Baileys.

 image38
J a g   s a k n a r   d i g   s å !

Kyckling, ris och dessert.

O har varit väldigt underbar idag. Han gick och handlade, helt själv. Sen kom han hem och lagade mat till oss båda. Stekte kyckling, kokade ris och gjorde beasås helt själv. Bra gjort av honom! :D
Sen gick han iväg och fixade dessert också. Glass med mangoskivor på. Mumma! Blev så glad!
Kanske var han så snäll idag för att han gick ut igår, trots att jag bad honom stanna hemma. Och kanske var det också för att vi skulle ätit på restaurang idag med det inte blev så för han inte 'orkade'.
Sånt skulle göras oftare tycker jag! :P

Idag har jag skrapat bort den sista färgen från våra badrumsmöbler. O:s syssling som bodde här innan lämnade kvar dom till oss. Och de hade målat dom själva, inte så bra. Färgen började försvinna fläckvis så jag bestämde mig för att ta bort alltihopa. Nu, ca 30 timmar senare så är jag klar! Det blev iaf mycket finare nu.. Vita möbler istället för gulbruna..

Jag gick ner och kollade ifall det fanns någon tvättid snart. Det gjorde det inte. Eller, på tisdag fanns det.. men jag vet inte om jag ska jobba då. Får se hur jag mår. Bokade iaf då..
Det vill inte släppa alls i bihålorna. O påstår att jag är svullen under ögonen, på kinderna. Men det tror jag inte jag är.

Nu på kvällen så ringde pappa mig också, så vi har pratat en liten stund. :)
Kanske ska ta och duscha? Känner mig blää. Haha. Ja, så får det bli.
Puss & Kram! ♥

Bihåleinflammation

Typiskt. Kände mig ju lite dålig.. och nu vet jag varför. Får käka kåvepenin, dricka hostmedicin och spraya någon specialnässpray. Mina lungor lät tydligen inte heller något vidare och speciellt inte den vänstra. Får se om en vecka hur det är då. Doktorn rekomenderade mig att vara hemma.. men jag vet inte hur det blir med det. Har inte råd att vara hemma, egentligen. Får ju inga pengar när jag är sjuk. Jaja.. nog tjatat om mina sjukdomar. Haha
lär väl ändå skriva mer om det imorn om jag inte har något annat vettigt att skriva.


Idag kom svärfar på besök. :) Vi satt och pratade lite om allt möjligt tills O kom hem. När väl O kom hem var han så trött så svärfar stannade inte så jättelänge..


Annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt, surprise!
 Fast jag och O har faktiskt planer på att, när jag blir frisk från detta, att vi ska ut och springa två kvällar i veckan. Jag behöver verkligen röra på mig innan jag rullar fram! Haha.. usch, jag mår illa när jag ser mig själv.
Nu har jag ju skrivit ner det här också så nu måste jag ju börja göra det. Annars håller jag ju inte det jag skrivit.


Förresten, i morse letade jag överallt efter Figaro. Gissa var han var?

image120
Jo, han hade klättrat upp i fönstret och satt längst upp i hörnet. Hängde i klorna. Som om han satt i ett träd. Knasig kisse!

Nu ska jag kolla film. O sitter och tittar på American Pie. Så jag får väl titta på det jag med.
Puss & Kram! ♥

Jag har lyst med min frånvaro, igen...

Men nu är jag här igen!
Jag har ju haft besök under hela helgen och har inte prioriterat bloggen då...

image103image104
                 F              A               M               I               L                J

På fredagen kom mamma, Je, Ki och Wi. :) Vi gjorde mat - hemgjorda hamburgare och bröd. Sen fikade vi lite och svärmor och hennes sambo kom och hälsade på. Det var kul att de fick träffas, speciellt eftersom jag har pratat så mycket om dom med varann. Eller hur man säger.. :P
Mina syskon fick lite pengar av svärmor och Ki blev helt förvånad och sa: "Gud, vad snäll du är!" Så söt!
Sen blev det dags för mamma och Wi att åka hem. :( Mamma var tvungen att åka hem till sina katter. Men jag hoppas hon kommer ner snart igen!
På kvällen tog jag fram allt godis som svärmor köpt. Första reaktionen var mest =o, alltså ett oj, så mycket godis. Hehe



