Vi har fått nya smaker på toppingen på job...

img_3182 (MMS)

Vi har fått nya smaker på toppingen på jobbet. Hallon och vit choklad. Alltså jag dör vad gott!!!


Fest hos Jensen och O'learys.

I fredags var det fest hemma hos Jensen. Riktigt kul kväll.. men orkar inte skriva en massa så ni får nöja er med bilder och lite bildtexter till. :)


Nina, Millan och Jensen i början av kvällen.

Miiiillan.

Ta kort på folk som tar kort. Lite behind the scenes liksom. ;P

Pierre, jag och Jensen. Jag håller i Pierre, men minns inte varför. Han försökte kanske rymma.

Nina, Pierre och jag.

Jensen, the lovebirds och jag. ;)

Charoline.

och sist men inte minst jag och Jensen. Sen drog vi till O'learys och dansade en sväng. Tyvärr försvann typ allt folk så till slut var det bara jag och Jensen kvar.. haha.. men vi drog på efterfest hos en kompis kompis. Världens sötaste hund bodde där som jag klappade tills vi blev tvungna att gå hemåt.

P

Snart kommer bästaste P hit.


bild: b. vaughn

Som jag längtar!

15:e bilden: En person som du vill vara med.


Peter. Jag saaaaaaaknar dig!

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Oj, vad jag fick leta igenom länge för att hitta en bra bild.

Den här från när jag var cirka femton sexton år gammal. Femton är nog mer rätt. Jag var i Fjugesta med Marika nästan varje helg och partajade. Vi hade så jääääkla kul hela tiden. Har massa bilder från en gång där. Undrar vart dom ligger. Tog ju dom med en vanlig kamera.. haha (snacka om evigheter sen!) men man kunde välja till att ha alla bilder på cd-skiva också. På bilden hade jag precis druckit något starkt varav minen.
Saknar min Marika också!

Vilken FANtastisk dag.

Fy vilken dag detta varit än så länge. Inget går som det ska :P

Till en början så är jag bakis. Bara det är anledning nog till en dum dag. Men sen upptäckte jag att jag glömt stänga frysdörren så hälften av all mat tinat och frysen var så full av is att jag ändå var tvungen att tina resten av maten också eftersom jag måste frosta av frysen nu. Pust. Lång mening. Sen hittar jag inte någon knapp så jag kan stänga av frysen heller. Den finns väl där under all is någonstans. Så tills vidare så får den väl tina av att dörren står öppen.
Inte okej.


Kul jul.


Kylen är proppad med mat som måste tillagas de närmsta dagarna. JAAAAA vad kul! :|

Sen skulle jag till systemet och där var det KÖ FÖR ATT KOMMA IN. Fattar ni? Det var KÖ IN. Sinnessjukt.
Nu ska jag laga tacos. :) Ikväll blir det fest hos Johan.
Puss!

13:e bilden: Du och någon klasskompis.


2006 tog jag studenten. Det här jag och Tommy på studentnatten. Hoppas det var okej för Tommy att jag publicerade denna. :P

Dom stänger men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser. Mm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.


Nu drar jag till Jensen. Typ en timme sen man vafan.. haha.. kom sent från jobbet också.

Nu kör vi Ahl in.. haha ;P

Dom stänger men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser. Mm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.


Nu drar jag till Jensen. Typ en timme sen man vafan.. haha.. kom sent från jobbet också.

Nu kör vi Ahl in.. haha ;P

12:e bilden: En bild på din vardag.


Gud vad egobilder det blir. Men det här är väl typ min vardag.. jobb. :P Och energidryck.

11:e bilden: En person du kan berätta allt för.


Alltså, Grejen är att jag inte vågar berätta allt för någon annan än mig själv. Jag har erfarit att ingen jag känner kan hålla hemligheter, allt kommer ut.. haha.. så det är bäst att hålla hemligheter för sig själv. Inget illa menat vänner.. haha

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Världens bästa mister Pose. ;)

Härliga torsdag!

Gooood morgon sunshines! Allt bra med er? :D vilken härlig dag det är idag! Den känns i alla fall bra nu. Känns som jag inte jobbat på en hel vecka av någon anledning. Lite underligt eftersom jag faktiskt har jobbat lika mycket denna vecka som alla andra veckor. :P Kanske är det för jag jobbat kväll så mycket och var ledig på tisdagen. Maybe.

Det är i alla fall torsdag redan. Ska jobba eftermiddag idag också. Jag har förresten anordnat en tävling på jobbet som jag hoppas att vi vinner. Vore ju megaawesome om vi vann den. Det är lite orättvist, för det är en landslång tävling där man tävlar butik mot butik i olika distrikt. Och nu har Stockholm redan fått produkten vilket ger dom världens försprång. Redigt orättvist. Men vi ska vinna ändå.. och så är det med det. Ska inte göra reklam för det företaget här i bloggen så skriver inte mer om det här nu. :P

Förresten.. Tretton av mina fb-vänner.. varför göra det imorgon när man kan göra det idag? Gäller allt utom disken.. ;P

Djuren på stora holmen och lilleputtetåget.


Jag, P, Millan, Pierre och Jensen hälsade på djuren på Stora Holmen. Minigrisarna var så sjukt söta. Men sötast var kossan som vi fick närbild på.
Jag vill ha en minigris.



