Över en och en halv timma. Chefen var på Axfood och skulle vara tillbaka "snart". När jag började tröttna och precis höll på att ta på mig jackan för att gå så kommer chefens syster fram till mig och säger att hon vill prata med mig. Så jag sätter mig ner igen och väntar på henne. Dröjer ytterligare ca 20 minuter innan hon kommer. Hon ska ut och röka så vi sätter oss utanför och hon börjar prata.
(när hon sa det där att hon ville prata med mig så anade jag onåd och startade videoinspelning, som spelade in hela vårat samtal i hemlighet)
Hur som helst. Hon började: "Varje gång Du, *** och *** har jobbat så har det saknats pengar." Jag blev väldigt förvånad över det hon nyss spytt ur sig då jag trodde hon skulle säga att jag inte fick jobba kvar eller liknande, så jag tittade på henne och sa frågande: "Okej?"
Hon pratade och pratade.. jag frågade henne hur mycket pengar det gällde och hon svarade att det rörde sig om omkring 10 500 kronor.
Här börjar jag bli riktigt ledsen men lyckas ändå hålla en "normal" konversation med henne. Jag sa att jag vet att jag slagit in fel i kassan men det har rört sig om två- trehundra - max. Hon tyckte att, visst kan man slå fel, men det gör man bara två eller tre gånger. (Men mer gånger än så har jag inte slagit fel heller..!)

Angående felslag i kassan måste jag få säga detta: att jag fick en snabbgenomgång om hur kassan fungerde en gång och efter det gjorde jag några fel men då sa jag till på en gång. Och chefen sa att han åtgärdade de fel jag gjort.
Men, jag tror inte alla de pengar som saknades berodde på alla felslag som gjorts utan jag tror någon annan stulit pengar därifrån. Lite varje dag.

Samtalet där ute fortsatte. Tjejen (som för övrigt är ägarnas syster) sa till mig att vad hon fått erfara av sånt här så är det alltid någon ur servisen som stulit pengarna och sa att de pengar som saknades skulle dras från mitt och de andras två konton.
Här blev jag riktigt upprörd och hade riktigt svårt att hålla tårarna tillbaka. Jag sa att så får man inte alls göra, så går det inte alls till.
Tjejen sa att hon hade pratat med facket och de hade "godkänt" att det är så man gör.
Då gick jag därifrån. Tänkte jag skulle ringa farmor och fråga henne om det verkligen är så det går till.

Jag skickade ett sms till mitt ex svärmor och frågade henne om de får göra så, för hon är fackligt ombud på sitt jobb. Hon svarade att de inte får göra så utan några bevis.

När farmor svarar bryter jag ihop. Farmor hör knappt vad jag säger men hon förstår ändå till slut och säger åt mig att gå direkt till polisen och polisanmäla allt detta. Jag går dit, bryter ihop i deras reception och får komma in i ett rum bakom. Får prata med en väldigt förstående tjej som ger mig lite råd och förklarar vad som kan hända. Hon  säger  att  jag  inte  har  något  jag  kan  polisanmäla  än,  men  om  dom  är  seriösa  med  detta  så  ska  dom  polisanmäla  mig.  Och  polisanmäler  dom  mig  så  polisanmäler  jag  dom  för  falska anklagelser.  (det hette nog något annat.. minns bara inte vad)  Polisen  säger  att  de  inte  får  dra  saknade  pengar  på  min  lön  utan  bevis  på  att  jag  stulit  några  pengar.
Detta samtal gör mig lite lugnare. Jag går därifrån och ringer pappa (som jag pratat med på vägen till polisstationen och som var på väg in för att vara mitt stöd) Vi bestämmer att mötas utanför mitt jobb. På vägen dit ringer jag mamma, bryter ihop igen. Mamma säger åt mig att gå till polisen men jag förklarar att jag redan varit där och de inte kan göra något, än.

