Jag vet inte.

Nej, jag vet inte alls. Jag vet ingenting just nu. Ingenting om någonting alls.

:)

Idag skulle Figaro ha opererats men doktorn fick in nåt mer brådskande som fick gå före. Så imorn sker den istället.. Det ser mörkt ut på resefronten.. :(  Figaro måste få vila efter operationen och vi får hämta honom på fredag om allt går som det ska. Vi får se om vi kan åka upp iaf.. annars får vi ta det nästa helg.
Sen beror det också på hur M mår.. Jag vill inte att vi tränger oss på. Fast samtidgt kan ju ite besök kanske vara bra. Jag är ju så fantastiskt rolig så jag får alla att bli jätteglada.. :D
Men jag tror min lilla kisse kommer behöva vila.
image73
När jag kom hem hade jag fått brev från H&M. Mina kläder har kommit!! :D Wohoo! Så jag och Oscar gick ner och hämtade paketet och så köpte vi pizza och saker så vi kunde göra egna semlor. Vi har verkligen varit onyttiga idag. Men det var gott!
Har inte öppnat paketet än. Så ska duscha sen och sen öppna det.. :)

Jaja, imorn är det "sista" dagen på jobbet innan jag får börja jobba extra igen.. :/ Känns både bra och dåligt.. nu kanske jag iaf kan hitta nåt ställe där inte chefen är ett as. Där man trivs hela tiden och inte bara när han inte är där.. haha.. :P Men det kommer bli knapert på pengafronten.. Inte för att den bransch jag jobbar i är överbetald men ändå..

Nu ska jag in i duschen, sen öppna paket och sen ska jag lägga mig. Imorn har jag lite sovmorgon.. (30 min) är i R/S. Hoppas det blir lugnt!!!
Puss & Kram! ♥

Tisdag 29 januari.

Denna dag har gått extremt långsamt. Jag menar verkligen extremt långsamt! Hela dagen på jobbet.. det kändes som jag jobbat i flera timmar men när jag kollade på klockan så var den bara 8..
Lunchen var katastof också.. För det första så var vi för lite personal och det blev inte bättre av att alla vi som jobbade var så trötta att ingenting riktigt kopplade. Hela tiden så låg vi efter. Om vi hade haft en person till med så hade allt blivit mycket bättre.
Jag fick iaf lite valuta för för mitt arbete idag när vi fick våran dricks.. Wohoo, jag fick två kronor mer än dom andra.. :D Haha..
På min lunchrast ringde vetrinären angående Figaro. Han har nu fått så mycket smärtstillande så hans tillstånd nu är "hög". Men han hade visst varit uppe och försökt gå. Han var nyfiken och pigg, vilket är väldigt bra. Men personalen får hålla koll hela tiden så han inte promenerar iväg och kanske skadar sig mer.. Imorn ska han opereras. Jag hoppas allt går bra!

image72

Jag och Oscar hade en liten diskution nu angående om han ska gå ut i helgen eller inte. (Beroende på om vi ska upp till Michelle eller ej). Jag tycker han kan stanna hemma, han tycker han ska gå ut. Han var ute.. inte denna helgen som var men helgen innan det. Och nu är jag ju ledig så då tycker jag att vi kan umgås. Han säger att vi ska ju leva tillsammans hela livet.. så då kan jag låta honom gå ut. Men jag vill umgås med honom. Det som är nu i veckan är inte riktigt samma sak.. eftersom vi båda är så trötta..
Ni som läser får inte missförstå mig angående det hela.. jag tycker det är bra att han umgås med sina vänner.. men det finns gränser. Han måste lära sig att det är Vi nu, inte Han. Jaja.. det kanske är jag som tänker konstigt, jag vet inte.
Jag har iaf flyttat nära 30 mil och har inte någon annan än han här nere än.
Nog pratat om det......

Vi har fortfarande torka i kylskåpet eftersom vi inte storhandlat än. Så idag blir det makaroner och sweetsour sås. Värsta lyxmaten! ;P Jag hoppas förresten att natten nu när jag ska sova går lika sakta som dagen gjort idag på jobbet..
Så nu blir det mat!
Puss & kram! ♥

Brutet ben.