På lördagen vaknade Je och Ki tidigt! jag gick faktiskt också upp då och så fixade vi frukost, såklart. Efter tjat i hundra år så gick O också upp. Vid lunchtid åkte vi in till stan för att kolla inne i nordstan. De fick ju pengar och ville kolla om de kunde hitta något att handla. Och det gjorde de! Ki trivdes som fisken i vattnet när vi var i leksaksaffären men hade lite svårt att bestämma sig för vad han skulle handla. Det han allra helst ville ha kostade ju alldeles för mycket! Inte ens så jag kunde lägga till lite.. haha
Je ville kolla lite i klädaffärer (och jag också) så vi gick lite där också. Efter ca två minuter sätter sig Ki på huk, suckar högt och säger: "ååååh, nu har vi varit här jättelänge!" haha, otålig liten grabb!
Ki hittade till sist ett legoskepp från Pirates of the Carabean och en annan legogubbe med typ, fantasystil.
Je hittade en tröja och ett par jeans. :)
Dagen blev lång. Vi hann käka på donken också kan jag ju tillägga.. men sen åkte vi hem igen.
Det blev lite film på kvällen, Transformers - Os favoritfilm. Och så tacos.

 Figaro höll sig på sitt favoritställe - i garderoben. Han tyckte kanske det var lite väl mycket ståhej här. Och där inne var det lugnt, varmt och tyst. :)





På söndagen blev det frukost som vanligt, vet inte ens varför jag skriver ner det.. :P men iaf..
Vi gick en liten promenad runt här i våran lilla byhåla.


image118image119

Det var kallt ute så vi skyndade oss hem igen.



På måndagen var det dags för Je och Ki att åka hem. :( Vi hann inte göra så mycket faktiskt. Jag lagade mat - lammstek och potatisgtratäng. Mumma! Tyckte jag. haha..
Sen åkte de hem...
Jag hoppas de också kommer ner snart igen!

Ja, det var en liten sammanfattning om vad som hände i helgen. En härlig helg måste jag säga. Önskar vi kunde träffas oftare!
Nu ska jag kolla klart på Greys anatomy! Förresten, vad dumt att svt1 har lagt barnmorskorna just idag, på just samma tid som Greys! Skulle vilja se på båda ju! Hm...
Jaja, det är som det är! Puss & Kram! ♥

Besök :)

Mamma, Je, Ki och Wi kom idag till mig. :)
Je och Ki är fortfarande kvar och kommer stanna här tills på söndag eller måndag. Mamma och Wi åkte för en liten stund sen. Hon var tvungen att åka hem till katterna.. Hade annars varit kul om dom stannat.

Oscars mamma och lossasfar kom och fikade också. Det var lite mysigt. Och såklart ska mamma bli pinsam och säga: "men ni väntar väl ett tag till med barn?" Jisses.. haha

Imorn ska vi kanske in till stan.. kanske ska till naturhistoriska musèet eller kanske till lek & buslandet. Det är för barn upp till femton år och såg himla kul ut faktiskt. Fast på bilderna var det mest yngre barn så Je ville inte dit sa hon. Det verkade bra också för att jag och Oscar går in gratis om vi går in med barnen. Fast naturhistoriska var billigare.. 40:-.
Vi får se vad som händer. Kanske åker vi in till stan och bara kollar runt lite. Fast det kanske inte blir så kul för dom.

När svärmor skulle åka så åkte mamma med så blev hon inkörd till stationen. Och så fick mina syskon en liten peng var, som hon sa. 100:- var.
Ki: "vad snäll du är!"


Men nu ska jag vara lite social med mina syskon. Vi ska göra det lite mysigt, så jag får njuta av att träffa dom. Eftersom vi inte träffas så ofta. Så, see you! ♥

Städa.

Nu ska jag städa! För imorn kommer mamma, Je och Ki!!!! :D
image102

Lagom irriterad blev jag

idag när jag kom hem kan jag tala om.
I förrgår bad jag honom städa lite hemma innan jobbet, men han visste inte vad han skulle göra så han bad mig skriva en lista på allt.
Sagt och gjort.
Igår glömde jag ringa och väcka honom så han sov till 13.15.. hann inte städa.
Idag ringde jag vid 09 som han sa. Och han svarade.

Där gick jag på jobbet och såg verkligen fram emot att få komma hem för jag trodde jag visste att han skulle städat lite, så kunde jag göra det sista sen. Men såklart har det inte hänt ett skit. Jag blir lagom irriterad faktiskt.
Vafan, han är inte den enda som jobbar och är trött!
Det hjälper för visso inte att sitta och gnälla.. men bättre jag gnäller här än framför honom för då blir det bara värre.
Vad ska jag göra för att få honom att hjälpa till?
Herregud, jag låter som min mamma(!)