När vi var där på ön så funderade vi på om vi skulle hyra trampbåt eller åka miniputtetåget. Den här gången blev det det sistnämna. Gulligt att åka tåget ju. Gick hiskeligt fort.

Trygg famn.


Byron la sig i Nalles famn en dag. Så sött att jag tvingade P att ta kort på det.

Älskar nya soffan.


Här är förresten bild på min nya soffa. Mycket nöjd med den av i alla fall tre anledningar.
1, Den är snygg. 2, Den är skön att sitta i. 3, man sover som en prinsessa i den. (det är inte fläckar på den, utan kameran som gör något konstigt med blixten tror jag)


Från andra hållet.


Och bästa vardagsrumsbordet med mina fina dekorationer som jag bara älskar. De tre ljusstakarna köpta jag på Indiska, kronan är från Ellos och hjärtgrejen med blomman i fick jag av mamma i födelsedagspresent.

Spinnarn.


Åå, världens bästa Figaro kommer alltid och lägger sig på min mage när det är dags att sova. Finns det något mysigare?

Bilder från en förfest som jag tror jag glömt visa er.


Vet inte om jag laddat upp dessa bilder redan.. :P
Linda hade förfest en dag. Grym bild detta.


Denna borde ju typ vinna något pris i någon fototävling.




itu


När jag mobilbloggar blir bilderna så små. Såg att man inte ens såg det jag ville poängtera med själva inlägget. Men här är bilden igen i större format. Tog den imorse när jag gick till jobbet. Tror det blåst lite under natten va? Ni ser trädet som gått av på mitten va?

Extreeeeem.

Spelkvällen blev kanon. Det är verkligen så underskattat att umgås utan alkohol.. haha ;P Men vi bevisar ju nu att vi faktiskt kan.


F U C K   H A R O

Vi spelade Rappakalja och ibland skrattade jag så att jag nästan fick tårar i ögonen.

Jag körde den där måla-på-armen-leken på Pierre men så ville han köra den på mig med. Det hela slutade med att han skrev DÖV på min hand och skrev en mycket fin text på mina fingrar. Jag ska jobba imorgon så blir till att skrubba tills det försvinner. Haha, tänk alla tanter och farbröders reaktion imorgon annars. Tack för en grym kväll mina vänner!

Onsdag.

Onsdag idag alltså. Veckan blir så konstig när man är ledig mitt i. Den blir så kort.

Jag har hunnit jobba ett arbetspass idag och även varit hos optikern. Optikern gick bra men jag fick starkare styrka, igen (!) och bytte från dagslinser till tvåveckorslinser. Jag vet att den informationen intresserar er alla jättemycket. ;P Men jisses vilken skillad det är i pris alltså! Ett par hundringar varje månad.
Nu gäller det bara att minnas när man bytte senast och när det är dags att byta igen.

Åh, jag blev megatrött nu så ska ta en powernap nu tänkte jag. Ikväll drar jag till Jensen för spelkväll. :)

Tror det har blåst lite inatt alltså.

img_9779 (MMS)

Tror det har blåst lite inatt alltså.


baraförattjagärsåjävlamegasuperduperasgrym.


Dra mig baklänges på en tallkotte vad det blåser ute! Jag har fönstret står på glänt och det viner (visst heter det så?) så det står härliga till. Nu började det regna också. Hoppas det hinner gå över tills klockan nollfem när jag går till jobbet. Annars jävlar ska någon få onda ögat. Moder Jord better passa sig tomorrow morning!

Jag har faktiskt varit megasuperdupereffektiv idag. Har fått massa saker gjort. För det första så fick jag en megalång sovmorgon. Asnajs! Sen läste jag bloggar och bloggade själv, till och med. Bra gjort! Jag började städa lite, lite blev mycket  o c h   v i p s   s t o d    j a g   d ä r   o c h   d i s k a d e . Megabra gjort!  J a g   b e h ö v d e   l i k s o m      i n t e   e n s   m u t a   m i g   s j ä l v .  Otroligt! Sen kom pappa. Precis när jag hade diskat klart. Timing or what? Och så kom farmor och farfar förbi. De tre hade med sig två resväskor som jag fick välja mellan. Hade jag gått efter färg så hade jag tagit farmors eftersom den var röd, men nu gick jag istället efter vikt så då fick det bli pappas. Den var också fin men hade nog gjort sig finare som röd den också. Eller rosa. Haha, pappa med en rosa resväska. För kul alltså.
Som jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan så hade jag ställt ut massa saker i trappuppgången som jag inte längre skulle ha kvar. De sakerna åkte vi nu med till Myrorna. Tre hela banankartonger. När vi ändå var ute och åkte så drog vi till Marieberg där jag köpta kattsand och fick storhandla på Willys. Och jag har betalat alla räkningar. Och Maltaresan är helt betald nu. Ja jävlar vad saker jag fått gjort idag. Imorgon ska jag betala soffan till chefen och gå till optikern. När det är gjort har jag nog inga mer "måsten" på ett tag.
Eller jo, förresten. Måste boka tandläkartid (har inte varit där på en eeeeevighet) och tvätta. Och lära mig diska lite oftare. Och träffa P. Fast det är faktiskt ett måste jag gör med ett leende.
Sov gott nu alla fina gullisar! Puss!

