1:a Advent



Jag har ju faktiskt pyntat lite i alla fall...
Två stakar är uppe, en stjärna och en tomte. Men det blir mer så småningom.. Imorn kanske...
Tomten är förresten en present från Oscars lossas farmor och farfar. Himla gulligt av dom! :)

Som ni märker så sover jag inte än. Kunde ju inte lägga mig med så blött hår. Passade på att lägga in kort till datorn från kameran... så nu har jag massa nya kort! :D Kommer upp på min bdb inom kort. (fattar ni, "kort", inom "kort")

Okej, det var inget kul, jag erkänner.

Skriver en liten påminnelse till mig själv att inte glömma att ringa och boka bussresa till Stockholm! Glöm ej!!!
Och måste också ringa Agria och fråga varför det står att jag har en katt som heter "Zero". För det stämmer ju inte.
Och så måste jag ringa hotell & restaurangfacket med..... har jag fortfarande inte gjort!

F
år väl bli en sån "ring-dag" imorn.

Nu säger jag god natt!

Gottegrisar

O var iväg och handlade förut... trodde han bara skulle köpa snus men så kom han hem med två påsar med massa gott i.
Han hade köpt:

Hel ananas
Morötter
Japansk mix
Chips
Smågodis
Chilinötter
Cashewnötter
och olika dip-såser


Jag tittade undrande på O.
Han bara sa: "Ja, jag blev så jävla sugen!"
Jag undrade om han var gravid.

Så nu har vi suttit framför tv:n och varit onyttiga. Jag har faktiskt varit väldigt duktig ändå och hållt mig till ananasen, morötterna och den japanska mixen. Lite dip blev det också... till morötterna.

Det blev ju inget igår.. så då blev det idag istället. :)

Nu ska jag duscha och sen sova tror jag. Ses och hörs!


Om du lämnade mig nu



Jag kan inte sluta lyssna på den här nu... älskar texten!

Sticky

Jo, jag jag gick faktiskt ut. Helt själv till en början.

Jag tänkte gå till antingen Sticky Fingers eller Gamleport.. för det är typ de enda ställena jag hittar till.. Och så skickade jag ett sms till Os mellanbror M, jag jag jobbar tillsammans med.. och frågade om han spelade någonstanns i kväll.
Han svarade att det gjorde han inte, men några han kände gjorde det på Sticky. Så han kanske skulle dit. Så då gick jag dit.
(Ursäkta min skrivning och formulering av ord... om det blir lite tokigt. Alkohol i kroppen.... :) )

Så en liten runda dit blev det... Jag kom för sent för att höra dom M kände men vi lyssnade på ett annat band i stället då. Minns inte vad dom hette men dom var bra.
Nåt på C tror jag... Cornelia? Nej... äh...

När jag kom hem så hade redan O kommit hem... och för den som vill veta mer om det får fråga mig.

Jaja, det var väl inte jordens vettigaste inlägg det där.. men men. Hoho.. Nu ska jag ta och plocka ur linserna och sen stupa i säng.

Och så klart borsta tänderna och klä av mig... men det är ju så självklart att man gör det...så jag tänkte först inte skriva det. Men sen precis när jag skulle trycka på "spara & publicera" så tänkte jag det att: "nu kanske någon tror att jag inte gör det... och bla bla bla.." så blev tvungen att skriva med det med.

Okej, det var världens förklaring. God natt!

Ut

O kom hem för en stund sen... Jag frågade igen om jag inte kunde få följa med men svaret var fortfarande blankt nej.

Han såg att jag hade gjort mig i ordning och frågade vart jag skulle. Så jag sa som det var... jag är så jäkla trött på att sitta ensam hemma  varje helg så får jag inte följa med honom så går jag ut själv i stället.

Kalla mig gärna löjlig.

Men nu är jag trött på det här.

Vi kanske ses på stan.

Ska jag nämna att han blev sur?

Tristess!!!!!

åååhh. Jag är så sjukt sugen på att hitta på något. Nåt, vad som helst!
Skulle lätt kunna hoppa in i duschen och sen sminka mig och dra ut, själv! Själv! Hur mobbad är inte jag?

O ska ut med sina kompisar! Surprise..........
Jag frågade om jag fick följa med.. men näh! "Vi ska ha 'herrmiddag' innan". Haha, va? Ett finare ord för förfest eller?

Nej, jag ska sitta här hemma och ruttna, sakta men säkert.
Vill du bli min vän?

Åhhh, just nu känns det så himla jobbigt att jag flyttat så långt bort. Just nu känner jag mig som  världens eländigaste person.. mycket möjligt att jag är det, att  jag inte bara tror det. Haha...