Jag gick fram till Figaro som låg i sin hydda. Han mjauade högt och det lät som han hade ont. image71Jag bar honom ur sin hydda och då mjauade han högt! Han hade ont! Har ont.
Jag ringde till vetrinären. Akutsamtal till hennes mobil. Hon lät väldigt upptagen och jag hörde barnrop i bakgrunden. Hon sa att hon kunde kolla på Figaro i kväll vid 18 eller om jag trodde jag kunde vänta tills imorn bitti och få en tid som inte var akut.
Min stackars lilla kisse hade jätteont. Oscars mamma tyckte jag skulle ringa blå stjärnan och fråga dom vad dom tyckte jag skulle göra. Sagt och gjort. De tyckte jag skulle åka in akut på en gång. De gav han smärtstillande och lugnande medel. Sen tog de röntgenbilder på hans bakben. Övre lårbenet var helt itu.
Nu fick han stanna kvar på blå stjärnan och sen ska han få opereras på onsdag. 20 000:- kostar hans operation, trodde hon som jag frågade. Tur att han är försäkrad!!!
Jag vet inte riktigt exakt vad som hänt men jag kan ju gissa. Våran fönsterbräda i sten låg på golvet.. mina gissningar går direkt till att han kommit i kläm där under. Brädan kan ha hamnat så tokigt på benet så det gick av direkt.
Lilla, lilla Figaro. Hans lilla ben hade inte en chans... Jag hoppas att allt går bra på operationen och att han klarar sig. Hoppas det inte blir så att han får genomgå en jobbig operation och att han sen inte klarar sig iaf.. Ja, tankarna är många.

Nej, nu ska jag duscha och sen ska jag vara lite gullig mot Oscar och fixa hans favoritmat - pytt-i-panna, tills han kommer hem från träningen. :)
Puss & Kram! ♥


Promenad

Jag och kissen var nyss ute på promenad. Eller, nja, på en sittur. Lilla Figaro är så rädd fortfarande att han inte riktigt vågar utforska. Men det blir bättre och bättre.
Till våren eller tills i sommar vill jag försöka fixa så våran balkong kan bli nätad. Då kan Figaro vara på balkongen utan att jag behöver oroa mig för att han ska ramla ner. Vårat räcke runt balkongen är runt så jag vågar inte ha han där ifall han skulle hoppa upp där och då kanske ramla ner.
Våran granne har sin balkong fixad för sin katt. Jag vill också ha det så. Hennes katt har fått ett stort klätterträd där också. Det ser asfräckt ut! :)
Det är mycket jag skulle vilja fixa här. Jag önskar jag visste lite mer om inredning osv..

Oscar är förresten och jobbar så det är lugna stugan här.. haha.. Hoppas han minns att han skulle söka ledigt på fredag.. och hoppas att han också får ledigt! Isf åker vi till Michelle redan på fredag.. :) Det gör vi väl ändå.. kanske kan åka lite tidgare ändå!

Nu ska jag ta och vika lite tvätt.. Puss & Kram! ♥

Myskväll.

Jensens Böfhus

image70


Igår bjöd Oscar mig på restaurang. :) Det var väldigt mysigt och jag var så glad. Han kan bara han vill.. och blir knuffad åt rätt håll.. :P Det var gott som bara den och vi bestämde att dit ska vi gå igen snart. Nästa gång kanske vi tar med Oscars vänner eller hans familj. Eller så blir det bara vi igen.


Oscar, I love you! ♥


Dagen efter lön.

Härligt, igår fick jag lön. :D Fick iofs inte så mkt eftersom jag varit sjukskriven nästan hela förra månaden.. Men men..image69

Idag ska jag och Oscar på bio, hoppas jag. Och så hoppas jag att vi kan gå och äta på någon restaurang också. En riktig restaurang som inte serverar hamburgare och heter McDonalds eller Burger King. Hoppas verkligen. Vill bara hitta på nåt spec, vill bara känna mig lite speciell, liksom som att Oscar anstränger sig lite. Så att han inte tar mig för givet. Ja, ni förstår säkert vad jag menar. :)
Får se vad det blir, eller, om det blir nåt.

Just nu håller vi på och tvättar. Det blev bara fyra maskiner, så det är snart klart. :) Skönt!

(skrivet igår 26 januari)

suck

Igen, nu skrev jag låååångt. Men allt försvann. :( Bara jobbigt att skriva om allt bara försvinner.

Skrev om att min chef är ett as. Och att jag ska se mig efter ett nytt jobb nu..
Men nu blir det att sova. Puss hej ♥

Tisdag.


image66Huvudvärk!
Mitt huvud håller på att explodera. Har ätit massa alvedon nu men det hjälper inte. Skönt att vara ledig idag iaf.. :) Men imorn är det jobb igen, till på fredag.
Förresten vill jag jättegärna komma iväg och handla i helgen. Massa saker! Först fylla våran kyl och frys, för där inne är det eko just nu. Och sen åka och köpa lite nytt till våran lägenhet. Och så sälja lite saker med.. Vi kanske borde lägga ut sakerna redan nu på typ blocket.. så är det sålt tills vi ska köpa nytt. Undrar vad vi får för allt..






image67Detta är en bild på en del av vårat vardagsrum. Jag kan räkna upp hundra saker jag inte gillar i detta rum.. :P Först hyllan. Vi har så många saker som behöver döljas.. Fotopärmar osv.. de är för stora för skåpen. Det andra är färgerna. Björk, björk, björk. Blä!
Sen har vi datorskärmen som är från 95 eller nåt. haha.. nåt lite smalare skulle vara kul att ha. :)
Och sen har vi våra extrem ovackra soffor.. :P Fick dom av min moster :) Jag tycker inte om färgen och det blir inte bättre av att fåtöjerna och soffan har olika nyanser. Jag vet att jag pratat om detta i ett tidigare inlägg men det kanske är lättare att förstå vad jag pratar om när det finns en bild med. Bilden är tagen med mobilen så kvaliteten är inte direkt bra. Men men..