Jag möter upp pappa utanför restaurangen, nu har jag slutat gråta och försöker samla mod för att gå in i restaurangen och säga allt det polisen nyss sagt till mig. Skriver ett helt tal i hjärnan som jag planerar att säga till dom.
Tjejen jag pratade med innan har hunnit sluta arbetet och istället är ena chefen där. Han visar oss ner i källaren till deras kontor och börjar prata. Han säger först samma som hans syster sa till mig innan. "att vad han fått erfara så är det alltid servitrisen som är ansvaret till att det saknas pengar och att man alltid brukar dra de saknade pengarna från servitrisens lön." Jag sa att det inte är så man gör...men han fortsätter och säger "Men eftersom du jobbat så få timmar (59,5) så kommer vi inte dra något från dig."
Jag säger att det är bra att jag får min lön men fortsätter och säger att man inte får göra så.

Aja, han säger jag ska få hela min lön i alla fall, och det är jag nöjd med. Pappa är med hela tiden och hör honom lova detta. Hela mitt tal som jag förberedde utanför tappar jag bort någonstans. Pappa fyller i det jag glömt säga, att om de är seriösa med det påstående de kom med innan så skulle de polisanmäla mig och då anmäler jag dom. Samtidigt försvarar han mig och säger flera gånger att han vet att jag aldrig någonsin skulle kunna stjäla något.
Chefen säger jag ska få lön enligt kollektivavtal och att när jag får hem lönespecifikationen så får jag även hem papper på att jag jobbat där.
Vi tar i hand och går därifrån.

Alltså, hela den här soppan gör så jävla ont i mig. Det gör så jävla ont att få dom anklagelserna mot sig för det känns som att jag inte har någonting att säga till om. De tror säkert att det är jag som stulit pengarna för alla andra utom kockarna är släkt med varandra på ett eller annat sätt. Såklart tror de inte att det är någon i familjen som stulit pengarna, och då är det så jävla lätt att anklaga den enda utomstående, dvs mig. Det gör ont för det känns som allt folk säger pikas på det som hänt. Det känns som att allt som sägs pikas på att jag är en tjuv, men jag vet att jag inte är en. Men det gör ont att de inte tror mig. Det känns som att folk kollar mina händer extra noga när jag är nära pengar för att kolla så jag inte tar något. Jag inbillar mig säkert, men det är ändå så jag upplever det.

Om vi ser det så här, jag var så jävla glad över att äntligen få jobba. Jag jobbade dubbelpass varje dag som de bad mig jobba. Allt det gjorde jag för att jag ville ha en större chans att sen få ett "riktigt" jobb där. Fem dagar i veckan, som en vanlig människa.
Varför skulle jag då ta pengar? Varför skulle jag göra det över huvud taget? Svaret är att jag aldrig skulle kunna göra en sån sak. Aldrig någonsin.

På kvällen kom mamma, Kim och William hit och höll mig sällskap. Jag upptäckte att jag missat att någon ringt mig och ringer tillbaka. Det är den andra tjejen som också fått dessa anklagelser på sig. (Ena chefens tjej) Hon verkade tycka att det var okej att hon skulle få en mycket lägre lön pga det som hänt och la inte ner mycket krut i att klaga över det. En dag på jobbet sa hon till mig att hon inte fick någon lön alls, hon sa boksavligen: "Det är så dom fungerar, utlänningar." Jag tittade på henne och gick bara därifrån. Ville inte diskutera vidare om det hon påbörjat. Under samtalet frågade hon om jag sagt det till chefens dotter, och det hade jag gjort. Så sa ja. Hon sa då att hon inte alls jobbade utan lön. Hon fick visste lön. Jag orkade inte tjaffsa med henne så sa att jag säkert missuppfattat allt då. Men det vet jag att jag inte hade gjort! En sån sak missuppfattar man inte.
Hon berättade att den dagen jag ringt och sagt att jag inte kunde jobba så hade de haft ett möte på jobbet där de tagit upp detta. Utan mig. Hade inte denna tjej sagt det till mig så hade jag inte vetat om detta idag heller. Riktigt fult tycker jag det är, att de har ett möte om någonting som berör mig också, utan att ens tala om det för mig.
Då undrar jag vad som hade hänt om jag inte gått dit till jobbet den torsdagen. De hade ju uppenbarligen inte planerat att höra av sig till mig.

