Nu har vi hela kvällen uppbokad. :p

img_5180 (MMS)

Nu har vi hela kvällen uppbokad. :p


Sitter i parken med P. Dags för grillat st...

img_5834 (MMS)

Sitter i parken med P. Dags för grillat strax. :) såååååååååå mysigt.


4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.



När jag var osams med typ alla. När det var missförstånd på missförstånd och jag blev beskylld för saker jag inte ens gjort.
Det var en konstig tid i mitt liv.

3:e bilden: En bild på någon i din familj.


Världens sötaste lilla Willepille. (som snart fyller stoooor kille!)

2:a bilden: En bild på dig själv.



Ever since I was eight or nine. I've been standing on the shoreline. All my life i've been waiting for something lasting.


Tisdag.

Hej på er! :)

Härlig tisdag idag! Jag ska snart bege mig mot jobbet men först tänkte jag bara slänga in ett litet blogginlägg.


Jag sitter i soffan och Figaro ligger bredvid mig och sover. Fast just när jag tog kortet så tittade han upp. Som han kände på sig att han skulle vara med på kort.

För någon vecka sedan var jag och satte in en p-stav i armen. Och nu får jag nästan panik. Den värker så förbannat och det kliar och har sig. Det är liksom som jag har träningsvärk i hela armen och den domnar bort ibland. Känns som jag inte har någon styrka alls i armen. Jättekonstigt. Och så kliar det. Precis ovanför staven i en oval runtom. Kanske går det över. Någon som vet?
aoooow :(

Okej, jag hade inte så mycket vettigt på hjärtat. Vi hörs senare :) Puss!

rastlös.



Från Facebook. Hur ska tösen ha det? Hade hon rast eller inte? ;P

Cykelpedal.


gjorde nyss denna film. Är den kul på riktigt eller är det bara jag som är övertrött?

Vaknade idag av att finaste P ringde och väckte mig. Han sa att jag hade ett paket att öppna som låg gömt i min lägenhet. Bakom alla de "många" böckerna i min lilla hylla låg det ett rosa paket med en rosa rosett på.


Tack snälla fina Du. ♥


Och så ser de ut när de sitter på. :)

milky way


twenty four years and runnin'


Grattis på födelsedagen till mig! Fan, nu är jag jäkligt gammal!

Skärtorsdag - 21 april - ishallen








Kvällen började hemma hos Lindas pappa där vi grillade och fördrack lite. Eller, mycket. Eller, väääldigt mycket. Så mycket att jag inte ens minns hur vi tog oss till ishallen. Så mycket att jag inte ens minns något under kvällen förens senare när jag återfick mitt medvetande och låg bakom en buske och... ja, kräktes lite. Fan för Xanté alltså. Djävulens dryck. Men jag hade tydligen kul. ^^

till er under 18 som läser detta: Drick inte alkohol!

genom vatten.


P tog coola bilder genom fontänen på Stortorget.

Bildbomb från s-festen.

Igår hade jag min födelsedagsfest med s-tema. Alla skulle klä ut sig till något som började på S.


Jag bjöd mina gäster på smörgåstårta. Mycket mumsigt.








Så sjöng de "ja må hon leva..." när jag kom tillbaka från köket. Blir alltid så generad när folk sjunger för mig. Haha


Jag fick två spel av mina vännor. Party Alias och Sverige Frågespel. :D Tror det där sista spelet var en pik på att jag är sämst på sånt där.















Tack allihopa för en så jääävla kul kväll! tack för att ni vågar bjuda på er själva och tack för att ni är lika galna som jag. (om inte värre.. :P)

dagens outfit.


Idag ger jag mig själv tillåtelse att sitta inne i mina mjukiskläder och tycka synd om mig själv. Alltså, jag får väl skylla mig själv egentligen. Det är ju inte så att jag blev itvingad all alkohol igår. (haha, rätt kul bild jag fick i huvudet nu.. under pistolhot. "Jaja, jag dricker väl den här cidern också då....")
Utanför fönstret skiner solen för fullt och jag får inte ens dåligt samvete.

bakis

Bu för att vara bakis alltså. Onödig biverkan på alkoholintag. Eller vad man säger...

Återkommer strax med lite inlägg. :)
Öh, har det varit fest här eller?