Jao, nu blir det att laga lite mat. Idag blir det lax :) Mumma!
Puss & Kram! ♥

På bussen.

Idag har jag jobbat som vanligt. :P Jag åkte hem från jobbet och bara njöt av känslan av att få gå hem och vara lite glad över att vara ledig imorn. Iaf, kom hem och la mig i soffan. Då märker jag att jag fått med mig nycklarna till kassalådan hem. :/ Inte bra, inte bra. Så det blev att åka in till stan igen och gå till jobbet och lämna dom. Lagom kul.
På bussen hem satt jag och spela tetris som vanligt. :) Jag måste slå mitt rekord på 11 timmar och 51 minuter. Det tar sin lilla tid. När jag sitter där på bussen så tar jag mig en titt runt i bussen. Det är nästan fullt. Plötsligt slår det mig att det nästan bara sitter tjejer på bussen (!). Vad gör alla killar? Åker alla killar bil till jobbet? Okej då.. det var två killar på bussen. Men då var en av dom shauffören... Jag blev lite paff faktiskt. Och sen när vi närmade oss hem så stannade bussen och hämtade upp tre personer till. Stackars människor säger jag bara.. vad har hänt med deras liv? De luktade trettionio kilo alkohol alla tre.

Nu är jag iaf hemma. Oscar ska laga mat idag sa jag åt honom. :D Men han har ju varit ledig idag.. så det tycker jag allt att han kan göra. :D Undrar vad det blir för nåt.. jag önskade lasagne.. men han sa att det var lite för avancerat för hans skills.. haha. Det blir kanske pytt-i-panna eller nåt..
Snart åker han på träning.
Och snart är det unga mödrar på tv. :D Jag ska se!!

Idag på jobbet var det förresten väääldigt lugnt. Vi hade bara ca 100 frukost och 70 lunch. Skönt att slippa stressa faktiskt. I helgen när jag jobbade så fick jag vara i room service fast jag egentligen inte skulle vara där. Och där inne var det fruktansvärt. Ensam också.
Jag blev så arg när jag kom till jobbet! Först på morgonen när jag vaknade så kände jag bara att jag inte orkar. Det var bara en enda sak ögasom gjorde att jag orkade dra mig upp ur sängen och åka till jobbet och det var tanken på att jag skulle slippa R/S (room service) för en gångs skull. Men sen när jag kommer dit så har jävulen flyttat på mig. När han kom till jobbet senare så frågade jag honom varför han flyttat på mig. Jag sa att vi har ju ett schema, så varför inte följa det? Då sa han exakt så här till mig: "Ja, men jag vill hellre ha E där ute med mig. Jag vill ha honom där ute så han kan gå till pulpeten. Ta det inte personligt!" Jag tog lagom illa upp! Och vadå inte personligt? Han gör allt för att slippa jobba med mig!
Grejjen nu är att min anställning gått ut. Jag har jobbat heltid - visstid. Och det är djävulen som får avgöra om jag får stanna. Jävla fan! Allt annat är bra.. Det är bara pga honom som saker är skit. Och vi kommer inte så bra överens.. han är så elak och då blir jag kanske lite spydig tillbaka. Fast jag försöker hålla det inom mig. Försöker hålla mig så jag kanske får stanna kvar och få fast anställning. Och då, om jag får det, då jävlar, då får jag säga precis vad jag känner för då kan han inte göra mig nåt!
Usch, det är så fel!

Nu är jag hungrig så nu ska jag tvinga min sambo att laga lite mat. ;P
Puss & Kram! ♥

Michelle.

image64
Du betyder så mycket.

Saknad.

Oscar, du är saknad. Fast vi träffades i natt i några minuter innan jag somnade.
Jag saknar den tid när vi hade tid för varandra. Jag saknar den tid då vi bara kunde ligga stilla och bara vara tysta och ändå veta att den andra personen tänker på mig. Jag saknar hjärtslagen. Idag ska jag försöka hålla mig vaken lite längre, trots att jag bara sov två timmar i natt och sen jobbat hela dagen. Jag ska göra det för att jag har lite sovmorgon imorn. (Börjar 6.30) Jag ska göra det bara för att jag älskar honom och för att jag saknar honom.
Jupp.
Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer.. det har inte hänt nåt speciellt kul idag. Har bara jobbat. Och där hände det inget kul idag. Allt var som vanligt.. :P

Natti & Puss & Kram ♥

Att göra.