Varför har jag så svårt att träffa folk för? Åååååååhhhhhhh! Jag kräks på mig själv.

Fan vad illa jag är. Sitter och tycker så synd om mig själv... nej, jag ska fan hitta på nåt idag jag med! Ska inte låta detta sjukt tråkiga väder stoppa mig. (regn)

Kan man gå ut själv? Om någon där ute undrar kan jag ju påstå att jag tappat bort mina vänner.. men att jag absolut inte har gått ut själv!

Nej, nu säger jag så. Bye!

Hurtful



Från Oscar till Sandra.

Lön

Då kom den äntligen! Eller, ja, okej, den kom igår. :P
Härligt måste jag säga. Men får inte spendera dom nu, måste spara!!!

Jag har förresten varit dålig på att  blogga nu på senaste.. och jag får försvara mig med att jag varit sjukt trött. Jag har knappt hunnit hem från jobbet innan jag somnat. Förstår inte hur jag kan vara så trött.

Jag var på en föreläsning idag på jobbet. Vi fick åka iväg.. Lite förebyggande för oss som säkert kommer få svara på hundra frågor sen angående det här med nya "vårdvalet". Ska bli intressant att se hur det blir måste jag säga. Men jag hinner nog sluta jobba där innan det sätter igång på riktigt. :/
Nu är jag inte så himla trött för jag slumrade till en stund på föreläsningen. Fan vad segt det blev ett tag där. Jag vaknade till och tittade runt omkring och det var fler än jag som inte lyckades hålla sig vaken. Haha..

Nej, jag fryser jättemycket nu så ska sätta på lite musik och sätta igång att plocka upp lite här hemma.. så att jag sen kan plocka fram adventsstakarna. :)

Vi ses!

Intressant

Får se hur denna dag blir. Alla vi ordinarie är borta utom jag. Jag är alltså ensam med sekreterarna. Och de flesta sekreterarna är dessutom borta av olika anledningar.. Jaja, det blir nog bra. Kanske lite stressigt men det överlever jag nog. :)

Buss.

Usch, vilken fortsatt dålig start på dagen. Först var allt jättebra. Var pigg och allt.. Sen kommer jag ner till bussen. I god tid vill jag påpeka..och vad händer? Jo, bussarna är sena! 35 minuter stod jag ute i minusgraderna och frös bort en tå i taget. Svärmor beslutade till slut att komma och hämta mig, så klart så kommer bussen precis då. Tur att det var en stor buss som kom. Annars hade alla inte fått plats...eller ja, det fick inte alla ändå. Fatta, tre bussars folk i en. Jaja, nu är jag i alla fall på jobbet och har till och med hunnit tina och allt. :)

Morning

"I have the time of my life... Hey, Baby!" Hihi, lyssnar på musik. Blir så himla glad av denna. Värsta klassikern. Jag är redan klar. Eller, ska borsta tänderna bara. Fick ett sms av svärmor där hon skrev att jag skulle åka med nästa buss. Hehe, dom är lite sena. Jaja, ska väl ta och borsta gaddarna och sen bege sig mot bussen. Ses och hörs! Puss och kram!

Jobbet idag.

Dagen gick fort idag! Kom till jobbet och satte igång med arkivet på en gång. När klockan slog 15.55 så stod jag fortfarande där inne och arkiverade. (Hade såklart hunnit med en lunchrast plus en kortis till) Snacka om att man blir effektiv när man inte bli avbruten hela tiden. Verkligen skillnad! Hann med hela arton dagar! Inte illa pinkat kan jag tala om. Vanligtvis hinner man kanske fem-sex. Mhm...

På måndag nästa vecka så måste jag meddela chefen hur jag vill göra. Om jag ska tacka ja till två månader till eller inte... Inget som nappat än så det lutar åt ett ja från mig. Hm... kommer få magsår av all denna "dunkla" stress.. vet inte hur jag ska kunna förklara den. Men det är ingen vanlig stress.. utan en sån som käkar upp mig inifrån. Jaja..

Nej, ska käka lite kvällsmat snart.. Njuta av kvällen. O jobbar sent denna vecka. Puss & Kram! ♥



jobbångest

Åååååh, hatar det här!

Bara tanken på att veta att om några månader så är jag definitvt arbetslös, det ger mig sån himla ångest! Sitter och kollar på ams nästan varje dag men det finns aldrig nåt som passar just mig. Fan fan fan.

Gick hotell och restaurang i skolan och jag ångrar det så hiiiimla mycket! Jag vill inte jobba med det. Jag har inte alla kurser som behövs för att plugga om. Måste läsa engelska B för att få göra det...
Men orkar inte plugga, vill bara jobba, nu!