Student 2006.


Nu kör vi s-fest! Ni ser nog vad jag är men jag kan skriva det också. FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!! ;D

Nu taggar vi till folket. Ses i dimman! Puss!

Tisdag 19 april 2011 - grillpremiär i parken.






Sedan kom även Millan, P:s kompis Daniel och Linda. När det blev för kallt ute så drog vi hem till mig och spelade Rappakalja.

Måndag 17 april 2011 - parkhäng

Efter jobbet drog vi till Karlaparken. P gjorde en god sallad som vi tog med och mumsade på.


Vi satt kvar tills solen nästan hade gått ner.

Jag försökte också hålla i solen men det gick inte lika bra för mig.


Figarohjärtat. ♥


söndag 17 april 2011 - Glass vid slottet.

På söndagen var vi båda rätt bakis men det var grymt fint väder så vi gick upp på stan och köpte varsin glass på Pressbyrån och satte oss i gräset vid slottet. Så mysigt. :)




Mycket smickrande bild på mig.

Sedan mötte vi upp Linda och promenerade bort till Pizzaplanet där vi mötte upp lite mer folk för en gemensam lunch. När alla var mätta och belåtna drog vi till Karlaparken och spelade kubb.



Fin kille.


Bilderna är tagna med P:s systemkamera.

Lördag 16 april 2011 - Jensenfest.

På kvällen drog vi hem till Jensen för han hade fest hemma hos sig.
Jag och underbara Michellegumman.


Elin och Sara.


Årets snyggaste bild.



:)

Mycket trevlig kväll.

Lördag 16 april 2011 - Yatzymys.


P räknar ihop poängen.


På lördagen kom äntligen P. :) Det första vi gjorde när han kom var att gå till grannarnas gård och spelade Yatzy. Tydligen så vann P trots att jag fick in en Yatzy. Kan inte vara möjligt, haha. :)

Byronhjärtat. ♥


läskig byggnad.


På vägen hem från bion lekte jag lite med kameran. Tog kort på den tråkiga byggnaden på bilden men såg när jag la in bilden i datorn att det lyser blått bakom det där lilla tornet. Hur läskigt? Hur blir det så, någon som vet?
& läskig tunnel.

Måndag 11 april


Bio med Jensen, Millan och Pierre. Vi såg Rio i 3D. Min första 3D-film, tror jag.

wonderful.

Hello löövers!

Det har varit taskig uppdatering på senaste men det beror på att det var virus på bloggen. (kom från en länk i kodmallarna som jag fik återställa igen.) Nu skall det dock vara fixat. Säg gärna till om någon får någon mer varning. Och sen beror det även på att jag har haft finbesök här. ;)

Jag har haft en helt sjukt underbar vecka och jag önskade liksom den aldrig skulle ta slut.
Men det gjorde den ändå. Tyvärr.

Nåväl, vi ses snart igen. :) Får trösta mig med det.

Jag tänkte faktiskt jag ska försöka lägga upp inlägg med de olika dagarna och så ska jag försöka att inte blanda ihop dagar och lägga in rätt bilder på rätt dag. Och i rätt ordning. Kan bli lite tokigt.

Fika i ekoparken med P. :) återkommer ikvä...

img_2465 (MMS)

Fika i ekoparken med P. :) återkommer ikväll med lite blogginlägg för den som är intresserad. Nu ska jag fortsätta njuta av sällskapet. Puss!


test.

snäääälla, säg att ni kommer in på min blogg nu.

med vänliga hälsningar fröken positiv.

åååååh. Jag blir gaaalen på detta. Jävla blogg alltså. Tydligen kommer några inte ens in på min blogg för tillfället vilket suger rätt hårt.
För att pigga upp mig själv efter att jag raderade alla kodmallar så tänkte jag göra nytt och fräscht men tydligen vill inte ens det fungera. Stilmallar går att ändra men inga ändringar som jag gör i kodmallen syns. Alltså, sånt här orkar jag inte med. Antaligen kommer jag inte få nytt svar från blogg.se förens på måndag... orka vänta.

Det kanske är dags att lägga sig då. Bra att somna för när jag vaknar igen så dröjer det inte länge tills P kommer. ;) God natt fina ni. Puss!

Fredag. Äntligen!