Frågan är vad man ska hitta på. Eller, om man ska hitta på nåt.. Känner att det är rätt skönt att inte göra ett skit. Det är rätt skönt att bara sitta hemma ibland och inte ha något planerat. Inte några måsten alls. Inga krav alls.
Jo, ett krav har jag på mig. Men det kan jag inte fixa förens Oscar kommer hem och det får jag inte glömma då. Glömmer jag det så blir det inget kul alls. Det kan bli dyrt.. :/

Just nu drömmer jag bara om en sak. Varje natt som jag minns en dröm så har drömmen handlat om samma sak. Jag vill att den ska bli sann!!!!!! :D Snart!!! :D

Jag funderar på att ta ett riktigt krafttag och storstäda här. Typ torka golv och damma osv... Jo, det behövs verkligen!
Men diska, det tänker jag inte göra igen. Nu är det faktiskt Oscars tur.. nåt kan han allt göra! Han är inte ensam om att jobba i detta hushåll. Och visst är jag ledig nu i veckan men sen jobbar jag ju i helgen då han är ledig. Och jag kan slå vad om att han inte kommer ta intitiativ till att göra nåt här hemma. Eller, kanske att han går och handlar. (mjölk till sig). image63
Okej, ingen av oss är väl speciellt bra på att plocka undan efter sig. Vi båda måste bli bättre. Men jag måste säga att jag nog ligger lite före Oscar på den fronten.. Jag lägger iaf min smutstvätt i tvättkorgen och jag stänger åtminstonde garderobsdörren efter mig. Det gör inte han. Och har han nåt i handen så lägger han det precis där han står...
Visst är min älskling inte ensam om detta betéende, det finns nog många fler som är lite slarviga.. men det blir jobbigt i längden.
Nu i efterhand, när jag tänker på hur mycket min mamma gjort. Med 6 barn hemma så har det nog inte alltid varit lätt. Vi har nog inte varit dom hjälpsammaste barnen heller. Hon har stått ut med mycket. Jag hoppas hon får lite mer hjälp av mina syskon som fortfarande bor hemma än vad hon fick/inte fick av mig.

Nu har jag fastnat i en serie på 5:an. Unga mödrar. Det är kul att se faktiskt. Tänker att jag kunde varit en av dom. Men jag gjorde som jag gjorde och det var nog rätt bra. Annars hade jag inte haft någon utbildning och hade inte heller träffat Oscar. Men visst tänker man på det ibland. Såklart. Jag var alldeles för ung, jag var inte redo på långa vägar. Jaja.. det som har skett har skett.

Ledig.

Idag är jag ledig. Gud vad skönt det är! Jag är faktiskt ledig imorn också, helt obeskrivligt skönt! :D
Sov till 11 idag. Skulle kunnat sovit mkt längre.. men måste man kissa så måste man. haha..

Måste gå ner och handla sen, vi har eko i kylskåpet. Och frysen. Det blir tungt att bära allt hem själv. Får ta cykeln så jag kan lasta lite där på. Oscar jobbar ju så han kan inte hjälpa mig.. :/

Jag vill åka till IKEA. Det är så mycket vi behöver köpa. Kanske vill åka till MIO också.. för att kolla på en soffa. Den vi har nu är faktiskt inte så vacker. Skinnsoffimage62a och fåtöljer i olika nyanser.. Vi vill ha en hörnsoffa, en stor en. I tyg. Fast de är så förbannat dyra, den som jag kikat in kostar bara 14.000:-. Haha, det har inte jag råd med riktigt. Sen behöver vi köpa en till hylla till alla dvd-filmer. Den vi har nu är full. Sen måste vi köpa en låda eller liknande som vi kan ha längst ner vid sängkanten, på golvet alltså. Just nu har vi en kartong där vilket inte är så fint. Men vi behöver ha något där så vi kan lägga kläder på. Annars hamnar de lätt på golvet.
Egentligen skulle jag vilja köpa nya möbler till badrummet också för de vi har nu har färgen flagnat bort på. Men det får vi nog vänta med. Och sen vill jag köpa ny spis. Och bygga in en fläkt med en kryddhylla över, just nu har vi ingenting. Och sen vill jag köpa ny kyl och frys. Det som vi har nu har nog funnits i huset sen det bygdes. Kylen bildar stora isklumpar längst in som ibland smälter så det bildas en stor pool längst ner. Och då går det inte att stänga dörren. Plus att hyllorna i dörren är trasiga. Ja, jag kan räkna upp massa fler grejer som behöver fixas här men det går inte att fixa allt på en gång. Så jag lugnar mig lite nu.. :P
Önskar jag hade lite mer pengar!