Everyday minerals



Gjorde en beställning igår på mineralsmink. Jag googlade runt en evighet för att läsa folks recensioner om vilket smink som var bäst och bla bla bla. Till slut fastnade jag för EM (Everyday minerals). Det ska vara helt naturligt, till skillnad från ID som skulle innehålla något ämne som jag inte minns vad det heter nu men som täckte till porer, vilket inte var bra. Först tänkte jag nämligen köpa ID. Men nu får vi väl se om EM är så bra som alla skrev i resencionerna. Beställde från USA så nu hoppas jag bara att jag slipper den där tullavgiften som vissa åker på.


tisdag 24 maj 2011.


Visst är man snygg när man vaknar? Man vill typ bara stoppa huvudet under kudden igen. Men jag bjuder på den. Igår och idag så måste fan någon sorts pollen stå i full blom. Vaknade igår av att jag inte kunde öppna ögonen. Mysigt, jag vet. Det rinner och rinner och rinner.

Bilden gör inte min allergi rättvis. Jag är helt vattnig i ögonen och under ögonen är jag supersvullen.

Jaja.

Vad ska ni hitta på idag? Jag är ledig idag och tänkte faktiskt passa på att städa klart här hemma. Sist jag höll på så blev jag aldrig klar och istället blev det stökigare. Men i eftermiddag kommer pappa hit så då måste jag ju faktiskt städa. Kul ledig dag! :D Wohoo! haha
Först blir det frukost. Puss & kram

mooonday.

öh, god morgon. Får man säga det när klockan är halv tre?

Jag låg vaken en evighet inatt och när jag väl somnade så drömde jag otäckt. När jag vaknade var jag arg på P och på en kompis. Jag var arg lääänge, för drömmen var så verklig. Fan, ni var riktigt elaka i drömmen!

Nu sitter jag och käkar Finn Crisp. Alltså seriöst, det måste vara den bästa uppfinningen, ever. Så jävla gott. Och ost. Finn Crisp och ost. Och Bregott.

Ska jobba kväll idag och idag ska även praktikanten vara med mig, så ska jag lära henne kvällsrutinerna. Det jobbiga är när det blir en massa dötid. Vad ska vi hitta på då liksom? Damma kanske. :P

Förresten P. Vi går om varandra hela tiden. Saknar dig!

Nu blir det annat här. Puss & kram!


Inte okej.

Idag var det sånt här väder när jag gick till jobbet:

och jag hade på mig typ detta:


och

och

Idag när jag gick hem från jobbet hade jag samma kläder som ovan. Men då var vädret sähär:

Inte okej.

Lördag 21 maj 2011.

gooomorrooon gooomorroon, höll jag på att skriva.. och gjorde ju nu också. Men menar ju sååklart.. typ Hej! God afton!

Hemma från jobbet nu och känner mig helt slut. På jobbet har det varit saker att göra hela tiden och jag har inte varvat ner något förens nu. Så nu blev det lite dvala här. Så skönt att sitta ner och bara vila fötterna. :P Det är typiskt när man inte hinner göra allt man vill. Känner ni igen er? Jämt är det så. Nästan.
Imorse i duschen fick jag en svimattack. Fick avsluta duschen sittandes och sen sitta kvar där en stund innan jag klarade av att resa på mig. Inte oroa sig, jag måste bara köpa järntabletter.

Åhåjaja, nu ska jag byta om och sedan dra till Millan för spelkväll. Puss!

ps: Någon som har en cykel till salu?

vem är gryyyym? Jo SAAANDRAAA!

Halloj! Är alla ute och festar idag eller? Jag har varit så jäkla duktig ikväll och rensat ut en JÄVLA massa saker som inte används. Först uppe i lägenheten och sen tog jag mig ner till källaren och rensade ut massa där med.

Nu har jag ställt ut tre banankartonger i trappen plus en massa saker som står bredvid med lappen "Varsågoda att plocka!" Får se om det försvinner något. Sen får jag väl köra grejerna till Myrorna eller något.
Saker som står där ute och väntar på nya ägare nu är: glas, tallrikar, champangeglas, gardiner, diskställ, prydnadssaker, ljusstakar, skålar, nya skor, böcker, kokböcker mm, mm..
Slängde dessutom två fulla sopsäckar med saker.

Jag är ju så jävla bra! Haha
Någon som behöver något? Kanske har jag ställt ut det.. så säg till så ger jag inte bort det till någon främling.

Nu ska jag städa klart här hemma så jag känner mig nöjd. Hatar när det är så stökigt som det är nu. Och sen diska kanske. Jävla disk alltså. Tänk om man bara kunde slänga alla tallrikar och bestick jämt och sen bara köpa nytt. Ska fan börja käka på papperstallrikar med plastbestick man kan slänga. Och dricka ut plastglas. Och bara köpa hämtmat. Hey, bästa idén någonsin! Borde få en applåd alltså.

Sol i sinnet, sol ute... jag är inne.