Hej på er! Vilken bra dag det varit idag alltså. På förmiddagen strax innan jag skulle börja jobba fick jag sms av chefen där hon skrev att polisen fångat in killen som slog sönder våran kaffemaskin (grymt jobb av tjejerna på jobbet! berättar mer längre ner.) och att min kollega fyller år så det skulle bjudas på tårta på jobbet.
Sen är jag sådär läskigt glad över att det är lördag imorgon och finaste P kommer. Som jag längtar!! Vill bara hoppa upp och ner här på golvet men jag får försöka behålla lugnet och använda den energin till att städa istället. ^^

Jo, angående kaffekillen och polisen och allt det där. Killen hade tydligen kommit in och handlat precis som vanligt. Våran praktikant kände igen honom och sa till den andra tjejen som jobbade som ringde polisen. Medans tjejen pratade med polisen så öppehåll praktikanten honom genom att dra ut på tiden. "Jag ska kolla vad tändare kostar, jag ska kolla vad tändstickor kostar. Oj, behöver visst mer växel.." hehe, typ så. Sen gick killen ut och ställde sig på torget utanför. Den andra tjejen pratade fortfarande med polisen och förklarade allt i telefon. Så kom polisbilen och tydligen såg det ut som de skulle åka förbi killen så praktikanten sprang ut och pekade med båda händerna mot killen och polisen gjorde en helomvändning och slirade på gruset så det blev värsta dammolnet och så grep de honom. Så grymt jobbat alltså! Riktigt stolt blir jag, haha! :D

Nåväl. Nu ska jag faktiskt ta tag i lite städning här hemma. Shit vad det ser ut här. Måste bli mer städig av mig. (får bli mitt nyårslöfte.. i efterhand..)

2:a bilden: En bild på dig själv.




En bild från när jag och mina vänner var i Kaggebo för två somrar sedan.

virus?

god morgon sweethearts :)

Fick ett meddelande av Linda om att hennes virusskydd sa att min blogg innehöll virus. Jag mailade blogg.se och innan jag ens hann vänta på svar så fick jag svar. Snacka om snabb kundsupport.
De sa i alla fall att jag var tvungen att återställa alla mina kodmallar (fäller en tår) och nu har jag gjort det. Linda, får du fortfarande samma meddelande? Och ni andra, får ni någon liknande meddelande?

fan, nu är alltså alla kodmallar borta. Vet ni vilket arbete som låg bakom allt där? Nu måste jag sätta mig och göra om allt. JAAAAA! Så taggad på det. Får bli senare för nu måste jag hoppa in i duschen för att senare gå till jobbet.

jaja, vi hörs senare. Pussis!

waiting...

Ni kommer fortfarande inte in på min blogg gissar jag? Jag har inte hört något från er i alla fall. Jag har inte fått något nytt svar från blogg.se heller än. Väntar otåligt.

Just nu sitter jag och väntar på P som kommer snart. :) Han får snart pris för årets segaste. ;P Näääreo, hehe..

Har varit uppe på stan och handlat lite alkohol till mig, P och Michelle. Det var fan tungt för mina stackars händer. De var helt blåa när jag kom hem. Börjar återfå blodtillförseln (heter det så?) nu dock... Sex glasflaskor cider, sju öl och en flaska vin. Och en colaflaska.

Just det, glömde skriva igår att jag ska köpa mina chefers gamla möbler. Eller. De är inte gamla egentligen, för mig blir de ju nya. Det är i alla fall ett vardagsrumsbord och en soffa. Riktigt kap blir det eftersom det verkligen var någonting jag behövde och ändå tänkt köpa. Nu får jag det ju myyyycket billigare än om jag skulle köpt nytt. Bordet får jag snart men soffan blir inte förens i sommar eftersom de väntar på leveransen av den nya soffan de köpt. (de ville tydligen inte vara utan soffa tills dess.. konstigt ;P)
Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. P, var äääär du?
Puss tills vidare.

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Får ändra till några jag umgås med väldigt mycket. Mina kissemissar umgås jag med varje dag ju. Träffar ingen annan lika ofta, förutom mig själv.

natti fnatti fina ni.