Kan inte han, 'Anden i flaskan' finnas på riktigt? Om alla människor skulle få tre önskningar inslagna. Gud vad bra det skulle vara.. fast sen är det klart att det skulle bli bråk. Som alltid. Inte många kan glädjas åt andras lycka. Och kanske skulle några önska andra olycka? Ja, det skulle kanske bli kaos. Men om jag vann lite pengar på en trisslott så skulle jag bli jätteglad! 10.000 i månaden i 10 år. Eller 25.000 i månaden i 25 år. Jag skulle inte klaga alls!

Nej, nu får jag ta och diska lite. Tråkigt men nödvändigt. 
Puss & kram! ♥

Andra försöket.

image61Suck, jag hade skrivit ett lååångt inlägg om allt möjligt och så försvinner allt. :/ Inte kul.

Hm, det handlade om att jag och Oscar var ute och gick med Figaro igår.. för första gången och Figaro träffade en hund. Intressant. Men han blev inte rädd, mest nyfiken.
Hm, sen skrev jag att Oscar vill köpa hund. Men jag säger att ingen av oss har tid. För vi jobbar heltid båda.. Det blir bara synd om hunden.
Och sen minns jag inte så mkt mer om vad jag skrev.

Jobbet idag gick förresten bra. Idag började ju * jobba igen.. men han höll sig lugn. Var nästan lite trevlig ibland. :o Det var väldigt lite folk i restaurangen idag så vi blev klara tidigt. Men, såklart ska det komma ett par fem i två. Fem minuter innan vi stänger och ska äta. Lite störande men sånt är livet..

Just det, jag skrev också om att jag och Oscar jobbar så olika denna vecka att vi inte kommer träffas någonting, nästan. Jag är ledig ons-tor.. så då träffas vi. Han jobbar sen eftermiddag och jag tidig morgon. Vi går alltså om varann hela tiden. Vi får lämna små romantiska lappar till varann som visar att vi tänker på varann. Oscar har ju inte någon mobil......

Nej, nu ska jag skicka mejl till min fackledare och sen ska jag fixa något att äta. Undrar vad. :)
Puss & Kram! ♥


12 januari.

Idag fyller Sofia år. Grattis till henne!

Försöker vara glad men det går inte så bra.. Tänker på lilla gubben. Jag hör hans ljud i huvet, det som han brukade göra hela tiden. När han lät som en fågel. Kurr. Hör det ljudet och det känns som att han ska komma gående runt hörnet vilken sekund som helst. Som att han bara gömt sig i min garderob igen. Men det är inte så. Baileys kommer inte tillbaka, hur mycket jag än vill det. :(

Försöker tänka på annat.
Just nu håller vi på och tvättar. Snart måste vi gå ner och hänga upp maskinerna och slänga i två nya. Hm..

Imorn får vi besök av Oscars mamma och hennes sambo. De ska hjälpa oss med en lampa som är lite krånglig att sätta upp Kanske två lampor till. Och sen hjälpa till att laga lysknappen i vardagsrummet. Det är en sån automatisk.. jag fattar inte alls hur man ska kunna laga den.

Figaro undrar nog vart Baileys är. Han går runt hela tiden som att han letar efter honom. Och han är jättekelig. Och är i samma rum som oss hela tiden, följer efter oss. Leker ensam.

Nej, tvättstugan väntar. Puss & Kram! ♥

Baileys.

image28


Min bror angående kemering av Baileys. Han tycker - liksom jag - att grejen med kremering låter hemskt.


Sov gott Baileys.

Min älskade kissemisse, saknar dig redan så! Min älskling, sov gott, vila i frid.

image27

























Baileys
Jag var på jobbet. Oscar låg och sov när han hörde en stor duns, jättehögt följt av ett skrik från honom. Han måste ha haft ont. Han slutade andas. Oscar ringde mig i panik och frågade vad han skulle göra. Mun mot mun metoden! Andas han inte alls? Slår hans hjärta? Min älskade.
Sprang från jobbet, tog taxi (1150:-). Han som körde åkte i 120 på 90 vägen för att jag skulle komma till min kisse så fort som möjligt. Jag kom hem, min älskling ligger på golvet. Han andas inte men jag tycker mig känna hjärtslag, långt långt bort. Taxin väntar utanför så vi springer ut. Han kör mot rött ljus! Vi kommer fram till blå stjärnan. Hjälp!! De tar pulsen på honom men då är det redan försent. Min älskling dog i min famn.
Nu ligger han där, ensam. Vi lämnade hans filt, den värmer honom kanske lite. Min älskade. Han vet nog att jag och Oscar älskar honom högt, fortfarande.

Vetrinären kunde inte svara på vad han dog av men dom kunde säga vad dom trodde, olika anledningar. Han blödde på sin läpp och på tungan så antagligen har han slagit i huvet, hårt. Kanske blödde i hjärnan? Han hade luft innanför sin päls, under huden. Det tydde på att han slagit sig. Vill inte att han hade ont. Hoppas det gick smärtfritt. Vill inte att han ska haft ont. Han var så ung. Skulle fyllt två år den 12 maj.