Sen satt jag och räknade lite. 10 500 kronor delat på 3 personer är lika med 3500 kronor och det är ungefär så mycket jag ska ha i lön för de dagarna jag jobbade.

Det finns egentligen tre alternativ på vad som hänt, som jag ser det.

1. Någon har verkligen stulit pengarna.
2. De vill helt enkelt inte betala ut min lön och sa att det saknades så mycket pengar, just för att slippa betala ut.
3. Jag tappade bort nummer tre... skriver in den när jag kommer på den igen!

Oj, ett kort inlägg blev det ju inte men nu vet ni vad det är som hänt. Jag har varit otroligt nere på grund av detta, som ni säkert förstår men vägrar känna mig som jag först gjorde - kränkt och nedtryckt. Jag tänker aldrig mer jobba där. Vill bara ha min lön och sen aldrig mer prata med dom. Så är det gott folk.
Om ni var jag, vad hade ni gjort då? Tycker ni jag reagerade rätt / fel?

"att kyssas är kul om du tycker om det, men det är ett fritt land och ingen borde tvingas till det."

Barn om hur barn blir till:

"Dom kommer i ett ägg och sen åker dom ut ur pappans snopp och in i mammans mage. Sen växer dom och kommer ut. Det tar kanske 14 dagar. Dom kommer ut genom rumpan. Jag har sett det på TV."
Robin, 5 år


"Först så har pappa frön i snoppen, så kommer det till mamma. Då har hon ägg i magen. Det blir kapplöpning. Den som vinner blir bebisen."
Malin, 6 år

.

Varför drabbar kärlek två speciella personer?

"Jag tror att det är meningen att du ska bli skjuten med en pil eller nåt, men resten ska inte vara så smärtfyllt."
Manuel, 8 år-

Spelar det någon roll hur man ser ut?

"Om du vill bli älskad av någon som inte redan finns i din familj, är det inte fel att vara vacker."
Anita, 8 år


"Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag är stilig som bara den, och jag har inte hittat någon att gifta mig med än."
Brian, 7 år.

När får man kyssa någon?

"Jag ser på det så här: Att kyssas är kul om du tycker om det, men det är ett fritt land och ingen borde tvingas till det."
Trey, 8 år.

Hur får man kärleken att vara?

"Glöm inte din frus namn… Det ställer verkligen till det."

Erin, 8 år


"Säg inte att du älskar någon och sedan ändra dig… Kärlek är inte som att välja ut vilken film du vill se."
Natalie, 7 år


Jag hittade dessa söta citatTyras blogg. (En av mina favoritbloggar). Hur söta som helst, eller hur!?


091103

-Humör: Ville bara sova hela dagen men gick upp ändå och då kändes allt mycket bättre.
-Borde: Städa undan.
-Klädsel: Blåa jeans, grönt linne och vit tröja över det.
-Frisyr: Jag lät håret torka utan att borsta det efter duschen vilket resulterade i att håret stod åt alla håll.. fick sätta upp luggen med hårspännen.
-Planer: Gå till gamla jobbet och hätma papper, gå till arbetsförmedlingen och försäkringskassan.
-Låt: The Tough Alliance - The Last Dance (acoustic)
-Vill ha: Ett jobb.
-Sjuka: Högerhanden som jag typ tappat all styrka i.
-Beroende: Röj.
-Saknad: Sällskap.
-Godis: Inget godis, massa knäckebröd.
-Attityd: suck suck suck, jag vill bara jobba!
-Fundering:
-Citat: "dina papper är inte klara än.. Uffe bad mig hälsa det till dig..." Inget roligt, jag vet..
-Roliga: Att äntligen göra alla ärenden.
-Tråkiga: Att de på mitt gamla jobb är sjukt sega och inte hade mina papper klara när jag skulle hämta dom.
-Person: Tjejen på försäkringskassan som hjälpte mig massor idag.

Morgonen i bilder

Hej hej! :)


Här sitter jag och borstar tänderna.