Det finns massa jobb som jag vill. Och som låter så himla bra.. men så kommer det där sista.. "vi ser gärna att du har någon pedagogisk utbildning.... och att du har flera års utbildning... "

Jag har fem (sex) småsyskon, räcker inte det? Jag har lärt mig hela livet.
Jag kan lära mig!

Usch, får så ont i magen. Får sån ångest!

Söndag

Sitter med en liten kisse i famnen. Han ligger och spinner högt och borrar in sitt huvud i min arm. Lite svårt att skriva med en arm. :P Men så himla gulligt.

Nej, nu hoppade han ner...

En lugn dag för oss idag. Vi sov rätt länge. Vaknade utvilad men med ryggont.. eller svankont. Dumma den.
 Jag lagade lite lasagne till oss. Gottgottigottgott! Oscars reaktion när han kommer in och ser vad jag lagar: "Mäh, jag vill ju ha tacos, jag är inte alls sugen på det där!" Haha, jävla otacksamma barnrumpa! Men han åt sen med god aptit ändå. ;P

Christian åkte hem för en liten stund sen också. Han var ju och kollade på någon konsert igår med fyra band som spelade tror jag. Vi trodde allihop att han skulle komma hem sent, typ tre eller nåt. Men klockan tolv kom han hem... Tror inte han var speciellt sugen alls på att lägga sig och sova då. Men det hade ju jag och O redan gjort. Hehe..
Nä, skulle vilja gå ut på en liten promenad. Undrar om jag får med O ut.

See you! ♥

Tvätt

Idag hade ju jag bokat tvättid. När jag kommer ner så har någon annan stoppan in sina egna kläder i tvättmaskinerna. Inte okej, tycker jag. Tryckte fram tvättprogrammet så maskinerna gick att öppna, sen tog jag ut den personens kläder och slängde in mina egna.
Va fan, har man bokat tvättstugan så har man det. Eller?
Nu ska jag i alla fall ner och hämta kläderna från torkrummet... Hoppas på att de är torra.

Det visade sig förresten vara en man som stoppat in sina kläder.. och han knep som en mus när vi träffades i tvättstugan.

See you!

Frajdaj!

Me like svengelska.

JOBBET

Jobbat idag som vanligt. En patient blev supersur på mig och kallade mig "nonschalant" för jag inte kunde ge ut hennes röntgensvar i kassan.
Som svärmor sa: "Det kallas inte att vara nonschalant, det kallas sekretess."

"Så nonschalant kan man inte vara!" På vilket sätt hon tyckte jag var det vet jag inte.. men men...

Förutom det så har jag nog haft ett litet rekord idag på patienter som kommit dit och velat boka tid. En vanlig dag kommer det kanske mellan sju och tio stycken. Men idag har det varit säkert tjugofem! Bara att försöka så trevligt som möjligt att jag tyvärr inte kan eller ens får boka något sånt i kassan. Och sen vara trevlig tillbaka när dom blir pissoff över det.

"Men jag är ju här nu, kan jag inte boka nu?"

"Nej, jag kan inte boka något i kassan. Men ni får gärna sitta och vänta på en sköterska som kan hjälpa er att boka en tid. Eller så kan ni ringa på det här numret.. bla bla bla bla..." Jaja, ska sluta älta. ;P



BROR

Ja, efter jobbet åkte jag inte till stan och mötte min bror. Han kom idag :) Imorn ska han på någon konsert på liseberg. Slayer och några mer som spelar.. inga favoriter från min sida om man säger så... hehe.. Nu får vi ta och bädda soffan till honom så ska vi nog lägga oss snart. Kolla på "Fredag hela veckan" först bara. :)

See you! ♥


Glatt var det här!

Jag undrar om någon spridit ut gladhet över Göteborg idag? I så fall har det definitivt spridit sig till dagens patienter.. Har bara haft en sur patient.. Hon tyckte det var förjävligt att man här, "i ett så fritt land som Sverige", var tvungen att betala för sjukvården. Men utöver det har det varit glatt. Har t.o.m fått ett "God bless you!", av en patient. Föga stolt över mig själv är jag! Haha!

Så trött.

Fick jobba kvällen idag. Fy! Jag som inte skulle ha det egentligen.. men så är det massa sjuka nu. Så då får man rycka in. Jag och svärmor var det som jobbade.. så fick skjuts hem med, superbra!
Vi stannade på vägen så jag fick köpa kattsand och sen hämta ut ett paket. Hihi, Tradera är min drog. Men nu får jag inte köpa mer därifrån! Måste spara pengarna jag har nu..