Storhandlat

image101
Kom hem för en stund sen. Svärmor körde mig för att storhandla. Det blev en hel del handlat kan jag säga.. men det blev inte speciellt dyrt.. vilket var bra! :) då blev Sandra glad.

Svärmor köpte en stoooooor påse godis till mig, Oscar, mamma och mina syskon som kommer i helgen. 1.5 kg tror jag bestämt att det var. Och så köpte hon ett sånt stort påskägg också. Men jag tror inte allt godis får plats där i.
 Jisses. Jag som köpte godis igår också. Till helgen..


Fan, nu skrev jag mycket igen och allt försvann. Nästan. Bara det ovan blev kvar.


Ja, ska väl skriva lite kort om det som försvann..
Att Mamma, Je och Ki får käka godis tills de storknar.
Att Figaro har blivit halvt galen, springer upp och ner, fram och tillbaka.
Att jag ska städa för här ser det ut  som f-n. Jo, ska dra igrång nu innan Grey´s anatomy.

Puss & Kram! ♥

Vad är fel?

Idag har jag varit hemma från jobbet, igen.

Huvudvärk
Jag gick upp som vanligt när klockan ringde och hoppade in
i duschen. Då kommer svimattackerna. Jag blev tvungen att huka mig ner för att inte falla ihop.
Det är inte första gången detta händer, men oftast brukar det bara vara en eller två gånger. Idag ville det inte sluta. Provade att sänka värmen och duscha kallt men det hjälpte inte heller. Hela huvudet blev varmt på mig allt blir svart framför ögonen.
Varför blir det så här??
Imorn ska jag åka till jobbet iaf. Jobbar ju på en vårdcentral så Oscars mamma ska ta blodtrycket på mig och se ifall det är nåt konstigt där.
Har käkat ipren också för har huvudvärk.

Tog i alla fall en liten promenad ner till affären och köpte färskpressad hallondryck och kattmat. Det blev lite godis också för på fredag kommer ju mamma, Je och Ki. :) Det var extra billigt idag så då passade jag på. Lite lyx ska de ju få nu när de kommer!
Funderar på om vi ska hitta på något speciellt.. Någon som kan ge förslag på vad man kan hitta på med en kille och en tjej som är födda 95 och 98? I Göteborg då såklart.
Liseberg hade varit kul, men det är ju stängt.
Sjöfartsmuséet kanske? men vet inte..

Puss & Kram!

Angående dagböcker

Privata dagböcker. Såna man skriver för hand, hemma. Jag har blivit uppväxt i en familj där det är nästan kriminellt att läsa någon annans dagbok. Det är liksom en sak man bara inte gör. Det är liksom lika självklart som.. ja, jag vet inte vad.
Hela mitt liv har jag haft mina dagböcker som jag skrivit i, har fortfarande.

Men, nu har jag fått reda på att min dagbok har blivit läst. Och jag känner mig nästan kränkt, faktisk, på nåt sätt. Det känns på nåt sätt som att jag kommer bli galen om jag inte har något ställe där jag kan få ur mig mina allra innersta känslor.
Min dagbok var en trygghet för mig.
Ja, jag vet inte hur jag ska förklara. Det känns bara tråkigt.

Funderar på hur många dagböcker jag har skrivit. Vet inte exakt, men har alla sparade och allt som allt blir det över tio stycken. Kanske femton. Skitsamma..

home alone

Jag sitter här och väntar på att tiden ska gå. Lagar mat - kyckling, curryris och sötsur sås. :) Mumma.
Oscar jobber eftermiddag så han har inte slutat än. Men han kommer väl hem snart.. Ska duscha sen och efter det ska jag lägga mig tror jag.
Får nog gå upp när Oscar kommer och fixa pengar till Fia. -till våran Thailandsresa!

Är så trött! Som alltid! haha

:) Figaro är så söt. Nu ligger han i fåtöljen bredvid mig och tittar på mig. Och så kurrar han till högt när jag tittar på honom. Och så gäspar han och kollar i kors. Sötast!