Härlig kväll det blev. Jag har tagit mig ett långt skumbad. La först i en tvätt med silverschampoo i håret och sedan en mycket välbehövlig inpackning. I ansiktet hade jag ansiktsmask och för att toppa det hela så spelades denna playlist på Spotify i bakgrynden. Med bland annat denna låt:
Nu har jag smörjt in mig med Pure Seduction och ligger i sängen redo att sova. Upp och jobba om fyra timmar. Tagga!! ;P


bildlek.

Hittade denna grej på min gamla klasskompis blogg och tänkte jag skulle leka lite härmapa och göra samma sak, fast med andra bilder då. Såklart. ;P


1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Så ett tag framöver kommer det bli lite bilder lite då och då. Ps, denna får en egen kategori.

Nyckelpiga <3

img_3270 (MMS)

Nyckelpiga <3


Jenniepump, sweet sixteen.




GRATTIS till världens bästa lillasyster som fyller jättegammal idag. :)

Haha, Jennie. Visst fyller du 16?

ännu ljusare.




Var hos frissan nyss och slingade håret ytterligare lite ljusare. :)

Hon "ojade" sig och tyckte synd om mitt hår. Hon sa utryckligen: Stackars ditt hår. Nu måste jag tydligen lägga inpackningar regelbundet och får inte lov att bleka håret mer på ett tag.
Jag såg faktiskt hur tunt mitt hår blivit när hon fönade det. Fick jag lite panik. Håller jag på att bli flintis?? Frissan pratade med en annan kund om några tabletter man kunde ta som gjorde att håret blev starkare, som liksom stimulerade hårrötterna. Någon som vet nåt om det?

Nu ska jag springa till jobbet. :) Ha en grym dag! Puss & kram! ♥

April 12, 2011

Morsning korsning :)

Tänkte bara säga god morgon. Sitter och äter frukost precis. Knäckemacka med grevéost och rökt kalkon. Min min gör volter. Haha :)
Ska strax iväg till frisören och lägga in fler slingor i mitt hår. Spännande hörrni! :D Måste skynda mig lite nu men tänkte visa bild sen när jag är klar. Puss & hej leverpastej.


(Oj, glömde visst trycka på "publicera" :p

Sitter på Hellas med Millan, Jensen och Pi...

img_4541 (MMS)

Sitter på Hellas med Millan, Jensen och Pierre. Mixtallrik på g. :)


fågelkvitter i vårsolen.


Är inte detta typ det bästa som finns? Att bara lägga sig ner och kolla på molnen, lyssna på ljud runt omkring och bara njuta av allt. ♥

Sitter på grannarnas gård och njuter av so...

img_4358 (MMS)

Sitter på grannarnas gård och njuter av solen.  Utan jacka.  Enligt väderappen i min iphone så är det 17 grader varmt ute nu. Saker kunde ändå kännas bättre..men vad kan man göra åt saken? :/


Jag behöver inte svälja spydigheter eller umgås med energitjuvar.

Isabella kan ibland skriva riktigt kloka inlägg på sin blogg. Just detta tyckte jag om extra mycket..



klicka för stor bild.

jobbsnack.

Hej bloggen! Vilken söndag det varit. Har jobbat hela dagen ungefär och har haft rätt fullt upp med det "lilla" jag gjort. Okej, jag faktiskt fått en hel del gjort idag. Cheferna håller på och lär upp mig lite mer för framtiden vilket innebär en massa nytt ansvar. Så himla kul är det! Känns grymt att de tror på mig och verkligen satsar på mig. :) Man kan ju aldrig lära sig för mycket.
Igår och idag beställde jag alla varor som ska komma i veckan. Kanske inte låter som så mycket men det är många saker att tänka på. Det är siffror hit och dit och det ska bli rätt. Nu hoppas jag det blir bra det jag beställt och att jag inte glömt något viktigt. Skulle kanske vara rätt illa om jag glömde något viktigt, som något till glassen, eftersom glassäsången börjar dra igång nu. Men som chefen sa så är det ingen katastrof. Jag lär mig. :) Men det är skitkul allt nytt!
Sen fortsatte jag med kampanjerna och gjorde nästan klart allt det. Chefen såg mycket nöjd ut när hon kom och då blev jag också nöjd. :) Nu måste jag bara visa att jag verkligen kan detta! Och vill! För jag vill!