Ska kolla på Greys Anatomy nu. :D Sen blir det att sova... Kanske duscha innan. Annars gör jag det imorn bitti.. får se. Är ju inte ett dödsviktigt beslut direkt. Haha..

Imorn måste jag och O städa i alla fall! För på fredag kommer min bror hit och då måste det ju vara fint här hemma.

Nej, nu har det börjat! See you! ♥

Ny design!



Tack snälla Katarina för den fina designen du gjorde till mig. :)

Måndag

Det rullar på...

En del tårar har det blivit. Kanske ger jag mig för lätt.. jag vet inte. Eller jag vet att det inte får bli mer nu.

Ja... nej...

Fotbollsgalan på tv nu. Vem kom på den idén egentligen? Kombinera det tråkigaste som finns (i alla fall en av dom) med... Per Gessle.
Höjdpunkten har hittills varit Håkan Hellström! " Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din. I GBG..." Åh så vackert. ;D

Ska ta och duscha snart.. och sova tidigt idag! Hur ofta säger inte jag det? Nej, vi säger så för nu. Puss hej!

Hug me!


Söndag

Usch vilken helg det varit. Hänt massa tråkigt..orkar inte prata om det här. Så är ni nyfikna så får ni fråga mig.

Idag har det varit en sån där extremt seg dag..har inte gjort ett skit. O har varit och handlat och sen har han lagat mat till mig. Lax, mos och IQ-sallad. Det var supergott! Fast han glömde göra sås. Men men..

Nu ska jag duscha och snart lägga mig och sova. Så denna helg tar slut snart.

Åh, jag får sån ångest för allt!!!

Disney

Har du sett mer än 40 disney filmer är du ett freak

[x] Aladdin
[x] Askungen
[ ] Bambi 2
[x] Snövit och de sju dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
[x] Bernad och Bianca
[x] Bernad och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[ ] Taran och den magiska kitteln
[x] Mäster detektiven Basil Mus
Antal: 12

[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Poccahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[ ] Kejsarens nya stil
Antal: 8

[ ] Atlantis
[ ] Lilo och Stich
[ ] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[ ] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[ ] Alice i Underlandet
[ ] Janne Långben the movie
[ ] Anastasia
Antal: 1

OTECKNAT
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[ ] Narnia
[x] Föräldrarfällan
[x] George of the jungle
[x] Flubber
[ ] The Mighty Ducks
[ ] Isprinsessan
Antal: 6

[ ] The pasifier               
[ ] Miracle
[x] The Kid
[x] Joe - jättegorillan
[x]  Mary Poppins
[ ] Remeber the Titans
[x] National Treasure
[x] National Treasure 2
Antal: 5


ANIMERAT
[x] Bilar
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkrypsliv
[ ] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[ ] Den lilla kycklingen
[ ] dinosaurier
Antal: 4

totalt: 36


Dröm

God morgon/middag! Fan vad jag har sovit tungt i natt! Och länge också för den delen! Drömde en sån konstig dröm med. Typ att jag skulle på träningsläger med brottningen och hela drömmen handlade om allt innan, när jag skulle packa och så.. "nu måste vi åka Sandra!" "vänta lite, har lite kvar att packa." "okej, men nu åker vi." "Japp! Men ojdå! Jag har glömt träningskläderna!" Mhm.. Vi hörs säkert senare! Puss!

Helt otroligt!

Haha, min kära sambo är inte ute idag!
Han ligger in sängen och sover! Haha, han var supertrött. Precis som jag dårå.

Det helt otroliga är då att vi lägger oss sjukt tidigt nu.. för jag ska också lägga mig nu. Alltså, vi lägger oss tidigare än vi gjort under hela veckan. Och då har vi ju jobbat! Vi har ingen tid att passa imorn.

Jaja, ska väl sluta låta så sjukt... förvånad eller nåt.

Natti! ♥

Sms från bror.



"Du vet att jag kommer till dig nästa helg va? 21-23 nov"

Svar: "Just det. Ja det vet jag. :D"

Tack för påminnelsen, Ch! Hähä

Oj

Oj så trött jag var igår! Stupade i säng på en gång i stort sett.. glömde bort allt annat!

Är trött nu med.. men det får jag vara för imorn har jag ju sovmorgon. Så skönt!