Jag är fortfarande i chocktillstånd. Allt gick så snabbt.

Trött.

Inget långt inlägg idag. Har inte gjort nåt spec ändå.. Bara jobbat. Och handlat.. men det var kanske inte det intressantaste att veta. 
Fick jobba över igen. :/ 1 timma idag. Så jobbade 10.5 timmar idag.. så... natti! Förrsten, det är fredag imorn!!!! Fan vad jag ska sova i helgen!! Och tvätta!

18.34 - Jag är trött. Ska duscha nu sen så blir det sängen så säger redan nu - god natt.

PuZzzZzzzzzZzzZ & Kram ♥ haha

Allt med jobb.

Min och Michelles låt. Minns hela tiden. :)



Låten ovan får absolut inte förknippas med texten nedan......

Mhm, annars händer inte så mycket. Jobbar, sover, jobbar, sover... inte så komplicerat. Önskar jag hade ork att hitta på nåt efter jobbet men när jag kommer hem så är jag så fruktansvärt trött och har så fruktansvärt ont i fötterna och knäskålarna. Det gör ont när  jag ligger, sitter, står och går. Är så himla trött eftersom jag fortfarande inte kan sova på nätterna. Det är nåt i mig som gör att jag får panik när jag vet att det bara är te.x. tre timmar kvar tills jag ska upp till jobbet.
Denna vecka börjar jag tidigt - går upp 04.00.
Nästa vecka börjar jag sent - går upp 04.45.
Jag är iaf ledig i helgen, så skönt!!

Tydligen så måste jag lugna ner mig lite på jobbet. Alltså, en tjej fick sluta för hon inte kom till jobbet och ringde inte. Alltihopa var egentligen ett misstag. Hon trodde inte att hon skulle jobba. Iaf, så de låter folk gå rätt lätt just nu.. eller nåt sånt.. Iaf, jag ska inte säga emot han, utan låta han hållas. Och sen, sen, när och om jag får fast anställning, då jävlar. Då ska jag säga varenda sak som han gör fel, precis som han gör mot mig nu. För då kan han inte ge mig sparken, iaf inte så länge jag sköter mitt jobb. Haha :D På måndag kommer han förrsten tillbaka från semestern och tar tillbaka sitt gamla jobb över oss i servisen på frukosten och lunchen. Jag ser inte fram emot det på något sätt. Hoppas han inte får vara kvar och att hans chef snart inser att han är elak mot alla, inklusive gästerna.

Jag måste klippa mig. Vart ska man klippa sig? Hur ska man klippa sig?

Imorn är det bara en dag kvar tills det är fredag!!!!!!!!!!!!

Inser att jag inte har nåt vettigt att skriva så.. so long! Puss & kram! ♥

Ledig.

Jupp, idag var jag ledig från jobbet. Lovade mig själv igår att inte sova för länge.. men oops, sov till 13.30. Det var inte planerat! Hoppas jag kan sova inatt nu!
Hann tvätta idag med. 5 maskiner. Har tvättid på lördag igen så då får jag tvätta resten. Vi har mycket tvätt för att bara vara två personer och två kissemissar. Inte för att våra katter använder mycket kläder utan mer för att Figaro har fått för sig att använda, vad som än ligger på golvet som toalett. :/


-är du sur på mig?
-nej
.
-är det säkert?


Det är min och Michelles konversation på bussen när vi gick i ettan på gymnasiet. Minns det som igår. Hon skrev jättefint igår. Blev så glad när jag läste det!
Läs ---> "Once friends allways friends.."
Varsågod för sidan också.. det var bara kul att göra. :)


Mhm, nej ska nog promenera till duschen nu. Så ska jag försöka komma i säng tidigt idag! Och somna tidigt med...
Puss & Kram! ♥


Any given sunday.

Idag har jag jobbat igen. Det var lugnt, skönt! Var i room service hela dagen. Nu är jag jättetrött! Sov inte så mycket i natt heller. Förstår inte varför jag inte kan sova för när jag är så himla trött. Är ledig imorn så ska försöka sovs ut då. Inte sova för länge bara. Om det finns plats i tvättstugan någon timme så ska jag tvätta lite kläder. Blä.. önskar vi hade en tvättmaskin och torktumlare här uppe!
Oscar och jag åt god mat idag. Vi fixade kyckling och timjansrostad potatis. Mums! Det blev lite över, har jag imorn. Perfa! hehe..

Nu har vi kollat på film. Så mysigt!
Låg i soffan och han höll om mig.
Älskar när man känner hjärtslagen. ♥
Vi såg Babel. Den var rätt sjuk i början..
 men sen när slutet närmade sig så föll
pusselbitarna på plats. Den var rätt okej...