Förstår om det inte är så kul för er att läsa om mitt jobb.. men jag är såååå taggad! ;D

vad som göms i snö...

Jag måste bara berätta om kvällen på jobbet. Alltså, vad är det med folk? haha, med våren vaknar alla till liv.

Några saker som hände idag: En gubbe kommer in med en tänd cigg i truten. Jag säger bestämt åt honom att han måste gå ut med cigaretten. Han kollar på mig med samma blick som den här killen har vid 0:17.


Samma kille kommer in en stund senare och sätter krokben på sig själv så han ramlar omkull.

En annan kille ~30 kommer in och står länge vid Ben & Jerrysfrysen. Efter ett tag frågar han mig om han kan köpa en sån och sen få mjuglass på den. Javisst, svarade jag. När han ska betala och allt sånt där så blir han förbannad på mig och säger att han vill att jag ska göra B&J till en mjukglass. Jag svarar att jag tyvärr inte kan trolla, men att jag kan ha mjukglass ovanpå den andra glassen om han vill det. Då börjar han typ tjuta och säger: Men du sa ju att du kunde göra det. Varför kan du inte göra det? Du sa faktiskt det! Så ställer han besviket tillbaka glassen och går ut.

En mycket förvirrad tant kommer in med vad jag förmodar är ett barnbarn. Tanten går omkring och pratar med sitt barnbarn som inte ens är i närheten av henne. Hon har noll koll. Alltså, sånt liknande ser man ju nästan varje dag, men det där var verkligen extremt.

så sööööta!



Skärmdump från kommentarerna till detta inlägg som det fortfarande trillar in kommentarer till. Hur söta? :)

you rock my world!



Fick precis höra skönsång på Skype av Michelle och Medde. You rock!!! ehm, det var jättefint! ;D

Sen sa de hejdå och trodde de lagt på. Så fail hörrni!!! hahaha

Rockbaren & Pitchers.


snygg dagen efter utgång.

God morgon lööövers.

Eller ja, god middag. 

Igår blev det ännu en festkväll. Shit, min stackars lever pallar snart inte detta mer. ;P Eller så är det bristen på sömn jag inte pallar mer.

Blev först barhäng på Rockbaren och efter det blev det ännu mer barhäng fast på Pitchers. "Köp en öl nu Sandra!"
NEEEEEJ! haha
Pitchers igår var en ren plåga den sista halvtimmen. Gud vad tiden gick sakta. "Hm, nu är det bara sjutton minuter kvar tills de stänger...... sexton minuter och trettio sekunder." Jag kunde ju inte gå hem tidigare eftersom jag var tvungen att ta mig till Linda där alla mina saker låg. Fast det var bra att jag väntade, för fick taxi hem. = slapp gå hem i stormen.
Tänkte eventuellt lägga in bilderna från i torsdag på datorn senare. Om jag får tummen ur... (Ja farmor & farfar, jag ska skicka bilderna till er också. ;P) Jaja, nu ska jag käka klart min frukost som jag plockat fram och sen ska jag väl tagga för jobb lite senare. Puss & kram

Harrys & diadem.


God morgon alla fina! När jag kom hem inatt så somnade jag som ett litet barn i min säng. Herregud så skönt det var att sova! hahaha

Igår åkte fina P hem. :( Men han kommer kanske snart igen... Då blir jag glad:) Och igår var jag på begravning också. Tänkte ta ett eget inlägg om det senare. Typ när jag kommer hem från jobbet igen.

Efter begravningen igår körde farfar och farmor mig till Michelle. Våldgästade henne och åt upp hennes mat typ. :P Sen gick jag hem till Jensen. Först var där bara jag, Jensen, CJ och en klasskompis till dem men sen kom Millan och ytterligare en stund senare så kom Linda. Det blev en kul spontankväll. Drog till Harrys och tog en öl. Jag snåldrickte på min öl under hela kvällen. Så medans de andra hade köpt både tre och fyra öl var jag fortfarande inne på min första. Hehe Den började bli rätt ljummen på slutet men vafan... ;P
Kom på att det är smart att utbringa en spontan skåååål och sen låta de andra dricka. Inte dricka något själv under skålen. Ingen märker något. Haha :)


Jag har på mig ett sånt himla gulligt diadem jag fick utav min lillasyster. Från Bik Bok tror jag.

aja, Nu måste jag promenera mot jobbet. Vi hörs när jag kommer hem igen. Puss & kram

Det var vi 80-talister

- som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade.
- som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen.
- som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor som det fanns på TV.
- som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning
- och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail.
- som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan.
- som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
- som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen.
- som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem.
- som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme.
- som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna.
- som var de som började med lunarstorm
- och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det.
- som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband.
- som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2).
- som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000.