Det är kaos på jobbet nu.. Alltså utöver alla patienterna som kommer extra nu under vaccinationstiderna. Jag menar mer.. angående våra anställningar och så. Folk är upprörda och arga. Framför allt är jag det.. och en person till.
Precis alla jag har pratat med har sagt precis som jag tycker. Att det är helt sjukt att vi inte får vara kvar. Speciellt när de är i stort behov av våran hjälp...
Och dom tycker det är synd.
Jag tror inte jag nämnt det.. men jag har ju anställning där tills den sista december, som det är nu. Jag har blivit erbjuden två månader förlängt men efter det så är det säkert att vi inte får vara kvar. (Skriver vi eftersom det gäller fler än mig).
Jag har inte skrivit under på det än.. för det känns så himla dumt. Känns som om man blir lite utnyttjad faktiskt. Så jag letar jobb nu... Men hittar jag inte något annat så får det bli nödlösningen. Någonstans måste jag ju få pengar ifrån. :/ Är så synd för annars hade jag gärna stannat där. Trivs.

Later!

så kul!

Hihihi, det är så himla kul!

...pusslet som jag berättade om innan alltså. Så kul och så svårt! Vet ju inte hur det ser ut, så får chansa!
Nej, ska fortsätta lite till. Har sovmorgon imorn så kan "unna" mig själv att få pussla lite längre då. :)

Passar på att säga god natt! ♥

wasgij

 Jag köpte ett pussel på tradera. :) Jättekul pussel faktiskt, för det är inte som ett vanligt pussel.
Alltså, okej, det är bitar som vanligt och så.. :P Men själva bilden är annorlunda.
Jag har den bilden som jag visar nu.. men själva pusslet är på det som gubben bakom hästen ser. Alltså är själva bilden ur hans perspektiv. Fattar ni?
Det fattade inte jag först.. så när jag började så svor jag och tänkte att "va fan är det här??"

Men det var oöppnat när jag köpte det.. så inga bitar saknas. :P

Det är typ bakofram, precis som dagens rubrik. :) (Och som pusslet heter)

Betalt och klart.

Jag jobbade ju idag.. Gud vad trött i huvudet jag är nu.. märks att man varit borta ett tag.

Slutade lite tidigare så möttes jag och O utanför banken. Vi hade med oss alla våra småpengar, mynt enbart, som vi växlade in. 2000 nånting kronor blev det. Inte illa pinkat för lite "skrot".

Sist jag räknade så var vi dock uppe i lite över 3000.. men gissar på att Mr. O norpat lite i våran lilla bössa.. Jag med iofs.. :P
Sen fixade jag så jag hade pengar till Thailandsresan som skulle vara betald på lördag. Så nu är det fixat! Känns så himla härligt att inte behöva tänka på det mer, utan nu är det klart!
Bara fickpengar kvar....

Och så måste jag ju få ihop lite mer pengar om jag ska ha råd att följa med på kryssning till Tallin, med Linda. Jag vill med!!
Men det löser sig! :)













Allsugning AB



Hihi, lite lustigt.
De håller på och ska lägga nya rör i hela området här, och nu blev det till slut våran tur.. De har redan hållit på några dagar men det kommer nog dröja några dagar ytterligare.. luktar gör det med. Fy fan. Det är avloppsrören som dom håller på med alltså.
På torsdag stänger dom av vattnet i vårat hus mellan 8-18. Typiskt att det är den dagen jag jobbar kväll och därmed har sovmorgon.. betyder att jag får duscha på kvällen och sen spara en liten mugg så jag kan borsta tänderna.
Jag kan slå vad om att jag kommer vara supersugen på ett glas med kallvatten då med, bara för att jag inte kan dricka det. Men det är ju inte hela världen faktiskt. :P

Flitiga Sandra.

Ja, ibland så. :)

Idag har jag tvättat. Pluspoäng till mig.
Idag har jag sorterat papper in i min lilla "portfölj". (Det kanske var igår förresten) (Maaaaassa papper)
Idag har jag städat massor. Pluspoäng till mig.
Idag har jag dammsugit. Pluspoäng till mig.

Dessutom har jag lagat en trasig kattleksak, bärt ner massa grejs i källaren och pysslat lite med våra nya partyliteljusstakar. :)

Idag har O diskat och lagat mat. Pluspoäng till honom.

Undrar om jag ska ta och jobba imorn? Är rädd att jag ska gå tillbaka för tidigt så jag blir sjukare på nytt igen... För jag hostar ju fortfarande. Och är fortfarande väldigt förkyld. Får ringa svärmor och rådgöra. :)

Nu blir det kvällsmat för mig och bejbi. Puss och kram!

Mias grav



Plockade en bild från mammas bilddagbok nyss. Hon var till Mias grav samma dag som jag kom hem till dom. Det var en evighet sen jag var där.. Känns jättedumt!
Men som mamma skrev så har hon en så snäll farmor som är där ofta och gör fint. Vi andra bor lite längre bort...