Hej, vad gör nu alla? Jag har tagit mig en liten paus från städandet. Inte för att jag direkt kommit igång än för jag kommer på en massa andra saker att göra hela tiden. Jag började rensa i garderoben när jag hittade en gammal t-shirt som jag aldrig ens använt. Så jag tog fram saxen och klippte den till ett linne. Kreativiteten flödar.

Sen byta låt. Det är märkligt det där. Det är jag själv som gjort spellistan med mina favoritlåtar men ändå kommer det låtar som inte är bra. Som jag själv lagt in alltså. Vissa låtar är bara bra ibland.
Nu satte jag i alla fall igång en playlist med bara Håkan. Nu kan det ju inte bli fel.

En kopp te och jag är redo att sätta igång igen. Säg att jag är duktig, snälla. Jag behöver höra det.

(jag tänkte förresten slänga mycket saker. Smink, kläder och saker som jag intebehöver eller använder. Någon som är intresserad av något? Jag tänkte jag skulle beställa hem mineralsmink sen, därför. (använt smink slänger jag såklart) Och kläder som bara tar plats är onödigt. Likaså med saker.)

Tonight I will love love you tonight. Give me everything tonight, for all we know we might not get tomorrow. Let's do it tonight.

Spotifylänk.

Denna har jag fått på hjärnan idag.

på promenad.


Vi stannade till i Wadköping och kollade på gamla saker.


Vi gick en promenad runt strömmen. Minns inte igen vad det heter. Vad sa jag sist att det hette, ni som var med?


Mycket fint.


Millan får en egen bild bara för den här blev så cool.



Svartån i all dess prakt.

Vi promenerade vidare mot Holmen för att hälsa på djuren och åka lilleputtetåg. Lägger upp bilder på det senare för måste först få i mig lite lunch.

familjen kanada.

Jag, Peter, Millan, Pierre och Jensen tog en promenad till Stadsparken en dag. Där träffade familjen Kanadagäss. (visst är det kanadagäss? :p)


Två vuxna och tretton barn.



Vi fick lydigt vänta medans de passerade. Så söta!

Rapsfält.


Peter tog fina bilder på vägen hit sist. Jag skulle förbättra färgerna lite men råkade övergöra det lite. Sen orkade jag inte göra om det. Den får se ut så.

110520 - Dagens:

-Humör: Jag vet inte om jag hunnit få något humör än. Tror jag är för nyvaken för det. ;P
-Borde: Städa. Diska.
-Klädsel:
-Smink: Inget alls. Eller, lite mascara som inte inte försvann helt utan la sig fint under ögat.
-Frisyr:
-Planer: Beror på vädret. Blir det varmt så parken men annars hemma och städa. Rensa kanske.
-Låt: Pitbull - Give me everything
-Vill ha: Massa pengar på kontot.
-Sjuka: Insomnia. Typ.
-Beroende: Inget alls. Fast jag har cravings efter Ben & Jerrys. Men nej! Jag står emot! ;P
-Saknad: Mina vännor.
-Godis: Inget godis alls.
-Attityd: Känns som jag blivit överkörd av en ångvält. Så ni kan nog förstå.
-Fundering: Å, kan inte denna dag jättesakta så jag kan ha en slappardag i en evighet?
-Citat: "I'm a su su su, su su su su sugartown"
-Roliga: Öh. Vi får väl se om denna dag har något roligt att bjuda på.
-Tråkiga: Att jag inte har någon att prata med. Fast det betyder ju att jag kan spela musik på högsta volym och sjunga hur mycket jag vill utan att någon hör. (Förutom förbipasserande på gatan...och mina grannar. But who cares? ;P)
-Person: Jag själv. För jag är grym.

You're the honey and the moon that lights up my night.

Hej på er!

Denna veckan gick ju galant. Jag och min kollega är ju rätt grymma som har klarat allt själv. Imorgon kommer ena chefen tillbaka och då är väl allt tillbaka till det vanliga igen. Kanske får jag ännu mer ansvar. Hoppas det! :D Hoppas de tycker vi skött oss bra.
Det tror jag nog ändå de tycker. Inte för att låta självsäker eller så.. haha..:P

Har haft bästaste P här på besök och jag gillar varende minut tillsammans med den killen. Vi har haft en kul vecka ändå. Jag tvingade med honom på schlagerkväll. Vi har grillat fast det var kallt ute. Vi har dansat på O'learys tills vi var tvungna att sluta för det stängde (eller gick vi hem innan dess). Vi har träffat hans kompis och hans familj och åkt till Ikea en dag. Sen har vi haft filmkvällar och haft det alldeles jättemysigt.
Det bästa på O'learys var när någon kille tog mig runt midjan när jag skulle gå förbi för att komma ut. Och när vi väl var ute så sa P att han kollade lite argt på killen för att han skulle fatta. :) Sötaste när han sa det till mig och sättet han sa det på.
Tyvärr går tiden alltid så fruktansvärt fort varje gång herrn är här. Men vi ses snart igen. Swoosh säger det.

Nu måste jag lägga mig och sova. Eller ja, jag ligger faktiskt redan ner.. men det är dags att stänga ner datorn i alla fall. Imorgon är det upp fyra noll noll som gäller. Kan hända att jag snoozar en stund.. haha, det får man faktiskt göra.
Det är hemskt tomt här i sängen. (Bilden är från soffan för den uppmärksamma)

ESC-källen i lite bilder.