Kärlek. Jag fick plastbestick av Michelle....

img_0963 (MMS)

Kärlek. Jag fick plastbestick av Michelle. Hon vet verkligen hur man får mig på fall, den damen.


Är hos Michelle. Hon lagar mat. Jag undrar...

img_7193 (MMS)

Är hos Michelle. Hon lagar mat. Jag undrar om det är rent mjöl hon har i påsen. Hon öppnade de där tabletterna och hade i såsen. Hör ni inget mer från mig nu så vet ni varför. ;) Haha, läste upp det jag skrev till Michelle nu och hon sa: och du bara antar att du ska få mat här!! ;) klaaaart!!


Pappersdraken Puff.

Jag som hade tänkt sova tidigt idag....jodå, det gick ju bra. Men jag lever på lycka just nu. Imorgon kommer P. :D


Bild från när P var här senast och vi var ute på en liten promenad. :) (vågar inte lägga upp bild på huvudpersonen själv eftersom jag inte frågat om det är okej ännu.)

God natt fina vänner! ♥

the idiotjävel is back.

Trött - check!

Somnade inte förens ett par timmar efter det där natt-inlägget inatt. Klockan ringde halv nio första gången men snoozade mig till en timmes extra "sömn".

På jobbet har det i alla fall varit ganska lugnt. Vi håller på och lär upp en ny praktikant så det är klart att det både blir mer och mindre att göra. Men hon är verkligen superduktig och kan typ allt. Redan. Jätteimpad är jag. Jag satt och skrev ut nya prismärkningar på datorn när våran praktikant kommer in till mig och säger: Såg du han?
Varpå jag kikar upp på kameran och ser att det är HAN. Han som slog sönder våran kaffemaskin! Jag rusar ut och ringer polisen. Nu har vi han!! Tänkte jag. Ger signalement till polisen och bla bla bla. Bra! Femton minuter senare ringer polisen upp och säger att de har skiftbyte nu, så de kan inte skicka ut någon bil för tillfället. (?!?!?!?!?!?!?!?!?!)
Men bra.
Polisen jag pratade med frågade mig hur jag visste att polisen letade efter den här killen. Jag svarade: Jo, för jag var på fotokonfronation senast igår gällande denna kille.
Jaha, sa polisen.

Jag blir aningen frustrerad faktiskt. Bara en aning.

När han stod i kassan så hade han flinat hånfullt och sagt: Jaha, ni har fått en ny kaffemaskin nu eller? Poor guy.

Jag kan inte sova och snart piper klockan....

img_4475 (MMS)

Jag kan inte sova och snart piper klockan. Bra där.  Kan det inte bli onsdag! ;) hoppas Bara P kommer då. :)


ännu mer bildbomb från i lördags.

...Jag, Linda, Millan, Pierre och Sara drog till Ivy medans de andra drog till någon hemmafest i Brickebacken.



Pierre och jag.



Vi körde Våghals på min IPhone.


Jag egen hög person. Alltså, inte hög. Utan full.


Jag och Linda. Linda gjorde grimaser på alla bilder under hela kvällen. haha


Sara och jag.


Sara får puss på kinden.


och sen fick jag en puss på kinden.


vi drog på efterfest. Linda körde benkrok med en kille där... :P


Moi.


Jag vet inte varför, men jag och Sara började plötsligt pussas på korten. Haha.. har typ tjugo bilder på oss två. Vi pussas dock bara på två av bilderna.


Pusspuss.

Aja, det var lördagskvällen det. :)

bildbomb från bowlingen i lördags.

Riktigt bra styrt av Pierre detta. Mer sånt här tycker jag vi ska hitta på! :D


En Millan som nog var gladare än hon ser ut att vara på kortet ;P och så Elin :)


Sara och jag.


Lots of folk.


Sara och Henke var så gulliga så.