Helt sjukt är det! Tiden har gått så himla fort... Men det blir inte lättare för det. :(

Och jag kommer aldrig glömma!

Måndag.

Jag var som sagt hemma från jobbet idag.. men tro inte att jag är utvilad för det. Först så somnade jag inte förens vid tre.. och sen vakna jag vid fyra när Os klocka ringde.. sen dess har jag varit vaken.

Var till farbror doktorn idag med.. jag tyckte inte jag behövde det eftersom jag tror det är vanlig hosta och förkylning jag har. Men svärmor var envisare än jag denna gången.

Doktorn kom fram till att min sänka var så låg att den knappt kunde vara lägre... och att jag hade "lite" feber. Eller hur vad det han sa nu..
typ: Lite i överkant men inte så mycket att man kan kalla det feber.

Haha, hostar gör jag än. Fick en ny hostmedicin att plocka ut i alla fall... Kanske funkar bättre än Cocillanan jag hade sen innan.
Mollipect hette den.
Jaja.. Ska ta en skvätt hostmedicin nu. (Tycker det är så hiiiimla gott, på riktigt alltså!)

The killers



EMA 2008 - The Killers - Human live

Påminner aningen om Melody Club - Electric.. men är superbra ändå. Älskar sån här musik!

Söndag.

Jag mår inte mycket bättre idag än igår måste jag säga. Ska inte jobba imorn.

Idag har jag gjort ungefär lika mycket som igår. Var nere till tvättstugan i hopp om att det mot all förmodan skulle finnas en liten tvättid till mig men icke sa nicke. Första lediga var på tisdag.. så bokade den ifall jag är sjuk då fortfarande, så jag/vi får lite tvättat.
Sen har jag faktiskt sorterat i våran byrå. Eller ja, i alla fall alla våra papper som låg där i.
Och sen har jag lagat mat. Det blev pasta med ost- och skinksås.
Hm.. ja, sen har jag spenderat en ganska stor del av dagen framför datorn. Mest framför Tradera. Har bjudit på en hel del nu och har även vunnit lite saker. :) Superkul.
Nu väntar jag bara på att få hem grejerna.

Os mamma ringde för en liten stund sen. Hon var hos hennes svärföräldrar som bor här i närheten. Det är ju fars dag idag och det hade blivit smörgåstårta över.. Så O sprang iväg för att hämta lite. :) Blir gott!

Nu ska vi kolla på Erik och Mackan.  Puss och kram!

Lördag

Fy vilken slödag jag haft idag. Jag har verkligen inte gjort ett skit! Vaknade sent, sov som en stock verkligen. Gick upp på toa två gånger men somnade om lika fort som jag la mig igen.
O promenerade iväg och köpte pizza. Jag beställde en med tonfisk på men fick en med räkor och crabfish. Nästan samma sak tyckte O. :P

Jag har för övrigt ingen röst alls idag så O skrattar så fort jag försöker säga nåt. Jag får bara fram små pip.

En kul grej är i alla fall att jag vunnit två annonser på tradera. :) Två klänningar. Himla kul faktiskt, jättefina. En gul sommarklänning för 69:- och en lång t-shirt för 30:-. Imorn går en annan auktion ut och än så länge leder jag budgivningen på 10:-. :) Hoppas att jag vinner.

Nu ska jag sätta mig i soffan med O. Vi ska se på "tomten är far till alla barnen". Kanske ska tända på våra nya ljus med. Inte allihopa alltså, men några stycken. ;) Puss och kram!


En gammal bild på Baileys. Saknar så mycket!

och.....

... var tvungen att visa.

... god natt!

sick

Jo, ni som läst i veckan har väl läst att jag kände mig sjuk
. Jag kände mig som 91 ett tag där.. och det blev bättre. Men igår kom det tillbaks igen. När jag vaknade på morgonen hade jag ingen röst alls och var så täppt att jag inte kunde andas alls. Fick bli astmamedicin med.. blev superskakis. På jobbet fick jag vara i arkivet så mycket som möjligt vilket var tur eftersom jag inte själv hörde vad jag sa. Ännu mindre hörde patienterna. Borde kanske inte jobbet egentligen men jag gjorde det ändå.. kan ju inte vara sjuk jämt!
Under dagen blev det så småningom värre, fick tryck i pannan och under ögonen (bihålorna) och så blev jag helt tårögd av det.
Bokade en läkartid så fick utskrivet en medicin som är slemhinneavsvällande. Hoppas jag mår bättre imorn.
Så, så kan det vara.