På fredag är jag ledig från jobbet och då kommer mamma, Je och Ki hit. Ska bli så kul!! :D

Snart får jag bilderna från helgen av Fia så då kommer dom upp också. Wohoo!
Puss & Kram! ♥

Nu har vi gjort stan farlig

image100Hehe, det blev lite shopping som jag sa. Köpte inget vettigt direkt måste jag säga. En tröja, två dukar, puder och lite annat strunt. :P
Tröjan var det ett litet, litet hål i som jag kan laga själv hemma.. men för det fick jag den för halva priset. Tack, sa jag. :)

Vi var inne och preliminärbokade en resa till Thailand för fem personer också!!! :D Jag och Linda har pratat om att åka dit över jul.. och så ville Sofia och Oscar också följa med.. Så tog vi för en person till ifall Oscar vill ha med sig någon vän med.
När jag ringde Linda och berättade den roliga nyheten så blev hon plötsligt osäker.. Det är mycket pengar men det ska ju inte betalas förens i november. Jag hoppas hon väljer att följa med!!
Det ska bli kul imon när jag kommer hem och får berätta för Oscar. :) Hoppas han blir glad! Eller, det blir han. Hoppas jag. haha

Jag och Sofia satt och kollade lite på bilder och videos från dit vi ska, om det blir av, och det var så fint! Vill åka nu på en gång!

Två veckor i Thailand!!!!!! Puss & Kram

Hos Sofia :)

Yes :) Sitter i Sofias lilla kök och lånar datorn en stund. Vi har ett späckat schema framför oss idag, liksom igår.
Igår kom jag direkt efter jobbet och så gick vi till chinatown och åt goood mat. (och drack lite cider) Onyttigt som fan men det sket vi båda i. haha..
efter det gick vi hem till henne och kollade på massa roliga klipp med våra favoriter Björn Gustavson, Johan Glans och Robert Gustavsson.
Nu ska vi snart ner på stan och leva loppan. Ska shoppa lite grejer och titta runt. Vi väntar bara på att Sofias kamera ska laddas klart så vi kan gå. För vi kan ju verkligen inte gå utan den! Vi ska ta sju hundra kort, ca. ;)

Undrar om inte vi ska kila redan nu.. Kanske. Jag ska iaf vara lite social med Soifa nu!
Kram och Puss!  


Gamla jobbet.

image98*B* ringde nyss. Alltså min gamla chef från mitt gamla jobb. Jag har varit inne där två ggr efter att jag slutat och bett han ringa mig plus att jag ringt dit. Nu ringde han, vad blir det? ca en månad senare och frågar om jag kan jobba i kväll.
Jag är sjuk och är hemma från mitt nya jobb idag så jag sa nej. Då sa han: jaha, har du ett nytt jobb? Ja sa jag, men jag kan jobba på helger och veckodagar också ifall det behövs. Men då sa han bara att han ville att jag skulle komma dit och lämna alla mina saker. Han tycker verkligen inte om mig! Jag är som rena rama pesten för honom!

Det var så skönt att säga till honom att jag hade fått ett annat jobb. Speciellt efter det att han sa att jag inte kommer få något nytt eftersom ingen behöver någon nu. Som om att jag inte hade något annat val än att stanna kvar där.
Men, skönt att slippa honom! :D
Men, saknar de andra i restaurangen! :(

Ska tjata lite mer..
Det är också skönt att slippa gå upp 4.00 varje morgon
skönt att slippa jobba över varje dag.
skönt att slippa jobba helger.
skönt att komma hem och känna att man orkar leva också.
skönt att slippa få ont i magen pga jobbet.
skönt att känna att man duger nu.


nej, jag tål inte honom heller.

Sjuk.

Iaf känns det som det. Hostar sönder när jag ligger ner och kallsvettas = har nog feber och har ont i hela kroppen. Och så är halsen kass också.
Får se om det går att jobba imorn ändå. Skulle vara bra om jag kunde det..

Är sjukt trött också så hoppas jag kan sova i natt. Jaojao.

Söndagsmys

Jisses vad denna dag är seg! Vaknade vid nio eller nåt. Oscar vaknade inte förens vid 12.30, då gick jag in och väckte honom!

Vi gick ner och handlade lite och så köpte vi hem pizza. Det var så längesen vi åt det.. och bara man inte äter det för ofta så tycker jag det är okej. Och så är det gott med! :D Vi satt i soffan och åt och kollade på hummerfiske. Hahaha.. Det var rätt intressant faktikst. :D

Fredagskvällen och natten blev rätt intensiv kan jag tala om. Hände en del saker som jag inte tänker skriva om här.. men kan säga att gränsen var en millimeter från att bli dragen. Hyperventilerade och hade det inte berott på en sak så hade det nog blivit så.. jaja. Det är över nu.