Jensen och Linda taggade till.

Millan och Pierre sitter och räknar poäng. Jag sitter och tror att jag inte kommer med på bild.

Linda hade en poseminut. Jag vågar inte lägga upp resten av bilderna, för jag vill inte dö ung. ;P

Haha, vi får aldrig en bild på oss där båda ser normala ut. Alltid är det någon gör en grimas. Men den här bilden blev väl bäst. Haha..


"Nu var du larvig"


Åå, i förrgår träffade jag och P upp hand kompis, tjej och barn i parken. Det var typ blå himmel hela tiden och supermysigt.
Deras dotter är gudomligt söt. P tog fina bilder på henne med systemkameran men jag vågar inte lägga upp några här. Bäst att få godkännande för det först. :P


Utsikten då. Mysigt.

När vi satt där på filten och allt var lugnt och fridfullt så kasta P en sak på mig och sa "Titta, en larv." Jag dog. Skrek. Fick hjärtklappning och började nästan böla.


Världens största "larv". Fan så elakt.

måste börja tänka på Malta, så nu blir det...

img_9891 (MMS)

måste börja tänka på Malta, så nu blir det sallad i en månad. :p /tjejen som åt pizza till lunch. Haha


Hurry Harry.

Nehe, jag har mobilbloggat under dagen men det har inte kommit fram tydligen.

Har haft den mysigaste dagen idag men P och några vänner. Jag och P har tagit sjukt många bilder idag så tänkte några skulle få komma upp här senare..

Vi har bestämt att vi ska se Harry Potter-filmerna. Allihopa. Så vi har börjat med första filmen nu. Och nu är P tillbaka från kissepausen så nu ska vi fortsätta kolla. :P
Puss!

Heja Eric! Esc-kväll hos Pierre. :)

img_0879 (MMS)

Heja Eric! Esc-kväll hos Pierre. :)


Mm, det här är värt att dö för. Jag tror mitt hjärta blöder.

Åh, jag älskar Maggios nya album. 

Spotifylänk.


Får ingen luft
Blir knuffad runt Jag dansar men jag känner ingenting alls Allt går för fort De andra drog Andas, andas men det är för varmt Jag är för full Du är för ung Jag ser dig prata med hör inte ett dugg Letar mig ut Blinkande ljus Andas, andas allting snurrar runt De stänger men ingen bryr sig Blir blind när alla lampor lyser Mm, det här är värt att dö för Jag tror mitt hjärta blöder Jag är så svag Ger dig en kram Jag ser dig ringa men har inget val Vi går på rad Sotiga barn Barfota fötter genom hela stan Åh nej Nu ser du mig Jag måste rota i väskan efter mod Jag är så hög Jag kunde dö För jag kan göra det som ingen gjort Som ingen gjort De stänger men ingen bryr sig Blir blind när alla lampor lyser Mm, det här är värt att dö för Jag tror mitt hjärta blöder (De stänger här men ingen bryr sig) Blir blind när alla lampor lyser Mm, det här är värt att dö för Jag tror mitt hjärta blöder Åh, kom vi sover över Jag följer med dig hem ikväll För jag vill inte vara själv Jag följer med dig hem ikväll Jag följer med dig hem ikväll För jag vill inte vara själv Jag följer med dig hem ikväll Vill inte vara själv (Jag följer med dig hem ikväll För jag vill inte vara själv) Blir blind när alla lampor lyser Mm, det här är värt att dö för Jag tror mitt hjärta blöder (De stänger men ingen bryr sig) Åh Blir blind när alla lampor lyser Mm, det här är värt att dö för Jag tror mitt hjärta blöder Jag tror mitt hjärta blöder

fredag 13 april 2011

God morgon solstrålar!

Idag blev jag väckt av att de ringde mig från jobbet. Det känns lite coolt att de ringer mig och frågar om saker som de inte vet. Faktiskt. Ett steg i rätt riktning liksom.

Det är ju fredag idag med. Den här veckan har gått så rackarns fort. Någon som håller med? Det var ju nyss söndag liksom. Ska jobba ikväll så det blir ingen festkväll för mig. Jag tar det imorgon istället..Och då kanske världens finaste Bara P kommer också. Gissa om jag är glad? :D Svävar på små moln där jag går. ;P

Nåväl, jag ska ta och äta lite lunch nu. Vi hörs senare! Pussis.
Jag idag, utan smink och allt. Kanske ska ta och borsta mitt hår. Ser ut att behövas. Haha

12 april 2011.

Halloj!
Nyss hemkommen från jobbet och försöker koppla av. Är uppe i hundraåttio i psyket för har fått en massa ansvar denna veckan och nästa och vill inte göra bort mig, glömma något.
Handlade på vägen hem så ska få i mig lite mat med. På jobbet glömde jag bort att äta.. haha, hade annat för mig. :) Sen ska jag vänta på att Michelle ska höra av sig för tanken är att jag ska åka ut till henne. (eller till hennes F).

Förrsten. Stort grattis till min lillebror Christian som fyller år idag. Jag konstaterade att nu är han lika gammal som jag var när jag var lika gammal som han är nu.

Nu ska jag äta. See you later!

inte två år längre, som jag sagt de senaste två åren.