O är ute på krogen nu.. surprise. Jag som trodde att vi skulle ha en gemensam kväll för en gångs skull.. var en evighet sen sist. :/
Och jag har gjort varm choklad (mammas recept = m
uuums). Har dessutom käkat lite tacos som O gjorde i ordning. :) Men det är väl typ det jag hade att säga... :P Är sjukt trött och kan egentligen inte komma på en vettig anledning till varför jag sitter här när jag kan lägga mig i vårat svala sovrum och sova. Men något drog mig mot bloggen... Behövde väl tycka lite synd om mig själv, lite öppet sådär. ;P
Och nu har jag sjukt ont i magsäcken (?) igen. I alla fall tror jag det är magsäcken.. ska lägga mig nu. Bye for now. Puss och kram!

Kuddar av mor.



Se vad snäll och duktig min mamma är. Alla de här kuddfodralerna har hon sytt till mig och O. (och ett till vitt) Jag är supernöjd. Alla kuddarna är i exakt dom färger jag vill ha och är mina favoriter. Brunt, brunt och brunt. Och lite vitt för att bryta av. :) Tack mamma.

Partylite

Partylite

Jag shoppade som sagt lite på Michelles ljusparty. Himla kul faktiskt med ljus. Me like!

Dom glashållarna kan man pynta själv som man vill med tex julgranskular till jul, stenar, färgad sand, glitter, kaffebönor eller vad du vill. Kommer bli sååå fint sen när jag listat ut nåt fint att pynta med. :) Och gott kommer det lukta med.

Pics.

Jag har ju kommit hem nu.. så får ju ta och ladda upp lite bilder då. En uppdatering från i fredags i bilder.

Först festen.


M och Boyfriend :) Or is it? Bad and bad.


Linda och jag.


Linda jag och Shobb (stavas?)


Lillebror and I.


Linda och jag linslusade en hel del. :P


K var på biblioteket och lånade två spännande böcker.


Fanns 3D-bilder i. Och det tyckte lilla W var superspännande.


William visade hur vig han är. Tänk om man fortfarande kunde göra så...
Undrar om jag fortfarande kan? haha.. måste testa sen.


Följde med papo till USÖ. Han blev friskförklarad nu. :) Yeeey!

Ja, det var lite kort. :)

På väg hem.

Jag tror jag får försöka sluta blogga från mobilen. Min mobilräkning var dubbelt så dyr som det brukar vara. Kan som sagt bero på bloggen eller så kan det också vara det faktum att jag skickat massa sms och ringt massa med. Ja, jag får skärpa mig. :p Jag sitter faktiskt på tåget nu på väg hem mot Göteborg. Tre väskor släpar jag på. Det blev lite extrasaker med hem. Ska ta kort och visa sen tänkte jag. :) Men nu tror inte jag det får plats mer.. See you!

feber...

... har jag tydligen inte. Är inte varm i pannan. Men har fortfarande sådär störigt ont i hela kroppen så jag piper så fort jag slår i mig någonstanns. Allt är jobbigt. Jag kan i alla fall andas bättre nu efter att jag använt nässpray och så har svullnaden i halsen gett sig lite.
Behöver vila mig lite, skämma bort mig lite. Sova länge. Har ju vaknar sjukt tidigt varje dag denna vecka.. jobbigt när jag har chans att sova men inte kan.
Jao, förstår att det inte är så kul att läsa om mina "krämpor".. ;P men ni får stå ut.

Har faktiskt ont i magen också, eller under hjärtat där magsäcken sitter också. Måste luta mig bakåt.. Jag undrar vad det kan bero på.. Kanske det som Michelle sa.
 nej, det är nog bäst jag lägger mig och sover.. kanske jag är 21 imorn igen och inte 91 som jag mina "krämpor" tytt på idag. Natti natti!

Teater och fika.

Idag åkte jag till Michelle för att umgås lite. Vi hann med en hel del måste jag faktiskt säga. Jag åkte in med tåget 12.45 och vi gick direkt till frisören så jag fick klippa mig. (klippte mig i Örebro istället för Hallsberg). Mitt hår är numera rätt kort, tycker jag. Men jag kommer nog trivas i det ändå. De bjöd oss på fika med. :) Efter det gick vi en sväng hem till Michelle och M. Jao, efter det gick vi ner på stan igen för en liten fika igen. Det blev en chailatte. Muuums. En hel del prat blev det också. Mycket trevligt att få prata lite med någon som... lyssnar och pratar tillbaka. Och jag lyssnade med så klart.
Hm, vad gjorde vi sen?
Jo, vi gick hem till Michelle och M igen och lagade mat. Det blev lasagne, supergod om jag får säga det själv. Trots att jag först missbedömde en aning om när den skulle vara färdig.
"Michelle, jag tror det är färdigt nu."
"Ah, varför tror du jag håller på å dukar för?"
Men ack så fel vi hade.