Och gosar med mina katter. Fast det är mest Figaro som är myssugen.

Dock var han inte så sugen på att vara med på kort.. så efter det här kortet ville han inte gosa mer.


Sen kollar jag in stygnen för en av de sista gångerna, för imorn åker det av.

Ser ut att läka jättefint där. Men jag ser redan nu att jag kommer få ett megaärr. Säkert ett sånt stort jag fick på magen efter blindtarmen. MEN, det kunde varit värre.


Nu ska jag upp på stan för en jävla massa ärenden. -vink vink-

Mobilblogg: jag har tänkt en massa

4f8c6a53256e2250d8873d84f8e7370f.png

Mobilblogg: jag har tänkt en massa på senaste. Det är svårt och jobbigt, en del saker. Vissa saker mer än andra. Jag går omkring med en sån konstant orokänsla i magen. Bara det är jobbigt i sig. Jag funderar över framtiden, över vissa val jag gör, har gjort och kommer bli tvingad att göra. Funderar på vad saker ger för konsekvenser. Eller, kan ge, antagligen kommer ge. Det var aldrig min mening att såra någon. Det var inte meningen alls. Vissa saker kan man bara inte styra över..även om jag önskar jag kunde. Obs! Detta skrev jag för ett par veckor sen men hade visst glömt skicka in det. Det var ju nästan poetiskt skrivet av mig. Ja, nästan.


Natti fnatti!

Nu ska jag nana.

Ska krama sönder mina nallar.
Beer och Bear.

God natt .
Sov gott
.
I love you
.
Älskar dig
.
Natt natti
.

Bildregn från Halloween

Först var det förfest hos Millan, efter det hade jag och Oscar tänkt gå hem först eftersom han inte kan hitta sitt pass. Men så gick vi dit i alla fall och Linda såg att jag kände vakten. Jättepinsamt egentligen att göra så men nu blev det så.
Vi dansade och hade jättekul. Det funkar ju att vara på krogen nykter också. Men det blev sjuuuukt varmt med den där masken på. När vi gick hem så tog jag av mig masken och då var mitt hår helt blött av svett. Haha, jag vet, disgusting...





Högst upp från vänster: Millan, Markus, Oscar
Andra raden från vänster: Mange, Kim, Jonas
Tredje raden från vänster: Robin, Henke, Elin och pojkvän.
Fjärde raden från vänster: Linda och Millan, Jag och Oscar, Markus och Millan


Jag om 60-70 år?
Jag och Oscar fick riktigt många kommentarer på våran utklädnad och folk stog och bokstavligen talat pekade på oss och garvade. Lite kul var det.
Men roligast av allt var när jag kom ut från toaletten, då står det en tjej och en kille en bit bort och tittar mot mig. Då bara skriker dom rakt ut. Det var verkligen ett sånt skrik som men hör i skräckfilmer, de skrek för sina liv! Gud vad jag garvade åt det.. :D

Tack alla för en superkul kväll och natt!

091102

-Humör: Trött men glad ändå.
-Borde: Inget vad jag kan komma på. Gjorde allt jag skulle idag.
-Klädsel: Jeans, t-shirt och en svart tröja över det.
-Smink: Det gamla vanliga. Foundation, mascara, kajal osv.
-Frisyr: Utsläppt och halvskitigt.
-Planer: Åka till Ikea med Linda.
-Låt: Coldplay - I Bloom Blaum
-Vill ha: En trisslott med storvinst på.
-Sjuka: Skallebank nu på kvällen och fortfarande handleden.
-Beroende: Gäspa.
-Saknad: Hm.
-Godis: Pez.
-Attityd:
-Fundering: Hur fungarar en del egentligen?
-Citat: Linda till ung kille som står och plockar upp varor: "Ursäkta, har ni lampor här?" Ung kille: "Hur menar du då?"
-Roliga: Åka till Ikea.
-Tråkiga: Att man är fattig som en kyrkråtta.
-Person: Haha, det får bli killen från affären, han som inte hade alla hästar hemma.

helgen:

I fredags kom ju Oscar hit så känner att sitta vid datorn hela tiden är bortprioriterat då. Han åker 30 mil hit, då vill inte jag sitta vid datorn HELA tiden. Haha.. kanske ni förstår.