Jag har funderat lite.. vad passar jag bäst i? Svara ärligt nu.. Blont eller brunt hår? Jag själv föredrar nog det bruna nu men saknar det blonda håret som jag alltid haft. Vad tycker ni? Haha, nu kommer jag väl inte få några svar bara för det.



Gud var ung jag ser ut som blond.. tycker jag. Och en till, vad jag vet.
Nu ska jag kila. Hejdå! Puss & Kram ♥

Första dag på jobb efter sjuk.

image17Sova
Så, idag var det dags.. Låg vaken hela natten.  Låg i sängen, försökte blunda men var inte trött så ögonen höll sig öppna av sig självt. Klockan slog 01. Massa ljud utanför, katterna, Oscar, vad är det som låter? Går upp, Baileys hade rivit upp pulpan på nageln - hade väldigt ont! Tog in honom till mig och gav han lite mat och vatten. La mig, försökte sova igen. Oscar kom och la sig. Klockan blev 02. Börjar få smått panik. Ska upp upp 2.5 timme, måste sova! Jag är inte trött. Klockan blir 03. Jag somnar faktiskt till en stund efter jag kollat på klockan nu. Men vaknar efter en stund av att Figaro plöjer i lådan, jisses, stanken håller mig vaken. Klockan slår 04, jaha, då var det bara 50 minuter kvar tills jag ska upp. Somnar till, på riktigt, (äntligen), några minuter senare ringer klockan och det är dags att gå upp. :( 04.50. Jag var inte trött på jobbet idag. Jag var supertrött när jag kommit hem och satt mig i soffan. Ska duscha snart och sen lägga mig!

Idag på jobbet frågade en tjej om jag kunde jobba åt henne på måndag. Hon har fått hoppa in så mkt extra att hon hade jobbat nio dagar i sträck nu. Hon behövde ledigt. Yes! Verkligen kul, tyckte jag. Jobba sju dagar i sträck! Men jag kunde inte säga nej till henne. Tur att en kille kom och erbjöd sig jobba istället! Blev jag glad och lättad. Känner att jag vill ta det lugnt i början, så det inte blir likadant som sist.. tråkigt om jag skulle blir sjukskriven för samma orsak igen om det går att förhindra. Jaja....

Nu ska jag pilla lite med Michelles blogg. :) Jag har fått fria händer, (nästan).
Puss & Kram ♥

H&M

Idag fick jag nåt infall och gick in och handlade massa
kläder på h&m... haha.. hoppas jag kan ha kläderna.. :/
Köpte kanske för stor storlek.. :/ aaaah, varför? Är kläderna
för stora så får jag väl.. använda dom ändå.. Jaja, gjort är
gjort. Och det blir säkert bra ändå.

Imorn ska jag iväg och jobba igen. Känns lite konstigt. Både tråkigt och roligt.. Jag har ju varit hemma nu i en evighet och känner mig så överskottsenergiig. Eller, full av överskottseneri... Hoppas jag kan somna inatt.. eller ikväll. I en bra tid. Annars är jag död imorn! :P



image16För övrigt har jag levt på apelsiner dom senaste dagarna. Gud vad gott det är! Speciellt nu, de är precis lagom söta/sura. :) Apelsiner får tummen upp för mig. Sen är det ju nyttigt också. = Bra!
Minns när jag och familjen var.. om det var på cypern eller Rhodos.. iaf, då åkte vi upp i bergen där. Det var så kul! Fick se inne i deras byar och åkte på småvägar som man trodde inte skulle bära oss. Åt deras hemmalagade mat och fick plocka apelsiner från träden. De smakade nästan clementiner, de var så söta! Jag vill tillbaka!




Nu ska jag in och duscha för snart kommer Oscar hem :)
Puss & kram! ♥

Torsdag, 3 Januari. 2008.

Jag är så trött, hela tiden. Det kanske blir bättre sen när jag börjar jobba igen. Vilket blir på lördag... Min ena chef ringde, en av de snälla, och frågade om jag kunde jobba och hur jag mådde osv. Så nu ska jag jobba i helgen och sen fortsätter jag på schemat som vanligt. Tydligen så kommer jag vara den person med mest erfarenhet där på jobbet, alltså jag som jobbat där längst.. jag som bara jobbat där sen mitten av oktober. Iaf, eftersom jag har jobbat där längst så skulle jag få agera chef. För alla chefer var lediga. Så det är mitt ansvar att allt klaffar och att vi inte hamnar i skiten. Men det ska nog gå bra, det var bara ca 200 gäster.
 

Shoot 'em up
Jag och Oscar kollade nyss på film..
Oscar tyckte visst den var väldigt bra,
till skillnad från mig.. haha, jag tyckte
den var riktigt dålig. Så orealistisk.
Men, "det är ju det som är meningen",
tyckte Oscar.