Michelle fick ett sms från tjejen som klippte mig och hon undrade om vi ville komma på kvällen och titta på teater. Hon är makeup artist där och dom hade en sån förhandsvisning innan premiären. Jättekul var det. Det var bra och intressant. "Lejonets unge" hette den.
Där bjöd dom på fika igen. :) Haha, så man kan säga att jag fikat en hel del idag.

Nu är jag i alla fall hemma hos mamm igen. Åkte hit direkt efter teatern var slut.
Ska vara lite sällskap till mamma nu eftersom jag åker hem imorn igen. Tiden går så fort...
Nej, see you! ♥

i'm längting!

Såå mycket. Ursäkta min barnsliga svengelska... men jag gör verkligen det. Sofia har en sån nedräknare och enligt den är det 52 dagar kvar idag. Egentligen är det ju inte alls så länge. För idag är det den tredje november. Så en månad till tredje december och sen ynka 22 dagar till.
Så vad jag hoppas: Tiden går snabbt fram tills den 25:e. Sen går tiden saaaakta så vi får njuta av våra två veckor. :)


nice.

Fryser

Usch, det känns som jag håller på att bli sjuk. Fryser, har ont i hela kroppen men mest har jag ont i halsen. Vill inte bli sjuk nu när jag är här uppe och hälsar på. :/ Har med mig panodil så det blir väl att knapra såna sen.. Imorn ska jag nog leka med Michelle i alla fall. Ska bli himla trevligt faktiskt. Och sen ska jag klippa mig. Har bokat tid imorn 11.30. SkitHallsberg. Hoppas jag blir nöjd. ;P

Jag har nyss kammat lilla Bobby. Så söt är han... och han blev alldeles till sig, så skönt tyckte han det var. :) Tassarna åkte fram och tillbaka i luften och klorna likaså. Han är hur överviktig som helst nu, lilla skrutten. Så mamma ska köpa "gå-ner-i-vikt-mat" till honom. Hoppas det kan hjälpa honom.
Mina syskon har även blivit lovade en mindre summa pengar för den som håller honom igång ett slag. Det kan behövas!



Men visst är han söt ändå? :)

Nu ska jag ta en panodil och sen lägga mig en stund på soffan. Mina syskon är och spelar badminton. :) Pyss!

Kräftor, stek och äppelkaka.

:) Idag åkte jag, Ch, Jo och papi hem till farmor och farfar. Dit kom också min kusiner E och E. Allihopa var helt förvånde över att jag hade glasögon. Det visste de tydligen inte om. Men jag vet att jag har sagt det.. så det är dom som inte har något minne. Faktiskt. Haha...

F & F bjöd på kräftor till förrätt. Stek och potatisgratäng och biffar med potatis och brunsås till varmrätt. Till dessert blev det äppelpaj med vanlijsås och efter det kaffe (saft för mig) och dammsugare. Nu är jag så mätt så jag knappt kan sitta upprätt. Haha, helt sjukt.

Jag fick låna en resväska av farmor och farfar med som jag ska ha med till Thailand. I sista sekund kom hon på att jag kanske skulle ha med mig en adapter med.. så det skickade hon med. Och så en magväska. Haha.. tack farmor.

Jag sov väldigt dåligt i natt. Fick dela säng med min lillebror och han har legat och gnisslat tänder hela natten. Sjukt svårt att sova då. Skulle behöva öronproppar. Men hoppas jag sover bättre i natt.

Nu ska jag ringa Oscar och sen Michelle tänkte jag. Fråga om hon vill leka med mig någon dag. Sen ville mamma att jag skulle hjälpa henne att göra ett städschema.. Får väl se hur det går.. See you! Puss!

Halloweenfest på Kåren.

Jag är som sagt i Hallsberg nu, hos mamma. Igår åkte jag till Linda och Millan i Örebro. Christian, min bror skulle köra mig men det slutade med att han fastnade där han med. Vi drack lite.. Eller rätt mycket och gick sen till Kåren. Väldigt mkt folk! Ringde Michelle. Lagom tills jag kom in så var det dags att gå tillbaka igen. Däckade på Lindas soffa och vaknade inte förens på morgonen av värk i benet. Kunde inte gå.. Hade legat helt konstigt. Nu har iaf värken försvunnit och bakishuvudvärken med. Bilder finns och kommer upp när jag kommer hem. Saknar dig O! Puss och god natt!

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0