Hur som helst.

I fredags blev det stan för hela slanten.
I lördags gick vi upp tidigt och sen åkte vi till min farmor och farfar för att träffa lite släkt och äta god mat. Det bjöds på kyckling, stek, potatisgrätäng, ris, sås, äppelpaj med vaniljsås och slutligen KRÄFTOR. :D Riktigt mätt var man när man väl kom hem. Tyvärr glömde jag ta kort denna kväll. Hade med mig kameran men den låg så fint i väskan under hela dagen.
När vi kom hem skyndade vi oss och gjorde oss i ordning för det var ju Halloween vilket betydde utklädningsfest. Här har man liksom en anledning att klä ut sig och se ut som f-n. Svinigt roligt.
Mer bilder kommer senare i ett eget inlägg. :)

Igår, dvs söndags, så hjälpte jag Linda att flytta. Jag bar upp en halv hylla, ett lock, en spegelvägg och en ostbricka. Tyckte det räckte. :P
Men allvarligt, det räckte för efteråt hade det läckt lite trevligt mojs från ärret.
På kvällen köpte Oscar lite chips och dipp som vi fettade i oss till "Djävulen bär Prada". Sen sov vi gott tills klockan ringde klockan 06 när Oscar var tvungen att gå upp för att ta sig till tåget.

Så är det. :) Kika in om en stund så kommer bilderna från halloweenfesten. Kiss Kiss

mario

Nu drar jag över till Linda och spelar Mario på hennes Super Nintendo. ;P





shoppingdag med Linda

Hej peeps!
Nu verkar det funka att ladda upp bilder, härligt!

I morse klockan 07:10 åkte Oscar hem. Egentligen skulle han åkt hem igår men då fanns det inga tåg- eller bussbiljetter kvar.
Så vid lunch åkte jag och Linda med en buss till Marieberg. Linda har nyss flyttat till egen lägenhet så hon hade en liten lista med saker hon behövde handla hem.


Linda utanför affär när vi handlat klart allt.



Jag fyndade lite saker. En skohylla för 59 kronor eller om det var 69 kronor, en plastblomma 5 kronor, tvål 19 kronor, tror jag. Linda som betalade den först... och tio paket nudlar för 20 kronor.



Köpte även denna vägghylla för 149 kronor.
Matchar mina andra möbler. :D Har tänkt köpa en sån väldigt länge och nu blev det av. Jag har så himla många saker som jag inte har kunnat ha framme för att jag inte har haft några hyllor så nu väntar jag bara på frivillig att komma och hjälpa mig sätta upp den. Måste ha en borr...

Sen köpte jag två små lampor som skiftar färg. Som små kulor. Jäkligt fräna faktiskt! Glömde ta kort på dom bara. Men dom kostade 10 kronor styck så priset var verkligen överenskomligt.
OCH en dörrmatta för 4 kronor...

Jag är i alla fall nöjd med mina inköp.

Shame on me | uppdaterad

hej på er!

Ursäkta min sämsta bloggning de senaste dagarna. Men jag har haft ett liv i helgen och då har, som jag skrev i inlägget nedan, tiden inte räckt till helt enkelt.

Nu utlovar jag i alla fall en hel drös med inlägg under eftermiddagen / kvällen / natten.

Ska bara lägga in lite bilder på datorn så kommer uppdateringar om en liten stund. Puss & kram! ♥


_________

Uppdaterat:
blogg.se är skitsegt. Satt och laddade i nästan fem minuter för ett nytt inlägg innan jag gav upp. Kollar senare om det går snabbare då, promise
!

snabbis

Tänkte bara snabbt skriva att jag kommer med flera uppdateringar senare. Har haft ganska fullt upp hela helgen så tiden har inte rikitgt funnits för en massa uppdateringar då.

See you later alligator! ♥

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0