Ni som läst mitt nyårsinlägg kanske undrar efter en uppdatering på det, eller så gör ni inte det.. hur som helst tänkte jag ge en sådan nu.
Jo, jag låg vaken väldigt länge.. fick ett samtal från min moster som läst min blogg. Fick prata av mig lite, vilket var väldigt skönt. Somnade vid 6 eller nåt.. Vaknade vid 12, gick upp och kollade argt på Oscar som surt frågade: "va är de nu då?". Jag svarade ännu surare: "ja, vet du inte det??!" Men han visste. Vi pratade en lååång stund, grät och var tysta. Jag sa att jag tänkte åka upp till Hallsberg och bla bla bla.. Nu är det iaf som det är... Han har lovat att inte dricka något på två månader och då fyller han snart år också.. Ingen alkohol då heller.

Annars så händer inte så mkt. Imorn ska vi iaf åka och kolla på en fotbollscup. Oscars bror som spelar. Kan bli kul. :)

Puss & kram! ♥

nytt jävla år.

så jävla kul att allt är skit. imorn är inte jag kvar. jag flyttade. för vad? allt är borta. alla vänner. jag är helt ensam. ingen bryr sig, ärligt. min pojkvän behandlar mig som jävla skit och jag vill inte finnas kvar längre. jag orkar inte mer alls. jag vill bara bort. så ha ett så jävla bra nytt år. jag finns inte längre. hejdå.



Allvarligt. jag funderar på att lägga ner hela den här grejen. jag orkar inte mer. på riktigt, JAG ORKAR INTE MER!
Min pojkvän sitter bredvid mig och sover. han deckade. Precis som vanligt!!!! Jag är så jävla trött på det här.
 
Finns jag?
Märker folk av mig?
Existerar jag?
Bryr sig folk om min åsikt?
Bryr sig folk om det jag säger?
Lyssnar folk ens på det jag säger?
Hör folk när jag pratar, eller är det bara tomma ord som flyger runt?

På riktigt, jag har tänkt det så många gånger men aldrig så allvarligt som nu. När jag var ung, yngre, så försökte jag på rikgit. Men hade inte riktigt modet att genomföra det. Men nu känns det annorlunda. Jag orkar inte. Jag vill bara bort.

Jag är dödskär i den pojke jag lämade allt för att få leva mitt liv med. Grejen är att han inte visar något som helst jävla intresse för mig. Bara ord, "jag älskar dig, seriöst, jag älskar dig" och en puss på kinden. Men sen då? Händer det inget mer? Bara för att han pussar mig på kinden och säger att han älskar mig, betyder det att han annars kan bete sig som ett as mot mig. Betyder det att han kan hånskratta åt det jag säger och säga saker som; "du skämmer ut dig"???? Ska detta få mig att känna mig bra?? Ska detta få mig att älska mig själv mer?

Han sitter precis bredvid mig. Sover, snarkar och är allmänt borta. Han reagerar inte ens på sitt eget namn.
Klockan slog nu tolv för över 30 min sen och vad gjorde jag? Jo jag satt på köksgovet och grät. Satt där med mobilen i handen och grät. Försökte desperat skicka ett sms till en vän, en gammal vän, i hopp om att hon kanske skulle bry sig. Precis, alla andra på jorden gjorde ju samma sak, precis som jag, försökte skicka ett desperat jävla sms till en vän och önska gott nytt år. Och önska att nästa år blir så jävla mycket bättre än detta.

Jo. säkert tycker folk att jag är patetisk. Och det är jag säkert också. Så låt mig vara det. Jag skriver ner exakt det jag tänker just nu. Varenda liten grej.. och det är faktiskt skönt. Skönt att få skriva ner alla tankar innan jag får översvämning i hjärnan. För det får jag snart! Min pojkvän, jag försöker prata med honom ofta, oftast utan något svar. Eller, ibland kan man få ett "mm eller ett Mhmm, som svar.. Jag tänker bara: kan du inte bara lossas att du lysnnar på vad jag säger? Eller lyssna på riktigt? Eller är det jag säger så jävla oviktigt??

Noll, noll, noll.
Jag är värd, NOLL!

Jag är konstig, jag försöker, jag gör mitt bästa. Det räcker inte. Hela tiden klagomål. Från min pojkvän, från jobbet, från familjen. "a, men det är bara att kämpa lite till. Så illa kan det inte vara" "a, men du får hitta ett annat jobb". Ja, men hur jävla lätt är det då? Jag hade bara jävla tur när jag fick mitt jobb. Och nu har jag fast jobb och tänker fan inte bara försvinna från det! Jag stannar där och får magsår.

Jag hör inte hemma någonstanns. Jag är så vilsen. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill någon guida mig? Hjälp mig, någon, snälla! För jag orkar inte mer. Jag vill bara lägga mig ner och försvinna. Glömma alla bekymmer och inte tänka alls. Bara försvinna.

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0