ååå, Figaro ligger sked med mig och ligger på min ena arm samtidigt, som har somnat. Han spinner så högt att ingenting gör någonting alls. Min arm får sova. Och att skriva den här texten tar en evighet eftersom datorn ligger bredvid mig och jag inte ser tangenterna och måste vrida armen i den konstigaste vinkeln. Men inte heller det gör någonting.
En av dom första bilderna jag tog på Figaro. Bilden är tagen 2007-09-28 vilket betyder att Figaro och Byron är äldre än jag trott. Och att tiden går jävligt fort. De fyller för sjutton fyra i höst.

110511 - Dagens:

-Humör: Riktigt jävla glad och harmonisk.
-Borde: Ringt mitt försäkringsbolag.
-Klädsel: Just nu täcke. :P Innan det fina klänningen och innan det jobbkläder.
-Smink: Inget allsjust nu men innan dess vardagssminket.
-Frisyr: Blött.
-Planer: Sova och sen stiga upp 04 för att jobba.
-Låt: Kenta - Just idag är jag stark.
-Vill ha: En grym bikinikropp.
-Sjuka: Ingen alls. Bara magen men det har ju blivit vardag numer.
-Beroende: Vatten.
-Saknad: Bara P. Massor.
-Godis: Påskskum.
-Attityd: Just idag känner jag mig så jävla stark.
-Fundering: Å, kan inte Figaro ligga på min mage jämt och sova. Kan det bli mysigare?
-Citat: "Mjau"?
-Roliga: Att cheferna skulle på semester till fjärran land idag och jag och min kollega skulle få massor med ansvar. Eller, typ allt ansvar.
-Tråkiga: Att chefterna inte kom iväg. Men vi får ändå ansvaret eftersom ingen av dom ska jobba något. (det jag nämde sist är ju dock megakul!)
-Person: Fina P som jag saknar såååå.

Just idag är jag stark.



Jag har suttit i parken och läst nu. Det finns inte många saker i världen som kan få mig så fridfull som att just sitta på en filt i parken med svag musik från telefonen. Lite fina sms från finaste P. (även om han var strängt upptagen med annat.. ;P) Bara sitta där efter en lång och kall vinter. I maj. Inte ens frysa när solen inte längre syns för den försvunnit bakom trädtopparna. Måste byta sittställning ibland för benen somnar. Lägger mig ner. Armarna somnar men det gör ingenting alls. Jag rycks med så i boken att jag inte märker något av omgivningen förens någon går förbi mig med en stor bergsprängare som spelar "Om sanningen ska fram" och jag bara ler.

När jag går hem så får jag en sån känsla i kroppen. Jag vet inte. Jag får typ gåshud. Tänker på allt bra och att jag är så jävla glad. Ett par står och kramas och pussas och de ser så nykära ut. Tjejen sparkar på killens ben och killen börjar jaga tjejen som låtsas fly. Sen pussas de ännu mer.
I grannparken spelar ett kompisgäng fotboll och spelar musik på hög volym. "Just idag är jag stark". Och jag ler ännu större än innan. Det hade nästan lika gärna kunnat vara jag som sjunger, känner jag.
När jag går över vägen vid Hertig Karls Allé så stannar en bil till när jag går förbi och en kille hälsar på mig från bilen. Haha, jag bara ler och går vidare.

Just idag känner jag mig så jävla stark.

___
Kan vara det töntigaste inlägger jag någonsin skrivit. Men det är sån jag är ibland.

underbart.

Hej på er! Shiiiit vilken härligt väder det är ute alltså. Sooooommarvärme big time.


Älskar min nya klänning. Den och jag blev kära i affären så var ju tvungen att köpa den då. Bara elakt att låta den hänga kvar där. Själv. Ensam. Bortglömd. Nej, det var alltså en god gärning jag gjorde.

Kom precis hem från jobbet men tänkte bege mig mot parken med en bok och fördriva lite tid. Puss!

high five!


nooooostalgi som fan.

alltså, jag dör lite av musiken jag lyssna på nu.

Den här.

Denna.
och den här.
& denna.
och sen får man inte glömma den här.

På rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting och jag tänker aldrig mer komma ner, tänker stanna här för evigt, evigt, evigt.

Vilken mysig kväll det blev ändå här hemma, med mig själv. Jag har suttit och googlat om Malta och lyssnat på en massa musik. Älskar musik.
Hittade den här låten som jag lyssnade sönder när jag var typ sexton plus minus något år.


Jag blir så himla glad när han sjunger:
På rosa moln svävar jag omkring
och jag njuter av alla vackra ting
och jag tänker aldrig mer komma ner
tänker stanna här för evigt, evigt, evigt

:)


Vill du ligga med mig då?



Denna låt har jag lyssnat sönder idag. Kan ha årets sämsta låttext men har liksom lyckats få den på hjärnan. Tror denna låt kommer spelas flitigt på krogen i sommar. Vad tror ni?

9:e bilden: Någon i din släkt.


Någon i min släkt är min söta kusin Elin som dessutom råkar fylla femton år idag. Grattis tjejen!

Karlaparken.