Igår sa han en sak som gjorde mig extremt glad! ♥

Nej, men nu ska jag ta och sätta mig brevid Oscar i soffan och kolla på tv. Eftersom vi har såna jäkla intressanta och händelserika liv.
Puss & Kram! ♥


Fan vad dålig jag har blivit på att

uppdatera här. Jag har varit så himla trött hela veckan! Har sovit som en sten! haha.. Hoppas att det blir bättre sen när jag har vänt tillbaka på dygnet. :/

Allt ska vara så logiskt. Jag fattar inte någonting just nu. Allt känns jobbigt och jag känner mig ledsen, allmänt nere. Varför vill han inte hitta på nåt med mig? Varför blir han så sur på mig för?

Är det inte så att om man är sjuk från jobbet på dagen så ska man inte gå ut med kompisarna och dricka på kvällen? Eller har jag fel? Eller har jag blivit totalt fel upplärd av mina föräldrar?
Är det så hemskt att stanna hemma en kväll och bara ha det lite mysigt? Tydligen. Han var ute förrförra helgen och både fredag och lärdag förra helgen. Iofs var jag med ut lördagen. Men åh, jag blir så ledsen. Undrar när jag ska komma i första hand. Nu är det bara kompisarna, kompisarna och kompisarna.
Det är så mycket som spelar roll.

På nätterna har jag så svårt att sova. Först har jag så svårt att somna. Ligger och bara tittar rakt ut i mörkret. När jag väl somnat så vaknar jag av minsta lilla ljud och tror det är klockan som ringer. Tror jag försovit mig. Skönt att det är helg nu! Skulle vara kul att hitta på något med. Har sagt flera saker jag skulle vilja göra till honom men inget verkar duga. Allt är skit när han inte "får" umgås med sina kompisar.
Förut när "K" ringde så sa han att han hade utegångsförbud.

Jag blir så frustrerad. Kommer detta någonsin bli bättre? Eller det har varit bra hela veckan. Han har varit supermysig och allt.. men inte nu. Som sagt..

Nej, nu babblar jag på alldeles för mycket känner jag. Sorry...

Jag är orolig och har ont i magen. :(
Vet inte vad jag ska hitta på nu... har inget vettigt att skriva känner jag. Bara massa tjat om problem. Aldrig något kul.
Kanske ska städa lite eller nåt.. Han spelar tv-spel.

so long! ♥

Från helgen.

Jag var ju ute i lördags och hade skitkul! Det var längesen jag var ute och jag hade sååå kul! Blev rätt onykter faktiskt, alldeles så där lagom onykter. Så man klarade sig relativt bra utan att göra bort sig.. haha..
Bjuder på två bilder från kvällen på mig och på oss. Ps, ignorera min blekhet. :P

FullPå toaletten. Just vid detta tillfälle är jag
nog som mest onykter och fick för mig
att det nog är jättekul att ta kort där. Haha..  Och sen Oscar, jag och Dennis.

         image97

Nya jobbet.

Så nu är man kanslist.
Innan jag började jobba där så visste jag inte ens att det fanns ett jobb som hette så.. så obildad är jag. :P
Men det är jag iaf nu. Jobbar på vårdcentralen och tar emot patienter.. tvättar händerna hur ofta som helst med sprit som steriliserar.. Behövligt.. Säkert kommer jag bli sjuk nu i början.. innan jag är lite imun, eller vad man ska säga. Kanske, kanske inte.
Det är bra arbetskamrater. Alla har varit trevliga än så länge.. (förutom några patienter). Men det är kul när alla är snälla och trevliga. Har hälsat på hur många som helst nu känns det som. Det blir nog lite för mycket för min hjärna för jag minns inte många namn alls. Det blir extra mycket eftersom jag ska lära mig datasystemet och allt annat.. men det är ju så det är när allt är nytt.

För övrigt händer inte så mycket just nu.
Eller imorn ska jag och Oscars mamma in till veterinären och ta bort stygn plus till sjukgymnasten. Det går verkligen framåt för min lilla älskling. Övningarna går bra och han stödjer sig mer och mer på benet för varje dag som går. Så kul att se. Han kanske alltså blir helt återställd trots allt som hänt. Hoppas! Men vi får som sagt se vad veterinären säger imorn. Ska även säga till om vaccinationssprutan imorn.. om han kanske kan få den.

Well, nu ska jag fixa mig något att äta för jag är svinhungrig. Lite sen mat idag..
Puss & Kram! ♥

var mydate=new Date()var year=mydate.getYear() if (year<2000)year=1900+year var day=mydate.getDay()var month=mydate.getMonth()var daym=mydate.getDate() if (daym<10)daym=""+daymvar dayarray=new Array("Söndag","Måndag","Tisdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lördag")var montharray=new Array("januari","februari","mars","april","maj","juni","juli","augusti","september","oktober","november","December")document.write(""+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"")
RSS 2.0