Mathilda hade med sig sin son Fabian. Blev min nya bästis under kvällen. Så hiiiimla söt är han! Han kastade iväg klotet. Ibland fick han ner käglor och ibland inte. Vilket som så gjorde vi alltid high five. :)


Fabian och Linda.



CJ, Jensen, Linda och jag.


Så kan man också kasta klotet. Fast risken då är att klotet åker över på spelarna till högers bana. (säger man så? :s) Vilket Linda fick erfara. Haha, så onöjd.

Måndag.

Hej på er!

bild från en annan dag.

Jag tänkte bara skriva ett litet nattinlägg innan jag somnar. Har jobbat kväll idag och har känt mig så konstig under kvällen. Svårt att förklara men det är som jag inte varit helt med. Eller som hjärnan sovit. Vet inte hur jag ska förklara. Kropper har liksom rört sig av vana och jag själv står liksom och kollar på. Äh, förstår ni hur jag menar? Annars ger jag upp.

Det kom in en kille. Tänk "En annan del av Köping". Han berättade att han varit och bowlat och han vann. Så frågade han om jag inte ville bowla med honom någon gång. Efter ett tag kom han tillbaka igen och sa att han hade tänkt på mig hela kvällen och frågade igen om vi kunde bowla någon gång.
Hedrad. Men nej tack. :)

Var hos polisen tidigare idag också. Berättade ju för ett tag sedan att en kund slog sönder kaffemaskinen. Det gällde det. De hade några bilder som jag skulle kolla på - se om han var någon av personerna på bilderna. Men det var det inte.

Nåväl. Det var väl typ det jag hade på hjärtat. Kanske lägger upp bilderna från helgen innan jag lägger mig för att sova. Puss så länge. :)

tänkte bara säga att jag

håller på och filar på en ny header. Vette sjutton hur jag ska ordna resten av bilden nu men jag löser det nog. :) Så kommer bilderna från igår strax också.

Ja, men hejdå. ;P (kan vara århundradets mest onödiga inlägg.)
haha, jag vet. Mina photoscapekunskaper är inte de bästa. Tänkte jag skulle dölja det där fula på något sätt.

jag dansar fuldans


klicka på bilden för att styra min dans.

you make me wanna say "I do."

god eftermiddag fina läsare :)

Hade en riktigt kul kväll igår med bowling och barhäng på Ivy. Tänkte visa lite bilder senare om någon vill se. Annars lägger jag upp dom ändå. ;P

Jag och underbara Fabian igår på bowlingen.

Morgonen och dagen idag har varit lite jobbig. Kom att tänka på en sak som gör så ont i mig. Har liksom inte tänkt på det på hela den här tiden men idag så kom liksom allt ifatt mig och jag blev jättedepp. Då är det bara att gråta ut. Varför kan du inte bara säga förlåt?

Pratade med fina Michelle och P på msn och de gjorde mig lite gladare. Eller faktiskt mycket gladare. Tack för att ni finns underbara ni. När allt bara känns botten så kommer ni och allt känns toppen. ;)

Funderar på att ta mig ett varmt bad nu. Så får det bli. Kommer fler bilder senare. Puss!

framförhållning var det ja...

just nu @ Facebook.



typiskt då.

kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll



Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger,
dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag


Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi
så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så


lördag "morgon".

God morgon bitches! :)



Vaknade klockan ett idag. Haha, oj. Fast somnade rätt sent med. Eller, tidigt. Beror på hur man ser på det. Somnade halv sju typ. På morgonen, inte på kvällen. Sms:ade med P och satt vid datorn och klickade hem lite kläder och heminredning. :) Då får man faktiskt vara vaken lite längre än vanligt.

Nu är jag helt trött. Känner mig typ bakis fast jag inte är det. Skakig och dan. Kanske har druckit för mycket energidricka på senaste. Finns det något rekommenderat intag för det? Någon som vet? 500 ml/ dag. För mycket? haha

Tänkte strax bege mig upp mot stan. Ikväll ska jag och gänget bowla men vet inte riktigt vad som händer efteråt så tänkte det är väl lika bra att gå och köpa sig en flaska vin just in case. Gäller ju att ha lite framförhållning. ;P Vi hörs senare! Puss & kram

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0