Hej på er! Har ni också varit ute i solen idag? Eller, ni kanske har jobbat. :) Tänk om det alltid kunde vara såhär grymt väder när man är ledig. Skulle vara grymt ju.

Jag gick i alla fall ut till parken och la mig på en filt. Det var riktigt varmt så det var skönt att det fläktade lite ibland. Och tur jag hade vatten med mig. Bilden talar om att jag inte fick så mycket färg idag men det är väl bäst att inte bränna sig på en gång. Måste i alla fall bygga upp en liten grundbränna tills den 19 juni då jag och gänget drar till Malta. Vill inte komma dit och blända alla liksom. Eller bränna sönder mig. Aaaaatt jag längtar!!

tjugo sekunder

Nu har det börjat dra igång ordentligt med folk på jobbet vilket har gjort att jag börjar tänka effektivt när jag jobbar. Jag vill göra allt så fort som möjligt.
När det blir långa köer så vill jag hjälpa så många som möjligt under kortast möjliga tid. Liksom för att folk inte ska behöva stå i kö i tio minuter, så deras glass hinner smälta eller deras dricka bli ljummen. Jag vill inte att folk gå ut ur butiken för det är lång kö.
När någon betalar med kort betyder det att jag har cirka tjugo sekunder av "dötid". Alltså när kunden ska slå kod och kortet ska kopplas upp mot bank och ge godkännande och allt sånt. Det är då man passar på. Man tänker nu. Nu jävar hinner jag springa in och hämta mjukglassmix. Eller nu kan jag lägga upp mer korv. Jaha, den var slut. Nu hinner jag inte in och hämta mer, får vänta tills nästa gång någon betalar med kort. Så får man planera alla sekundrar.
Det som går fortast är när folk betalar kontant. Det bästa är folk som kommer fram med jämna pengar. Ofta tänker jag att "han/hon jobbar nog i kassa själv". Det är skillnad på folk och folk ska jag be att få tala om.

Såhär tänker jag.

De som jobbar i kassa själv kommer fram och vet precis vad de ska ha. De säger det utan att jag behöver ställa några frågor tillbaka. De läser på skylten som står bredvid mig med all info de behöver veta.
De som inte jobbar i kassa själv kommer fram och jag får fråga allt. Tex. bägare eller våffla? Någon topping på? Sen får jag säga alla sorters topping vi har. Och även svara nej på frågan om vi har strössel.
De som jobbar i kassa själv kommer fram med så jämna pengar som möjligt. De har vecklat ut sedlar och mynt lägger de i min framsträckta hand.
De som inte jobbar i kassa själv kommer fram med plånboken fortfarande i väskan/bakfickan. När de väl fiskat upp den så sträcker de fram en hundring som är så ihopvikt att man inte ens ser att det är en hundring och säger "du, jag har nog fyra kronor". Mynten lägger de på disken bredvid min framsträckta hand.

Sängproblem...och andra problem.

Den här sängen dödar mig när jag sover. Har så ont i ryggen varje gång jag vaknar. Nu sitter jag som ett u i sängen med kudde bakom nacken, ryggen och under rumpan.
Vad ska man göra? Köpa ny säng? Men jag har inte listat ut om den är för hård eller för mjuk. Den jag har nu ska vara något mellanting av båda. Tufft liv alltså.

Idag är jag i alla fall ledig och enligt väder-widgeten på min dator så är det 18 grader varmt och sol ute. Tror det är första gången i år som solen lyser på min lediga dag. P sa här om dagen att han inte behöver fråga mig hur jag jobbar. Det var bara att kolla ut och se vilket väder det var utanför. Kul. Ha. ha. ha. :P


Pennybridge castle


P fotade lite i stan en dag.
Jag vill också ha en systemkamera.

Kumlasjön.


På hemvägen stannade vi till vid Kumlasjön och tog en massa kort. Me like! :D


Säbylund.


När P var här så stannade vi till vid Säbylund en dag. Fin bild därifrån.

8:e bilden: En person som du saknar.


Mia såklart. Saknar så mycket.

dead tired


Diiiisaster!

Nu ser ni i alla fall varför bloggen varit efterbliven i helgen. 

Jag är typ dödstrött. Alltså seriöst. Jag pratade med P i cam en stund innan och han sa att det såg ut som jag skulle somna när som helst. "nej nej, jag är inte trött...." tre minuter efter att vi sagt hejdå så sov jag som ett litet barn. Tröttast i stan. Kan inte erkänna det bara.


måndag nionde maj tvåtusenelva.

åh så frustrerande att mina blogginlägg inte kommer upp! Jag bloggar och bloggar men mina inlägg syns inte. Är det fler med blogg.se som har samma problem?

Jag är i alla fall dödstrött idag. Först över att jag jobbat morgon och vaknade innan klockan ringde imorse. Sen somnade jag om och snoozade lite för länge vilket resulterade i stress mot jobbet. Väl på jobbet var det lugnt ett litet tag. Sedan kom solen fram och med den allt folk. Det är så jäkla kul när det är mycket folk och så men just idag var det inte så himla kul. Chefen satt i en frisörstol som drog ut på tiden. Dessutom hade vi in en ny praktikant idag (första dagen) som jag skulle ta hand om. Jag hade att göra om man säger så.. :P Men det gick bra ändå. Superwoman!! ;P Tio minuter innan jag skulle sluta kom chefen in och frågar om jag kan jobba över. (eller, jag erbjöd mig faktiskt. Det var kaos.) Två timmar övertid blev det i alla fall. Gött! :)

Solen skiner som fäjn ute så jag tror nog jag ska ta mig en promenad ut till parken och sätta mig en stund. Kanske få lite färg så man slipper känna sig som en Alvedon.
vi hörs senare! Puss!

underbaring.

alltså det roligaste hände nyss.

Att min katt Figaro har typ adhd är ju ingen direkt nyhet för er som läst bloggen ett tag eller känner mig. Nyss tog han sitt vanliga kvällsrace här i lägenheten. Fram och tillbaka, från ena änden av lägenheten till den andra. Typ hoppa bock över eventuella saker och möbler som står i vägen. Upp på soffan och ta sats för att hoppa upp på garderoben. Samma sak vareviga dag.
Det är nästintill millimeterprecision. Framtassarna är uppe men baktassarna lyckas alltid hamna nedanför men han räddar sig själv varje gång genom att liksom dra sig upp.

Bara det att idag står soffan några centimeter längre ifrån garderoben än den gjorde innan. Figaro såg riktigt snopen ut när han ramlat ner från garderoben istället för att dra sig upp, som han ju alltid gjort annars, spatserade bort mot köket och kollade lite bakåt mot garderoben. Den där blicken han gav. Jag dog lite av skratt.





seriekissarna




öh?

Okej, nu har jag faktiskt städat och dammsugit. Den där förbannade disken får stå en dag till. :P lite duktig har jag ju i alla fall varit. :)

Hade lite tråkigt förut så började på en liten serie med katterna. Haha, så mycket att göra liksom.. Men den kommer upp här snart. Jag tyckte den blev askul så fan er om inte ni också tycker det. Haha ;P


Oj, det här blev ju ett rätt värdelöst inlägg. Vet inte ens vad jag skulle skriva från början. Men Linda. Jag vill ha tillbaka min tröja.. :P

Puss i alla fall.

jag ska bara..

Tjenis!

Allt bra med er? Jag blir alltid så lycklig (hahaha, höll på att skriva kycklig) så fort solen kommer fram. Även om jag jobbat hela dagen och knappt ens fått en liten gnutta sol så är jag glad. Glad inne i själen liksom.

Nu får inte jag skriva mer i detta inlägg.. för har mutat mig själv med att jag får blogga mer sen OM jag städar här först. Så, bäst att lyda mig själv. Bara att sätta fart.

Tjenixen.

Solen skiner så att jag inte ser om bilden...

img_5287 (MMS)

Solen skiner så att jag inte ser om bilden blev bra. Men jag sitter i alla fall vid slottet med Jennie och äter mjukglass med tuttifruttisås på. Riktigt mumsigt!


7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Alltså, jag har typ 20000 bilder. Jag har inte så stor koll vilka bilder jag lagt ut och inte. Denna kanske jag har lagt upp.. men orkar inte leta mer. :P Det här är i alla fall jag och Linda när vi försökte grilla i parken en gång för typ fyra år sedan. Vi drack 2,25 och rökte vattenpipa. En minnesvärd kväll!

6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Jag och fina Marika som jag saknar så. Här står vi utanför ingången till Liseberg. Bilden (och massa andra) togs för att vi skulle visa Marikas mamma hur det såg ut utanför Liseberg. Hon hade nyligen fått en hjärnblödning och tappat nästan allt närminne. Saknar både Marika och Tarja något enormt. ♥

so long.


Nu drar jag till Millan och spelar spel. Jag ska vinna ALLT!

i mitt hjärta, alltid.


Jag och P åkte till mormors och Mias grav en dag för att tända ljus.


Väldigt fint. Väldigt saknade.

5:e bilden: En gammal bild på dig själv.


Min lillebror Johan och jag äter frukost/kvällsmat. Jag ser asnöjd ut och Johan ser megamissnöjd ut.

fraaaajdaaaaj.

hej på er!

Är hemma från jobbet sedan ett litet tag sedan och sitter nu i soffan och astränger mig som sjutton för att inte somna. Jag är så jäkla trött alltså! Skulle lätt kunna byta plats med Törnrosa.


Bild som P tog när han skulle hit. Jag gjorde om den lite i Photoscape. :P

Har en hel del bilder som jag tänkt ska komma upp i sinom tid. Tålamod mina vännor. Nu måste jag byta om i alla fall. Får se om det blir spelkväll hos Millan ikväll eller vad som händer. Puss puss!

den som väntar på nåt gott...

Hej på er!

lever ni? ;P Jag har finbesök här och har liksom glömt bort bloggen lite. Eller, faktiskt så har jag inte glömt men det har funnits så himla många andra saker att göra så jag har gjort de istället. Men har massa saker att uppdatera om. Fast får ta det lite senare tror jag. :) Ikväll ska jag och P gå på bio. Myyysigt värre. Vi ska se på "hur många lingon finns det i världen".

Var och hämtade min nya soffa idag förresten. (Ny för mig) Tänkte visa bild senare. Puss så länge.


Ni får en posebild på oss när vi posar det finaste vi kan så länge.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0